Santander

Santander → Læs her en gennemgang af dine muligheder for at låne penge hos banken Santander - Lån til en fair rente - Læs mere om Santander lige her!

635.827
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Santander

Hvem er Santander?

Låneselskabet Santander er en del af den spanske finans- og bankkoncern Banco Santander, som er blandt verdens største virksomheder målt på bl.a. omsætning og aktiver. Banco Santander var således i 2011 Spaniens største virksomhed, mens den spanske koncern i april 2013 var rengeret som nr. 43 på den internationalt anerkendte Forbes liste over verdens største virksomheder.

Målt på aktiver var Banco Santander i 2013 Europas niende største bank samt verdens 19 største. Dette blev målt ud fra en samlet sum af aktiver på i alt 1.540 milliarder amerikanske dollars. Dens størrelse kan også måles i antallet af medarbejder, som i 2013 var helt oppe på i alt 182.958 personer.

Santander er grundet sin størrelse i stand til at tilbyde dig yderst attraktive forbrugslån med en tilsvarende attraktiv rente. Du har samtidig mulighed for at låne helt op til 350.000 kr., og med renter helt ned til 6.1 % er Santander blandt danskernes foretrukne steder at låne penge.

Hvordan kan jeg låne hos Santander?

Santander har gjort det let for dig at ansøge om et lån, og de har den politik, at selvom de er blandt Europas største banker, skal det stadig være nemt og hurtigt at låne penge. De er professionelle ved hver henvendelse, og yderligere har Santander fokus på service og sikkerhed i forbindelse med alle deres aktiviteter.

Når du vil låne hos Santander, klikker du dig videre fra vores oversigt. Så dirigerer vi dig direkte hen til den korrekte landingsside, hvor du kan indtaste, hvad du ønsker at låne og den ønskede løbetid, hvorefter du klikker på ”ansøg om lån”.

Før du klikker får du præsenteret alle relevante informationer i forbindelse med lånet i et skema. Her kan du se den månedlige ydelse, anslået debitorrente, ÅOP før skat samt samlede kreditomkostninger.

Når du har sendt din ansøgning, får du svar samme dag ved at Santander sender dig et lånetilbud. Husk at se på den tilbudte rente og se om den er attraktiv for dig. De fleste låneselskaber tilpasser den tilbudte rente efter låneansøgeren, og den tilbudte rente er altså lavet unikt til dig. Hvis du vil stille dig selv bedst muligt, ansøger du om lån hos flere låneudbydere. Du får herved tilsendt flere lånetilbud, og kan derefter vælge det mest attraktive for lige præcis dig.

Vi anbefaler altid Santander til vores brugere, men anbefaler dem samtidig at hente lånetilbud hos øvrige låneselskaber for at være bedst muligt stillet i enhver situation.

Hvor meget kan jeg låne hos Santander?

Du kan låne fra 10.000-350.000 kr. hos Santander, hvilket gør låneselskabet blandt de største udlånsselskaber på markedet. Det er de færreste låneudbydere, som er i stand til at udlåne så store beløb, hvilket gør konkurrencen lav. Men trods den lave konkurrence tilbyder Santander stadig en lav rente for at kunne tilbyde deres målgrupper fordelagtige låneforhold.

På trods af Santanders størrelse og status som én af verdens største virksomheder, er de lette at komme i dialog med samt har hurtige svartider. Du får svar på din lånehenvendelse allerede samme dag, som du sender den, og du har typisk pengene på din bankkonto inden for 1-2 normale bankdage.

Hvilke krav har Santander?

Ligesom de andre låneselskaber har Santander også opstillet en mindre række krav til interesserede, som ønsker at anvende dem som udlåner. Du må således ikke være registreret i RKI, Ribers Kredit Information, ikke have gæld til Inddrivelsesmyndigheden eller være i restance hos Santander. Yderligere må du ikke have udlæg i bil eller ejendom, som du ejer.

Santander har også krav til din indkomst, som minimum skal være på 18.000 før skat om måneden, hvis du er enlig forsøger, mens den samlede indkomst skal være på minimum 35.500 kr. om måneden, hvis I ansøger som par.

Lever du op til alle disse ovenstående krav, kan du frit ansøge om et lån hos Santander.

Hvad siger andre om Santander?

For at give dig en vurdering af Santander har vi undersøgt andre forbrugeres meninger om den spanske låneudbyder. Disse vurderinger er lavet ud fra personlige holdninger, hvorfor de ikke må vurderes og vægtes for meget. De kan dog give en indikation af, hvordan markedet opfatter Santander ud fra forbrugerens optik.

På dette tidspunkt er der lavet 32 anmeldelser af Santander på Trustpilot, hvilket ikke er mange. Disse giver en gennemsnitsvurdering på 4.2 point på en skala fra 1-10, hvor 1 er den laveste vurdering og 10 den højeste og bedste vurdering.

Ved første øjekast kan denne samlede vurdering måske virke lav, men man skal huske på det lave antal af anmeldelser. Når der med tiden kommer flere anmeldelser af Santander, vil vi naturligvis også ændre tallene tilsvarende i vores vurdering af selskabet.

Baseret på størrelsen af Santander er der tale om en stor international finanskoncern med stabile forretningsgange. De tilbyder derfor stabile forhold til deres kunder med yderst attraktive lave variable renter samt en professionel behandling fokuseret på høj service og sikkerhed.

Vi kan derfor kun give Santander de bedste anmeldelser, og opfordre dig til at ansøge hos dem, når du mangler et nemt og billigt forbrugslån. Vi giver Santander 4 store stjerner ud af 5 mulige.