Express Bank - Sammenlign før du vælger at låne hos Express Bank

Overvejer du at vælge et lån hos Express Bank? Sammenlign først dine muligheder på MONEYBANKER.dk og vælg rigtigt

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Indholdsfortegnelse

  5 punkter

 • Læsetid

  10 minutter

 • Siden er opdateret

  16/06-2024

Express Bank

Express Bank er en sikker bank med mange års erfaring. Udbyderen er populær hos de danske forbrugere, der årligt sender flere hundredetusinde ansøgninger afsted. De er desuden en af de mest erfarne låneudbydere på det danske marked, hvilket gør dem til en tryg og pålidelig online låneudbyder.

I denne artikel kan du læse mere om Express Bank, hvad de kan tilbyde dig, hvad de har af krav til dig som låntager samt hvilke unikke fordele, de har. Ønsker du at finde ud af, om du skal optage et lån hos Express Bank, er det derfor en god idé at starte med at læse denne artikel.

Hvem er Express Bank?

Express Bank er en bank, der henvender sig til private personer. Banken blev grundlagt tilbage i 1987 og har derfor mange års erfaring på det danske marked. Express Bank blev etableret som et samarbejde mellem Dansk Supermarked og Handelsbanken.

Derfor forklarer Express Bank også, at de ”har en tæt forankring i detailhandlen”. Dette ses blandt andet ved, at de i dag samarbejder med mere end 2.000 forhandlere.

Deres hovedkontor er placeret i Taastrup. Desuden har Express Bank også et kontor i Oslo i Norge under samme navn, samt et kontor i Sverige under navnet SevenDay Bank.

Express Bank beskæftiger i dag over 200 medarbejdere og er en del af en international koncern. De er nemlig ejet af BNP Paribas Personal Finance, der er til stede i mange forskellige lande rundt omkring i verden. De har derfor en meget høj kreditsikkerhed, hvilket altid er en fordel, når du låner penge fra en online låneudbyder.

Hvad tilbyder Ekspres Bank?

Express Bank er en forholdsvis klassisk bank, der på samme tid er moderne. Det vil sige, at låneløsningerne er meget klassiske og almindelige, mens de samtidigt sørger for, at de altid holder sig opdateret på markedet omkring dem.

Men hvad tilbyder Express Bank så? Express Bank tilbyder forbrugslån, samlelån, kreditkort og forsikring. Det vil altså sige, at banken ikke blot tilbyder de helt almindelige lån, men også andre former for løsninger til kunder, der ønsker dette. Disse forskellige løsninger kan du læse mere om her:

Forbrugslån

Hvis du ønsker at låne penge, tilbyder Express Bank, at du kan låne mellem 10.000 kroner og op til 300.000 kroner. Der er mulighed for at ansøge nemt og hurtigt direkte på deres hjemmeside, hvor du også selv kan vælge den løbetid, du ønsker. Løbetiden skal være mellem 12 måneder og helt op til 144 måneder.

Du kan derfor afbetale dit lån forholdsvist hurtigt eller langsomt alt efter dine ønsker og behov.

Samlelån

Hvis du har gæld, eller hvis du har optaget et lån, hos en del forskellige udbydere eller kreditorer, kan du samle alle dine lån hos Express Bank. Hvis du vælger at gøre brug af dette tilbud, vil Express Bank betale dine andre lån af og herefter samle dem alle på en enkelt platform. Du skal derfor ikke koncentrere dig om et hav af forskellige kreditorer, da det hele nu vil være samlet på en enkelt platform i stedet.

Kreditkort

Express Bank tilbyder ydermere, at du har mulighed for at få et kreditkort. Dette er ideelt for forbrugere, som ønsker en smule ekstra penge på lommen sommetider. Du vil få et Visa ONEcard-kreditkort, hvor der er mulighed for at få kredit fra 5.000 kroner og op til 40.000 kroner.

Kreditkortet kan bruges overalt i verden.

Forsikring

Sidst men ikke mindst kan du gøre brug af Express Banks tilbud om forsikringer. Her er der tale om en Låne- og kreditsikring. Med en Låne- og kreditsikring vil du få dækket dine renter og forskellige afdrag, hvis du opstår problemer i form af arbejdsløshed, dødsfald med mere.

Dette er smart for dig, der ikke ønsker at bekymre dig om økonomien, selv hvis du låner penge.

Som du kan se, så tilbyder Express Bank en del forskellige løsninger og muligheder til deres kunder. Du kan derfor tage et kig på banken for at finde ud af, om det er noget for dig, eller om du skal kigge videre og finde en helt anden online låneudbyder.

Fordele ved Express Bank

Der er flere unikke fordele ved at vælge Express Bank som din låneudbyder. Disse kan du læse meget mere om her:

 1. Mulighed for at samle alle dine lån hos Express Bank.
 2. Express Bank tilbyder muligheden for at få et kreditkort, der kan bruges mange steder i verden.
 3. Online bank med mange års erfaring og kreditsikkerhed.
 4. Få en forsikring hos Express Bank, der giver dig og din familie tryghed hver eneste måned – selv hvis uheldet skulle være ude.

Hvilke krav stiller Express Bank?

For at kunne optage et lån hos Express, skal du overholde nogle bestemte krav og betingelser. Hvis du ikke overholder disse krav og betingelser, er der ikke stor chance for, at du vil modtage en godkendt låneaftale fra den online bank. Hvis du derimod kan sætte hak ved disse forskellige krav, vil du med stor sandsynlighed modtage en godkendt låneaftale.

Du skal overholde følgende krav for at kunne låne penge hos Express Bank:

 1. Du skal minimum være 18 år.
 2. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI.
 3. Du skal have fast bopæl i Danmark.
 4. Du skal have en permanent opholdstilladelse i Danmark.

Der er derfor ikke mange krav, som du skal overholde for at blive godkendt til et lån hos Express Bank. Selvfølgelig bliver din låneansøgning vurderet individuelt, så det kommer an på, om banken mener, at du er kreditværdig til at låne penge hos dem.

Vær opmærksom på! Hvis du vælger at takke ja til en godkendt låneaftale, vil du altid have en fortrydelsesret på 14 dage. Det vil altså sige, at du sagtens kan fortryde aftalen på de 14 dage uden at betale en krone for det.