LEASY

LEASY → Har du brug for et lån får du hjælp af LEASY

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

LEASY

Hvem er LEASY?

L'EASY A/S blev grundlagt i 1985, og har baseret deres virksomhed på at sælge og udleje forbrugsgoder med fokus på hvidevarer, fjernsyn, DVD, digitalkameraer og mobiltelefoner. L'EASY har mere end 25 års erfaring med salg og udlejning, og bruger denne erfaring på give dig som kunde den bedst tænkelige rådgivning og service inden for privatlån.

Udover disse udlejningsprodukter udlåner L'EASY også penge til privat forbrugere som forbrugslån. L'EASY blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til, og yderligere får du pengene sat direkte ind på din konto.

L'EASY har i forhold til andre finansieringsselskaber lagt vægt på at lave et nemt og simpelt ansøgningsskema, som du hurtigt kan udfylde. På denne måde kan du hurtigere få ansøgningen sendt.

Hvordan kan jeg låne hos LEASY?

Hos L'EASY har de arbejdet på at gøre ansøgningsprocessen så nem som mulig for ansøgere, så du hurtigt kan udfylde ansøgningen og låne de penge, som du har behov for. Når du låner penge hos L'EASY fastsætter du selv, hvor meget du gerne vil låne samt over hvor lang tid, du ønsker at betale pengene retur. Du kan vælge enten at betale af over 24, 36, 48 eller 60 måneder (2-5 år), hvilket giver dig som låner en stor personlig frihed.

Hvor meget kan jeg låne hos LEASY?

L'EASY tilbyder dig lån på 5.000, 10.000, 15.000, 20.000 eller 25.000 kr., og da du selv bedst ved, hvor meget du har brug for, er det fuldstændig op til dig, hvor mange penge du ønsker at låne.

Du bestemmer også selv, hvor lang tid du vil betale pengene tilbage over, hvilket giver dig frit råderum til at træffe de rigtige beslutninger vedrørende lånet. På L'EASY´s hjemmeside kan du med det samme se din månedlige ydelse, og dermed se hvad du skal betale tilbage hver måned. Hvis ydelsen er for høj, kan du enten sætte tilbagebetalingstiden op med flere måneder, eller reducere det beløb du ønsker at låne.

Hvis du ændrer i en af disse ting, udregner L'EASY med det samme den nye ydelse. Alt dette for at skabe overskuelighed for ansøgerne.

Hvilke krav har LEASY?

Kravene for at låne penge hos L'EASY er, at du skal være fyldt 20 år, ikke være registreret i kreditvurderingsselskabet RKI, Ribers Kredit Information, samt at du kan dokumentere din indtægt.

Hvad siger andre om LEASY?

Hos vurderingstjenesten Trustpilot, hvor forbrugere kan give en vurdering af virksomheder ud fra service, pris, leveringstid og andet, er L'EASY blevet vurderet af 881 forbrugere. Disse vurderinger er lavet på L'EASY som samlet virksomhed, og den gennemsnitlige karakter er 7.8 med karakteren 10 som det bedste. Den samlede vurdering fra Trustpilot er derfor god, hvorfor vi også anbefaler L'EASY som finansieringsselskab, hvis du skal låne penge.