Hurtig lån

Lån penge hurtigt og udlev dine drømme! Se de bedste hurtig lån online med MONEYBANKER. Sammenlign hurtige lån, ansøg og få svar inden for 2 min. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Udbetaling inden for 1-3 dage - Udlev dine drømme i dag!

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Hurtig lån online - Din guide til hurtigste lån

Du har brug for flere penge mellem hænderne her og nu og ønsker derfor at optage et hurtig lån. Spørgsmålet er så bare lige, hvilket lån og hvilken låneudbyder du skal vælge? 


Det hjælper vi dig med at afklare, så du kan finde dit ideelle lån, der naturligvis skal byde på hurtig behandling og hurtig udbetaling.


På denne underside præsenteres du for nogle af de førende danske udbydere af hurtige lån. Det er alle sammen udbydere, der har forståelse for, at tiden er vigtig for dig, når du skal låne penge. 


Disse lån er således tilegnet dig, der ikke kan acceptere, at der går mange dage eller uger, før lånet bliver udbetalt til din konto. 

I denne guide vil vi besvare alle dine spørgsmål vedr. de populære hurtiglån. Udtrykket hurtig lån siger i sig selv en del om, hvilken lånetype vi har at gøre med, men har du alligevel en række spørgsmål, så læs videre og få stillet din tvivl.

Lån penge hurtigt og nemt med MONEYBANKER.dk

Med MONEYBANKER.dk ved hånden finder du hurtigt, nemt og sikkert det hurtigste lån til netop dit behov. Vi har udvalgt de bedste hurtig lån, så du ikke spilder tid på at vælge et lån med lang behandlings- og udbetalingstid.

Sådan låner du penge hurtigt:

 1. Sammenlign låneselskaberne
 2. Klik dig direkte videre til valgte selskab
 3. Ansøg med NemID
 4. Underskriv låneaftalen
 5. Pengene udbetales til din konto


Et online hurtig lån er kendetegnet ved den hurtige vej fra ansøgning til udbetaling. Det hele klares digitalt med NemID, din digitale signatur, hvor du både ansøger og underskriver låneaftalen online.

Det sparer dig tid, da du slipper for at skulle møde op i banken og vente på bankrådgiveren, som først skal udarbejde et lånetilbud til dig.

Husk at hold øje med lånetilbuddets ÅOP, som angiver de årlige omkostninger i procent.


Lån penge hurtigt online med MONEYBANKER.dk, men glem ikke at sammenligne dit lånetilbud med andre finansieringsmuligheder. Vi anbefaler altid, at du mindst ansøger om lån 2-3 steder, så du kan sammenligne lånetilbuddene efterfølgende.

Selvom du har brug for et hurtigt lån, skal du være sikker på at finde det bedste lån. Vejen dertil er at sammenligne flere lånetilbud med hinanden.

Lån penge hurtigt og nemt med MONEYBANKER.dk

Hvad er et hurtig lån?

Der findes adskillige hurtige, billige lån online. Folketinget indførte i 2020 en række restriktioner på lånemarkedet, så du er sikret et billigt hurtig lån online, hvor du ikke skal bekymre dig om høje omkostningsniveauer og skyhøje årlige omkostninger i procent. I stedet kan du roligt ansøge om et hurtig lån og ved modtagelsen af lånetilbuddet vurdere, om du ønsker at underskrive.

Hvis du ikke ved, hvad et hurtig lån er, så har vi samlet kendetegnene i nedenstående punkter.

Et hurtig lån er kendetegnet ved følgende:

 • Lånet byder på en hurtig behandlingstid (du får hurtigt svar på din låneansøgning)
 • Lånet byder på hurtig udbetaling (du får udbetalt lånet inden for få dage)
 • Lånet byder på minimalt eller ingen papirarbejde (med til at speede processen op)
 • Lånet kan optages hurtigt på nettet døgnet rundt
 • Lånet kan optages uden at stille sikkerhed


Lyder det som en lånetype efter dit hoved, så er der ingen, der kan stå i vejen for, at du optager et hurtigt lån til dit specifikke formål. Hurtige lån egner sig bl.a. glimrende til finansiering af uforudsete udgifter, men kan også bruges til ganske almindeligt forbrug.

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
LendMe

Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,6 - 20,95%

Låneeksempel: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 64.330 - 100.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Lånio

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Lån på 150.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 1.563 kr. med var. deb. rente på 7.3% og stiftelsesomk. på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.51% Samlede omk. 75.127 kr. Tilbagebetaling i alt 225.127 kr. 14 dages fortrydelsesret

Vejen til det hurtigste lån

Du behøves ikke at have et stort kendskab til lånemarkedet for at navigere dig i retningen af det hurtigste lån

 • Vejen er nemlig nem, hurtig og ligetil. 


Ønsker du netop at låne penge hurtigt og nemt, så fortsæt læsningen, idet vi guider dig igennem processen i dette afsnit. 

Punkt 1 – Beskriv dit ideelle hurtiglån

Det rigtige lån for dig er naturligvis et lån, der kan udbetales hurtigt og uden problemer, men hvilke præferencer har du ellers? Det er især vigtigt, at du får gjort dig nogle tanker om, hvor mange penge du helt konkret har brug for at låne, og så skal du selvfølgelig tage stilling til en anden vigtig faktor; løbetid.

I den anledning skal du prøve at beregne, hvor mange måneder og / eller år du skal bruge til tilbagebetalingen. 
 • Et hurtig lån vil ofte have en kort(ere) løbetid, men der er ingen regler uden undtagelser. 

Punkt 2 – Undersøg de forskellige hurtige lån grundigt

Rigtig mange udbydere reklamerer med såkaldte hurtige lån, men i virkeligheden er det ikke alle lån, der er lige hurtige. Derfor er du nødt til at undersøge, hvad du mere konkret kan forvente dig af det enkelte lån og af den enkelte låneudbyder. 


Når låneudbyderen skriver, at du kan låne penge hurtigt, betyder det så, at du kan få pengene samme dag, eller er der en udbetalingstid på op til en uge? 

Derudover skal du dykke ned i lånenes renter, gebyrer og vilkår. 

Punkt 3 – Træf en beslutning og optag dit lån i dag 

Skal du have et hurtig lån, så er det selvfølgelig afgørende, at du selv reagerer hurtigt også. Når du derfor har brugt den fornødne tid på at gennemgå og sammenligne de forskellige tilbud, så bør du træffe en beslutning om, hvilket lån du vil gå med. 

 • Snak evt. din beslutning igennem med en god ven eller kollega, hvis du har svært ved at vurdere, hvad der er rigtigt for dig.


Hvis du i forvejen har flere mindre lån, kan du med fordel undersøge muligheden for at ansøge om et samlelån i stedet for et mindre hurtig lån. Et samlelån vil give dig besparelser hver måned, samtidig med at du får et større overblik over din økonomi. Undersøg mulighederne for samlelån her.

Vejen til det hurtigste lån

Hvad er renterne på hurtige lån?

Renterne på hurtige lån kan være meget varierende mellem låneudbyderne. Yderligere gør vi dig også opmærksom på, at omkostningsniveauet på hurtige lån afhænger af den kreditvurdering, som låneudbyderne laver, når de behandler din låneansøgning.

Du kender altså først de nøjagtige faktorer, du får tilbudt at låne ud fra, når du sidder med lånetilbuddet i hånden. Disse faktorer er vigtige, da det blandt andet drejer sig om:

LånebeløbFår du tilbudt det ønskede lånebeløb?
LøbetidMå du tilbagebetale over den ønskede periode?
RenteHvilken rente får du tilbudt? (Hold øje med ÅOP)
Månedlige ydelseHar du råd til at betale den månedlige ydelse?


Vi anbefaler derfor altid, at du mindst ansøger hos 2-3 låneudbydere. Så kan du efterfølgende sammenligne lånetilbuddene og vurdere, hvilket af tilbuddene der bedst opfylder dine behov.

Vi har nedenfor lavet en liste, hvor du kan få et overblik over, hvad de enkelte låneudbydere tilbyder:

Herunder er en liste med de hurtigste hurtige lån

 1. Bank Norwegian | Hurtig lån | Variabel rente fra 4.99-18.99% | Lån fra 5.000 - 400.000 kr.
 2. Digi finans | Hurtig lån | Variabel rente fra 3.49 - 19.95 % | lån fra 10.000 - 500.000 kr.
 3. Letfinans | Hurtig lån | Variabel rente fra 3.4 - 18.2 % | Lån fra 10.000 - 500.000 kr.
 4. Lendo | Hurtig lån | Variabel rente fra 1.25 - 20.95 % | Lån fra 10.000 - 500.000 kr.
 5. LendMe | Hurtig lån | Variabel rente fra 3.34 - 24.99 % | Lån fra 10.000 - 500.000 kr.
 6. Facit Bank | Hurtig lån | Variabel rente fra 6,93-19,56% | Lån fra 10.000 - 200.000 kr.
 7. Paymark Finans | Hurtig lån | Variabel rente fra 9.9 - 19.56 % | Lån fra 10.000 - 150.000 kr.
 8. Nordisk Lån | Hurtig lån | Variabel rente fra 3.6 - 20.95 % | Lån fra 10.000 - 500.000 kr.
 9. Bank Norwegian | Hurtig lån | Variabel rente fra 4.99-18.99% | Lån fra 5.000 - 400.000 kr.

Hvad skal jeg overveje, når jeg tager et hurtigt lån?

Der er en række vigtige områder, du skal overveje både før, under og efter du optager et hurtigt lån. Overvejelserne er vigtige, da det gør dig mere bevidst om konsekvenserne af dine valg og prioriteringer, så du samtidig bliver sikker på, at det er bedst for dig at låne penge hurtigt.

Overvejelser før

Før du ansøger om et hurtigt lån, skal du overveje, hvor meget du har brug for at låne. Det kan lyde som en basal ting, men faktisk kan det være ret afgørende for, om du finder dit kommende hurtig lån tilfredsstillende eller ej. For låner du f.eks. for lidt, så kan det være nyttesløst overhovedet at have optaget et hurtigt lån. I så fald kan du risikere, at du igen om kort tid skal ansøge om endnu et hurtigt lån.

Samtidig skal du også have klarlagt, hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned. Løbetiden er afgørende, da en kort løbetid betyder større månedlige afdrag, mens en lang løbetid betyder mindre månedlige afdrag. Dog resulterer en lang løbetid i et dyrere lån sammenlignet med omkostningerne på et lån med kort løbetid. Dette skyldes, at du betaler renter i en længere periode.

Overvejelser under

Flere låneudbydere tilbyder unikke fordele, som du kan benytte dig af under låneperioden. Det kan blandt andet være afdragsfrie måneder, hvor du selv kan fastsætte valgfrie måneder, hvor du pauser din tilbagebetaling. Det kan give dig frihed til at prioritere anderledes i disse måneder, hvor du f.eks. har større økonomisk råderum ved juletid, sommertid eller en anden valgfri periode.

Hvis du oplever større økonomisk overskud end forventet, kan du overveje at betale dit hurtig lån af før tid. Husk at undersøg retningslinierne for afvikling af hurtig lån før tid, så du kender samtlige regler og betingelser på forhånd.

Overvejelser efter

Når dit hurtig lån er tilbagebetalt, anbefaler vi dig, at du gør en status på dine oplevelser med hurtig lånet. Var der f.eks. nogle særlige fordele eller ulemper ved at låne penge hurtigt? Vil du anbefale andre at låne penge hurtigt? Kunne du selv overveje et hurtigt lån på et senere tidspunkt?

Generelle overvejelser, du bør have ved hurtige lån:

BudgetHvordan ser min nuværende økonomi ud?
LånebeløbHvor meget har jeg brug for at låne, og hvorfor?
LøbetidHvor lang tid skal jeg bruge til at afbetale lånet?
Månedlig ydelseHvad kommer jeg til at afbetale hver måned?
Afvikling af gældKan jeg betale lånet ud før tid?

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
LendMe

Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,6 - 20,95%

Låneeksempel: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 64.330 - 100.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Lånio

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Lån på 150.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 1.563 kr. med var. deb. rente på 7.3% og stiftelsesomk. på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.51% Samlede omk. 75.127 kr. Tilbagebetaling i alt 225.127 kr. 14 dages fortrydelsesret

Krav til dig som ansøger

Hvor end du gerne vil låne penge hurtigt, så må du affinde dig med, at der skal laves en kreditvurdering af dig, og du skal selvfølgelig kreditgodkendes, hvis du skal have det ønskede lån. 

Da dette er ufravigeligt, så er der god idé i at sætte sig ind i, hvad der skal til for at få bevilget et hurtig lån.

Udbyderne af hurtige lån bestræber sig naturligvis på at sikre en så hurtig og nem låneproces som overhovedet muligt, men de prioriterer alligevel altid at få lavet den lovpligtige kreditvurdering. 

De er nemlig naturligvis dækket af samme ramme og love som øvrige online lån, hvor der er et loft på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) vedtaget af Folketinget.

Når de laver disse vurderinger, så tager de udgangspunkt i en liste over krav, som enhver låntager skal kunne indfri.

Du kan som hovedregel få et hurtig lån, hvis:

 • du er 18 år eller derover
 • du ikke står i et dansk skyldnerregister
 • du er dansk statsborger 
 • du har en fast indkomst
 • du har en dansk folkeregisteradresse 

Meget mere skal der faktisk ikke til for at blive godkendt til et hurtig lån.

Dermed ikke sagt, at vi kan garantere, at du får bevilget et lån, hvis du opfylder alle ovennævnte krav. Af forskellige årsager kan man faktisk godt få et afslag, selvom man umiddelbart opfylder kravene.

Hvilken løbetid bør jeg vælge ved hurtigt lån?

Det kan være vanskeligt på forhånd at fastsætte den optimale løbetid, når man ønsker at låne penge hurtigt. For hvordan ved du, hvordan din økonomi ser ud indenfor en periode på f.eks. 3-5 år?

Selvom det er svært, gør du imidlertid klogt i at overveje meget grundigt, hvor lang tid du skal bruge på at tilbagebetale dit hurtig lån.

Vi har nedenfor samlet en række forhold ved kort vs. lang løbetid, som du bør kende til.

Kort løbetidLang løbetid
Højere månedlig ydelseLavere månedlig ydelse
Lavere låneomkostningerHøjere låneomkostninger


Hvad er bedst?

Når du ønsker at låne penge hurtigt, er det ganske individuelt hvilken løbetid der er bedst. Som anvist ovenfor så er låneomkostningerne lavere ved en kort løbetid, i hvert fald som udgangspunkt. For kan du mod forventning ikke tilbagebetale som aftalt, så kan der komme gebyrer og rykkere, som vil gøre dit hurtig lån dyrere.

Ved en lang løbetid har du en lavere månedlig ydelse, hvilket kan virke attraktivt. Men hvis du har råd til at afdrage hurtigere på lånet, så anbefaler vi dig at gøre dette. Renteomkostningerne ved at låne penge hurtigt kan synes at være for høje, når du alligevel har penge til rådighed hver måned, som du kunne afdrage yderligere med.

Men har du brug for fleksibiliten i din økonomi, da du går en ukendt fremtid i møde, så kan det være sikrere med en lav månedlig ydelse. For så er du mere sikker på, at du altid vil kunne overholde dine månedlige afdrag.

Vores anbefaling

Vi anbefaler dig at lave et budget over din økonomi. På den måde kan du helt præcist se, hvor meget du kan mulighed for at afdrage med hver måned og i hvilken grad din økonomi er påvirkelig overfor uforudsete begivenheder.

Hvilken løbetid bør jeg vælge ved hurtigt lån?

Sådan får du et hurtigt lån

Et hurtigt lån er et lån, som rigtig mange, måske endda de fleste, kommer til at få brug for på et eller andet tidspunkt. 

Muligheden for at kunne optage et lån hurtigt er f.eks. belejligt, hvis man har modtaget en uforudset regning, som skal betales her og nu, men man har ikke sat penge af til formålet.

Du har valgt at besøge denne underside, fordi du gerne vil optage et hurtigt lån, så det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med. 

Vi kunne skrive mange ting om processen, men for at gøre det kort og overskueligt, så opsummerer vi hele processen med korte sætninger nedenfor.

Det skal du gøre for at få et lån hurtigt:

 1. Ansøg om hurtige lån hos flere forskellige udbydere (gerne hos 3+ forskellige)
 2. Sammenlign de forskellige tilbud (læg bl.a. vægt på udbetalingstiden, omkostningerne m.v.)
 3. Gå med det bedste og / eller hurtigste lån (kan være det samme) 
 4. Glæd dig til at modtage pengene på din konto (måske sker det samme dag)

Processen er så simpel og hurtig som beskrevet ovenfor, hvis du låner penge på nettet. 

De lån, der er kendt som hurtige lån, er nemlig næsten altid online lån.

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
LendMe

Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,6 - 20,95%

Låneeksempel: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 64.330 - 100.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Lånio

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Lån på 150.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 1.563 kr. med var. deb. rente på 7.3% og stiftelsesomk. på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.51% Samlede omk. 75.127 kr. Tilbagebetaling i alt 225.127 kr. 14 dages fortrydelsesret

Lån hurtigt uden sikkerhed

Alle lån præsenteret på MONEYBANKER kan ansøges uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det er derfor muligt for langt de fleste at blive godkendt til et hurtigt lån, såfremt du:

 • opfylder alderskrav 
 • ikke er registreret i RKI
 • har dansk adresse
 • har dansk CPR-nummer

Populære spørgsmål

Nedenfor ser du de mest populære spørgsmål fra vores brugere. Det er de hyppigst modtagne spørgsmål, og du kan derfor med fordel læse disse spørgsmål og besvarelser først. Finder du ikke svar på de spørgsmål, du sidder inde med, har vi samlet yderligere spørgsmål og svar.

Disse finder du længere nede på siden. 

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.