Artikler

Undgå disse fejl når du bruger penge

Penge får som bekendt hurtigt ben at gå på. Hurtige ben er i denne sammenhæng dog ikke ligeså hensigtsmæssige som stærke ben, der tænker over hvor de træder.

03/10-2017 Martin Vilhelmsen
Læs artikel

Selvindsigt under dit boligkøb

Et boligkøb er noget, som de fleste foretager før eller siden. I den forbindelse er det vigtigt at kende spillets regler, når en potentiel køber og ejendomsmægler mødes for at fremvise og forhandle om drømmehuset.

28/09-2017 Martin Vilhelmsen
Læs artikel

I disse områder hæver skatteaftalen boligpriserne

Boligskatteaftalen vil isoleret set sikre en mindre beskatning for folk i yderområderne. Sådan lyder den boligøkonomiske vurdering, der udpeger Odsherred som en af vinderne, når 2021-aftalen gør sig gældende.

26/09-2017 Martin Vilhelmsen
Læs artikel

Fup eller fidus: realkreditlån med negative renter

Kan man tjene penge ved at låne penge? Selvom det virker utænkeligt, så findes der hos én ud af ti realkreditinstitutterne låneformer med en negativ rente. Et eksempel på et sådant institut er Nykredit.

21/09-2017 Martin Vilhelmsen
Læs artikel

Data-roaming: Spar på dit dataforbrug, når du rejser

Selvom der per 15. juni 2017 ikke er nogen roaming-afgift inden for EU, skal du være opmærksom på, at du har en øvre data-grænse på dit forbrug. Det er den såkaldte fair use-grænse. Her kan du læse, hvordan du sparer på dit dataforbrug, når du rejser.

19/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Lån penge mellem venner: Hvad kan du gøre, hvis en ven spørger om penge?

Selvom det er en svær situation, når ens nære spørger om penge, skal du huske på, at det formentligt er svært for vedkommende at spørge om at låne.

14/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk: Lær at tage rationelle beslutninger

Det er altid godt at kunne planlægge, særligt når det gælder ens privatøkonomi. Muligvis har du allerede styr på den og ved, hvilke beslutninger du skal tage.

12/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk: Hvilken økonomisk type er du?

Den væsentligste forudsætning, for at du kan skabe overblik og føre dine beslutninger ud i livet, er, at du er god til at planlægge.

07/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Til studerende: Sådan planlægger du økonomi

Som studerende er pengene ofte knappe, og det kan være svært at få hele indtægten til at række måneden ud. Men med en god, økonomisk planlægning kan du sikre, at det ikke bliver surt at leve sidst på måneden.

05/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Lån penge mellem venner: Sådan undgår du at miste dine nærmeste

Der er både fordele og ulemper forbundet med at låne penge af familie eller venner sammenlignet med at låne i banken eller optage et online-lån. Det er vigtigt I stiller fordelene og ulemperne overfor hinanden og begge er afklarede med aftalen.

31/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Hvilken betydning vil regeringens pensionsudspil få for dig?

I alt udgøres pensionsudspillet af 13 tiltag. Nogle af punkterne har til formål gøre det mere attraktivt at arbejde i flere af dine leveår og gøre det favorabelt at spare op. Andre af de 13 tiltag skal være med til at optimere pensionssystemet. Herunder kan du få et overblik over regeringens pensionsudspil, og hvilken betydning disse kan få for dig.

30/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Andelsboliglån nu billigere end realkreditlån

I nogle banker er det muligt at optage et andelsboliglån med en rente helt ned til 2,15 procent. Til sammenligning kan boligkøbere på nuværende tidspunkt optage et 30-årigt realkreditlån med en rente på 2 procent.

29/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk

Det er altid godt at have en plan – også når det gælder din privatøkonomi. Her giver vi dig råd til, hvordan du kan planlægge din økonomiske fremtid via fire enkle trin.

24/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Macron-sejr giver medvind til aktierne.

Med Macron som nyvalgt præsident og LREM’s absolutte flertal i det franske parlament, har Macron mulighed for at få gennemført en række nødvendige reformer, som skal få Frankrigs økonomi på rette kurs.

22/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Roaming-afgiften er væk: Her er alt, du skal vide

Hidtil, når du har bevæget dig udenfor Danmarks grænser, har du måske oplevet spærring af din internetadgang eller modtaget en dyr ekstraregning, fordi du har brugt mere mobil-data, end dit abonnement har tilladt.

17/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boligejerne scorer kassen

Det er fordelagtigt at være boligejer – især i storbyerne. I hver tredje danske kommune er boligpriserne steget over en halv million kroner, siden boligpriserne ramte bunden under finanskrisen.

15/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Globalisering skal holde økonomien kørende

Globalisering betyder, at verdens forskellige lande i stigende grad udveksler kulturelle værdier og økonomiske aspekter. Det er eksempelvis udvekslingen af varer og tjenesteydelser, penge og valuta samt teknologi, information og nyheder.

10/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Godt nyt til dig som boligejer: Din bolig bliver solgt til prisen

Er du boligejer, og overvejer du at sætte boligen til salg? Det årlige antal af boliger, som sælges med et prisnedslag er faldet med mere end 10.000 boliger siden finanskrisen brød ud. Samtidigt bliver boligernes liggetid kortere og kortere.

08/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Online-lån versus banklån: Fordele og ulemper

Der findes forskellige måder, hvorpå du kan optage og finde det lån, der passer til dit behov. Der er traditionelle lån i banken, men i takt med teknologiens og samfundets udvikling er der kommet mange online-lånudbydere på markedet.

04/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Afmatning i boligpriserne

I 2017’s første kvartal steg huspriserne med 4,3 procent sammenlignet med 2016. Desuden steg lejlighedspriserne med næsten 7 procent i samme periode.

03/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Disse apps hjælper dig med at administrere din privatøkonomi

Vil du gerne have et bedre overblik over din økonomi? Har du en smartphone, en tablet eller en anden device, hvorfra du kan downloade apps, findes der mange apps, der kan hjælpe dig med at holde styr på din privatøkonomi. I denne artikel har vi samlet fem apps og forklarer, hvordan de kan blive et nyttigt redskab for dig.

03/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan kan investorer holde sig fri af spekulanternes kløer

Der findes forskellige metoder, der kan gøre dig som aktionær i stand til at vurdere, om der er grund til bekymring for et short-angreb, om short-angrebet vil have konsekvenser for dig, eller om du blot kan ignorere det. Dette kan du læse om her.

01/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Inflation: Hvad er det, og hvilken effekt har det på din økonomi?

Hvis der kommer flere danske kroner i omløb, formindskes værdien på hver krone, hvilket får det generelle prisniveau til at stige. Det betyder også, at værdien af dine penge ikke er konstant, men ændrer sig i takt med vurderingen af købekraften

01/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boligkøb: Ejerbolig eller andelsbolig?

Står du og skal købe bolig, kan du overveje en ejerbolig eller en andelsbolig. I skemaet nedenfor kan du læse om fordele og ulemper ved henholdsvis at købe en ejerbolig og en andelsbolig.

27/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan kan du finansiere renoveringen af badeværelset

Når du skal renovere dit badeværelse, skal du gøre dig nogle overvejelser om, hvordan renoveringen skal finansieres. Herunder kan du læse om fem finansieringsmuligheder.

25/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Skal man overveje at skifte bank?

Der er mange situationer, hvor vi danskere skifter udbydere, hvis vi bliver tilbudt en billigere løsning hos en lignende konkurrent. Skal du også udskifte din bank?

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Sådan kan du få gældsrådgivning

Hvis du står i den situation, at det er en kamp at få økonomien på rette kurs, skal du vide, du ikke er alene – der er hjælp at hente! Gæld kan medføre store og fatale konsekvenser for både din økonomi og dit privatliv.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Skat i forbindelse med gevinster, præmier og dusører

En afgift på 15 procent er på forhånd trukket fra gevinsten, hvis du vinder i et godkendt spil eller lotteri. I denne artikel kan du blive klogere på yderligere regler, der gælder i forbindelse med gevinster, præmier og dusører.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Det skal du vide om ATP

ATP står for Arbejdsmarkedets Tillægspension og er en kollektiv pensionsordning, som alle over 18 år indbetaler til. ATP er dit og arbejdsmarkedets obligatoriske bidrag til et supplement til folkepensionen, som ikke rækker alene til alderdommen. I denne tekst kan du læse mere om, hvorfor du skal indbetale til ATP, og hvornår pengene kommer dig til gode.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

ETF’ere – hvad er det?

Måske er du stødt på ETF’ere og har undret dig over, hvad det er for noget? ETF står for Exchange Traded Fund, og ETF’ere er passive indeksfonde. I denne tekst kan du blive klogere på ETF’ere og på de fordele og ulemper, der er forbundet med at investere i disse.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Sådan læser du kurslister

Vil du gerne investere i de helt rigtige obligationer? Så er det afgørende, at du ved, hvordan man læser avisernes kurslister. Her præsenteres du for de væsentligste forkortelser i forbindelse med kurslister i alfabetisk rækkefølge.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Typer af pensionsordninger

Listen af pensionsordninger er lang, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken type pensionsordning, man skal vælge. Her kan du få et overblik over en række forskellige former for pensionsordninger.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Livrente – en form for ratepension

Med en livrente får du mulighed for at sikre dig en pensionsudbetaling uanset, hvor gammel du bliver og få den løbende udbetalt den dag du går på pension.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hvorfor er onlinelån blevet så populære?

Onlinelån/kviklån er i stigende grad blevet populære blandt danskerne. I denne artikel kigger vi lidt på hvorfor og de mange fordele ved et online lån.

24/07-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Huskøb: Dette skal du være opmærksom på del II

Når du køber bolig, er det nødvendigt med rådgivning. Boligkøb er kompliceret, og med mindre du har viden inden for området, er det svært at gennemføre en succesfuld bolighandel uden professionel hjælp.

20/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Huskøb: Dette skal du være opmærksom på del I

Er du førstegangshuskøber? Eller er du på boligjagt, fordi din livssituation ændret sig? Uanset hvad tilfældet er, at det en god idé at være forberedt, når du skal købe bolig.

18/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Obligationer: Risici og afkast

Når du sælger dine obligationer, eller dine obligationer udløber, får du et afkast. Når du investerer med målet om at opnå et positivt afkast, skal du samtidigt være opmærksom på, at der med investeringer medfølger risici.

14/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Udbytteaktier – hvad er det?

Når du køber aktier i en virksomhed, bliver du i princippet medejer. Du vælger formentligt at købe aktier i det respektive selskab, fordi du forventer, at selskabet vil klare sig godt og vækste. Er der fremgang i virksomheden, tjener du penge på dine aktier.

12/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Få et godt aktieafkast i en nulrentetid

Hvis du sælger dine aktier til en højere kurs, end du købte dem for, får du et positivt afkast. Sælger du derimod dine aktier til en lavere kurs, er afkastet negativt. Her kan du læse, hvordan du på bedst mulig vis foretager en aktieinvestering, der giver et godt afkast.

10/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Bliv opdateret på de nye ændringer og besparelser på boligmarkedet

I foråret 2017 indgik Folketinget nye aftaler, som har betydning for boligejere og dem, der gerne vil være boligejere. Aftalerne medfører, at (kommende) boligejere via et nyt boligskattesystem kan få besparelser relateret til boligen.

06/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

10 tips til at forøge husets værdi

Her har vi samlet 10 tips til, hvordan du kan øge din boligs værdi. Nogle af rådene koster penge og kan være en større investering, mens andre kan foretages ganske gratis.

04/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boliglån: Sådan får du penge tilbage, når du låner

Du kan optage et boliglån, hvis du vil købe et nyt hus eller en ejerlejlighed. Du kan også vælge at optage et boliglån, hvis du vil i gang med et større eller mindre byggeprojekt og renoveringer af din nuværende bolig.

29/06-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Obligationer: Du vil købe, men hvor begynder du?

En obligation er en form for gældsbrev. Når du investerer i obligationer, låner du reelt udstederen penge. Der findes mange obligationstyper, i artiklen her kan du læse mere.

27/06-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Hvad betyder rentebegreberne?

Når du søger efter og læser om lån, vil du ofte støde på forskellige rentebegreber. Begreberne kan være lidt af en jungle at finde rundt i - Bliv klogere her.

19/04-2017 Simon Juhl-Madsbjerg
Læs artikel

Skat i forbindelse med gevinster, præmier og dusører

En afgift på 15 procent er på forhånd trukket fra gevinsten, hvis du vinder i et godkendt spil/lotteri. Bliv klogere på yderligere regler, der gælder i forbindelse med gevinster, præmier og dusører.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Price/Earning

Begrebet Price/Earning (P/E) er et måleredskab, som du kan anvende til at vurdere dine aktier med. Læs mere omkring hvordan det udregnes og kan anvendes her.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Få hjælp til at læse dit årsregnskab

Årsregnskaber kan være svære at læse og forstå, når man ikke er hverken reviser eller vant til at læse regnskaber. Læs med her og få lidt hjælp.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Bliv bekendt med Finanstilsynet

Finanstilsynet er en myndighed, som blev dannet i 1988, og som hører under Erhvervs- og Vækstministeriet. Dets primære opgave er at føre tilsyn med finansielle danske virksomheder.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Værd at vide om boligstøtte

Boligstøtte er forbeholdt dem, der sidder til leje i en bolig. Støtten kan lune i enhver økonomi hos blandt andre studerende og pensionister. Men hvad er kravene for at kunne få boligstøtte, og hvordan bliver den gjort op?

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Introduktion til investeringsforeninger

Som forbruger kan det være svært at vælge imellem de mange forskellige investeringsmuligheder der er på markedet. Her vil vi give dig en introduktion til investeringsforeninger, som en mulig investeringsmetode.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Finansier dit boligkøb med et pantebrev

Hvis du ønsker at købe ny bolig, kan du finansiere dit køb via pantebreve. Pantebreve er et dokument der giver långiver sikkerhed for det lån du optager.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

En introduktion til gældssanering

Har du opbygget dig en stor gæld, som virker helt håbløs at komme ud af, kan du i nogle tilfælde få gældssanering. Læs mere omkring dette i denne gennemgang.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

En introduktion til deleøkonomi

Deleøkonomi har på mange måder oplevet en fremgang de seneste par år, og er en ting der vinder mere og mere indpas hos danskerne. Men hvad er deleøkonomi egentligt?

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Få styr på dine skattefradrag - del 2

Fortsættelse af vores artikel - Få styr på dine skattefradrag - del 1. Her kan du læse om skattefradrag du kan indberette i din årsopgørelse til hjælp for din økonomi.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Få styr på dine skattefradrag - del 1

Skattefradrag er nogle beløb af din indkomst som du ikke behøver betale skat af. Det er vigtigt at du får indberettet disse skattefradrag på din årsopgørelse, så du ikke betaler enten for lidt eller for meget i skat.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån penge til ferien

Den danske sommer er ligeså lunefuld, som den er fantastisk, og man gambler måske lidt, hvis man satser på, at den danske sommer giver dig alt det sol og varme, du føler, du har behov for.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån penge til studiestart

Det er blevet den tid på året, hvor landets videregående uddannelser igen byder nye studerende velkommen til et nyt liv og en masse ny viden.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Skal du låne penge online?

Der er mange muligheder for at låne penge, og især online lån i form af kviklån eller forbrugslån er de senere år blevet et populært valg af lån blandt danskerne.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Tre tips til et sikkert lån

Det har aldrig været lettere at låne penge på grund af internettets uendelige muligheder. Låneudbydere dukker op, som specialiserer sig inden for online lån, som giver dig penge på kontoen i løbet af ingen tid.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Find den rigtige type lån

Der er et hav af låneudbydere og et endnu større hav af muligheder for at låne penge på den ene eller på den anden måde. Det kan være en rigtig ærgerlig fornemmelse, man sidder med, hvis man har taget et lån, som senere viser sig ikke at være det bedste til det formål, der nu skulle lånes til.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Valg af pensionsselskab

Din pensionsopsparing er måske den største investering du laver i dit liv, og derfor er det også vigtigt at du undersøger hvilket firma der bedst kan forvalte dine penge for dig.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Finansiering af din bolig: Lånetypernes fordele og ulemper

En af de største investeringer du sikkert skal lave i dit liv, bliver investeringen i din bolig. Læs om afdragsfrie lån, rentetilpasningslån og fastforrentede lån her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hvad gør jeg, hvis jeg er registreret i RKI?

Hvis du allerede har været inde på www.dininfo.dk og kan se, at du er registreret i RKI, så skal du til at overveje din situation grundigt. Læs med her.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Gældssanering ved konkurs: Forskellig fra almindelig gældssanering

At gå konkurs med sin virksomhed er et stort tab både personligt og økonomisk. Derfor kan det i mange tilfælde være relevant at søge om gældssanering for at få hjælp til at vende den økonomiske situation igen.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Forløbet ved gældssanering

Hvis din gæld har opbygget sig til en uoverskuelig størrelse, som du ikke har nogen mulighed for at tilbagebetale, så kan det være fristende at søge gældssanering.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Forældrekøb er blevet moderne

Forældrekøb er blevet meget moderne de seneste år og flere og flere forældre vælger at købe en bolig til deres barn, når han eller hun skal flytte hjemmefra.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Låneguiden: Lån til indskud

Står du og skal til at flytte bolig, eller skal du ligefrem flytte i egen lejlighed for første gang? Her få du en guide til hvordan du låner til indskud.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Valg af lånetype ved realkreditlån

Der er mange ting, som du skal tage stilling til, når du ønsker at optage et lån. Du kan læse omkring de forskellige typer af realkreditlån her.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Billån - Sådan låner du penge til drømmebilen

Det er de færreste, der har en så stor formue, at de kan undgå at låne penge, når de står overfor at købe en ny bil. Her er en guide til valg af billån.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Stående lån, annuitetslån og serielån

Når du skal ud og låne penge, kan det være en rigtig god idé at sætte dig ind i, hvilken type lån du skal tage. Læs med her og bliv klogere på netop dette.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Gode råd ved et bankskifte

Betaler du meget mere end dine venner i ydelser til banken eller er din bankrådgiver slet ikke på bølgelængde med dig? Så læs med her og bliv lidt klogere.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Renteniveau: Disse faktorer har indflydelse på renten

Renten er med stor sandsynlighed et af de ord, som de fleste tænker på, hvis de skal optage et lån. Læs her hvilke faktorer der har indflydelse på renten.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Ansøgning om gældssanering

Hvis du står med en uoverskuelig gæld, som du ingen mulighed har for at tilbagebetale, så kan det være fristende at ansøge om gældssanering. Læs med her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Afbetal lån ved hjælp af sneboldmetoden

Hvis du skylder penge væk til mange kreditorer, så er det vigtigt at danne et overblik over lånene, så du ikke drukner i uoverskuelig afbetaling. En måde at gøre dette på er ved at samle klatgælden i ét samlet lån.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

At låne penge til venner og familie

Lån til venner og familie er en utrolig storhjertet gerning, som i situationen kan være svær at sige nej til. Penge mellem venner behøver ikke at ende galt.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Låneguiden: Ejerboligfinansiering del 2 af 2

Her kan du læse anden del af vores guide til, hvordan du kan finansiere et evt. boligkøb. Skal det f.eks. være en fast eller variabel rente - Læs med her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Låneguiden: Ejerboligfinansiering del 1 af 2

Her kan du læse første del af vores guide til, hvordan du kan finansiere et evt. boligkøb. Skal det f.eks. være en fast eller variabel rente - Læs med her!

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Andelsbolig: Sådan finder du ud af, om det er noget for dig

Andelsboliger har tidligere haft et dårligt omdømme, men lige nu ser det ud til, at markedet for andelsboliger oplever en renæssance og igen er attraktivt.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Boligkøb: Bliv skarp på økonomiske begreber på to minutter

Hvis du lige nu er på udkig efter en ny bolig, støder du sandsynligvis også ind i en masse økonomiske begreber, som mere eller mindre er en by i Rusland for dig.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Guide: Bliv skarp på obligationer

Ligesom med aktier kan det vise sig at være en god forretning at investere i obligationer. Men det kan også vise sig at være en rigtig dårlig forretning. Læs her hvorfor...

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Bankskifte: Det er nemmere, end du tror

At skulle skifte bank kan virke som en omfattende og uoverskuelig proces. Det er det dog ikke nødvendigvis. Læs her vores guide til at skifte bank.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Banklån: Sådan forhandler du omkostningerne ned

Få her en guide til hvordan du med fordel kan forhandle omkostningerne ned, når du optager et banklån.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Guide: Sådan vælger du det rigtige billån

Bilen er en nødvendighed i dagens danmark hvor arbejdet skal passes, børnene skal hentes og indkøbene skal gøres. Læs her en guide til hvordan du finder det bedste billån for dig.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Tjen penge på dine brugte ejendele

Uanset om man har et loft, en kælder eller et pulterkammer, er der nok flere ting, der ryger ind end ud. Sådan tjener du penge på dine brugte ejendele.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Aktier for nybegyndere

Aktiemarkedet har uden tvivl fået kolossal opmærksomhed i medierne verden over de seneste dage. Det hele startede med et kinesisk aktiemarked, som oplevede voldsomme kursfald mandag.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kurs 100 a hva’ for noget?

At skulle låne penge til drømmeboligen, kan være en uoverskuelig og trættende affære. Mange føler sig på udebane, fordi de ikke ved, hvordan de bedst muligt sammensætter et lån.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Studerende: Gode råd til en fornuftig økonomi

Studiestarten på de lange videregående uddannelser nærmer sig med hastige skridt, og derfor går mange unge mennesker en helt ny fase i deres liv i møde.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Sådan finder du det bedste lån til boligen

Der er flere indikationer på et blomstrende boligmarkedet lige for tiden – ikke kun i storbyerne, men også i udkantsområderne.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Er jeg registreret i RKI eller Debitor Registret?

Har du svært ved at få betalt dine regninger til tiden og begynder rykkerne at hobe sig op? Så er du måske blevet registreret i RKI som dårlig betaler.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Betydningen af din alder ved ansøgning om lån

Er du i tvivl om, hvad din alder betyder i forbindelse med dine låneansøgninger? Du finder svaret i denne artikel.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Ønsker du kontakt til en låneudbyder? Se her hvordan

Der er flere måder, du kan kontakte låneudbydere på. Hvilken du bør vælge, afhænger af din situation. Læs denne artikel og blev rustet til at tage kontakt.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kan jeg ansøge om mere end ét lån? Læs her og få svaret

Ved at ansøge om flere lån sikrer du dig optimale lånevilkår. Så leder du efter det bedste og billigste lån, så gør du klogt i at ansøge om flere lån

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Undgå at banken får hovedrollen i din privatøkonomi

Styr selv din privatøkonomi uden at banken har det sidste ord. Det bliver ikke nemmere at låne penge end gennem vores oversigt. Prøv selv.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån uden spørgsmål. Find de bedste lån her

Angiv dit lånebehov og vores søgemaskine giver dig de bedste lånemuligheder. Lån uden spørgsmål hurtigt og overskueligt og hav pengene inden for få dage.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån hurtigt til lav rente, læs her hvordan du gør

Lån hurtigt til lav rente er noget de fleste drømmer om. Læs her hvordan du rent faktisk gør det og ansøg om lånet med det samme.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån penge udenom bank. Læs vores guide lige her

Det er vanskeligt at låne i normale banker, mens det er langt lettere at låne gennem andre låneudbydere. Lån penge udenom bank, læs mere her.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hurtiglån

Mangler du et hurtiglån? Så læs her, hvordan vi bedst guider dig gennem lånemarkedet

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hvordan finder jeg det bedste forbrugslån?

Læs her, hvordan du finder det bedste forbrugslån til lige præcis dig. Nem og hurtig vejledning.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Hvornår skal jeg vælge et afdragsfrit realkreditlån?

Man kan tage et afdragsfrit realkreditlån på op til 10 år. I de 10 år skal låntager ikke betale afdrag på lånet, og han skal derfor kun betale renter og administrationsbidrag.

07/01-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Ægteskabets effekt på økonomi

Som udgangspunkt vælger de fleste par at blive gift for at erklære deres kærlighed til hinanden. Ægteskab er en meget almindelig dansk tradition, og det betyder meget for mange par at kunne dele den med familien evt. ved et bryllup.

07/01-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Forskudsopgørelsen

Forskudsopgørelsen er din oversigt over, hvad SKAT forventer, at du skal betale i skat i løbet af et kalenderår. Det er vigtigt, at din forskudsopgørelse er opdateret, for er den ikke det, risikerer du at få et skattesmæk.

05/12-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Skattefradrag

Et skattefradrag er et beløb, du kan trække fra i din personindkomst, og som dermed er skattefrit. Skattefradraget dækker over en lang række forskellige fradrag. Er du berettiget til at få fradrag, vil du få et højere rådighedsbeløb.

28/11-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Er det sikkert at tage et lån online?

Inden man låner penge ved at smide en online ansøgning afsted, hvorefter man får svar inden for en times tid. Det virker næsten for godt til at være sandt, gør det ikke? Ikke desto mindre er det faktisk så let at låne penge.

19/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

RKI og muligheder for lån

RKI fungerer som en sikkerhed for virksomheder som for eksempel låneudbydere, så de kan undgå at indgå aftaler med forbrugere, som er registreret som dårlige betalere.

16/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kan du indfri dine lån med et andet lån?

Blokerer dit gamle lån for dine muligheder for at tage det nye lån? Tænker du i disse baner, bør du måske overveje at indfri et gammelt lån ved at tage et nyt.

12/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Lån på kontanthjælp eller dagpenge

Det er den pressede økonomi, som oftest har allermest brug for et lån, men desværre er det også den pressede økonomi, som har sværest ved at låne penge. Mange låneudbydere låner helst ikke penge ud, hvis risikoen for, at pengene ikke bliver betalt tilbage, er for stor.

05/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Brexit gør dit lån endnu billigere

Renten på lån optaget i realkreditinstitutter har længe været på vej ned, og det ser ud til at fortsætte. Ikke nok med at renten nærmest er historisk lav i forvejen. Den er netop blevet endnu lavere.

01/09-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Vigtige forhold ved køb af andelsbolig

Det kan virke mere overskueligt at skulle låne penge til en andelsbolig frem for en ejerbolig. Her skitseres nogle af forholdene, der er værd at vide i forbindelse med andelsbolig og lån til andelsbolig.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Mikrolån er hurtige penge

Adgangen til hurtige kontanter har aldrig været så tilgængelig som nu. Det skyldes blandt andet de mange muligheder for mikrolån eller kviklån. Bliv klogere på det her.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Kassekredit - Det skal du vide

Vil du gerne have lidt flere penge mellem hænderne om måneden uden, at du skal tage et lån? Så kan du med fordel oprette en kassekredit i banken.

16/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Bliv klogere på SU-lån

Er du under uddannelse, er du berettiget til hver måned at modtage SU. Rækker SU’en imidlertid ikke til dine månedlige udgifter, kan du supplere din økonomi med et SU-lån.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Gode råd til bådlån

Går du med drøm om en båd? Læs med hver og få gåde råd til bådfinansiering - Der er nemlig stor forskel på de forskellige båd finansieringsmuligheder.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Uvildig økonomisk rådgivning

En uvildig økonomisk rådgiver, er en person der kan rådgive og vejlede dig i forhold til økonomi, men som ikke er ansat i en virksomhed der samtidig gerne vil sælge dig bestemte produkter eller aftaler.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Realkreditlån med eller uden afdrag

I denne artikel vil vi give en kort introduktion til forskellen mellem et lån med eller uden afdragsfrihed, og hvilke fordele og ulemper der kan være forbundet med de to lånetyper.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

En introduktion til realkreditlån

I denne artikel vil vi give en introduktion til hvordan realkreditlån fungerer og et indblik i fordele og ulemperne ved en fast eller variabel rente på dit realkreditlån.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Ny tendens i Danmark - Crowdlending

Der er dog kommet et nyt skud på stammen inden for deleøkonomiens tankegang, nemlig crowdleanding. Hvis du vil vide mere om denne tendens, kan du læse denne artikel og blive klogere på hvad det går ud på.

15/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

12 steder du kan spare penge på dit bryllup

Der er mange udgifter forbundet med et bryllup og festen kan blive en dyr affære. I denne artikel vil vi give dig gode råd til hvordan du kan spare penge på dit bryllup.

10/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

Vigtigt at huske, før du låner penge

Lånemarkedet er en stor jungle, med rigtig mange forskellige låneformer og låneudbydere. Få her en gennemgang af de ting du skal have styr på inden du låner.

08/08-2016 Jonas Frandsen
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Resultater tilpasset
Som de fleste hjemmesider bruger moneybanker.dk cookies. Cookies er helt uskadelige - de fortæller os bare, hvordan du bruger hjemmesiden, så vi kan give dig den bedste oplevelse af vores side.