Følg med i...

Det seneste på bloggen

Guide til legatsøgning - bliv klogere på legatansøgninger

Et stigende antal studerende vælger at tage en del af deres uddannelse i udlandet. For at undgå stor selvfinansiering kan man søge diverse legater, læs mere her

18/09-2017 Maibrit Hovedskou
Læs indlæg

Mænd stifter mere gæld end kvinder

Danskerne skylder lige knap 100 milliarder kroner til SKAT. Mere præcist har det offentlige i Danmark 98,1 milliarder kroner til gode hos de danske borgere, hvilket er det højeste tal siden man for første gang begyndte at opgøre gælden inde hos skatteministeriet.

18/09-2017 Line Saaby Nielsen
Læs indlæg

Skattefinansieret medielicens - hvad betyder det for dig?

Tilbage i marts og nu igen i august har flere partier erklæret et ønske om afskaffelse af medielicensen. Senest har Dansk Folkeparti udtrykt ønske om at afskaffe licensen og i stedet finde pengene til public service i finansloven.

07/09-2017 Julie Fristed Hansen
Læs indlæg

Massive prisforskelle på lejeboliger

Der er store prisforskelle mellem det private og det almennyttige boligmarked. F.eks. kan du i København og Århus spare flere tusinde kroner hver måned. Læs mere om prisforskellene her.

14/08-2017 Mads Burla Hvidberg
Læs indlæg

Er Uber-konceptet fremtiden eller en trussel for økonomien?

Digitale arbejdsplatforme er blevet omfangsrige. Noget tyder på, at den hemmelige ingrediens til et nyt og nemt job er gennem uorganiseret arbejdskraft uden vante rettigheder. Bliv klogere på de platformøkonomiske tjenester her.

28/07-2017 Lizette Knudsen
Læs indlæg

Medlemsfordele i supermarkeder

Siden mennesket begyndte at specialisere sig i forskellige arbejder i stedet for at forsyne sig selv fra egen mark, har der været et behov for at få det daglige brød andetsteds fra. Læs mere om medlemsfordelene i artiklen her.

25/07-2017 Simon Grønlund
Læs indlæg

Guide: I disse lande skal du tanke bilen på kør-selv-ferien

Priserne på benzin og diesel varierer fra land til land. Men hvor er det egentlig billigst at tanke på kør-selv-ferien? Få svaret her

05/07-2017 Mads Burla Hvidberg
Læs indlæg

Ny lovændring har forbedret finansiering af sommerhuse

En ny lovændring fra d. 1 maj 2017 har forbedret lånemulighederne i og til sommerhuse. Læs om ændringerne her

04/07-2017 Line Schrøder
Læs indlæg

Hvad du bør vide om crowdfunding og hvorfor det ændrer markedet

Crowdfunding er, som begrebet antyder, en investeringsmetode, der er bestemt af brugerne. Har man et produkt eller en service, man gerne vil lancere, kræver det en startkapital, der kan finansiere produktionen, løn, markedsføring mv.

29/06-2017 Simon Grønlund
Læs indlæg

Hvad er en aktie - Del 3

Udover over de cykliske og defensive aktier, som du kan læse mere om i "Hvad er en aktie - Del 2", kan man også tale om vækstbaserede aktier og value aktier.

06/06-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge