Artikler

Fup eller fidus: realkreditlån med negative renter

Kan man tjene penge ved at låne penge? Selvom det virker utænkeligt, så findes der hos én ud af ti realkreditinstitutterne låneformer med en negativ rente. Et eksempel på et sådant institut er Nykredit.

21/09-2017 Martin Vilhelmsen
Læs artikel

Data-roaming: Spar på dit dataforbrug, når du rejser

Selvom der per 15. juni 2017 ikke er nogen roaming-afgift inden for EU, skal du være opmærksom på, at du har en øvre data-grænse på dit forbrug. Det er den såkaldte fair use-grænse. Her kan du læse, hvordan du sparer på dit dataforbrug, når du rejser.

19/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Lån penge mellem venner: Hvad kan du gøre, hvis en ven spørger om penge?

Selvom det er en svær situation, når ens nære spørger om penge, skal du huske på, at det formentligt er svært for vedkommende at spørge om at låne.

14/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk: Lær at tage rationelle beslutninger

Det er altid godt at kunne planlægge, særligt når det gælder ens privatøkonomi. Muligvis har du allerede styr på den og ved, hvilke beslutninger du skal tage.

12/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk: Hvilken økonomisk type er du?

Den væsentligste forudsætning, for at du kan skabe overblik og føre dine beslutninger ud i livet, er, at du er god til at planlægge.

07/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Til studerende: Sådan planlægger du økonomi

Som studerende er pengene ofte knappe, og det kan være svært at få hele indtægten til at række måneden ud. Men med en god, økonomisk planlægning kan du sikre, at det ikke bliver surt at leve sidst på måneden.

05/09-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Lån penge mellem venner: Sådan undgår du at miste dine nærmeste

Der er både fordele og ulemper forbundet med at låne penge af familie eller venner sammenlignet med at låne i banken eller optage et online-lån. Det er vigtigt I stiller fordelene og ulemperne overfor hinanden og begge er afklarede med aftalen.

31/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Hvilken betydning vil regeringens pensionsudspil få for dig?

I alt udgøres pensionsudspillet af 13 tiltag. Nogle af punkterne har til formål gøre det mere attraktivt at arbejde i flere af dine leveår og gøre det favorabelt at spare op. Andre af de 13 tiltag skal være med til at optimere pensionssystemet. Herunder kan du få et overblik over regeringens pensionsudspil, og hvilken betydning disse kan få for dig.

30/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Andelsboliglån nu billigere end realkreditlån

I nogle banker er det muligt at optage et andelsboliglån med en rente helt ned til 2,15 procent. Til sammenligning kan boligkøbere på nuværende tidspunkt optage et 30-årigt realkreditlån med en rente på 2 procent.

29/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Sådan planlægger du økonomisk

Det er altid godt at have en plan – også når det gælder din privatøkonomi. Her giver vi dig råd til, hvordan du kan planlægge din økonomiske fremtid via fire enkle trin.

24/08-2017 Anne La Cour
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge