Santander

Santander → Læs vores store anmeldelse om Santander

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Santander

Hvem er Santander?

Låneselskabet Santander er en del af den spanske finans- og bankkoncern Banco Santander, som er blandt verdens største virksomheder målt på bl.a. omsætning og aktiver. Banco Santander var således i 2011 Spaniens største virksomhed, mens den spanske koncern i april 2013 var rangeret som nr. 43 på den internationalt anerkendte Forbes liste over verdens største virksomheder.

Målt på aktiver var Banco Santander i 2013 Europas niende største bank samt verdens 19 største. Dette blev målt ud fra en samlet sum af aktiver på i alt 1.540 milliarder amerikanske dollars. Dens størrelse kan også måles i antallet af medarbejder, som i 2013 var helt oppe på i alt 182.958 personer.

Santander er grundet sin størrelse i stand til at tilbyde dig yderst attraktive forbrugslån med en tilsvarende attraktiv rente. Du har samtidig mulighed for at låne helt op til 350.000 kr., og med renter helt ned til 6.1 % er Santander blandt danskernes foretrukne steder at låne penge.

Hvordan kan jeg låne hos Santander?

Santander har gjort det let for dig at ansøge om et lån, og de har den politik, at selvom de er blandt Europas største banker, skal det stadig være nemt og hurtigt at låne penge. De er professionelle ved hver henvendelse, og yderligere har Santander fokus på service og sikkerhed i forbindelse med alle deres aktiviteter.

Når du vil låne hos Santander, klikker du dig videre fra vores oversigt. Så dirigerer vi dig direkte hen til den korrekte landingsside, hvor du kan indtaste, hvad du ønsker at låne og den ønskede løbetid, hvorefter du klikker på ”ansøg om lån”.

Før du klikker får du præsenteret alle relevante informationer i forbindelse med lånet i et skema. Her kan du se den månedlige ydelse, anslået debitorrente, ÅOP før skat samt samlede kreditomkostninger.

Når du har sendt din ansøgning, får du svar samme dag ved at Santander sender dig et lånetilbud. Husk at se på den tilbudte rente og se om den er attraktiv for dig. De fleste låneselskaber tilpasser den tilbudte rente efter låneansøgeren, og den tilbudte rente er altså lavet unikt til dig.

Hvis du vil stille dig selv bedst muligt, ansøger du om lån hos flere låneudbydere. Du får herved tilsendt flere lånetilbud, og kan derefter vælge det mest attraktive for lige præcis dig.

Vi anbefaler altid Santander til vores brugere, men anbefaler dem samtidig at hente lånetilbud hos øvrige låneselskaber for at være bedst muligt stillet i enhver situation.

Hvor meget kan jeg låne hos Santander?

Du kan låne fra 10.000-350.000 kr. hos Santander, hvilket gør låneselskabet blandt de største udlånsselskaber på markedet. Det er de færreste låneudbydere, som er i stand til at udlåne så store beløb, hvilket gør konkurrencen lav.

Men trods den lave konkurrence tilbyder Santander stadig en lav rente for at kunne tilbyde deres målgrupper fordelagtige låneforhold.

På trods af Santanders størrelse og status som én af verdens største virksomheder, er de lette at komme i dialog med samt har hurtige svartider. Du får svar på din lånehenvendelse allerede samme dag, som du sender den, og du har typisk pengene på din bankkonto inden for 1-2 normale bankdage.

Hvilke krav har Santander?

Ligesom de andre låneselskaber har Santander også opstillet en mindre række krav til interesserede, som ønsker at anvende dem som udlåner. Du må således ikke være registreret i RKI, Ribers Kredit Information, ikke have gæld til Inddrivelsesmyndigheden eller være i restance hos Santander. Yderligere må du ikke have udlæg i bil eller ejendom, som du ejer.

Santander har også krav til din indkomst, som minimum skal være på 18.000 før skat om måneden, hvis du er enlig forsøger, mens den samlede indkomst skal være på minimum 35.500 kr. om måneden, hvis I ansøger som par.

Lever du op til alle disse ovenstående krav, kan du frit ansøge om et lån hos Santander.

Sådan ansøger du hos Santander

Hvis du vil ansøge om et Santander Privatlån, skal du først igennem deres ansøgningsproces. Ansøgningen udfyldes nemt online, og du slipper for at skulle møde op i din bank og svare på spørgsmål fra din bankrådgiver.

Angiv lånebeløb samt løbetid

Det første du skal gøre er at angive det beløb mellem 10.000 kr. og 100.000 kr., som du ønsker at låne. Du kan ændre på beløbet ved at trække i boksen.

Ligeledes skal du angive den ønskede løbetid ved at trække i boksen ved siden af. Løbetiden kan som nævnt være mellem 12 og 120 måneder, hvilket svarer til mellem 1 og 10 år. Hvor lang løbetid, du kan vælge, afhænger dog af lånebeløbet. Ønsker du at låne 10.000, kan du højst få en løbetid på 4 år.

Ved et lån på 15.000 kan du vælge en løbetid på op til 6 år, mens du ved lån fra 25.000 kr. og opefter kan vælge løbetider helt op til 10 år.

Se din månedlige ydelse hos Santander

Hver gang du ændrer på enten lånebeløbet eller løbetiden, vil ydelsen også ændres. Dette er vigtigt at bemærke, da ydelsen har stor betydning for, hvor stort et beløb du kan låne og ikke mindst hvor lang en løbetid, du bør vælge. Derfor bør du være klar over, hvor stor en ydelse du har råd til at tilbagebetale hver måned, inden du lægger dig fast på løbetiden.

Når lånebeløb og løbetid ændres, er der ligeledes en række andre beregninger, der ændres. Her er der bl.a. tale om kreditoromkostningerne, hvor det ses, at disse stiger i takt med, at løbetiden stiger. Når du har valgt lånebeløb og løbetid, trykker du på ”Ansøg om lån”.

Således er du igennem første trin ”Dit lån”, og har nu 3 trin tilbage, som du skal igennem for at ansøge. Disse trin beskrives her:

Om dig

Her skal du angive nogle kontakt- og personoplysninger. Først skal du angive din civilstand ud fra de givne muligheder. Er du gift eller samlevende, kan du med fordel vælge at søge sammen med din ægtefælle eller samlever, da den samlede kreditvurdering ofte vil blive bedre.

Herunder skal du/I desuden svare på, om én af jer står i RKI. Derefter skriver du dit CPR-nummer, fulde navn samt adresse. Herunder skal du angive dine kontaktoplysninger i form af dit mobilnummer og din e-mailadresse. Det næste, du skal angive, er din boligform, som du vælger ud fra de givne muligheder.

Desuden skal du her skrive fra hvilken måned og år, du har boet på din nuværende adresse. Næstefter angiver du dit statsborgerskab, antal voksne i husstanden samt antal børn. Når du har udfyldt alle disse oplysninger, trykker du på ”Næste”.

Din økonomi

Under dette punkt skal du først angive din beskæftigelse ud fra nogle givne valgmuligheder. Desuden skal du angive hvilken måned og år, du har været beskæftiget fra. Herunder skal du angive oplysninger omkring din A-kasse.

Hvis du ikke er medlem af en sådan, springer du feltet over, ellers indtaster du hvilken måned og år, du har været medlem fra. Næstefter skal du angive nogle økonomiske oplysninger, hvor du først angiver din månedlige indkomst før og efter skat. Herunder skal du desuden angive din samlede gæld, samt hvor meget din boliggæld udgør heraf. Hvis du har skyldig restskat, skal du ligeledes angive dette.

Ydermere skal du her angive, hvor mange biler der findes i husstanden. I forhold til dine værdier skal du angive, hvor meget du har indestående i pengeinstitut, obligationer og pantebreve samt din ejendomsværdi. Herefter skal du krydse af, om du har Dankort og andre betalingskort, samt fra hvilket år du har været kunde i din nuværende bank. Sidst skal du angive husstandens månedlige rådighedsbeløb.

Når alle felter er udfyldt, trykker du på ”Næste”.

Godkend

Hvis lånet skal bruges til at indfri anden gæld, kan man vælge at angive indfrielsesbeløbet her. Herefter skal man under punktet ”Betalingsservice” skrive sit registreringsnummer samt kontonummer. Herunder skal du krydse af, om du ønsker en SAFE forsikring, og til sidst skal du give dit samtykke, hvor du accepterer betingelserne.

Herefter trykker du på ”Bekræft med Nem-ID”, hvor du bruger dit bruger-id, din adgangskode samt dit nøglekort til at logge ind. Når du har gjort dette, er din låneansøgning klar til at blive sendt.

Modtag lånetilbud

Når du har indsendt en ansøgning, vil du få svar inden for 3 dage. Hvis du kan godkendes til at låne, vil du samtidig modtage et lånetilbud, hvori de præcise lånebetingelser fremgår. Dette tilbud er helt uforpligtende, og aftalen er derfor først bindende, når du har underskrevet.

Hvad siger andre om Santander?

For at give dig en vurdering af Santander har vi undersøgt andre forbrugeres meninger om den spanske låneudbyder. Disse vurderinger er lavet ud fra personlige holdninger, hvorfor de ikke må vurderes og vægtes for meget. De kan dog give en indikation af, hvordan markedet opfatter Santander ud fra forbrugerens optik.

På dette tidspunkt er der lavet 32 anmeldelser af Santander på Trustpilot, hvilket ikke er mange. Disse giver en gennemsnitsvurdering på 4.2 point på en skala fra 1-10, hvor 1 er den laveste vurdering og 10 den højeste og bedste vurdering.

Ved første øjekast kan denne samlede vurdering måske virke lav, men man skal huske på det lave antal af anmeldelser. Når der med tiden kommer flere anmeldelser af Santander, vil vi naturligvis også ændre tallene tilsvarende i vores vurdering af selskabet.

Baseret på størrelsen af Santander er der tale om en stor international finanskoncern med stabile forretningsgange. De tilbyder derfor stabile forhold til deres kunder med yderst attraktive lave variable renter samt en professionel behandling fokuseret på høj service og sikkerhed.

Vi kan derfor kun give Santander de bedste anmeldelser, og opfordre dig til at ansøge hos dem, når du mangler et nemt og billigt forbrugslån. Vi giver Santander 4 store stjerner ud af 5 mulige.