Cookiepolitik

Indledende om MONEYBANKER´s cookispolitik

Når du som bruger færdes på internettet, opsamles der på de fleste hjemmesider oplysninger om dig, din computer og din adfærd på den givne hjemmeside. Det gør vi også på MONEYBANKER. Baggrunden for dette er at give dig den bedst mulige brugeroplevelse og service.

Det er forståeligt, at du som bruger har nogle spørgsmål til vores anvendelse af disse data, vi opsamler på baggrund af dit besøg. Nedenfor kan du læse dybdegående om, hvordan vi behandler de indsamlede informationer, hvilke personer der har adgang til informationerne, og hvem du skal kontakte, hvis du eventuelt ønsker at få indsigt i, hvilke informationer vi har om dig.

Betegnelsen af en cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer, tablet eller mobiltelefon. Nærmere bestemt gemmes den i din internetbrowser og anvendes blandt andet til at genkende din enhed, hvis du besøger hjemmesiden igen. Når du besøger en hjemmeside igen, skal du dermed ikke genindtaste informationer for at få præsenteret et givent udfald. Det er allerede registreret og præsenteres derfor med det samme for dig.

Opbevaringsperiode af information

En cookies levedygtighed afhænger af afsenderen. Det kan derfor være tilfældet, at en cookie slettes, så snart du forlader hjemmesiden, mens andre cookies opbevares over en længere periode på f.eks. flere år.

Opbevaringsperiode af information

Hos MONEYBANKER slettes cookies automatisk efter 30 dage. Vores cookie-funktion er indstillet til at slette sig selv, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget i forbindelse med sletningen.

Optimering gennem trafikmåling

Det er afgørende for MONEYBANKER at måle trafik og brugeradfærd, hvilket cookies hjælper os med. Igennem disse data kan vi se, hvilke sider og funktionaliteter der fejler, ikke anvendes m.m., og som vi derfor skal arbejde med at forbedre. Det er med til at sikre en god brugeroplevelse på tværs af vores sider og artikler.

Til at indsamle disse data anvender MONEYBANKER Google Analytics, som er et dataindsamlingsredskab stillet til rådighed af Google.

Anvendelse af dine personoplysninger

Når vi hos MONEYBANKER indsamler personoplysninger om dig, gives disse aldrig videre til tredjepart, med mindre du udtrykkeligt har givet accept af dette. Yderligere gør vi i denne sammenhæng opmærksom på, at vi aldrig indsamler personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, eksempelvis gennem deltagelse i undersøgelser, konkurrencer, tilmelding til nyhedsbrev m.v.

Dine personoplysninger bruges til at skabe den bedste service og platform til vores brugere. Gennem opsamling opnår vi nemlig detaljeret indsigt i vores brugere, som vi efterfølgende kan anvende til at skræddersy vores struktur, tekst, søgemaskine m.m.

Kontakt vedr. personoplysninger

Såfremt du ønsker at få indsigt i, hvilke informationer MONEYBANKER har registreret om dig som bruger, skal du rette henvendelse til Simon Juhl på Simon@moneybanker.com

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du skulle opleve, at der er registeret forkerte data eller information om dig, bedes du også rette henvendelse til Simon. Hvis du ikke ønsker at der registreres information om dig, kan du gøre indsigelse mod dette i henhold til lovene i Persondataloven.

Sådan beskytter MONEYBANKER dine personoplysninger

Når vi opbevarer dine personlige data, skal dette ifølge Persondataloven ske sikkert og fortroligt. Vi sikrer disse forhold gennem computere med begrænset adfærd, hvor placeringen af disse computere sker i kontrollerede faciliteter. Det er i denne sammenhæng vigtigt også at pointere at sikkerhedsforanstaltningerne i forbindelse med computerne kontrolleres løbende for at sikre, at brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine brugerrettigheder.

Der kan imidlertid altid forekomme afvigelser ved dataoverførsler, hvor andre uberettiget tiltvinger sig adgang til brugeroplysninger på ulovlig vis. Vi gør derfor opmærksom på, at du på ethvert tidspunkt altid afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I takt med at formålet med personoplysninger opnås og anvendelsen afsluttes, slettes dataene fra vores systemer.

Sletning af cookies

Hvis du ønsker at slette cookies i din internetbrowser, kan du altid frit gøre dette. Vi gør dig imidlertid opmærksom på, at visse funktionaliteter kan være uhensigtsmæssige, ligesom der kan være sider, du kan opleve begrænset adgang til.

Det er afhængigt fra browser til browser, hvordan du sletter cookies. For at slette cookies skal du følge den relevante af nedenstående guides:

- Slet cookies i Google Chrome

- Slet cookies i Mozilla Firefox

- Slet cookies i Microsoft Internet Explorer

- Slet cookies i Safari

- Slet cookies i Opera

Brug for at låne penge?

MONEYBANKER.dk har hjulpet 569.834 brugere siden vi startede i 2014. Skal vi også hjælpe dig med at vælge det billigste lån? Sammenlign lån via vores søgemaskine hurtigt og nemt, uanset om du søger et forbrugslån, samlelån eller bare et billigt lån online.

Sammenlign lån (Juli 2020)