Følg med i...

Det seneste på bloggen

Lån til din iværksætterdrøm

Står du med store iværksætterdrømme, men desværre har du ikke den kapital i ryggen du har brug for? Vi diskutere her dine muligheder for funding.

07/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Hvorfor bliver mit lån afvist?

Er din låneansøgning blevet afvist? Vi giver dig her nogle typiske begrundelser til hvorfor nogle låneansøgninger bliver afvist. Læs med her!

02/08-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Blive gældfri og lån penge

Der er mange fordele i, at have et stort og frit lånemarked, hvor man kan låne penge, når man har lyst og når man akut har brug for pengene.

29/07-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Finansiering af dit nye køkken

Et køkken er ikke bare et køkken er der nogen der siger. Her får du en gennemgang af de muligheder du har i forhold til at finansiere dit nye køkken.

07/07-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Mikrolån i ulande

Opskriften er simpel: Lån penge og skab dig et bedre liv. Det er i hvert fald ideen bag mikrolånene, der udbydes til nogle af verdens fattigste mennesker.

29/06-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån for studerende - SU-lån og slutlån

Der findes to forskellige lån som du kan optage via staten mens du er studerende. I denne artikel vil vi beskrive to forskellige lån: SU-lån og slutlån.

29/06-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Kort forklaring af RKI

RKI er en forkortelse for Ribers Kredit Information. RKI er et register hvor danskere firmaer, virksomheder, butikker og banker, kan registrere dårlige betalere.

31/05-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

5 gode råd før du låner

er er mange overvejelser du bør gøre dig før du låner penge. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd til hvad du bør overveje før du optager et lån.

31/05-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Hvorfor benytter nogen sig af kviklån?

Kviklån er blevet mere og mere populære de seneste år, og man ser og hører reklamer for dem alle vegne. Men hvorfor benytter så mange sig af kviklån?

28/04-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Et forældrekøb kan være en god investering

Læs her omkring hvorfor er et forældrekøb en god ide for din økonomi. Basalt set går det ud på at dine forældre køber en bolig til dig du derefter lejer dig ind.

04/02-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende