• Indholdsfortegnelse

    4 punkter

  • Læsetid

    6 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

Vores værdier

Moneybanker.dks værdisæt

Hos MONEYBANKER.dk har vi en række værdier, som går igen i vores forretningsmodel, beslutningsproces, strategi m.v. Når vi skal træffe beslutninger og eventuelt skifte retning, holder vi altid de nye aspekter op mod vores værdisæt. 

Det giver det rette modspil og input til, hvorvidt vi er på rette kurs, eller om vi skal rette ind og navigere os i en anden retning.

Nedenfor skal du læse om værdisættet bag MONEYBANKER.dk.

Gennemsigtighed

Hele baggrunden for opstarten af MONEYBANKER.dk var at skabe gennemsigtighed for låntagerne, når de skulle finde et lån. Det kan synes uigennemsigtigt at forhandle lån i traditionelle banker, da der typisk er en række gebyrer og afgifter, som slører det samlede udgiftsniveau. 

Det samme kan gøre sig gældende for online lån (lige fra mindre kviklån til større samlelån), hvilket vi gør en stor indsats ud af at sikre os, ikke finder sted på MONEYBANKER.dk. 

Vores brugerne skal have det fulde overblik over omkostninger såvel som andre informationer af afgørende betydning. 

Og vi går gerne den ekstra mil for at sikre os, at du har fuld gennemsigtighed.

Hjælpsomhed

Vi oplever adskillige brugere med behov for hjælp i forhold til, hvilke låneselskaber vi oplever størst tilfredshed med. Det er dog meget individuelt, hvilke selskaber der bedst egner sig til hvilke brugere, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe vores brugere videre til de optimale selskaber.

Med et værdisæt som hjælpsomhed ønsker vi at tydeliggøre i hvor stor grad, vi står klar til at hjælpe os. Du er altid velkommen til at ringe til os, skrive en mail eller anvende vores chat-funktion. 

Gennem dit behov for at låne, finder vi sammen det helt rigtige låneselskab til dig.

Moralsk forretningsdrift

Særligt branchen for online lån har igennem årene fået dårlig omtale i medierne på grund af høje renteniveauer og afgifter, som har forgældet deres kunder. 

Endvidere har også udenlandske bagmænd fået stor mediebevågenhed for at lukrere på danske forbrugere og at nogle danskere ikke har kunne afvikle deres lån i overensstemmelse med deres betalingsaftaler.

Vi ønsker at lægge så stor afstand til disse som muligt, hvilket vi eksempelvis gør ved ikke at inkludere disse på vores platform. Ved at lægge længst mulig afstand til sådanne selskaber er vores intention at være medvirkende til deres nedprioritering af det danske marked. 

Det er vores bidrag til at beskytte danske forbrugere.

Oplever du, at information eller andet på MONEYBANKER.dk ikke lever op til ovenstående værdisæt, beder vi dig rette henvendelse direkte til os på [email protected].