Resurs Bank

Resurs Bank - Læs alle detaljer, før du ansøger hos Resurs Bank

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Resurs Bank

Hvis du gerne vil vide mere om Resurs Bank, er du landet på den rette side. I denne artikel kan du nemlig læse mere om banken, hvilke fordele der er ved at låne penge hos dem, hvad de tilbyder dig som kunde og hvilke krav de har til dem, der ønsker at låne penge. Du får derfor et overblik over, hvem Resurs Bank er, så du får nemmere ved at beslutte, om du skal vælge dem som din online låneudbyder eller ej. 

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank blev grundlagt i 1977 i Sverige. De startede derfor ikke i Danmark, men er sidenhen også kommet til det danske land samt resten af norden. Resurs Bank er derfor en svensk bank, der kan findes i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

Tilbage i 1977 havde banken fokus på finansiering af forbrugsgoder i form af fjernsyn, musikanlæg og anden form for elektronik. Dette er dog ikke tilfældet i dag, da Resurs Bank sidenhen er vokset sig en del større. I dag tilbyder de nemlig et hav af forskellige løsninger inden for finansiering og lån.

 

Resurs Bank kom til Danmark tilbage i 2014. Dette skete, da banken opkøbte den danske bank Dan-Aktiv A/S. De skiftede blot navn og kaldte derfor banken for deres eget navn – nemlig Resurs Bank. 

Hvad er Resurs Banks værdigrundlag?

Hvis du ønsker at optage et lån hos en online bank, er det altid en fordel at være bekendt med deres værdier. Derfor har vi her samlet Resurs Banks værdier:

 

 1. Målrettede: Her forklarer banken, at de er både engagerede og nysgerrige. Derfor opmuntrer de konstant hinanden til at tage imod udfordringer med mere.
 2. Åbne: Banken ønsker ydermere at være lydhøre overfor nye muligheder, så de konstant kan forbedre sig.
 3. Innovative: Banken prøver hele tiden at forny sig ved at gøre brug af deres kreativitet og fantasi.
 4. Troværdige: Sidst men ikke mindst går Resurs Bank meget op i at være troværdige. Dette er vigtigt for dem, da de mener, at kundernes tillid er det vigtigste. Derfor leverer de også, ifølge dem selv, en høj kvalitet uanset, hvilken løsning du ender med at vælge.

Hvad tilbyder Resurs Bank?

Hos Resurs Bank tilbyder de et lån, hvor du har mulighed for at tilpasse det til dine behov og din situation. 

 

Du kan låne fra 10.000 kroner og helt op til 300.000 kroner. Når du indsender en låneansøgning til banken, vil du få svar inden for 24 timer. Du kan desuden vælge en løbetid, der passer bedst til dig.

Her kan du vælge en løbetid på helt op til 144 måneder, hvilket er 12 år. 

 

Optager du et lån hos Resurs Bank, vil renten være fra 6,68 %. Dette er forholdsvist lavt og bliver vurderet ud fra den enkelte låntager. Det kan derfor variere fra person til person, da det kommer an på din kreditvurdering og din økonomiske situation, løbetid m.m.

 

Du kan derfor få et lån, der passer optimalt til dine behov. Ønsker du at låne et mindre eller større beløb, er der mulighed for det lige så vel, som du kan tilpasse løbetiden afhængig af din situation og dit økonomiske råderum hver måned.

Resurs Banks kundeservice

Hvis du har brug for hjælp, eller ønsker svar på et spørgsmål, kan du tage kontakt til Resurs Banks kundeservice. Du kan både ringe til dem eller sende dem en e-mail. Derudover kan du også vælge at indsende forskellige blanketter til dem, som du finder på deres hjemmeside.

 

Der sidder altid medarbejdere fra Resurs Bank klar til at svare dig på dine spørgsmål om lån samt deres forskellige låneløsninger. Du kan skrive til dem på [email protected] eller give dem et kald på telefonnummer 39 13 16 00.

Hvilke krav har Resurs Bank?

Ønsker du at optage et lån hos Resurs Bank, er der nogle krav, du skal opfylde for at få godkendt din låneansøgning. Disse krav er følgende:

 

 1. Du skal være fyldt minimum 18 år.
 2. Du må ikke være registreret som dårlig betaler i hverken Debitor Registret eller RKI.
 3. Du skal være i besiddelse af et NemID.
 4. Du skal have en fast adresse i Danmark.

 

Som du nok allerede nu vil bemærke, er der ikke nogen krav til din indkomst, hvis du ønsker at låne penge hos Resurs Bank. Du skal dog være opmærksom på, at rentesatsen bliver bestemt ud fra din indkomst og økonomi. Den vil derfor være højere, hvis du ikke har den bedste økonomi eller den bedste indtjening.

Unikke fordele ved Resurs Bank

Når du er på udkig efter en online låneudbyder eller bank, er det altid en god idé, at du kender til deres unikke fordele. Dette kan nemlig hjælpe dig med at finde ud af, om det er en online låneudbyder, som du skal låne penge hos. Vi har derfor fundet de unikke fordele, der er ved at optage et lån hos Resurs Bank:

 

 • Hurtig ansøgning via internettet: Først og fremmest kan du indsende og lave din låneansøgning nemt og hurtigt via internettet. Du skal blot gøre brug af dit NemID, hvorfor du naturligvis skal have sådan et, før du kan låne penge hos Resurs Bank.
 • Hurtig betjening: Derudover får du også en hurtig behandlingstid hos Resurs Bank. Du vil nemlig få svar på, om din låneansøgning er godkendt eller ej inden for blot kort tid.
 • Lav rente: I forhold til andre online banker og låneudbydere har du mulighed for at låne penge med en forholdsvis lav rente. Renten er nemlig fra 6,68 % og op til 18,96 %. Dette afhænger af din økonomiske situation og din indtægt.
 • Ingen sikkerhed for dit lån: Hos Resurs Bank skal du ikke stille nogen sikkerhed for dit lån. Du behøver heller ikke fortælle, hvad du ønsker at bruge de lånte penge til.
 • Flere lånemuligheder: Du har både mulighed for at optage et privat lån eller få et betalingskort hos Resurs Bank. Betalingskortet kan både anvendes som et kreditkort eller Mastercard i flere butikker.