Basisbank - Sammenlign før du vælger!

Basisbank - Få alt den information du behøver om Basisbank

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Basisbank

Basisbank er en online bank, der har mange års erfaring. De har siden begyndelsen udelukkende været en online bank og er en af de første af disse typer i Danmark. Bankens vision er at hjælpe kunder til en nemmere dagligdag med gode låneløsninger og friheden til at låne penge, når der er brug for det.

Desuden er alle deres løsninger samlet online, så det er nemt for alle kunder at finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dem.

Hvem er Basisbank?

Basisbank blev grundlagt tilbage i 2000 og har fra starten af været en online bank, hvilket de stadig er den dag i dag. Det er en danskejet bank, der i dag har stor succes med deres forskellige låneløsninger til de danske forbrugere. Basisbank står ydermere bag flere låneudbydere som for eksempel Selene Finans, Nordisk Lån, LånLet og Nupp.

I og med at Basisbank kun eksisterer online, har de ikke nogle fysiske afdelinger. Til gengæld tilbyder de stadig en del forskellige løsninger til kunderne såsom forbrugslån, betalingskort og opsparingskonti samt meget mere.

Hvad tilbyder Basisbank?

Basisbank er en fleksibel online bank, der ikke stiller krav til, hvad du skal bruge dine penge til. Du får derfor et lån, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed i form af en bil, et hus eller lignende.

Hos Basisbank har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kroner, hvis du er ny kunde. Du skal vurderes som værende kreditværdig, før du kan optage et lån hos banken. Dette vurderes, når du indsender en låneansøgning.

Hvis du ønsker at optage et lån, der er mindre end de 500.000 kroner, er der skam også mulighed for det. Her kan du nemlig låne ned til 30.000 kroner.

Få et personligt login til Basisbank

Hvis du bliver godkendt til at optage et lån hos Basisbank, vil du pr. automatik få et personligt login til brug på bankens hjemmeside.

På din selvbetjeningsside vil du kunne få et overblik over dit nuværende lån samt andre aftaler, du har med banken. Du kan både logge ind på din side via din computer eller din mobiltelefon. Dette giver dig mulighed for altid at holde øje med dine låneaftaler samt få svar på de ting, du måske med tiden glemmer.

Hvilke krav har Basisbank?

Basisbank har flere krav til dig som låntager, som du skal overholde, før du har mulighed for at optage et lån. Disse krav er følgende:

 1. Du skal være fyldt minimum 18 år.
 2. Du skal have en adresse i Danmark.
 3. Du skal have en fast indkomst.
 4. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos enten Debitor Registret eller RKI.

Du skal desuden være opmærksom på, at Basisbank vil foretage en individuel kreditvurdering af dig, før du kan få bevilget et lån. Det er også kreditvurderingen, der bestemmer, hvilken rente du kan låne til.

Få svar på dine spørgsmål hos Basisbanks kundeservice

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til Basisbanks ydelser, er der mulighed for at kontakte deres kundeservice. Der er både mulighed for at kontakte den online bank via telefon, e-mail eller live chat. Du kan kontakte bankens medarbejdere hele ugen med følgende åbningstider:

 • Mandag til fredag: Åben fra klokken 08.30 til klokken 21.00.
 • Lørdag til søndag: Åben fra klokken 08.00 til klokken 15.00.

I disse tidsrum sidder der dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål vedrørende lån hos Basisbank. Du kan ringe til dem på telefonnummer 70 22 09 29 eller skrive en e-mail på [email protected].

Forhøj dit lån

Som vi har nævnt tidligere, kan du låne fra 30.000 kroner og op til 500.000 kroner hos Basisbank. Du har dog også mulighed for at forhøje dit lån, hvis du pludseligt har brug for det.

Dette er dog kun muligt, hvis du har den samme økonomi, som da du optog det første lån. Hvis din økonomi er forværret, er der ikke stor sandsynlighed for, at du vil blive godkendt til et forhøjet lån. Ønsker du at forhøje dit lån hos Basisbank, skal du indsende en ny låneansøgning og se, om du bliver godkendt eller ej.

Mulighed for at samle din restgæld hos Basisbank

Hvis du har optaget forbrugslån eller kviklån hos forskellige udbydere, kan du vælge at samle din restgæld hos Basisbank. Dette er en fordel for dig, da du herved ikke skal bekymre dig om en masse låneudbydere, men blot en enkelt.

Du kan samle din restgæld hos Basisbank ved at indtaste de forskellige lån, du ønsker at samle. Herefter skal du angive det beløb, du gerne vil låne og til sidst sende din ansøgning afsted.

Indfri dit lån før tid hos Basisbank uden at betale ekstra

Har du pludselig mulighed for at afbetale dit lån før tid? Så er det bare med at få det gjort. Det vil nemlig i sidste ende spare dig penge, da du herved undgår at betale for nogle af renterne. Men er det så muligt hos Basisbank? Ja – det er rent faktisk muligt at indfri dit lån før tid hos Basisbank.

Du kan endda indfri dit lån helt uden ekstra omkostninger, hvilket betyder, at du ikke skal betale nogle penge for det.

Unikke fordele ved Basisbank

Er du interesseret i at optage et lån hos Basisbank? Så er det altid en god idé, at du er bekendt med bankens unikke fordele. For hvad er der mulighed for hos denne online bank, som du ikke får hos andre? Du finder følgende unikke fordele hos Basisbank:

 1. Saml alle dine lån hos Basisbank
 2. Mulighed for at forhøje dit lån hos Basisbank
 3. Mulighed for at indfri dit lån før tid uden ekstra omkostninger
 4. Vælg imellem flere forskellige låneudbydere, der alle er ejet af Basisbank
 5. Mulighed for at få et privatlån på op til 15 år (Her er der mulighed for at afbetale lånebeløbet i helt op til 15 år. Du skal dog som minimum blive godkendt til et lånebeløb på op til 250.000 kroner).