Ferratum - Læs omkring Ferratum og dine lånemuligheder

Er du sikker på, at Ferratum er det rette valg for dig? Hvis ikke, så læs vores gennemgang og bliv sikker, før du ansøger.

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Ferratum lån

Finansieringsselskabet Ferratum er en del af det finske hovedselskab Ferratum Group, som udbyder mikrolån til private forbrugere. Selskabet blev grundlagt i 2005 og var de første i Europa til at tilbyde almindelige forbrugere SMS lån. Siden starten i Finland i 2005 har Ferratum udviklet sig markant ved p.t. at være tilstede i 19 lande og have omkring 1 mio. kunder på verdensplan, men trods dette er Ferratums ambitiøse vækststrategi at være den førende globale udbyder af mikrolån i 2014.

Nogle af de væsentligste fokusområder for Ferratum er gennemskuelige priser og pålidelig kundeservice. Generelt er kundeservice et centralt element, hvilket allerede ses på forsiden af selskabets hjemmeside. Her er det muligt at kommunikere direkte med en medarbejder fra Ferratum via en chat-funktion, hvor du kan stille samtlige spørgsmål, som du måtte have brug for.

Efterfølgende kan du både give en vurdering af den service du har modtaget samt få tilsendt en udskrift af samtalen til din e-mail. På denne måde kan du altid finde svarene på dine spørgsmål igen, hvis du skulle komme i tvivl om noget.

Hvordan kan jeg låne hos Ferratum?

Hos finansieringsselskabet Ferratum kan du ansøge om lån sikkert og helt uden sikkerhed. Du kan læse en nærmere beskrivelse af hvordan nedenfor, hvorefter du kan beslutte, om Ferratum er den rigtige låneudbyder for dig. Det unikke ved et Ferratum låm er, at de kun har fire skridt du skal igennem, før du har pengene på din konto.

Du skal hos Ferratum ikke svare på spørgsmål ligesom i en bank, og det er udelukkende din beslutning hvad de lånte pengene skal bruges til.

Måden hvorpå du kan låne gennem Ferratum er ved at udfylde selskabets online ansøgningsformular. Såfremt du gør dette, skal du først udfylde og sende denne formular til Ferratum, hvilket du kan gøre på selskabets hjemmeside (skridt 1). Herefter modtager du svar via SMS, samtidig med at Ferratum sender dig en e-mail med låneaftale, en personlig pinkode samt selskabets almindelige lånevilkår (skridt 2).

Du skal herefter godkende låneaftalen, hvilket du gør via Ferratums hjemmeside (skridt 3). Du får derefter de lånte pengene udbetalt direkte til din NemKonto (skridt 4).

Hvor meget kan jeg låne hos Ferratum?

Det er muligt for dig at låne mellem 1.000 kr. og 15.000 kr. hos Ferratum, og dette kan du gøre uden at skulle stille sikkerhed eller svare på udbydende spørgsmål som var du i en almindelig bank.

Din afbetalingsperiode bestemmes af, hvilket beløb du ønsker at låne, og svinger derfor mellem 15 til 45 dage. Yderligere er det på Ferratums hjemmeside muligt at se alle omkostninger i forbindelse med lånet, så du nemt og hurtigt kan beslutte, hvor meget du ønsker at låne.

Det er vigtigt at bemærke, at Ferratum ønsker at vurdere hver kunde for sig, så du som låner får præcist hvad du har behov for og en skræddersyet service til netop dig. Dette betyder, at du med fordel kan henvende dig til Ferratum, såfremt du f.eks. ønsker at få forkortet din afbetalingsperiode.

Hvilke krav har Ferratum?

Finansieringsselskabet Ferratum har opstillet nogle simple krav, som du skal kunne opfylde for at kunne låne de penge du ønsker. Disse krav er, at du skal være fyldt 23 år og være myndig, være bosat i Danmark samt ikke være registeret i RKI, Ribers Kredit Information, Debitor Registeret eller hos andre skyldnerregistre.

Yderligere skal du have et åbent mobiltelefonnummer, en aktiv e-mail adresse samt ikke have et udestående lån hos enten Ferratum eller dens undervirksomhed Kvik Automaten.

Opfylder du disse krav, er der ingen hindringer for at få din låneansøgning godkendt hos Ferratum.

Hvad siger andre om Ferratum?

Finansieringsselskabet Ferratum er blevet vurderet hos vurderingstjenesten Trustpilot af 189 forbrugere, hvor de har haft mulighed for at skrive en kommentar samt give en karakter fra 0-10 med karakteren 10 som det bedste. Ferratum har på Trustpilot fået 8.5 som samlet karakter, hvilket vidner om en god service og tilfredse kunder.

Det er med udgangspunkt i denne flotte karakter, at vi anbefaler Ferratum som låneselskab, hvis du ønsker at låne penge nemt, hurtigt og enkelt.