Billigste samlelån

Billigste samlelån - Saml dine lån ét sted og spar penge

Et samlelån giver dig flere penge hver måned! Lån fra 10.000 til 500.000 kr - Start her!

Lånebeløb Løbetid Rente
Tilbud 10.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,34 - 24,99%
 • Lån op til 500.000

 • 100% uforpligtende tilbud

 • Attraktive lave renter

 • Nummer 1 på Trustpilot

 • Løbetid fra 1-15 år

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
10.000 - 500.000 kr. 12 - 144 mdr. 1,25 - 20,95%
 • Én ansøgning - op til 12 lånetilbud

 • Nemt og gratis

 • Lån op til 500.000

 • Markedets laveste renter

 • 100% uforpligtende

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
25.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,55 - 19,95%
 • Nem ansøgning

 • Få lynhurtigt svar

 • Udbetaling på rekordtid

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Saml dine lån og få billigste samlelån

 • Få lavere rente og ÅOP
 • Ansøg om mellem 10.000-500.000 kr.
 • Ansøg 100% gratis og uforpligtende
 • Få komplet overblik over din økonomi
Saml dine lån og spar penge hver eneste måned. Start med det samme og få uforpligtende lånetilbud fra op til 14 banker.

Vælg lånebeløb

Søren

Skrevet af

Søren Snejstrup Bay
Søren er administrerende direktør og medstifter af Moneybanker. Moneybanker ejes af Centeo Group, som er en af de førende fintech-virksomheder inden for den finansielle sektor. Centeo Groups vision er at "hjælpe folk med at realisere drømme og behov gennem innovative finansielle løsninger". Søren har næsten 10 års erfaring i den finansielle- og digitale verden, hvilket gør ham til en ekspert inden for udvikling af digitale finansielle løsninger, der hjælper forbrugerne med at træffe den bedste beslutning i et vanskeligt og ikke-gennemsigtigt marked.

Derfor kan du stole på MONEYBANKER

Hos MONEYBANKER er det vores mission at hjælpe vores brugere til at træffe klogere økonomiske beslutninger. Vi har sammenlignet lån og låneudbydere siden 2014 og har siden hjulpet over 600.000 danskere med at finde det bedste lån.

Vi har opsat faste, strenge guidelines til vores tekster og krav til låneudbyderne for at sikre en gennemsigtighed og objektivitet, der på ingen måde er påvirket af reklamer eller kommercielle interesser. 

Når du sammenligner lån, anbefaler vi dig at sammenligne ÅOP på tværs af forskellige låneudbydere for at sikre en konkurrencedygtig rente og omkostningsniveau. Du skal samtidig holde særligt øje med låneudbydere, der holder gebyrer på et minimum og som tilbyder tilfredsstillende tilbagebetalingsvilkår ud fra dine behov.

Vi gør opmærksom på, at vores informationer om lån og låneudbyderne dagligt opdateres. Du bør dog altid selv sikre dig, at informationerne stemmer overens med låneudbydernes.

Låneudbyderne på MONEYBANKER er udvalgt på baggrund af faktorer såsom ÅOP, lånebeløb, gebyrer og ansøgningskrav.

Samlelån - Spar penge hver måned

Har du flere lån? Så kan du med fordel samle dem i ét lån og spare penge på renten, og dermed få flere penge til dig selv hver måned. Ovenfor har MONEYBANKER.dk samlet en liste over banker der kan hjælpe dig med at få et samlelån.

Få et finansieringstilbud på samlelån allerede i dag

Du ansøger 100% uforpligtende og gratis, og det er dermed risikofrit for dig at ansøge om et samlelån. Hvis ikke lånetilbuddet er som håbet, skal du ikke foretage dig noget.

Sammenlign dig til billigste samlelån

Det er vigtigt at sammenligne, når du leder efter samlelån. Ved at ansøge flere steder, opnår du fordelen ved efterfølgende at kunne sammenligne lånetilbuddene. 

På den måde sikrer du dig, at du vælger det bedste samlelån på markedet til netop din økonomiske situation.

Det får du med et samlelån

 • Sammenlægning af dine lån til ét.
 • Indfrielse af dine eksisterende lån - Banken søger for det hele for dig!
 • Flere penge til dig hver måned - Du får ét samlet lån med en lavere rente.

Få billigste samlelån

Det billigste samlelån får du ved at ansøge hos flere låneselskaber. Derved får du flere lånetilbud og kan derefter sammenholde detaljerne i hvert lånetilbud med hinanden. 

Når du sammenligner lånetilbud er det af afgørende betydning at lånebeløb og løbetid er den samme, da det ellers skaber et forkert sammenligningsgrundlag. 

Som tommelfingerregel skal du huske, at jo længere tid du vil have til at afvikle din lån, jo vigtigere er dit samlelåns ÅOP.

For at få det billigste samlelån kan du være meget opmærksom på løbetid og størrelsen af de månedlige afdrag. 

Er du optimistisk og har en ambition om at afdrage hurtigst muligt, vil det give dig det billigste samlelån, såfremt det lykkes dig. Lykkedes det imidlertid ikke for dig, resulterende i at du skal betale gebyrer for en misligholdt låneaftale, bliver samlelånet som konsekvens heraf også dyrere. 

Misligholdelse kan koste dyrt

Jo mere du misligholder din låneaftale, jo mere kan du forvente at skulle betale ekstra.

Det billigste samlelån får du derfor ved at være opmærksom på, hvor meget du kan betale hver måned og så fastsætte dine afdrag og din løbetid herefter. 

Det kræver dermed sagt en del tanker, overvejelser og mulige udregninger for at få det absolut billigste samlelån.

Sådan får du et samlelån

Du kan via MONEYBANKER.dk's samarbejdspartner samle lån op til 500.000 kr. 

Sparetip: Beregn hvor mange penge du kan spare ved at bestille et tilbud ovenstående eller klikke dig direkte videre.

 1. Klik dig videre til den bank du finder mest attraktiv
 2. Indsend din samlelån ansøgning
 3. Din ansøgning behandles og du har hurtigt svar på din besparelse

Hjælp til at finde dine lån

Samlelån

Har du mange lån du gerne vil samle? Du kan få et overblik over dine lån på SKAT’s hjemmeside. Finansieringsinstitutter samt banker har pligt til at indberette din gæld og renter herfor til SKAT hvert år. 

Skat er derfor et godt sted at starte med at få overblikket.

Har du andre spørgsmål omkring samlelån, har vi lavet en stor liste over ofte stillede spørgsmål og svar. Se også vores video herunder med 3 gode generelle råd i forbindelse med at låne penge online.

Du kan samle lån hos disse udbydere

Vi danskere er stille og roligt ved at få øjnene op for muligheden for at samle lån – og alle fordelene herved. Derfor kommer det måske heller ikke som den store overraskelse for dig, at der er mange udbydere af samlelån. 

Udbud og efterspørgsel hænger tit og ofte sammen, hvilket også gælder i denne forbindelse. 

Du er nu bekendt med alle de fordele, der er forbundet med at samle lån ét sted, og du ved, hvordan du gennemskuer, om et samlelån er det rigtige for dig. Nu mangler du bare svar på, hvor du kan samle din gæld. 

I den anledning ville det være belejligt, hvis vi blot kunne nævne én udbyder, der er den rette for alle. Valg af låneudbyder er dog lige så individuelt som valg af lånetype.

De mest populære udbydere af lånetypen består af:

 • Nordea
 • Ekspres Bank
 • Santander
 • Ikano Bank
 • Danske Bank
 • Basisbank

Saml dine lån hos en af ovennævnte banker / udbydere, hvis du vil låne til en lav rente og attraktive vilkår. 

I de kommende afsnit vil vi gøre dig klogere på de udvalgte udbydere. 

Nordea samlelån

Nordea er en af de udbydere, der er svære at komme udenom, når det kommer til samlelån. Nordea er på papiret kun lidt over 20 år tilbage, men i virkeligheden går deres rødder 200 år tilbage. 

Vi har i øvrigt at gøre med en velrenommeret bank, der er til stede i +20 lande, herunder Danmark. 

Nordea tilbyder et væld af forskellige lån og finansieringsprodukter. Det omfatter også samlelån, der naturligvis kan søges online. Hos Nordea er det muligt at samle sine lån ved at gennemføre tre trin (ansøg, bliv godkendt og få pengene udbetalt, betal dine lån af). 

 • Beløbsloft: 300.000 kr. 

Ekspres Bank samlelån

Ekspres Bank er ligeledes en af de udbydere, man bør lægge vejen forbi, hvis man har brug for et lån, eksempelvis et samlelån. På udbyderens lange liste over lånetyper, der bl.a. tæller billån, byggelån og ferielån, finder man det populære samlelån. 

Hos Ekspres Bank kan du samle dine lån, hvis din gæld lyder på et sted mellem 75.000 og 500.000 kr. Ikke nok med, at du får et billigt samlelån, så kan du også glæde dig over, at udbyderen sørger for at indfri dine eksisterende lån. 

Dermed kan du spare en masse tid og besvær.

Ekspres Bank har gjort det nemt og bekvemt at ansøge om et samlelån, og de sørger for, at du får svar på din ansøgning inden for to hverdage. 

Ekspres Bank er i øvrigt en yderst populær låneudbyder – det vidner de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot om. 

 • Beløbsloft: 500.000 kr. 

Santander samlelån

Santander (Consumer Bank) er bestemt værd at kende til, hvis man har planer om at samle lån. Santander er ikke den mest brugte bank i Danmark, men til gengæld er det en af de største i Europa lige nu. 

Santander lader dig bl.a. beregne, hvor meget du kan spare med et samlelån, ligesom du kan glæde dig over, at det er nemt og uforpligtende at sende en ansøgning. 

Du ansøger blot via NemID, og hvis du bliver godkendt til lånet, så modtager du pengene på kontoen inden for to hverdage. 

Santander samlelån er populære hos danskerne – og med yderst god grund. Samlelånene fra udbyderen er nemlig kendt for at byde på lave renter og overkommelige gebyrer. I det hele taget er du i gode hænder hos denne udbyder, der går langt for at sikre en god låneoplevelse. 

 • Beløbsloft: 350.000 kr. 

Ikano Bank samlelån

Blandt de mest populære udbydere af samlelån er det naturligvis også værd at stifte bekendtskab med Ikano Bank. Ikano Bank er en del af IKEA familien – grundlæggeren af Ikano Bank er nemlig den samme mand, som grundlagde IKEA i 40’erne – nemlig Ingvar Kamprad. 

Ikano Bank gik i luften i 1978 og har siden 70’erne udstedt en verden af lån, herunder samlelån.

Ikano Bank samlelån er et interessant tilbud for dig, der ønsker at samle lån med henblik på at sikre en bedre økonomi og et bedre overblik. Hos udbyderen kan du samle lån på mellem 75.000 og 300.000 kr. 

Du kan ansøge på 10-15 minutter, og du kan glæde dig over, at Ikano Bank klarer det tidskrævende papirarbejde til dine nuværende kreditorer. 

 • Beløbsloft: 300.000 kr. 

Danske Bank samlelån

Danske Bank er både en af de ældste og største banker herhjemme. Ikke nok med, at de har mange år på bagen og har mange kunder, så kan de også bryste sig af at tilbyde nogle af de mest attraktive samlelån på markedet. 

Danske Banks historie går desuden helt tilbage til 1871, hvor virksomheden tog sine spæde skridt i København.

Danske Bank kan ikke kun assistere med betalingskort, pensionsopsparinger, forsikringer og bankkonti, men selvfølgelig også samlelån og andre låneydelser. 

Som kunde hos Danske Bank kan du ansøge om et samlelån via mobilbank eller netbank. Du kan også kontakte din bankrådgiver. Danske Bank har ikke oplyst, hvor meget du kan låne.

 • Beløbsloft: Ukendt (kontakt udbyderen for at få stillet din tvivl) 

Basisbank samlelån

Er du på udkig efter det billigste samlelån på markedet? Så kan Basisbank måske være den rigtige bank at gå til. Her vil du i hvert fald kunne låne mellem 30.000 og 500.000 kr. til en rigtig konkurrencedygtig rente. 

Du har desuden mulighed for at låne lidt ekstra oveni, hvis du har brug for det.

Basisbank sørger for, at du kan optage et billigt samlelån, og så tager de sig af alt det praktiske vedr. at indfri dine små lån. I skrivende stund har Basisbank hjulpet over 3.000 kunder med samlelån, så vi har at gøre med en erfaren udbyder. 

Skal du også have hjælp til at samle dine lån? Så læs mere på udbyderens hjemmeside.

 • Beløbsloft: 500.000 kr. 

Overvej dette inden optagelsen af et samlelån

Ja, det er næppe gået din næse forbi, hvis du har læst med indtil nu, at der er mange gode grunde til at optage et samlelån, hvis man afdrager på flere små lån med høje renter.

Selvom det som udgangspunkt er fordelagtigt at samle lån, så er der naturligvis nogle ting, du skal overveje og tage stilling til, inden du skriver under på en aftale. 

Det er overvejelser, du skal gøre dig for at sikre, at du træffer det rigtige valg. 

Meget mere om dette herunder.

Disse ting skal du forholde dig til:

 1. Hvad løber min samlede gæld op i på nuværende tidspunkt? - Først og fremmest er du nødt til at forholde dig til, hvor mange penge du skylder lige nu. Der er ingen grund til at optage et større samlelån end højst nødvendigt, hvorfor du skal undersøge, hvad din gæld løber op i samlet set. I den anledning skal du måske have fat i dine kreditorer, hvis du ikke er bekendt med din restgæld. 
 2. Kan jeg overhovedet få bevilget et samlelån? – De fleste låntagere kan få lov til at samle lån ét sted, men der er ingen regler uden undtagelser. Er du f.eks. registreret i RKI eller Debitor Registret, så må du forvente en afvisning. Det kan også være, at din indtægt er så lav, at låneudbyderne ikke vil kreditgodkende dig. 
 3. Forstår jeg betydningen af at samle mine lån? – Vi har forsøgt at sætte dig så godt ind i, hvad der definerer et samlelån som overhovedet muligt. Det er dog ikke ensbetydende med, at du forstår alle aspekterne. Er der noget, du ikke føler dig helt afklaret omkring, så bør du få stillet din tvivl. Du skal nemlig gerne være sikker på, at et samlelån er det rigtige for dig, inden du gør yderligere. Søg med fordel råd hos en god ven, kollega eller en anden bekendt. 

I få tilfælde giver det ikke mening at samle lån et sted

Det med at samle lån er fordelagtigt på rigtig mange parametre. Det har vi efterhånden givet udtryk for en del gange i denne guide. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle vil kunne drage nytte af et samlelån. 

I dette afsnit vil vi komme med nogle eksempler på situationer, hvor det ikke vil give mening at samle flere lån til ét.

Hvis det viser sig, at du ikke kan spare penge ved at samle dine lån, så bør du som hovedregel holde dig fra det. Der er jo ingen grund til at lade din gæld vokse yderligere.

Du bør også overveje, om det er en god idé at optage et samlelån, hvis det betyder, at løbetiden bliver længere, og at der derfor går længere tid, inden du bliver gældfri. 

Sådan øger du chancen for at blive godkendt til et samlelån

Du har truffet beslutningen om at optage et samlelån og krydser nu fingre for, at det kan lade sig gøre. Det er i sidste ende op til låneudbyderen, om du kan få lov til at samle dine lån. 

For at få dette ønske indfriet skal du kreditgodkendes.

Selvom det er helt tilladt at krydse fingre, så er det sjældent held, der afgør, om du bliver kreditgodkendt eller ej. Det er en række af andre parametre, hvoraf nogle af disse parametre er nogle, du selv har en vis indflydelse på. 

Ønsker du at øge chancen for at blive godkendt til det ønskede samlelån? 

Så læs med herunder.

Dette kan du gøre:

 1. Indsend ikke en mangelfuld ansøgning – Det er meget usandsynligt, at du bliver godkendt til samlelånet, hvis du indsender en mangelfuld ansøgning. Derfor bør du bruge god tid på at udfylde ansøgningen, så du ikke misser noget. Det tager normalt 10-15 minutter at sende en ansøgning, men sæt da lidt mere tid af for en sikkerheds skyld. 
 2. Vær klar med dokumentation (hvis nødvendigt) – For at kunne få et samlelån kan du blive bedt om at indsende noget dokumentation. Dokumentationen kan f.eks. være i form af kopier af kørekort, lønsedler e.l.Jo mere samarbejdsvillig du er, desto større er sandsynligheden for, at du bliver godkendt til lånet. 
 3. Lån med en medansøger – Et tredje godt råd er at låne med en medansøger. Saml dine lån med din udkårne eller en anden medansøger, hvis du vil øge chancen for en positiv kreditvurdering. 
Sådan ansøger du om samlelånSådan ansøger du om samlelån og får det bedste personlige lånetilbud

 

Saml din gæld og lad afbetalingen ske helt automatisk

Når du samler dine lån, så får du ét stort lån, som du skal afdrage på fremadrettet. Det betyder, at du ikke længere skal jonglere med en masse forskellige lån (og dertilhørende ydelser). 

Fremadrettet skal du kun betale én ydelse om måneden, medmindre andet er aftalt.

Det bør være overskueligt at afdrage på ét lån, men er du alligevel bekymret for at misse et afdrag, så skal du gøre brug af automatisk betaling. 

Du kan afbetale dit samlelån automatisk ved hjælp af Betalingsservice. Det er en service, som du nemt og bekvemt kan benytte dig af gennem din bank. I stedet for, at du skal foretage manuelle betalinger, så bliver pengene hævet helt automatisk. 

Dette kan spare dig for en del penge, hvis du har tendens til at glemme alt om tilbagebetalingen. 

Så lang en løbetid bør dit samlelån have

Du skal ikke nødvendigvis samle lån for at opnå en kortere løbetid. Ikke desto mindre bør du overveje, hvilken løbetid der vil være passende. 

Som udgangspunkt bør det være i din interesse at blive gældfri så hurtigt som muligt. 

Du er dog også nødt til at være realistisk omkring, hvor meget du har mulighed for at tilbagebetale på månedlig basis. 

Det er svært at sige noget generelt om, hvad der er en passende løbetid, da det er meget individuelt. 

Husk at være realistisk med løbetiden

Løbetiden bør i hvert fald aldrig være kortere, end at du realistisk set kan betale den månedlige ydelse, der er lagt op til. 

Den månedlige ydelse vil nemlig blive højere, jo kortere en løbetid du vælger. 

Sparer du en masse penge på renter og gebyrer ved at samle dine lån, så er det nok realistisk, at du kan opnå en kortere løbetid, end du gjorde tidligere, da du havde mange små lån i stedet for ét stort. 

Det er noget, du kan og bør regne på, inden du beslutter dig for, hvor lang tilbagebetalingsperioden skal være. 

For at kunne vurdere, hvor meget du kan betale hver måned, bør du som minimum kende dit månedlige rådighedsbeløb.

Se eksempler på, hvor meget du kan spare ved samlelån

Vi har nedenfor lavet fiktive eksempler på situationer, hvor det er økonomisk attraktivt at refinansiere gennem et samlelån. Formålet er at give dig konkret indsigt i, hvor mange penge du kan spare hver måned.

Rækkefølgen på eksemplerne er sådan, at vi starter med at vise besparelsen på baggrund af ét lån, mens vi i de efterfølgende eksempler øger antallet af lån og kreditter.

Så kan du selv vurdere, hvilke eksempler du vil lade dig inspirere af.

Eksempel 1

I dette første eksempel refinansieres ét lån til et nyt og billigere lån.

Vores fiktive person Susanne har et lån med en restgæld på 100.000 kr. med en månedlig ydelse på 2.249 og en restende løbetid på 67 måneder. Stiftelsesomkostningerne var 5.000 kr. og renten på Susannes lån er på 16%.

Med en refinansiering kan Susanne få en rentesats fra 3,49, men i dette eksempel tager vi udgangspunkt i en rente på 10% og stiftelsesomkostninger på 2.000 kr. 

Det giver en månedlig ydelse på 2.004 kr., hvilket altså er en besparelse på 245 kr. om måneden. Med en resterende løbetid på 67 måneder får Susanne dermed en samlet besparelse med sit nye samlelån på 16.415 kr.

Eksempel 2

I vores andet eksempel har vi en situation, hvor den fiktive person Peter har tre lån og kreditter, som han ønsker skal refinansieres til ét samlet lån.

Peter har følgende lån og kreditter:

 • Forbrugslån på 52.000 kr. – månedlig ydelse 1.475 kr.
 • Kviklån med en restgæld på 8.000 kr. – månedlig ydelse 1.100 kr.
 • Kassekredit med en udnyttet ramme på 20.000 kr. – månedlig ydelse 850 kr.

Peters samlede gæld er 80.000 kr., og hans månedlige ydelse er 3425 kr.

Løbetid på 7 år

Vi antager, at Peter får tilbudt en rente på 7,5% på sit nye samlelån med en hovedstol på 80.000 kr. Løbetiden fastsætter vi til 7 år, hvilket giver en månedlig ydelse på 1.217 kr.

Med en løbetid på 7 år vil Peter spare 2208 kr. om måneden. De samlede kreditomkostninger vil med denne løbetid være 22.258 kr.

Løbetid på 4 år

Hvis Peter i stedet ønsker at afvikle sit lån hurtigere med en løbetid på 4 år til samme rentesats på 7,5%, vil den månedlige ydelse være 1.925 kr.. Besparelsen vil dermed være 1500 kr. om måneden.

Med denne kortere løbetid vil de samlede kreditomkostninger være 12.406 kr. Så hvis Peter har råd til at vikle sit nye samlelån på 4 år, vil han altså spare 9852 kr. i samlede kreditomkostninger.

Eksempel 3

Dette sidste eksempel viser en situation, hvor flere lån er blevet samlet til ét enkelt og billigere lån.

Personen i eksemplet kalder vi Lars, og han har følgende syv lån og kreditter:

 • Billån uden pant med restgæld på 250.000 kr. – måned ydelse 3.500 kr.
 • Forbrugslån med restgæld på 142.000 kr. – måned ydelse 2.900 kr.
 • Privatlån med restgæld på 82.000 kr. – månedlig ydelse 2.700 kr.
 • Kreditkort med udnyttet ramme på 35.000 kr. – måned ydelse 1.600 kr.
 • Forbrugslån med restgæld på 17.000 kr. – månedlig ydelse 1.900 kr.
 • Kviklån med restgæld på 6.000 kr. – månedlig ydelse efter én måned 7.200 kr.
 • Kviklån med restgæld på 12.000 kr. – månedlig ydelse på 3.400 kr.

Den samlede gæld på baggrund af de syv ovenstående lån og kreditter er 544.000 kr.. Den samlede månedlige ydelse er 23.200 kr. i den første måned, mens kviklånet på 6.000 er afviklet herefter.

Efter den første måned vil den månedlige ydelse være 16000 kr..

Lars kan maksimalt låne op til 500.000 kr., og han kan derfor ikke samle alle sine lån. Han vælger derfor at undlade sit billån på 250.000 kr., og i stedet kun samle de øvrige lån og kreditter.

Lars ansøger derfor om at låne 294.000 kr. på de lån og kreditter, som tilsammen udgør en måned ydelse på 19.700 kr.

For eksemplets skyld tager vi udgangspunkt i den laveste rentesats på 3,49%, hvilket giver en månedlig ydelse på 3.012 kr. over 10 år. I samlede kreditomkostninger skal Lars betale 67.490 kr. for at have dette samlelån.

Medregnet Lars´ billån (månedlig ydelse 3.500 kr.) vil hans månedlige ydelse komme til at være på 6.512 kr.

Hvis vi undlader Lars´ dyre kviklån med afvikling efter første måned, vil hans månedlige besparelse være på 9.488 kr.

Mest populære spørgsmål

Saml lån og spar penge hver måned
Saml dine lån og spar penge hver eneste måned

Hvis du sidder med spørgsmål omkring samlelån, har vi nedenfor samlet de mest populære spørgsmål og besvarelser. Efter at have læst disse spørgsmål vil de fleste af vores brugere være klar til at ansøge om et samlelån. Hvis du ikke føler dig klar og stadig sidder med ubesvarede spørgsmål, kan du længere nede på siden læse yderligere spørgsmål.

Er det besværligt at samle sine lån?

Nej, det er hverken tidskrævende eller besværligt at sammenlægge dine lån. Du skal starte med at finde en långiver, hvorefter du udfylder en låneansøgning. I ansøgningen skal du indtaste det beløb, du ønsker.

Hvordan ansøger jeg om et samlelån?

Ansøgningsprocessen kan variere, men foregår ofte på følgende måde:

 

 • Klik dig videre til den pågældende långiver.
 • Indtast lånebeløb, løbetid, restgæld, månedlig ydelse m.m.
 • Tryk på ”Send ansøgning”.
 • Vent på svar fra långiveren.

Hvornår kan pengene være på min konto?

Udbetalingen af pengene afhænger af långiveren. Som regel er udbetalingstiden på mellem 1 til 5 hverdage. Du kan se långivernes udbetalingstider, når du modtager et lånetilbud. 

Kan jeg låne mere end det beløb, jeg vil samle?

Du kan sagtens låne mere end det beløb, du vil samle. Ønsker du det, skal du sørge for at lægge det ekstra beløb oveni det beløb, der skal sammenlægges.

Skal jeg have mere end ét lån for at kunne tage et samlelån?

Nej, du kan også refinansiere et enkelt lån og spare penge på renten.

Om MONEYBANKER

Ansøg om samlelån på MONEYBANKER
Ansøg om samlelån på MONEYBANKER og genfind økonomisk frihed

MONEYBANKER har hjulpet over 600.000 danskere til at finde den bedste finansiering ud fra deres unikke finansieringsbehov. Vi har dygtiggjort os indenfor samlelån, så vi med denne ekspertise kan hjælpe dig til det bedste og billigste samlelån. Du kan nedenfor få besvaret spørgsmål om MONEYBANKER, og dermed blive klogere på hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan samle disse lån og kreditter

Saml dine lån og spar penge
Saml dine lån og spar penge hver måned resten af lånets løbetid

Når du ansøger om et samlelån, er det vigtigt for dig at vide, hvilke lån og kreditter du faktisk har mulighed for at samle. Hvis du ikke har et overblik over, hvilke lån og kreditter du har på nuværende tidspunkt, anbefaler vi dig at danne dig det nødvendige overblik med det samme. Hvis du ikke prioriterer overblikket, risikerer du at oprette et samlelån for derefter at opdage øvrige eventuelle lån og kreditter, som du med fordel kunne have medtaget i dit nye samlelån.

Hvilke lån kan jeg samle?

Med et samlelån kan du samle følgende lån hos den samme långiver:

 

 

Alle disse låntyper har til fælles, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Derfor skal du være opmærksom på, at du ikke kan samle lån med sikkerhed såsom et realkreditlån.

Kan jeg samle forbrugslån?

Ja. Specielt ved at samle flere forbrugslån opnås en markant besparelse på renten.

Kan alle lån samles til ét lån?

Nej, det er ikke muligt at samle alle låntyper til ét lån. Når du ønsker at samle dine lån, skal det være lån, hvor du ikke har stillet en sikkerhed. Eksempelvis kan du ikke samle boliglån eller et billån med sikkerhed, da du her har stillet sikkerhed for lånet i form af eksempelvis din bolig eller din bil.

Derudover er der også et loft for, hvor stort et lånebeløb du kan samle hos en långiver.

Hvilke banker tilbyder samlelån?

Der findes en del forskellige låneudbydere, hvor du kan optage et samlelån. Her hos MONEYBANKER finder du en oversigt over nogle af de banker der kan hjælpe dig.

Blandt de låneudbydere der kan hjælpe dig er:

Disse forbrugere kan få samlelån

Lån 500000 kroner
Ansøg om lån helt op til 500.000 kroner gennem MONEYBANKER

Er du usikker på, om du kvalificerer dig til et samlelån? Så kan du med fordel læse vores besvarelser nedenfor og få svar på, om du opfylder krav og kriterier til at få et samlelån.

Omkostninger ved samlelån

Få det billigste lån
Få det billigste lån - Ansøg uforpligtende og gratis

Noget af det mest naturlige at spørge sig selv om i overvejelsen af et samlelån er, hvor meget man kan spare ved at oprette et nyt samlet lån. Du kan blive klogere på omkostningerne forbundet med samlelån i nedenstående spørgsmål.

Hvad koster det at samle mine lån?

Det kan variere fra forbruger til forbruger i forhold til, hvad det koster at samle dine lån. Prisen kommer an på din individuelle kreditvurdering, som långiveren laver, inden de tilbyder dig en låneaftale. Du kan se, hvad det kommer til at koste dig, når du modtager et lånetilbud fra en långiver. 

Hvilken rente kan jeg få på et samlelån?

Du kan ofte få en lavere rente på et samlelån fremfor, hvis du har en masse mindre lån hos flere forskellige långivere. Hvad renten ligger på, er op til den enkelte långiver.

Hvor lav kan min ydelse blive efter refinansieringen?

Du kan undersøge, hvor lav din ydelse kan blive ved at bruge långiverens låneberegner. Du får ofte en lavere ydelse ved at forlænge lånets løbetid. Det gør nemlig, at din månedlige ydelse er lavere fremfor, hvis du har en kortere løbetid. 

Hvor finder jeg det billigste samlelån?

For at finde det billigste samlelån kan du benytte dig af vores service her hos MONEYBANKER. Det giver dig mulighed for nemt at sammenligne de forskellige samlelån for at finde frem til den billigste løsning. 

Fordele ved samlelån

Sammenlign og lån penge på MONEYBANKER
Sammenlign og lån penge på MONEYBANKER

Der er adskillige fordele ved at oprette et samlelån. Disse fordele beskrives nedenfor i besvarelserne, hvor du også kan blive mere sikker på, om samlelån er vejen frem for dig.

Beløbsstørrelse på samlelån

Samlelån op til 500000 kroner
På MONEYBANKER kan du ansøge om samlelån helt op til 500.000 kr.

Mangler du svar på, hvor stort dit samlelån kan være? Hvis ja, så har vi samlet besvarelserne på typisk modtagne spørgsmål indenfor dette område.Husk at sikre dig, du medregner alle dine lån og kreditter, når du ansøger om et samlelån. Kun ved at medregne samtlige lån og kreditter kan du som udgangspunkt bedst optimere din privatøkonomi.

Hvor meget kan jeg låne med et samlelån?

Du låne mellem 10.000 og 500.000 kroner hos vores samarbejdspartnere.

Kan jeg få kontant udbetaling udover de lån jeg vil samle?

Hvis du ønsker at låne penge til kontant udbetaling udover det beløb, der skal samles, skal du ansøge om dette i din låneansøgning. Långiveren vil herefter sende en låneaftale, hvis du bliver godkendt.

Hvor stort skal mit samlelån være?

Det beløb, du låner, når det kommer til dit samlelån, behøver ikke være større end det beløb, du skylder. Vælger du at låne mere end dette, er det vigtigt, at du kigger på, om din økonomi kan bære det.

Hvordan får jeg en oversigt over min gæld?

Har du brug for at få en oversigt over din eksisterende gæld, skal du kontakte alle dine långivere, hvorefter de kan give dig disse oplysninger. Hos mange långivere er det ydermere muligt at logge ind på din egen konto, hvor du kan se en oversigt. Herudover kan du logge ind på skat.dk og få et overblik over dine kreditorer.

Indfrielse af dine nuværende lån og kreditter

Du kan nedenlæse læse om, hvordan dine nuværende lån og kreditter indfries i forbindelse med dit nye samlelån. Det er essentielt at vide for dig som forbruger, så du sikrer dig præcist, hvad der forventes af dig som låntager i forbindelse med oprettelse af samlelånet.

Indfrielse af samlelån

Når du opretter et lån eller en kredit, er det altid vigtigt for dig at vide, hvordan du kan indfri den nystiftede gæld. Det er ikke sikkert, at du gør brug af denne viden, eftersom du udelukkende kommer til at afdrage i det aftalte omfang. Men for din egen skyld er det vigtig viden at have, så du altid kender betingelserne, hvis du ønsker at ændre på din tilbagebetalingsaftalen.

Hvordan kan jeg indfri mit samlelån?

Du kan altid indfri dit samlelån før tid hos en långiver, hvis du ønsker det. Dog skal du være opmærksom på, at nogle långivere tager et gebyr, hvor andre ikke gør. For at indfri dit samlelån er det en god idé, at du kontakter den pågældende långiver for at høre mere om, hvordan du indfrier samlelånet.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden på mit samlelån?

Du kan altid se på den enkelte långivers hjemmeside, hvor lang en tilbagebetalingstid du kan vælge. Har du brug for en lang tilbagebetalingstid, bør du vælge en långiver, der tilbyder dette.

Kan jeg indfrie mit samlelån før tid?

Ønsker du at indfri dit samlelån før tid, kan du altid gøre det. Du bør dog altid tjekke, om der er forbundet ekstra omkostninger med dette, inden du indfrier dit lån.

Krav i forbindelse med samlelån

Der er en række krav til dig som ansøger, du skal opfylde for at få godkendt din ansøgning om et samlelån. Opfylder du ikke alle krav, kan du eventuelt indgå dialog med den bank, du ønsker at samle dine lån gennem. Du skal ikke forvente, at dialogen medfører en godkendelse af din ansøgning, men det kan give dig en forståelse for, hvor meget du mangler i forhold til at få din ansøgning godkendt.

Øvrige spørgsmål

Ansøg om kviklån op til 500.000 kroner
Ansøg om kviklån op til 500.000 kroner

Vi har nedenfor samlet en række generelle spørgsmål. Hvis du mangler svar på nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os. Så svarer vi dig direkte, mens vi inkluderer spørgsmålet, såfremt vi modtager samme spørgsmål fra flere brugere.

Hvad er et samlelån?

Med et samlelån kan du samle dine lån og din gæld hos den samme långiver fremfor hos flere forskellige.

Kan jeg ændre min låneansøgning, efter jeg har indsendt den?

I de fleste tilfælde kan du ændre i din ansøgning. Det kræver, at du henvender dig til den pågældende långivers kundeservice, hvorefter de kan hjælpe dig.

Kan jeg fortryde mit samlelån?

Du har altid ret til at gøre brug af din fortrydelsesret, som er på 14 dage. Du skal være opmærksom på, at fristen gælder fra låneaftalens ikrafttrædelsesdato. Ønsker du at fortryde dit lån, skal du henvende dig til långiveren skriftligt og betale lånebeløbet samt renter tilbage igen.

Hvordan kan jeg få hjælp til min låneansøgning?

Har du brug for hjælp til noget i forbindelse med dit samlelån, skal du kontakte långiverens kundeservice. Åbningstiderne varierer fra långiver til långiver, men de vil kunne ses på deres hjemmeside lige såvel, som du kan se kontaktmulighederne.

Hvorfor har jeg modtaget et tilbud på et andet beløb end det jeg har søgt om?

Når du sender en ansøgning til en långiver, bliver der foretaget en kreditvurdering af dig. Her ser långiveren, om de kan tilbyde dig det lån, du ønsker. Er det ikke en mulighed, får du i mange tilfælde tilbudt andre alternativer såsom et andet beløb eller andre øvrige vilkår.

Kan jeg ansøge om et samlelån via telefon og brev?

Du skal ansøge om et lån online via långiverens hjemmeside med dit NemID. Har du brug for hjælp, kan du kontakte långiveren via telefon eller mail.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
635.435
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014