Forbrugslån

Leder du efter forbrugslån? Sammenlign, ansøg og udvælg det billigste forbrugslån på MONEYBANKER. 

Intet krav om sikkerhed. Ansøg uforpligtende med NemID. Udbetaling indenfor 1-2 hverdage. Hurtigt, nemt og sikkert.

Find det bedste forbrugslån på mellem 10.000-500.000 kr.

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Sammenlign forbrugslån med MONEYBANKERMONEYBANKER har siden 2014 hjulpet over 650.000 danskere med at låne penge online. Vi er derfor specialister i at hjælpe dig med at finde det billigste forbrugslån, da vi har samlet et bredt udvalg af de bedste lånemuligheder. Hvis du leder efter et samlelån, kan MONEYBANKER.dk også hjælpe dig med at finde det bedste samlelån, hvor du gratis og uforpligtende kan sammenligne og ansøge online via vores sammenligningsservice.

Hos låneudbyderne på MONEYBANKER får du blandt andet disse fordele:

 • Intet krav om sikkerhed
 • Ingen spørgsmål om årsag til lånebehov
 • Hurtig udbetaling indenfor 1-2 hverdage

4 veje til billige forbrugslån

MONEYBANKER giver dig en oversigt over billige forbrugslån, så du blot skal gennemgå enkelte skridt for at få penge på kontoen.

 1. Sammenlign låneudbydere
 2. Klik dig videre til den valgte låneudbyder
 3. Ansøg online med NemID
 4. Vent 1-2 hverdage før pengene udbetales


MONEYBANKER.dk kan vi hjælpe dig med at skabe overblik over de forskellige låneudbydere og dermed sikre, at du får et så billigt forbrugslån som muligt. Det kan være uoverskueligt at navigere på lånemarkedet, da der for det første er rigtig mange forskellige selskaber, som udbyder denne form for lån. Derudover minder udbyderne på overfladen rigtig meget om hinanden, hvorved det kan være svært at afgøre, hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden.

For at skabe dette overblik er vores side bygget op omkring en søgemaskine, der kan sortere i udbyderne og finde frem til dem, som passer til dine krav og behov.

Hvad koster et billigt forbrugslån?


Det første spørgsmål mange mennesker ønsker at få besvaret er, hvad det koster at optage et forbrugslån. Det er dog et spørgsmål, som er svært at besvare, da det kommer meget an på den enkelte låneoptager. Fælles for alle forbrugslån er imidlertid, at det er en forholdsvis dyr måde at låne penge på.

Renten er generelt set høj på forbrugslån, men er dog betinget af en række forhold. Først og fremmest har din alder betydning for renten. Du skal være minimum 18 år gammel for at optage et forbrugslån, men det vil hos de fleste udbydere være dyrere at optage et lån, hvis du blot er 18 år gammel. Det er derfor en fordel at være ældre end 18 år gammel, da det i de fleste tilfælde vil sikre dig et billigere forbrugslån.

Derudover kan din arbejds- og boligsituation have indflydelse på, hvor billigt et forbrugslån udbyderne kan tilbyde dig. Det er ikke en umulighed at optage et forbrugslån, hvis du ikke er i fast arbejde, men det kan have en positiv indvirkning på dit låns omkostninger. Hvis du kan dokumentere overfor de enkelte udbydere, at du er i arbejde, indikerer det nemlig, at du ikke får problemer med at betale dit lån tilbage.

Desuden kan det også være en fordel, hvis du bor i hus eller lejlighed, som du selv ejer. Det giver ligeledes låneudbyderne end indikation af, at du har penge til rådighed og dermed højst sandsynligt betaler dit lån tilbage til aftalt tid.

Hvad et billigt forbrugslån koster er som sagt svært at give et konkret svar på. Et forsigtig bud er dog, at hvis du kan få et forbrugslån med et renteniveau på omkring 10 %, har du forhandlet dig frem til en god aftale med din udbyder.

Selvom du blot er 18 år gammel eller ikke har fast arbejde, skal du dog ikke fortvivle. Ved at være grundig i forbindelse med din låneproces, er det nemlig muligt i nogen grad at kompensere for den høje rente.

Hvordan finder jeg et billigt forbrugslån?


Først og fremmest anbefaler vi, at du gør brug af søgemaskinen på MONEYBANKER.dk. Søgemaskinen er placeret på forsiden og kan på en enkel måde finde frem til de udbydere, som er interessante for dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste din alder, hvor stort et beløb du ønsker at låne og over hvor lang tid tilbagebetalingen skal foregå.

Efter du har indtastet disse simple oplysninger, vil søgemaskinen opliste de af vores samarbejdspartnere, som passer til dine kriterier.

Hvis du ønsker at låne penge i dag, så er det dog vigtigt, at du ikke bare vælger den første og bedste udbyder, som søgemaskinen foreslår. Du skal i stedet for sammenligne de forskellige udbydere og først derefter beslutte, hvor du ønsker at optage et lån.


Forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er en låntype, hvor du som forbruger ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du ikke behøver stille sikkerhed i ejendom, bil eller andet, før du kan blive godkendt til at optage et forbrugslån.

Det giver en stor grad af fleksibilitet for låneren, fordi det gør lånet nemmere at optage sammenlignet med almindelige banklån. Yderligere er forbrugslån også kendetegnet ved at behandlingen af din låneansøgning og udbetalingen af dit forbrugslån sker indenfor 1-2 hverdage.

Hurtig forbrugslån med NemID

Grunden til at låneprocessen er så hurtig ved forbrugslån er blandt andet, at det hele sker elektronisk med NemID. Med din accept indhenter låneudbyderen alle nødvendige oplysninger om dig og din privatøkonomi, som de derefter bruger i deres kreditvurdering.

Så snart lånetilbuddet er klar til dig, får du besked herom. Er du tilfreds med indholdet af tilbuddet, kan du nemt, enkelt og sikkert underskrive med dit NemID.

Fuld frihed over pengene

Der er ingen krav om, hvad du bruger de lånte penge på. Selvom lånetypen hedder forbrugslån og derfor kan forståes som, at det primære formål med lånet er forbrug, så er der ingen begrænsninger. 

Du har fuld frihed til at bestemme, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Bedste forbrugslån

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
Lendo

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 2,95 - 24,24%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 85.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 850 kr. Samlet tilbagebetaling 102.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.
LÅNIO

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Eks.: Lån på 40.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 418 kr. med fast debitorrente på 7.30% og stiftelsesomk. på 500 kr. ÅOP før skat på 7.56% Samlede omk. 20.182 kr.  Tilbagebetaling i alt 60.182 kr. 14 dages fortrydelsesret

Bedste forbrugslån

Det bedste forbrugslån afhænger af dine behov

Med sammenligningen af forbrugslån i banken og online samt de øvrige overvejelser in mente kan det ikke entydigt bestemmes, hvilket forbrugslån der er det bedste. Det afhænger af din privatøkonomi, hvilke krav du stiller til lånet, og hvilke behov du har. Fordi ét bestemt forbrugslån er ideelt for dig, er det ikke nødvendigvis det bedste for din kammerat. Dog er faktorer såsom lånebetingelser og service generelt fordelagtige at have med i overvejelserne uanset økonomi og behov.


Et behov for at låne kan være forventeligt, men kan også opstå pludseligt og uventet. Uanset hvilken situation du står i, så kan MONEYBANKER hjælpe dig med at finde billige lån med hurtig udbetaling.

Låneudbyderne hos MONEYBANKER stiller ikke spørgsmåltegn ved, hvorfor du ønsker at låne penge. Det giver dig frihed til selv at råde 100% over de lånte penge, uden at du skal svare på uddybende spørgsmål ligesom i en traditionel fysisk bankfilial.

Du kan realisere dine drømme med et lån på mellem 10.000-500.000 kr. Du ansøger altid 100% uforpligtende og gratis hos låneselskaberne på MONEYBANKER. Lever et lånetilbud ikke op til dine drømme, kan du frit undlade at underskrive tilbuddet.

Vi har nedenfor samlet nogle af de mest hyppige situationer vores brugere har stået i, når de har ledt efter bedste forbrugslån.

Lån til dine drømmeUforudsete udgifter
DrømmerejsenBilreparation
DrømmebilenNye hårde hvidevarer
DrømmesofaenTandlægeregning
DrømmecyklenHusskader
DrømmebryllupØdelagt elektronik
… og en verden af andre drømme! ... eller andre uheldige situationer

Fordele vs. ulemper ved forbrugslån

Forbrugslån er – og har altid været – en lånetype, der har delt vandene. Nogle danskere er mildest talt begejstrede for forbrugslån, og alt hvad sådanne lån indebærer af fordele, mens andre danskere er store modstandere af lånetypen. Måske har du et helt tredje syn på forbrugslånene – og det er heldigvis helt okay.

At forbrugslån deler vandene kan bl.a. hænge sammen med, at lånetypen byder på både fordele og ulemper. 

Netop fordelene og ulemperne ved forbrugslån vil du blive klogere på nu. 

Måske vil et eller flere af punkterne overraske dig. 

Fordele:

 1. De kan optages døgnet rundt online – Forbrugslån hører til blandt de lån, der kan optages døgnet rundt – naturligvis via nettet. Her skal du altså ikke bruge tid og energi på at mødes med din bankrådgiver e.l. 
 2. Det er nemt at sammenligne renter og vilkår – Det er også yderst nemt og bekvemt at finde frem til de bedste forbrugslån. Hos MONEYBANKER.dk har vi nemlig gjort det muligt for dig at sammenligne renter og andre vilkår (gebyrer, løbetid osv.), så du kan finde det helt rigtige lån. 
 3. Det er hurtigt at blive kreditgodkendt – Du skal typisk ikke vente mere end et par minutter eller timer på at blive kreditgodkendt, når du ansøger om et forbrugslån. De digitale låneudbydere er nemlig yderst effektive til at håndtere låneansøgninger. 
 4. Pengene kan være på kontoen samme dag – Et forbrugslån er i den grad også tilegnet dig, der har brug for et hurtigt lån. Mange af låneselskaberne tilbyder nemlig straksudbetaling, således at du vil kunne få udbetalt pengene samme dag eller dagen efter. 
 5. Der kan lånes til ethvert formål – Forbrugslån kan bruges til et væld af forskellige formål. Du kan selvfølgelig låne til mindre køb som f.eks. tøj, elektronik og møbler, men der er også rig mulighed for at låne til rejser, køkken, depositum til lejebolig, vielsesringe og meget, meget mere. 

Ulemper:

 1. Låneomkostningerne kan være høje – Forbrugslån byder på rigtig mange fordele, men desværre også få ulemper. En af ulemperne er, at låneomkostningerne kan være høje. Det er ikke mindst en god idé at tage højde for renten, som ofte ligger i den høje ende, når vi taler forbrugslån. Ifølge Nationalbanken er renten på forbrugslån dog faldet med 30% siden 2013, da renten i gennemsnit ligger historisk lavt på 6%.
 2. Det kan få alvorlige konsekvenser, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet – Det er aldrig hensigtsmæssigt at misligholde en låneaftale, og slet ikke hvis det optagede lån er et forbrugslån. Det kan have store økonomiske konsekvenser, og du risikerer desuden at blive registreret i RKI og / eller Debitor Registret.


Forbrugslån

Disse ting skal du være opmærksom på

Du bestemmer i bund og grund selv, hvor meget tid og energi du vil bruge på at undersøge tingene, inden du optager et forbrugslån. 

Der kan om ikke andet være god idé i at sætte sig ind i, hvilket lån man har at gøre med, og hvilken betydning forbrugslånet vil få for ens privatøkonomi på både kort og lang sigt.

10 ting du skal have in mente:

 1. Der findes mange alternativer til forbrugslånet (opsparing, andre lånetyper m.v.)
 2. Du har 14 dages fortrydelsesret, når du optager et forbrugslån
 3. Du har som udgangspunkt ikke pligt til at oplyse lånets formål
 4. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er en god faktor at bruge til sammenligning af forbrugslån
 5. Det er altid en god idé at gennemlæse en lånekontrakt flere gange (læs også det med småt)
 6. Du bør aldrig låne mere, end du er i stand til at betale tilbage
 7. Det er ofte billigere at optage et forbrugslån med en medansøger
 8. Du kan ikke låne penge, hvis du står i RKI
 9. Det er altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud på forbrugslån
 10. Du kan ofte indfri forbrugslån før tid, hvis du har mulighed for det
Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
Lendo

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 2,95 - 24,24%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 85.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 850 kr. Samlet tilbagebetaling 102.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.
LÅNIO

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Eks.: Lån på 40.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 418 kr. med fast debitorrente på 7.30% og stiftelsesomk. på 500 kr. ÅOP før skat på 7.56% Samlede omk. 20.182 kr.  Tilbagebetaling i alt 60.182 kr. 14 dages fortrydelsesret

Indfri dine drømme med et forbrugslån

Det kan være dyrt at realisere sine største drømme. Det er f.eks. tilfældet, hvis ens største drøm går på at rejse jorden rundt, at få udskiftet det gamle køkken med et mere tidssvarende et af slagsen, at indrette ens hjem med designermøbler eller noget helt fjerde.


I den forbindelse kommer forbrugslånet ind i billedet. Med et forbrugslån er der stort set ingen grænser for, hvilke drømme og ønsker du kan få realiseret. Du kan optage og forvalte dit kommende forbrugslån helt uden spørgsmål. Det er nemlig udelukkende dine behov, prioriteter og præferencer, der afgør, hvad der er fornuftigt at låne penge til.


Ønsker du netop at realisere en eller flere drømme, men mangler du en økonomisk håndsrækning, så kan et forbrugslån være en overvejelse værd. 


Ved at låne de fornødne midler slipper du nemlig for at udskyde – eller sågar at opgive – drømmen.

Mest populære spørgsmål

Du finder nedenfor de mest populære spørgsmål fra vores brugere. Ved at læse besvarelserne guides du til at finde det bedste forbrugslån. Vi anbefaler, at du læser svarene grundigt, så du ikke overser vigtige detaljer.

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.