Samlelån

Samlelån - Saml dine lån ét sted og spar penge

Et samlelån giver dig flere penge hver måned! Lån fra 10.000 til 500.000 kr - Start her!

Lånebeløb Løbetid Rente
Tilbud 10.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,34 - 24,99%
 • Lån op til 500.000

 • 100% uforpligtende tilbud

 • Attraktive lave renter

 • Nummer 1 på Trustpilot

 • Løbetid fra 1-15 år

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
10.000 - 500.000 kr. 12 - 144 mdr. 1,25 - 20,95%
 • Én ansøgning - op til 12 lånetilbud

 • Nemt og gratis

 • Lån op til 500.000

 • Markedets laveste renter

 • 100% uforpligtende

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
25.000 - 500.000 kr. 12 - 180 mdr. 3,55 - 19,95%
 • Nem ansøgning

 • Få lynhurtigt svar

 • Udbetaling på rekordtid

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 7.27 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Saml dine lån og få billigste samlelån

 • Få lavere rente og ÅOP
 • Ansøg om mellem 10.000-500.000 kr.
 • Ansøg 100% gratis og uforpligtende
 • Få komplet overblik over din økonomi
Saml dine lån og spar penge hver eneste måned. Start med det samme og få uforpligtende lånetilbud fra op til 14 banker.

Vælg lånebeløb

Søren

Skrevet af

Søren Snejstrup Bay
Søren er administrerende direktør og medstifter af Moneybanker. Moneybanker ejes af Centeo Group, som er en af de førende fintech-virksomheder inden for den finansielle sektor. Centeo Groups vision er at "hjælpe folk med at realisere drømme og behov gennem innovative finansielle løsninger". Søren har næsten 10 års erfaring i den finansielle- og digitale verden, hvilket gør ham til en ekspert inden for udvikling af digitale finansielle løsninger, der hjælper forbrugerne med at træffe den bedste beslutning i et vanskeligt og ikke-gennemsigtigt marked.

Derfor kan du stole på MONEYBANKER

Hos MONEYBANKER er det vores mission at hjælpe vores brugere til at træffe klogere økonomiske beslutninger. Vi har sammenlignet lån og låneudbydere siden 2014 og har siden hjulpet over 600.000 danskere med at finde det bedste lån.

Vi har opsat faste, strenge guidelines til vores tekster og krav til låneudbyderne for at sikre en gennemsigtighed og objektivitet, der på ingen måde er påvirket af reklamer eller kommercielle interesser. 

Når du sammenligner lån, anbefaler vi dig at sammenligne ÅOP på tværs af forskellige låneudbydere for at sikre en konkurrencedygtig rente og omkostningsniveau. Du skal samtidig holde særligt øje med låneudbydere, der holder gebyrer på et minimum og som tilbyder tilfredsstillende tilbagebetalingsvilkår ud fra dine behov.

Vi gør opmærksom på, at vores informationer om lån og låneudbyderne dagligt opdateres. Du bør dog altid selv sikre dig, at informationerne stemmer overens med låneudbydernes.

Låneudbyderne på MONEYBANKER er udvalgt på baggrund af faktorer såsom ÅOP, lånebeløb, gebyrer og ansøgningskrav.

Samlelån - Spar penge hver måned

Har du flere lån? Så kan du med fordel samle dem i ét lån og spare penge på renten, og dermed få flere penge til dig selv hver måned. Ovenfor har MONEYBANKER.dk samlet en liste over banker der kan hjælpe dig med at få et samlelån.

Få et finansieringstilbud på samlelån allerede i dag

Du ansøger 100% uforpligtende og gratis, og det er dermed risikofrit for dig at ansøge om et samlelån. Hvis ikke lånetilbuddet er som håbet, skal du ikke foretage dig noget.

Sammenlign dig til billigste samlelån

Det er vigtigt at sammenligne, når du leder efter samlelån. Ved at ansøge flere steder, opnår du fordelen ved efterfølgende at kunne sammenligne lånetilbuddene. 

På den måde sikrer du dig, at du vælger det bedste samlelån på markedet til netop din økonomiske situation.

Det får du med et samlelån

 • Sammenlægning af dine lån til ét.
 • Indfrielse af dine eksisterende lån - Banken søger for det hele for dig!
 • Flere penge til dig hver måned - Du får ét samlet lån med en lavere rente.

Få billigste samlelån

Det billigste samlelån får du ved at ansøge hos flere låneselskaber. Derved får du flere lånetilbud og kan derefter sammenholde detaljerne i hvert lånetilbud med hinanden. 

Når du sammenligner lånetilbud er det af afgørende betydning at lånebeløb og løbetid er den samme, da det ellers skaber et forkert sammenligningsgrundlag. 

Som tommelfingerregel skal du huske, at jo længere tid du vil have til at afvikle din lån, jo vigtigere er dit samlelåns ÅOP.

For at få det billigste samlelån kan du være meget opmærksom på løbetid og størrelsen af de månedlige afdrag. 

Er du optimistisk og har en ambition om at afdrage hurtigst muligt, vil det give dig det billigste samlelån, såfremt det lykkes dig. Lykkedes det imidlertid ikke for dig, resulterende i at du skal betale gebyrer for en misligholdt låneaftale, bliver samlelånet som konsekvens heraf også dyrere. 

Misligholdelse kan koste dyrt

Jo mere du misligholder din låneaftale, jo mere kan du forvente at skulle betale ekstra.

Det billigste samlelån får du derfor ved at være opmærksom på, hvor meget du kan betale hver måned og så fastsætte dine afdrag og din løbetid herefter. 

Det kræver dermed sagt en del tanker, overvejelser og mulige udregninger for at få det absolut billigste samlelån.

Sådan får du et samlelån

Du kan via MONEYBANKER.dk's samarbejdspartner samle lån op til 500.000 kr. 

Sparetip: Beregn hvor mange penge du kan spare ved at bestille et tilbud ovenstående eller klikke dig direkte videre.

 1. Klik dig videre til den bank du finder mest attraktiv
 2. Indsend din samlelån ansøgning
 3. Din ansøgning behandles og du har hurtigt svar på din besparelse

Hjælp til at finde dine lån

Har du mange lån du gerne vil samle? Du kan få et overblik over dine lån på SKAT’s hjemmeside. Finansieringsinstitutter samt banker har pligt til at indberette din gæld og renter herfor til SKAT hvert år. 

Skat er derfor et godt sted at starte med at få overblikket.

Du kan samle lån hos disse udbydere

Vi danskere er stille og roligt ved at få øjnene op for muligheden for at samle lån – og alle fordelene herved. Derfor kommer det måske heller ikke som den store overraskelse for dig, at der er mange udbydere af samlelån. 

Udbud og efterspørgsel hænger tit og ofte sammen, hvilket også gælder i denne forbindelse. 

Du er nu bekendt med alle de fordele, der er forbundet med at samle lån ét sted, og du ved, hvordan du gennemskuer, om et samlelån er det rigtige for dig. Nu mangler du bare svar på, hvor du kan samle din gæld. 

I den anledning ville det være belejligt, hvis vi blot kunne nævne én udbyder, der er den rette for alle. Valg af låneudbyder er dog lige så individuelt som valg af lånetype.

De mest populære udbydere af lånetypen består af:

 • Nordea
 • Ekspres Bank
 • Santander
 • Ikano Bank
 • Danske Bank
 • Basisbank

Saml dine lån hos en af ovennævnte banker / udbydere, hvis du vil låne til en lav rente og attraktive vilkår. 

I de kommende afsnit vil vi gøre dig klogere på de udvalgte udbydere. 

Nordea samlelån

Nordea er en af de udbydere, der er svære at komme udenom, når det kommer til samlelån. Nordea er på papiret kun lidt over 20 år tilbage, men i virkeligheden går deres rødder 200 år tilbage. 

Vi har i øvrigt at gøre med en velrenommeret bank, der er til stede i +20 lande, herunder Danmark. 

Nordea tilbyder et væld af forskellige lån og finansieringsprodukter. Det omfatter også samlelån, der naturligvis kan søges online. Hos Nordea er det muligt at samle sine lån ved at gennemføre tre trin (ansøg, bliv godkendt og få pengene udbetalt, betal dine lån af). 

 • Beløbsloft: 300.000 kr. 

Ekspres Bank samlelån

Ekspres Bank er ligeledes en af de udbydere, man bør lægge vejen forbi, hvis man har brug for et lån, eksempelvis et samlelån. På udbyderens lange liste over lånetyper, der bl.a. tæller billån, byggelån og ferielån, finder man det populære samlelån. 

Hos Ekspres Bank kan du samle dine lån, hvis din gæld lyder på et sted mellem 75.000 og 500.000 kr. Ikke nok med, at du får et billigt samlelån, så kan du også glæde dig over, at udbyderen sørger for at indfri dine eksisterende lån. 

Dermed kan du spare en masse tid og besvær.

Ekspres Bank har gjort det nemt og bekvemt at ansøge om et samlelån, og de sørger for, at du får svar på din ansøgning inden for to hverdage. 

Ekspres Bank er i øvrigt en yderst populær låneudbyder – det vidner de mange positive kundeanmeldelser på Trustpilot om. 

 • Beløbsloft: 500.000 kr. 

Santander samlelån

Santander (Consumer Bank) er bestemt værd at kende til, hvis man har planer om at samle lån. Santander er ikke den mest brugte bank i Danmark, men til gengæld er det en af de største i Europa lige nu. 

Santander lader dig bl.a. beregne, hvor meget du kan spare med et samlelån, ligesom du kan glæde dig over, at det er nemt og uforpligtende at sende en ansøgning. 

Du ansøger blot via NemID, og hvis du bliver godkendt til lånet, så modtager du pengene på kontoen inden for to hverdage. 

Santander samlelån er populære hos danskerne – og med yderst god grund. Samlelånene fra udbyderen er nemlig kendt for at byde på lave renter og overkommelige gebyrer. I det hele taget er du i gode hænder hos denne udbyder, der går langt for at sikre en god låneoplevelse. 

 • Beløbsloft: 350.000 kr. 

Ikano Bank samlelån

Blandt de mest populære udbydere af samlelån er det naturligvis også værd at stifte bekendtskab med Ikano Bank. Ikano Bank er en del af IKEA familien – grundlæggeren af Ikano Bank er nemlig den samme mand, som grundlagde IKEA i 40’erne – nemlig Ingvar Kamprad. 

Ikano Bank gik i luften i 1978 og har siden 70’erne udstedt en verden af lån, herunder samlelån.

Ikano Bank samlelån er et interessant tilbud for dig, der ønsker at samle lån med henblik på at sikre en bedre økonomi og et bedre overblik. Hos udbyderen kan du samle lån på mellem 75.000 og 300.000 kr. 

Du kan ansøge på 10-15 minutter, og du kan glæde dig over, at Ikano Bank klarer det tidskrævende papirarbejde til dine nuværende kreditorer. 

 • Beløbsloft: 300.000 kr. 

Danske Bank samlelån

Danske Bank er både en af de ældste og største banker herhjemme. Ikke nok med, at de har mange år på bagen og har mange kunder, så kan de også bryste sig af at tilbyde nogle af de mest attraktive samlelån på markedet. 

Danske Banks historie går desuden helt tilbage til 1871, hvor virksomheden tog sine spæde skridt i København.

Danske Bank kan ikke kun assistere med betalingskort, pensionsopsparinger, forsikringer og bankkonti, men selvfølgelig også samlelån og andre låneydelser. 

Som kunde hos Danske Bank kan du ansøge om et samlelån via mobilbank eller netbank. Du kan også kontakte din bankrådgiver. Danske Bank har ikke oplyst, hvor meget du kan låne.

 • Beløbsloft: Ukendt (kontakt udbyderen for at få stillet din tvivl) 

Basisbank samlelån

Er du på udkig efter det billigste samlelån på markedet? Så kan Basisbank måske være den rigtige bank at gå til. Her vil du i hvert fald kunne låne mellem 30.000 og 500.000 kr. til en rigtig konkurrencedygtig rente. 

Du har desuden mulighed for at låne lidt ekstra oveni, hvis du har brug for det.

Basisbank sørger for, at du kan optage et billigt samlelån, og så tager de sig af alt det praktiske vedr. at indfri dine små lån. I skrivende stund har Basisbank hjulpet over 3.000 kunder med samlelån, så vi har at gøre med en erfaren udbyder. 

Skal du også have hjælp til at samle dine lån? Så læs mere på udbyderens hjemmeside.

 • Beløbsloft: 500.000 kr. 

Overvej dette inden optagelsen af et samlelån

Ja, det er næppe gået din næse forbi, hvis du har læst med indtil nu, at der er mange gode grunde til at optage et samlelån, hvis man afdrager på flere små lån med høje renter.

Selvom det som udgangspunkt er fordelagtigt at samle lån, så er der naturligvis nogle ting, du skal overveje og tage stilling til, inden du skriver under på en aftale. 

Det er overvejelser, du skal gøre dig for at sikre, at du træffer det rigtige valg. 

Meget mere om dette herunder.

Disse ting skal du forholde dig til:

 1. Hvad løber min samlede gæld op i på nuværende tidspunkt? - Først og fremmest er du nødt til at forholde dig til, hvor mange penge du skylder lige nu. Der er ingen grund til at optage et større samlelån end højst nødvendigt, hvorfor du skal undersøge, hvad din gæld løber op i samlet set. I den anledning skal du måske have fat i dine kreditorer, hvis du ikke er bekendt med din restgæld. 
 2. Kan jeg overhovedet få bevilget et samlelån? – De fleste låntagere kan få lov til at samle lån ét sted, men der er ingen regler uden undtagelser. Er du f.eks. registreret i RKI eller Debitor Registret, så må du forvente en afvisning. Det kan også være, at din indtægt er så lav, at låneudbyderne ikke vil kreditgodkende dig. 
 3. Forstår jeg betydningen af at samle mine lån? – Vi har forsøgt at sætte dig så godt ind i, hvad der definerer et samlelån som overhovedet muligt. Det er dog ikke ensbetydende med, at du forstår alle aspekterne. Er der noget, du ikke føler dig helt afklaret omkring, så bør du få stillet din tvivl. Du skal nemlig gerne være sikker på, at et samlelån er det rigtige for dig, inden du gør yderligere. Søg med fordel råd hos en god ven, kollega eller en anden bekendt. 

I få tilfælde giver det ikke mening at samle lån et sted

Det med at samle lån er fordelagtigt på rigtig mange parametre. Det har vi efterhånden givet udtryk for en del gange i denne guide. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at ikke alle vil kunne drage nytte af et samlelån. 

I dette afsnit vil vi komme med nogle eksempler på situationer, hvor det ikke vil give mening at samle flere lån til ét.

Hvis det viser sig, at du ikke kan spare penge ved at samle dine lån, så bør du som hovedregel holde dig fra det. Der er jo ingen grund til at lade din gæld vokse yderligere.

Du bør også overveje, om det er en god idé at optage et samlelån, hvis det betyder, at løbetiden bliver længere, og at der derfor går længere tid, inden du bliver gældfri. 

Sådan øger du chancen for at blive godkendt til et samlelån

Du har truffet beslutningen om at optage et samlelån og krydser nu fingre for, at det kan lade sig gøre. Det er i sidste ende op til låneudbyderen, om du kan få lov til at samle dine lån. 

For at få dette ønske indfriet skal du kreditgodkendes.

Selvom det er helt tilladt at krydse fingre, så er det sjældent held, der afgør, om du bliver kreditgodkendt eller ej. Det er en række af andre parametre, hvoraf nogle af disse parametre er nogle, du selv har en vis indflydelse på. 

Ønsker du at øge chancen for at blive godkendt til det ønskede samlelån? 

Så læs med herunder.

Dette kan du gøre:

 1. Indsend ikke en mangelfuld ansøgning – Det er meget usandsynligt, at du bliver godkendt til samlelånet, hvis du indsender en mangelfuld ansøgning. Derfor bør du bruge god tid på at udfylde ansøgningen, så du ikke misser noget. Det tager normalt 10-15 minutter at sende en ansøgning, men sæt da lidt mere tid af for en sikkerheds skyld. 
 2. Vær klar med dokumentation (hvis nødvendigt) – For at kunne få et samlelån kan du blive bedt om at indsende noget dokumentation. Dokumentationen kan f.eks. være i form af kopier af kørekort, lønsedler e.l.Jo mere samarbejdsvillig du er, desto større er sandsynligheden for, at du bliver godkendt til lånet. 
 3. Lån med en medansøger – Et tredje godt råd er at låne med en medansøger. Saml dine lån med din udkårne eller en anden medansøger, hvis du vil øge chancen for en positiv kreditvurdering. 

Ofte stillede spørgsmål

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
639.076
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014