Hurtig lån - Find hurtige lån online

Sammenlign hurtige lån, ansøg og få svar inden for 2 min. Udbetaling inden for 1-3 dage.

Opdateret d. 11/04-2021

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.


Hurtig lån – her kan du lån penge hurtigt

Ovenfor ser du en oversigt over de bedste låneudbydere i Danmark inden for hurtig lån. Centralt for dem alle er hurtig behandlingstid, hvilket bl.a. betyder hurtige svar på dine låneansøgninger og hurtig udbetaling af pengene til din konto.

Uanset hvor meget du låner via låneudbyderne, løbetiden på lånet samt øvrige faktorer ved dit kommende hurtig lån, er låneselskaberne specialiserede i at servicere dig og opfylde dit behov for at låne lynhurtigt. Er du endvidere i tvivl om noget eller har nogen form for spørgsmål, kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en medarbejder hos hvert låneselskab. Flere af låneudbyderne har en chat-funktion på deres hjemmeside, hvormed du kan chatte direkte med en repræsentant fra den pågældende låneudbyder.

Find hurtig lån med straks udbetaling - Ansøg gratis på 2 min.

For langt de fleste af vores brugere betyder hurtighed i forbindelse med lånet alt. Det er klart det parameter, som vægtes højest, eftersom det er hurtigheden som adskiller låneudbyderne ovenfor fra almindelige pengeinstitutter. I en almindelig bank skal du ofte vente på et fysisk møde samt en efterfølgende behandlingstid, før du evt. får lånet godkendt og pengene udbetalt.

Hos låneudbyderne af hurtig lån i vores oversigt får du svar på din låneansøgning samme dag, mens pengene udbetales til din konto inden for 1-2 bankdage. Enkelte låneudbydere har faktisk specialiseret sig i at være endnu hurtigere, da du højest skal vente 15 min. på at få svar på din låneansøgning. Samtidig udbetaler andre låneudbydere pengene til din konto inden for samme dag, såfremt du ansøger i god tid før middag, og at hele processen omkring lånet går problemfrit. Er du i tvivl om hvilke låneudbydere, der kan opfylde dette ønske om hurtighed, kan du med fordel tage kontakt til den enkelte låneudbyder for at høre nærmere om deres behandlingsproces.

Hurtig lån - Find hurtige lån på MONEYBANKER

Af øvrige vigtige faktorer, som vores brugere har påpeget gennem tiden. er låneudbydernes professionelle behandling. De stiller nemlig ikke kritiske spørgsmål til din ansøgning og ønsker ikke at vide, hvad du skal bruge pengene til. Endvidere stiller de ikke krav om sikkerhed, hvilket også er en væsentlig lettelse for mange ansøgere. Medarbejderne hos låneudbyderne i vores oversigt tager ikke stilling til dig og din situation, men kigger udelukkende på dit behov for at skulle låne penge. Det giver dig ro og tryghed i hele låneprocessen og er med til at sikre dig gennemsigtighed og troværdighed.

Lån sikkert og nemt

Der er mange forskelle mellem traditionelle banker og finansieringsinstitutter til låneselskaberne på MONEYBANKER. Den største forskel er det manglende krav om sikkerhed i forbindelse med lånet, hvor man som ansøger skal stille sikkerhed hos et almindeligt pengeinstitut som f.eks. Danske Bank, Nordea eller en anden finansiel aktør. Du skal være opmærksom på, at det manglende krav om sikkerhed gør lånet dyrere, da låneselskabet løber en større økonomisk risiko ved at udlåne penge til dig. Den større risiko består i, at de ikke kan få pengene hjem igen, hvis du ikke kan overholde din tilbagebetalingsaftale. Lån hurtigt og nemt er altså ikke nødvendigvis den billigste måde at låne på, men hvor ulempen kan være omkostningerne, så er der også klare fordele ved hurtig lån. Blandt disse er den hurtige udbetaling, hvor du kan forvente at modtage pengene på din konto inden for højest et par dage. Ofte vil du allerede modtage pengene dagen efter, du har indsendt din underskrevne låneaftale. Lån hurtigt og nemt ved at indstille MONEYBANKER´s søgefunktioner øverst på siden og få en præsentation af samtlige låneselskaber, som kan indfri dine ønsker til dit kommende hurtig lån.

Lån nemt penge via MONEYBANKER.dk

Vores søgemaskine er konstrueret efter nøgleordene simplicitet, hurtighed og brugervenlighed. Dette mærker du tydeligt, når du bruger de forskellige søgefunktioner, som du hurtigt og overskueligt kan indstille, så du får angivet alle de låneudbydere, som lever op til dine forventninger.

Ovenfor oversigten med låneudbyderne har vi givet dig mulighed for at sortere efter de mest populære låneudbydere og de med laveste rente. Med ét enkelt klik får du præsenteret dine muligheder, hvorfor du kan gå i gang med at sammenligne dig frem til det bedste og billigste kviklån.

Du kan neden for læse detaljeret beskrivelse af, hvordan søgemaskinen kan hjælp dig.

En fornuftig løsning for mange

I det første skridt skal du angive, hvor meget du ønsker at låne. Låneudbyderne i vores oversigt er specialiserede inden for udlån af fastsatte beløbsstørrelser, hvor de både kan levere hurtig behandlingstid samt en yderst professionel service. Du kan derfor med stor fordel angive, hvor meget du ønsker at låne, da oversigten derefter ikke længere vil indeholde låneudbydere, som ikke tilbyder lån inden for det søgte. Et Vivus lån er blandt de mest populære blandt danske forbrugere, fordi du som førstegangslåner kan låne op til 4000 kr. gratis og uden nogen gebyrer, såfremt du naturligvis overholder låneaftalen og ikke misligholder dit lån.

Har alder betydning for hurtigt lån?

En vigtig faktor er din alder, da nogle af låneselskaberne i oversigten har krav til denne. De kan have aldersgrænser på 20-25 år, hvorfor du bør indtaste din alder, såfremt du endnu ikke er fyldt 25 år.

Når du har indstillet søgemaskinen kan du frit vælge mellem alle de viste hurtig lån, da de alle lever op til dine indstillinger. Du kan med store fordele ansøge hos flere låneudbydere samtidigt, så du ikke bare sikrer dig hurtig lån, men også de bedste lån.

Få de laveste udgifter ved hurtige lån

Når du ansøger om hurtig lån, er låneaftalen først juridisk bindende, når du har underskrevet og sendt denne retur til låneudbyderen. Det er derfor ganske uforpligtende for dig at ansøge om et lån hos flere låneudbydere samtidig, da du i så fald blot modtager ligeså mange lånetilbud, som du har sendt låneansøgninger.

Grunden til at det er fordelagtigt for dig at få flest mulige lånetilbud er ganske simpel. Når du ansøger om lån, får du præsenteret et standard tilbud, hvor indholdet redigeres, når den endelige låneaftale udarbejdes til dig. Det er nemlig din økonomisk situation, Nationalbankens rente og andre faktorer som afgør, hvordan lånetilbuddet struktureres til dig. Den tilbudte rente, den årlige omkostning og øvrigt indhold ved lånet kender du på baggrund af dette først, når du står med låneaftalen i hånden og skal til at skrive under.

Ved at ansøge om flere lån gennem forskellige låneudbydere samtidigt, sikrer du dig flere lånetilbud på hånden. Du kan sammenligne tilbuddene og vælge det lån, som bedst opfylder dine forventninger og derudover sparer du også penge, da du har mulighed for at vælge det billigste lån. De fleste anser online lån som værende en finansieringsmulighed som kan ruinere én på kort såvel som lang sigt, men ved at ansøge flere steder og derefter sammenligne, er det uden tvivl en mulighed at finde billige lån.

Hurtigt lån – Lån penge til hvad som helst

Lån er en nødvendighed for alle gennem livet for at realisere drømme eller akutte behov. Det kan være boligen du drømmer om netop er på markedet, og den eneste udfordring er at stable tilstrækkelig økonomi på benene til at indfri drømmen. Det kan også være, at du lige nu står i en situation med et akut behov, som kræver udbetaling af et lån med det samme. Du er måske studerende med en defekt computer, og for at kunne følge med i undervisningen kræver det nyt IT-udstyr hurtigst muligt, så du ikke bliver hægtet af undervisningen.

Hurtig lån - Få svar inden for 2 minutter

Hos ovenstående låneselskaber betyder det ikke noget, hvorfor du søger efter et hurtigt lån. De har fuld forståelse for, at du ikke kan vente på at skulle argumentere for årsagerne til, hvorfor det er nødvendigt for dig at få et hurtig lån. Vores service er din genvej til at få pengene udbetalt til din konto uden unødig dialog med udlåneren, ligesom du måske er vant til i en traditionel bank.

Et akut behov for hurtige lån kan opstå hurtigt. Der er flere materielle ting i dagligdagen som du sikkert er afhængig af, og som du vil have det svært ved at leve uden. Tag f.eks. din mobiltelefon som for mange er en forlængelse af armen, TV'et som dit daglige pusterum hvor du samler energi eller din bil der dagligt transporterer dig på arbejde. Om man er materialistisk eller ej betyder ingen rolle, når det drejer sig om vitale ting, der får hverdagen til at hænge sammen.

Realiser dine drømme med et hurtigt lån

Du kan stå og mangle penge til noget nødvendigt i hverdagen som f.eks. til en reparation af din bil, en ny computer til studiet eller en afslappende ferie som skal give overskud til hverdagen. Uanset formålet er hurtige lån en løsning for dig. Mental frihed er afgørende for at kunne præstere uden at noget stresser dig og reducerer din evne til at koncentrere dig eller forstyrrer dit fokus. Hurtige lån er konstrueret på den måde, at du får svar samme dag på din ansøgning, og hvis lånetilbuddet lever op til dine forventninger, vil du kunne modtage pengene allerede dagen efter. Hurtige lån er på den måde vejen til igen at kunne slappe af og holde fokus andre steder, end på hvordan din privatøkonomi slår til.

Behandlingstid og udbetaling med hurtiglån

Lån med kort behandlings- og udbetalingstid kan lade sig gøre via låneudbyderne i vores oversigt gennem oplysning af ganske få informationer. På grundlag af disse informationer laver låneudbyderen en kreditvurdering, som dit lånetilbud tager udgangspunkt i. På trods af at du søger en hurtig finansieringskilde, skal vi gøre dig opmærksom på, at du bør gennemlæse alt i lånetilbuddet. Når du først har underskrevet og returneret tilbuddet, er du juridisk bundet af aftalen og vil få langt sværere ved at komme ud af aftalen. Det kan virke tungt at komme igennem hele låneaftalen, men for din egen og din privatøkonomis skyld bør du tage lige præcis gennemlæsningen og forståelsen af aftalen yderst alvorligt. Lån hurtig udbetaling skal kun ske på et oplyst beslutningsgrundlag, så du ikke accepterer en låneaftale, som du efterfølgende hverken vil eller kan overholde.

Sådan er processen med hurtige lån

Der er mange lånemuligheder online, hvilket kan være en glæde for nogen, mens det for andre kan være en uoverskuelig udfordring at håndtere. For hvad er det rigtige lån, og hvordan fungerer selve ansøgnings- og låneprocessen? Hurtig lån online er imidlertid en enkel låneproces, da selskaberne på MONEYBANKER er gearet til at håndtere alle de sværeste aspekter ved at låne, så det bliver så nemt for dig som muligt at låne. Det eneste du skal tænke på er, hvor meget du ønsker at låne og hvilken løbetid på lånet du ønsker. Så klarer selskabet resten. Men husk at ansøg flere steder, så du sikrer dig de bedste lånebetingelser. Hurtig lån online kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis du som ansøger ikke ser dig ordentlig for. Så husk at læs alt med småt, så du ikke ender med ikke at kunne overholde din tilbagebetalingsaftale. Du kan læse mere om hurtig lån online her.

De fleste mennesker kan komme ud for situationer, hvor det kan være fordelagtigt at låne penge. Måske skal du flytte sammen med din kæreste eller flytte hjemmefra alene. Flytninger er forbundet med store udgifter til eksempelvis indskud til lejlighed og køb af inventar. Det kan også være, at du i lang tid har drømt om at skifte dele af din garderobe ud med nyt og trendy tøj. Det kan i sådanne tilfælde være den eneste udvej at låne penge. Heldigvis findes der mange udbydere af lån, der har stor erfaring med sådanne situationer. Dog kan det være svært at finde det helt rigtige hurtige lån. Det kan Moneybanker.dk hjælpe dig med: du indtaster blot det ønskede lånebeløb og din alder, så finder vi det bedste lån til dig.

Hurtig lån er udbydernes speciale

Du er på udkig efter et forbrugslån. Måske har du brug for pengene hurtigt for at kunne dække udgifter, der skal betales nu og her. Uanset hvor hurtigt du ønsker at modtage penge, skylder du dog dig selv at overveje din situation først. Er du sikker på, at du har brug for pengene? Det koster som bekendt penge at låne penge, og det skal du være opmærksom på uanset lånebeløbets størrelse. Det kan kraftigt anbefales, at du lægger et budget for din økonomi, inden du låner penge. På den måde kan du finde ud af, hvor mange penge du reelt har brug for og derved sikre, at du ikke låner flere penge end nødvendigt. Når du låner hurtige penge online, skal du være helt sikker på, at du kan betale pengene tilbage ved lånets udløb. Derfor kan det være risikabelt, hvis pengene du låner, går til faste omkostninger. Overvej derfor hvad du helt konkret vil bruge de lånte penge på.

Lån penge hurtigt

Når du låner penge i din bank, vil processen, fra du anmoder om at låne penge, til pengene står på din konto, ofte være meget lang. Desuden stiller banken en række spørgsmål i forbindelse med din låneanmodning. I tilfælde, hvor du har brug for hurtige penge til forbrug, kan et hurtigt onlinelån derfor være den bedste mulighed for dig.

Når du har besluttet dig for at låne penge gennem en online låneudbyder, vil vi på det kraftigste anbefale at benytte Moneybanker.dk til sammenligning af lån. På den måde sikrer du, at du får det bedste hurtige lån til lige netop dit behov. I de fleste tilfælde kan pengene stå på din konto i løbet af 1-2 hverdage. Derved kan du begynde at bruge pengene i løbet af meget kort tid. Det kan især være vigtigt, hvis du har brug for penge til at betale forfaldne regninger eller til eksempelvis en impulsrejse med vennerne.

Læs også omkring SMS lån her.

Hvad betyder ÅOP?

Lige meget hvor hurtigt du har behov for at få indbetalt penge på din konto, bør du altid tjekke lånebetingelserne. Det er især vigtigt at være klar over, hvor lang lånets løbetid er og hvilke omkostninger der er forbundet med det pågældende lån. Løbetiden er vigtig at kende, idet du skal være klar over, hvor længe du har til at afbetale de penge, du har lånt samt de påløbne renter og gebyrer. Som oftest er løbetiden længere, jo højere lånebeløbet er.

Lånets omkostninger er noget af det absolut vigtigste, du bør holde dig for øje ved optagelse af et hurtigt online lån. Det kan være svært at gennemskue de samlede omkostninger ved et givent lån, og derfor bør du anvende ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), når du skal sammenligne forskellige lån med hinanden. Det er lovpligtigt for låneudbydere i Danmark at oplyse dig om ÅOP, og det er den mest gennemsigtige måde at finde frem til det billigste lån til dine behov.

Ansøg altid om flere forskellige hurtig lån

Et rigtigt godt råd til dig, der har behov for et hurtigt lån, er at sende flere låneansøgninger til forskellige låneudbydere samtidigt. På den møde giver du dig selv de bedste muligheder for at kunne optage et lån, og samtidigt opnår du de bedst mulige lånetilbud.

Når du skriver din låneansøgning, skal du typisk oplyse låneudbyderen omkring din civilstand, beskæftigelsesforhold samt din økonomiske situation. Derved får låneudbyderen et godt indblik i din personlige livssituation.

Efterfølgende vil du blive bedt om at anvende NemID. Låneudbyderen bruger NemID til at lave en kreditvurdering af dig for at sikre sig, at du er egnet til hurtigt lån.

Når hele processen er tilendebragt og du har skrevet under på låneaftalen, vil du modtage pengene inden for få dage. Dermed er du klar til at bruge penge til lige netop det, du har ønsket dig.

Hvis du har spørgsmål, må du meget gerne kontakte os via vores kontaktformular her på siden.

Hvad koster det at låne penge hurtigt?

Låneudbyderne foretager en kreditvurdering af din privatøkonomi samt risikoprofil på hver enkelte låntager. Lån hurtigt skal nemlig være en sund forretning for låneselskabet, hvorfor de er nødsaget til at foretage kreditvurdering af dig som ansøger. I første omgang kigger de på, om de kan tilbyde den størrelse lån, som der er ansøgt om. Hvis de ikke har mulighed for at tilbyde den ønskede størrelse, der er ansøgt, ser de på muligheden for at imødekomme et alternativt beløb, som stemmer overens med deres lånetyper. Herudover kan det være baseret på den kreditvurdering, der er blevet foretaget, hvis låneudbyderen antager at du som låntager har for stor risiko for ikke at tilbagebetale det ønskede lån rettidigt, så kan de også mindske det ønskede beløb til en størrelse, der passer bedre til låntager.

Hvor meget det koster dig at få et hurtigt lån, er vanskeligt at vurdere på forhånd. For at kende de præcise omkostninger anbefaler vi dig at ansøge med det samme ovenfor. I det modtagne lånetilbud kan du så efterfølgende nærlæse, hvilke omkostninger der helt nøjagtigt er forbundet med dit lån.

Lån nemt penge, og bliv herre over din egen tilværelse

Låneudbyderne i vores oversigt tilbyder imidlertid også hurtige lån til de, som ønsker at tilfredsstille et mere luksuriøst behov. Alle har brug for forkælelse, og alle har ret til at føle sig speciel i ny og næ. For nogle er en ferie med familien, vennerne eller kæresten et imødeset afbræk fra hverdagens stressfremkaldende aktiviteter. En ferie kan ligefrem være en nødvendighed for at få fornyet energi til at klare nye udfordringer, og her kan hurtige lån være en nem og hurtig finansieringsmulighed.

Hvad enten du søger hurtig lån til forkælelse eller til at finansiere en nødvendighed, så er ovenstående låneselskaber klar til at tilbyde dig hurtige lån af varierende størrelser og varighed. Når du har valgt de låneselskaber, som du ønsker at ansøge gennem, klikker du dig videre via "Ansøg nu" knappen ved hvert selskab. Ved at gøre dette dirigerer vi dig direkte hen til det ønskede lån, hvor du kan læse mere om lånet og låneselskabet bag, samtidig med at du med det samme kan påbegynde ansøgningen om dit forestående lån.

Fordelene ved et hurtig lån

Blandt de primære fordele ved hurtige lån er den hurtige behandlings- og udbetalingstid, hvor låneselskaberne har forfinet deres håndtering af dit ønske om at kunne låne hurtigt Du vil derfor hos samtlige låneselskaber i vores oversigt blive mødt med en forståelse for, at du ønsker hurtig behandlingsproces og dermed hurtige penge på kontoen. Læs også hvordan du får hurtige lån her og nu.

Når du sender din låneansøgning til et låneselskab, svarer de tilbage inden for kort tid. Hvor hurtig din låneansøgning behandles afgøres ikke af, hvor meget du ønsker at låne. Det tror nogle fejlagtigt, hvilket naturligvis ikke er sandt. Din låneansøgning prioriteres lige højt uanset hvor stort et lånebeløb, du ønsker at låne. Som kunde får du altså samme positive opmærksomhed, hvad enten du viser dig som en attraktiv kunde eller ej.

Grunden til dette er gennemsigtighed, hvilket selskaberne vægter højt i deres håndtering af låneansøgningerne. Ansøgningerne håndteres oftest i den rækkefølge, som låneselskabet modtager dem, hvilket også er med til at være din garanti for et hurtigt svar.

Overvej dine muligheder inden du låner

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med opmærksomheden på udgifterne i forbindelse med dit lån. Blandt de talrige fordele der er ved hurtige lån, er udgifterne den eneste primære ulempe. Som du måske ved, er udgiftsniveauet ved ovenstående låneudbydere højere end hos dit pengeinstitut. Hvor en bank dog sjældent er i stand til at indfri kundernes forventning om hurtig behandlingstid, er låneudbyderne hos MONEYBANKER af en helt anden hurtighed.

Vi anbefaler, at du i din søgen efter lån husker at fokusere på udgifterne forbundet hermed. Som vi tidligere har skrevet, sikrer du dig det billigste lån ved at ansøge flest mulige steder, da dette giver dig mulighed for at sammenligne lånetilbuddene. I denne sammenligning skal du lægge vægt på tilbuddenes ÅOP, da dette angiver de årlige omkostninger i procent ved hvert lån.

Så når du har ansøgt om f.eks. 3 hurtige lån, kan du sidestille deres ÅOP og vurdere hvilket hurtig lån, der er det mest attraktive. På denne måde famler du ikke i blinde i din beslutningsproces, men har mulighed for at træffe din beslutning på et oplyst beslutningsgrundlag.

Læg et budget

Når du har modtaget lånetilbuddene fra de valgte låneudbydere, får du samtlige detaljer oplyst vedrørende lånet. Du kan her se de månedlige udgifter og herefter indregne dem i dit budget. Har du ikke allerede et budget, anbefaler vi på det kraftigste, at du laver dette.

Ved at sætte udgifterne i forbindelse med dit kommende lån ind i budgettet, er det muligt hurtigt at se, hvordan disse nye udgifterne påvirker resten af budgettet. Det kan være, at du skal skære ned på nogle områder for at få råd til lånet, og det er selvfølgelig op til dig selv at træffe beslutningen om, hvorvidt du har råd til det ønskede hurtig lån eller ej.

Med et budget undgår du ubehagelige oplevelser, hvor du pludselig ikke kan betale regninger eller har råd til mad på bordet. Du opnår fuld overblik over din privatøkonomiske situation, og du vil nyde den frihed et budget giver dig. Med et korrekt og fyldestgørende budget skal du nemlig ikke længere have dårlig samvittighed over bl.a. impuls køb, som du pludselig får lyst til under en shoppetur. Hvis du har flere lån, end du kan overskue, kan du drage mange fordele af at ansøge om et samlelån. Ved at samle sine lån, får du typisk en lavere rente og sparer dermed penge hver eneste måned. Udover flere penge månedligt og dermed et større rådighedsløb, får du med ét samlet lån også bedre overskuelighed over din økonomi.

Vi anbefaler altid vores brugere at ansøge om min. tre lån gennem forskellige låneudbydere.

Har du spørgsmål til vores oversigt eller brug for hjælp, er du velkommen til at rette henvendelse til os via vores kontaktformular. Vi svarer altid tilbage inden for maks. 24 timer, da vi ved, hvor meget hurtighed og høj service betyder for dig i valget af dit hurtige lån.

Prisen for et online lån

Det en god ide at lægge et budget, for at skabe det mest retvisende billede af din privatøkonomi. Særligt når du ansøger om et hurtigt lån. Der er derfor vigtigt, at du gør dit budget så retvisende som overhovedet muligt ved at indtaste så mange oplysninger som muligt. Det kan være svært at skabe sig et fremtidigt overblik over, hvordan din økonomi vil se ud, hvorfor du kan kigge 12 måneder tilbage for at få et indblik i, hvordan dine indtægter og udgifter harmonerer. På baggrund af dette, vil du fremadrettet kunne lægge et budget til fremtidig brug, så du altid kan holde øje med tilbagebetalingen på dit hurtigt lån.

Så snart du har prisen på, hvad dit kommende lån kommer til at koste dig hver måned, bør du nærstudere dit budget for at se, hvordan din økonomi påvirkes af udgifterne. Det er således prisen for lånet der er det afgørende for, om du bør godkende eller om du bør afvise lånetilbuddet. Så fremfor at fokusere på dit behov for at låne, så bør du fokusere på, om du i det hele taget har mulighed for at tage lånet.

Find nye hurtige lån hos MONEYBANKER.dk

Hos MONEYBANKER sørger vi altid for at holde udvalget af låneselskaber opdateret, så vi konstant har den bedste oversigt af lånemuligheder. Der kommer ofte nye selskaber på det danske marked, mens det imidlertid ikke er garanti for kvalitet hver gang. Nye hurtig lån kan være præget af urimelige omkostningsniveauer, hvilket vi hos MONEYBANKER ikke kan eller vil stå inde for. Vi har en række regelsæt som nye hurtig lån skal leve op til, og er det ikke tilfældet, ønsker vi ikke at præsentere dem på vores sammenligningstjeneste.

Hos alle udbyderne af hurtig lån i MONEYBANKER´s oversigt gør sig gældende, at det er 100% uforpligtende at ansøge. Det betyder, at du roligt kan ansøge om hurtig lån hos ligeså mange låneselskaber, som du har interesse i, uden at du efterfølgende står til regnskab for dine forespørgsler. Når du har ansøgt om et hurtig lån, vil du efterfølgende modtage et lånetilbud, såfremt at du opfylder selskabets kriterier for at låne. Det står dig herefter frit for, om du ønsker at acceptere og underskrive lånetilbuddet eller om du hellere vil acceptere ét af de andre tilbud på hurtig lån som du modtager, eller om du overhovedet ønsker at låne på baggrund af nogen af tilbuddene.

Når du ansøger om et hurtig lån, udfylder du en række informationer omkring dig selv og din økonomi. Det er disse informationer, som låneselskabet bruger til at skræddersy et lånetilbud på hurtig lån, og du kender derfor først vilkår m.m., når du sidder med lånetilbuddet i hånden. Dette er også en væsentlig årsag til, at du bør ansøge flere steder. For ansøger du f.eks. om at låne 100.000 kr. hos ét låneselskab, men kun får et lånetilbud på 75.000 kr. pga. selskabets kreditvurdering af dig som ansøger, så er du dårlig stillet. Ansøger du i stedet flere steder om hurtig lån, kan du efterfølgende sammenligne lånetilbuddene og vælge det tilbud, som bedst opfylder dine kriterier.

Guide: Find det billigste hurtig lån

Efter NemID blev introduceret i Danmark i 2010, er det blevet nemt, hurtigt og sikkert at optage lån online. Du kan nemlig bruge dit NemID i stedet for en kuglepen til at skrive under på en låneaftale online. NemID fungerer således som et identifikationsværktøj, der kan bruges som digital signatur og som login. Det betyder både, at låneprocessen bliver kortere og mere effektiv, og at sikkerheden ved at optage lån online er betydelig højnet. Optager du lån ved at bruge dit NemID, er det ikke længere nødvendigt med fysiske dokumenter, der skal håndteres af både låneudbyderen og dig som låntager. Det manuelle papirarbejde har været en væsentlig årsag til den noget mere langsommelige låneprocessen før introduktionen af NemID. Hvis du er interesseret i at læse om lån uden NemID, anbefaler vi dig at læse vores artikel om netop det. Du kan finde den her.

Når du bruger dit NemID til at optage lån, er både du og låneudbyderen bedre stillet i forhold til sikkerhed. Når du bruger NemID sikrer du, at de korrekte og relevante oplysninger om dig overføres til udbyderen, da alt foregår automatisk. Dette gør låneprocessen væsentligt nemmere at håndtere. Samtidig bliver du fri for udgifterne, der er forbundet med at sende papirdokumenter frem og tilbage. Derfor er brugen af NemID også tidsbesparende, hvilket kan have stor betydning for dig som låntager. NemID muliggør, at du kan optage et lån hurtigt. Optager du et lån online, vil du kunne få sat pengene ind på din konto samme dag, som du ansøger, eller næstkommende hverdag.

Krav fra udbyderne af hurtig lån

Det er et krav fra udbyderne, at du bruger dit NemID til at ansøge om lån. Når du bruger NemID skal du bruge et brugernavn, som typisk er dit CPR-nummer, og din private adgangskode. Derudover skal du bruge et analogt NemID-nøglekort. Har du ikke et nøglekort, kan du bestille et her. Når du skal bruge dit NemID til at optage et lån, får du oplyst en kode på din skærm. I dit nøglekort skal du finde den ”nøgle”, der passer til koden. Dette fungerer som et unikt login, og du kan bruge dit NemID fra alle elektroniske enheder, der har internetforbindelse. NemID er således din digitale signatur og sikrer, at låneudbyderen kender din identitet. Når du bruger dit NemID har du givet dit samtykke til, at låneudbyderen må anvende dine personlige oplysninger i låneprocessen. Det betyder, at låneprocessen bliver hurtig, da udbyderen modtager dine oplysninger automatisk. Derfor skal du ikke angive dine personlige data manuelt, og låneudbyderen er sikret at have adgang til de nødvendige oplysninger om dig – måde kontonummer, adresse, alder etc.

Hvad skal jeg vide om hurtige lån på nettet?

For at sætte brugen af NemID lidt i perspektiv skulle låneansøgere før i tiden downloade låneansøgninger og sende dem med post til låneudbyderen, eller låneudbyderen skulle sende en ansøgning til ansøgeren, som skulle udfyldes manuelt og sendes retur. Der var risiko for, at ansøgningen ville forsvinde med posten, og at låneudbyderen aldrig ville modtage den. NemID muliggør, at låneprocessen tager få minutter frem for flere dage. Sikkerheden er væsentlig højere ved NemID, og der er ikke risiko for, at din ansøgning forsvinder.

Hurtige lån - Husk dit budget når du låner penge

Der findes et utal af låneudbydere online, som har gjort det muligt for dig at optage lån med NemID. Det betyder, at du fra din computer, smartphone eller tablet kan optage lån, uden du skal møde fysisk op nogen steder. Du skal blot have et NemID, og du kan således optage lån og underskrive en låneaftale hjemme fra sofaen. Mange ansøgere til online lån forventer, at de kan optage et lån og få pengene ind på kontoen uden at stille nogen form for sikkerhed – det vil sige uden at stille bil, hus eller aktier som sikkerhed for det lånte beløb. Ved at bruge NemID kan låneudbyderen tilbyde dig et hurtigt lån tilpasset dine behov, da selskabet modtager dine personlige data automatisk.

Sådan tager du et hurtigt lån hos MONEYBANKER.dk

Når du har fundet den udbyder, du vil låne hos, er det let at gennemføre ansøgningen med NemID. En typisk låneproces vil foregå således:

  1. Du udfylder oplysningerne, du bliver spurgt om i forbindelse med ansøgningen – eksempelvis beløb og løbeperioden.
  2. Herefter sender du din ansøgning til udbyderen. Bliver du godkendt til at optage et lån, får du tilsendt og tilbudt en låneaftale, som du skal underskrive.
  3. Når du skal underskrive, finder du dit NemID-nøglekort frem. I stedet for at underskrive dokumenter manuelt, skal du i stedet underskrive låneaftalen ved at bruge dit NemID som digital signatur. Typisk vil der på den elektroniske låneaftale stå ”Underskriv aftalen”. Du underskriver låneaftalen ved at trykke herpå og logge ind med dit NemID.
  4. Når du har indtastet dit brugernavn (dit CPR-nummer) og din private kode, får du vist et firecifret tal på din skærm. Ved siden af tallet vil der være en blank boks markeret med ’#’. I denne boks skal du skrive den sekscifrede nøgle, der står i dit nøglekort, og som matcher den firecifrede kode.
  5. Hefter trykker du ”Accepter” (eller lignende), hvorefter din underskrevne låneaftale bliver sendt til låneudbyderen med de relevante data om dig. Efterfølgende vil du typisk få tilsendt en elektronisk udgave af låneaftalen til din mail – så har du altid adgang til lånedokumenterne.

Sådan undgår du at havne i RKI og Debitor registret

I din jagt på det bedste hurtig lån er det af afgørende betydning, at du ikke forhaster beslutningsprocessen og ikke gennemtænker dine muligheder. Laver du f.eks. ikke et budget, kender du muligvis ikke dit månedlige rådighedsbeløb, hvormed du ikke ved, hvor meget du har mulighed for at betale tilbage hver måned. Bedste hurtig lån opnås kun, hvis du har indsigt i din egen privatøkonomi og ved, hvor meget du kan afdrage med hver måned og hvor meget du helt præcist har behov for at låne.

Sætter du dig selv for hårdt i forhold til de månedlige afbetalinger, risikerer du at modtage bøder, gebyrer og andre unødvendige omkostninger, fordi du har misligholdt låneaftalen. Vi anbefaler derfor, at du laver nogle forudgående udregninger, før du laver din låneansøgning. Find den optimale løbetid og sammenlign låneudbydernes omkostninger, så du ikke får ubehagelige overraskelser i løbet låneperioden.

Der findes et hurtig lån for alle

Der findes et stort udvalg af hurtige lån på nettet, hvilket kan gøre det uoverskueligt at holde rede på, hvilke der bedst opfylder dine ønsker. Som det første skal du gøre op med dig selv om, hvordan du ønsker dit ideelle lån skal være. Ud fra disse parametre kan du langt nemmere komme frem til, hvilke låneselskaber du bør ansøge hos.

Når du laver og godkender din låneansøgning, har du højst sandsynligt formodninger om at afbetalingsaftalen er realistisk, og at du naturligvis ikke er blandt de forbrugere som kommer til at misligholde deres låneaftale.

Før du underskrevet og sender låneaftalen retur til låneudbyderen, bør du imidlertid undersøge låneudbyderens politikker i forbindelse med misligholdelse af låneaftalen. På den måde kender du samtlige detaljer på forhånd, hvorved du også er bekendt med konsekvenserne ved, at du ikke overholder aftalen mellem dig og låneudbyderen.

Hos nogle låneudbydere kan du under låneperioden betale lånet af, såfremt du ønsker det. Hos andre kan du uden omkostninger vælge én afdragsfri måned, hvilket giver frihed i forbindelse med f.eks. sommerferie, jul eller hvis du pludselig oplever uventede udgifter. Hver låneudbyder tilbyder attraktive fordele, som du bør kende til, før du accepterer lånet. Hurtige lån på nettet rummer mange unikke fordele, og ved at sætte dig ind i dem alle, kan du ud fra disse muligheder finde dem, som bedst tilfredsstiller dine behov og krav.

Få det nødvendige overblik over hurtige lån

Med MONEYBANKER får du en hurtig lån oversigt, som du 100% gratis kan bruge til at finde dit kommende lån. Der er mange parametre som er vigtige i forbindelse med at låne, og du anbefales at opstille disse parametre og lave en prioriteringsliste, som du kan udvælge lånet på baggrund af. Det kan være alt fra, hvor meget du kan låne, hvad det månedlige omkostningsniveau er på, om der er mulighed for afdragsfrie måneder og tilsvarende parametre. Hurtig lån oversigt er din vej til overskuelighed og et sammenligningsgrundlag, som gør dig i stand til at træffe de bedste beslutninger for dig selv og din samlede privatøkonomi på kort såvel som lang sigt.

Det er vigtigt, at du og de attraktive fordele er det bedst mulige match. Vi anbefaler dig, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilket type hurtig lån du ønsker og hvordan rammerne for det mest ideelle lån er. Sammenhold dine ønsker med låneudbydernes fordele, hvormed du kan prioritere, hvilke låneudbydere du helst vil låne gennem.

En måde at sammenligne låneudbyderne på er ved at opstille de parametre, som du anser for værende de vigtigste. Derudfra kan du i f.eks. et regneark give låneudbyderne karakterer ud fra, hvor godt de lever op til det enkelte parameter.

I din opstilling af disse parametre kan du også angive, hvor vigtige de hver især er for dig. På denne måde vil en låneudbyder, der scorer en topkarakter i et mindre væsentligt parameter ikke overskygge en anden låneudbyder, som måske er i stand til at efterkomme dine ønsker i det vigtigste parameter.

Vi er klar over, at denne fremgangsmåde kræver en del mere arbejde end blot at ansøge om det umiddelbare bedste hurtig lån. Hvad der dog på ansøgningstidspunktet kan virke som det bedste lån, kan dog vise sig som værende det stik modsatte under selve låneperioden. Så hvad der virker som unødvendig arbejde, kan på længere sigt vise sig som værende en god investering.

Ofte stillede spørgsmål

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
619.810
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.