Kviklån

Sammenlign billige kviklån og vælg det bedste. Ansøg online nu og få svar inden for 2 min.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  18 punkter

 • Læsetid

  32 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Derfor kan du stole på MONEYBANKER

Det er MONEYBANKERs vigtigste opgave at skabe forståelig og brugbar viden om usikrede lån, såsom kviklån. Optagelse af lån skal altid ske på et oplyst grundlag, og det er derfor vigtigt at kunne stole på MONEYBANKER som afsender af informationen.

Derfor er MONEYBANKER blandt danskernes foretrukne søgemaskine:

 • vi har hjulpet over 600.000 forbrugere siden 2014
 • vi arbejder tæt sammen med over 200 banker og finansieringsselskaber
 • vi tydeligt angiver samtlige omkostninger forbundet med alle lån

Sådan er bankerne og finansieringsselskaberne udvalgt

Hos MONEYBANKER har vi en række krav, der skal være opfyldt, før at vi tilføjer en bank eller låneudbyder til vores oversigt. 

I vores udvælgelse lægger vi vægt på følgende:

 • ÅOP
 • Løbebeløb
 • Evt. gebyrer
 • Ansøgningskrav

Det er nødvendigt for MONEYBANKER at se klare fordele ved et låneselskab, da vi herved sikrer en høj kvalitet i vores udbud af lånemuligheder. Husk altid at sikre dig, at de angivne informationer hos den valgte låneudbyder stemmer overens med dine forventninger og den angivne information på MONEYBANKER.

Vi anbefaler, at du altid kigger mod låneudbydere, som holder gebyrer på et minimum og tilbyder tilbagebetalingsvilkår, der møder dine behov.

Hvad er et kviklån?

Kviklån kan sammenlignes med et forbrugslån, hvor der ikke blive stillet sikkerhed som ved almindelige lån. Derudover er kviklån en nem og hurtig måde at låne penge på, da ansøgningsprocessen er ganske nem og overskuelig. 

Du skal altså ikke stå til regnskab for, hvad du skal bruge pengene på. Det har den pågældende udbyder ikke interesse i at få indsigt i, hvilket kan være en fordel.  

I den forbindelse kan du være sikker på, at du allerede kan få udbetalt pengene samme dag eller dagen efter, hvis du ansøger hos låneudbydere online. 

Kviklån bliver nemlig oftest udbudt af internetbanker eller finansielle virksomheder og knap så meget af almindelige banker.

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Fordele vs. ulemper ved kviklån

Der er en række fordele og ulemper, som du bør tænke over, før du accepterer en låneaftale på et kviklån. 

Hvis du ikke sætter dig tilstrækkeligt ind i fordele og ulemper, risikerer du at blive ramt af uforudsete begivenheder, som kan påvirke dig økonomisk negativt.

FordeleUlemper
Kort behandlingstid på låneansøgningerLån uden sikkerhed kan give høje renter
Hurtig udbetaling, når låneaftalen er underskrevetMisligholdelse kan give ekstra omkostninger
Få krav til dokumentationLånevilkårene er individuelle
Ansøg nemt og hurtigt med NemID
Stort udvalg med forskellige lånefordele
Lån uden at stille sikkerhed for lånet
Fleksible lånevilkår
Ingen spørgsmål til lånets formål

Grunde til at overveje et kviklån

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at tage et kviklån. Det kan blandt andet være, at din vaskemaskine er stået af, men at du i øjeblikket ikke har pengene til at købe en ny og derfor har behov for at låne penge. Det kan også være, at du står med en større tandlægeregning, der ødelægger din økonomi. 

I de tilfælde kan der være behov for at låne penge hurtigt. 

Uanset din situation er det de færreste, der kommer igennem livet uden at optage et lån før eller siden. 

Et kviklån er derfor ideelt til dig, der står i en lidt uheldig situation og ikke har været så god til at spare penge op. 

Det kan også være, du på forhånd ved, det ikke ser så heldigt ud med de fremtidige lønninger, og derfor er det begrænset, hvad du kan stille op. 

Hurtig udbetaling

Fordelen ved et kviklån er netop, at de fleste låneudbydere har en hurtig udbetaling. Det vil sige, det er ideelt, hvis du står midt i en akut situation, hvor der ikke er meget at stille op. 

I den forbindelse kan det være nødvendigt med en hurtig overførsel. 

Som sagt ligger et kviklån typisk på 3.000 og helt op til 50.000 kroner – dog er der ofte et maks. beløb på 25.000 kr..

Det er desuden et plus, at de fleste låneudbydere ikke behøver at vide, hvad du skal bruge pengene på. Det er langtfra gældende i en bank, hvor du skal argumentere for, hvad du vil bruge dem på. 

Her er der altså tale om en lang kreditvurdering og kontrakter, møder, rådgivning og meget mere. 

Derfor er der altså flere årsager til, at det kan være en fordel for dig at optage et onlinelån, hvis du akut mangler penge.

Billigste kviklån - sådan gør du

Der er en række områder, du skal have fuldstændig styr på, hvis du ønsker at få det absolut billigste kviklån. Vores bedste anbefaling er, at du laver et retvisende og opdateret budget, hvor du medtager alle faste udgifter. Yderligere skal du gøre plads til variable og uforudsete udgifter.

Hvor meget du ønsker at budgettere med til de uforudsete udgifter, kommer helt an på din personlige situation og hvor sikker du ønsker at være, hvis der skulle opstå noget uforudset for dig. At din bil bryder sammen, du mister dit arbejde, en stor tandlægeregning eller andet.

Eksempler på faste og variable udgifter

Faste udgifterVariable udgifter
Bolig (f.eks. husleje/boliglån og ejendomsskat)Fornøjelser (f.eks. ferier, café og biograf)
Boligforbrug (el, vand og varme)Husholdning (f.eks. dagligvareindkøb)
Transport (f.eks. brændstof, pendlerkort og billån)Personligt (f.eks. tøj og personlig pleje)
Tv/mobil/lyd (f.eks. licens, internet og streaming)
Forsikring (f.eks. indboforsikring)
Børn (børnepasning)

Eksempler på indtægter

I dit budget skal du også medtage alle dine indtægter, således du kan se, hvor stort et rådighedsbeløb du har samlet set hver måned.

Nedenfor har vi angivet en række eksempler på indtægter, du skal taste ind i dit budget:

 • Lønindkomst
 • Børnepenge
 • Boligsikring
 • Feriepenge
 • Børnebidrag
 • Renteindtægter

Dit budget er afgørende

Baseret på dit budget får du dybdegående og yderst værdifuld indsigt i din privatøkonomi. Du ved blandt andet, hvor meget du har råd til at tilbagebetale hver måned og hvor meget du har brug for at låne. Ud fra disse svar kan du fastsætte lånebeløb og hvor lang en løbetid du har brug for.

En kort løbetid gør lånet billigere, men de månedlige afdrag højere. Omvendt giver en lang løbetid flere samlede låneomkostninger, mens de månedlige afdrag bliver mindre.

Bedste kviklån

Hvordan finder jeg så det bedste kviklån på markedet lige nu, tænker du måske. Og det er et godt spørgsmål. For det kommer først og fremmest an på, hvad et godt kviklån er for dig. 

 • Hvilke præferencer har du til et kviklån? 
 • Hvad skal du bruge det til? 
 • Hvor meget ønsker du at låne 
 • Hvor hurtigt vil du have pengene udbetalt?

At vælge det bedste kviklån er derfor ofte et individuelt spørgsmål, som kun du kan svare på. 

Dog er vores opgave som sagt at hjælpe dig godt på vej ved at samle en række forskellige låneudbydere, som alle er vurderet og godkendt ud fra flere forskellige parametre, der sikrer kvalitetslån. 

Når du har læst artiklen her fra ende til anden, er vi sikre på, du med din egen viden og måske tidligere erfaringer selv er i stand til at finde det bedste kviklån for dig. 

Vi anbefaler i den forbindelse, at du især læser vores afsnit om, hvad du bør være opmærksom på ved at kviklån. 

På den måde tager du alle de forbehold, der måtte være, så de sikkerhedsmæssige rammer er i orden.

Sådan virker et kviklån

Kviklån er typisk under 10.000 kroner, og oftest har de en kort løbetid på 3-4 måneder. På MONEYBANKER kan du sammenligne kviklån ud fra blandt andet lånebeløb, renter, ÅOP og samlede omkostninger.

Det er gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning, hvilket får stadig flere forbrugere til at ansøge og dermed se, hvor meget de kan låne og til hvilke vilkår.

Hvorfor skal jeg ansøge flere steder?

Hvis det er vigtigt for dig, at du får udbetalt dit kviklån hurtigt, anbefaler vi dig at ansøge hos flere selskaber. Så kan du nemlig sammenligne lånetilbuddene med det samme og vælge det bedste kviklån.

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Populære spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål til kviklån, så har vi samlet en lang række spørgsmål fra vores brugere, som du muligvis kan få hjælp og svar gennem. Nedenfor har vi oplistet de mest populære spørgsmål blandt vores brugere. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, kan du med fordel læse besvarelserne fra vores øvrige spørgsmål.

Lånebetingelser, der er værd at kende til

Lånebetingelserne varierer altid fra låneudbyder til låneudbyder, hvorfor det er vigtigt at være ude i god tid, når du skal undersøge markedet. Det kan nemlig tage tid at sætte sig ind i alle betingelserne. 

Dog har vi hos MONEYBANKER som sagt forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig ved at lave tilbudsoversigter samt diverse guider, der giver dig det bedste overblik.

Lånebetingelserne er som regel alt det, der står med småt, og det derfor det, du skal være mest opmærksom på. For at blive godkendt som ansøger skal lånebetingelserne altså overholdes. 

Det vil sige, der er en række betingelser, du skal leve op til.

Blandt de mange betingelser er der blandt andet en løbetid, du skal være opmærksom på.

Løbetiden definerer den periode, du har til at afdrage dit lån. Derudover er det mange steder et krav, at der bliver lavet en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de har mulighed for at godkende dig som låner. 

Det er en nødvendighed for at sikre, at du senere kan tilbagebetale lånet. Der er desuden en række forskellige betingelser for alder, som du kan læse mere om under ’Kan jeg få et kviklån?’.

Løbetiden har stor betydning

Dine samlede låneomkostninger afgøres i høj grad af den løbetid, du vælger. Det vises tydeligt i vores tabel nedenfor, hvor lånebeløb og renten er ens, mens løbetiden varierer. Fordelen ved at have en længere løbetid er dog til gengæld, at dine månedlige afdrag reduceres tydeligt.

Hvordan vilkårene på dit lån skal være, kommer altså helt an på, hvordan du ønsker at tilbagebetale dit lån.
LånebeløbRenteLøbetidMånedlig ydelseOmkostninger i alt
100.000 kr.7,89%24 mdr. (2 år)4.505,34 kr.108.128,15 kr.
100.000 kr.7,89%60 mdr. (5 år)2.009,42 kr.120.565,22 kr.
100.000 kr.7,89%96 mdr. (8 år)1.394,34 kr.133.856,99 kr.

Slut med så høje renter

De nye kviklån indebærer også en anden væsentlig faktor, der blev ændret i 2020. Regeringen besluttede nemlig på daværende tidspunkt, at udbydere af kviklån ikke længere må fastholde så høje renter. 

Det betyder med andre ord, at en ÅOP på helt op imod 25 % nu er fortid. 

Det er dog kun i tilfælde af, at udbyder ønsker at markedsføre lånet, hvorfor der her er tale om et markedsføringsforbud.

Skal der ikke markedsføres, må en ÅOP gerne være helt op til de 35 %. Før i tiden kunne renterne på kviklån nemt være helt oppe på de 400-500 % om året, hvorfor der på det område er sket en positiv udvikling inden for kviklån. 

På baggrund af regeringens løftede pegefingre kan du derfor være sikker på, at de nye kviklån på markedet ikke overtræder betingelserne. 

Det handler derfor bare om at holde skarpt øje med renteudgifterne, når du er på udkig efter den helt rette låneudbyder.

Til trods for at der er sket enkelte ændringer inden for kviklån, skal du dog ikke være nervøs for, om muligheden for hurtig udbetalingen er blevet fjernet. Det gælder nemlig stadig, at ansøgningsprocessen er forholdsvis enkel og hurtig, og at du kan få pengene udbetalt efter kort tid. 

Forskellen er simpelthen bare den, at kviklånene i dag er blevet væsentlige billigere, end hvad de tidligere har været. En stor fordel for dig, der søger et kviklån på nuværende tidspunkt.

Hvad er et ÅOP-loft?

Et ÅOP-loft er som nævnt regeringens forsøg på at gribe ind og dermed gøre op med dyre kviklån. Mange danskere er nemlig tidligere endt i en ond gældsspiral, men med ÅOP-loftet forbydes alle forbrugslån med en ÅOP på over 35 %.

Hvad er et markedsføringsforbud?

Udbydere, der tilbyder lån med en ÅOP på 25 %, må ikke længere markedsføre et forbrugslån. Således er det blevet vedtaget, at det ikke længere er muligt at gøre reklame for dyre kviklån i toge, busser, tv og så videre.  

Hvad et omkostningsloft?

Det er ikke længere muligt for udbydere at tjene penge på rykkegebyrer og andre strafrenter. Omkostningsloftet betyder derfor, at man maksimalt skal tilbagebetale det dobbelte af lånet i renter, gebyrer og afdrag alt i alt.

Renter på kviklån

Renter er noget af det vigtigste, du bør være opmærksom på, når du overvejer at optage et lån. Som sagt vil renten altid afhænge af, hvor meget du låner, samt hvilken udbyder du ender med at vælge. 

Du skal se renten som det beløb, låneudbyderen i sidste ende tjener på at låne dig penge. Det er altså et gebyr, du betaler for at få lov til at låne pengene, og renten er derfor en specifik procentsats af det samlede beløb.

Som vi allerede har været inde på, vil et kviklåns renter altid stige, desto flere penge du vælger at låne. Derudover det vigtigt at være opmærksom på, at der kommer renters rente, hvis løbetiden er længere end et år. 

Dog er det sjældent, du som sagt får mulighed for at få en længere løbetid end tre måneder. 

En anden vigtig faktor, der er værd at kende til, er, at du ofte kan få lov til at optage et kviklån gratis i den første periode, hvis du er ny kunde. 

Husk også at hold øje med disse ting

Ud over du selvfølgelig skal være opmærksom på renten, er det også en god idé at holde øje med lånevilkår, tilbud og øvrige fordele og ulemper ved det pågældende lån. 

Det er nemlig tit og ofte sådan, at kviklåns renter som regel er højere i modsætning til mange andre lån på markedet. Årsagen hertil er, at processen er kortere, end den er med andre lån, hvilket for nogen netop er af en fordel ved at optage et kviklån. 

Derudover slipper du også for at stille større ejendele som hus og bil som sikkerhed, når du optager et kviklån. 

Er du fortsat usikker på, om du ved nok om kviklån og renter? 

Så kan du tage en test hos DR (1) for at være sikker på, du forstår det mest nødvendige, når du skal optage et lån.  

Hvordan bliver renten beregnet?

For at gøre det mere konkret, hvad en rente er, og hvordan den bliver beregnet, får du her et eksempel. 

Låner du for eksempel 30.000 kroner, og er der i den forbindelse en rente på 10 % årligt, vil din pris altså være 33.000 kroner. 

Dog er det ikke den endelige tilbagebetalingspris, fordi der er flere omkostninger forbundet hertil. 

Derfor er der altså tale om en simpel renteberegning, fordi i virkeligheden er beregningerne for en tilbagebetalingspris mere komplicerede.  

Sådan påvirkes dit lån af renten

For at vise dig hvor meget renten betyder for dine låneomkostninger, har vi nedenfor i en tabel eksemplificeret rentens betydning for dig.

LånebeløbRenteLøbetidÅOPMånedlig ydelseOmkostninger i alt
25.000 kr.2,49%24 mdr.2,49%1.068,59 kr.25.646,19 kr.
25.000 kr.9,49%24 mdr.9,49%1.143,27 kr27.438,56 kr.
25.000 kr.17,49%24 mdr.17,49%1.226,79 kr.29.443,00 kr.

Sådan fastsættes renten

Ikke alle udbydere har mulighed for at fastsætte en rente, før de har de rette informationer om din økonomiske situation. Derfor kan en rente være fastsat ud fra dine oplysninger – det vil sige, at den pågældende udbyder går ind og laver en kreditvurdering af din privatøkonomi. 

Intentionen er, at renten skal matche din økonomi og dermed give en sikkerhed for kreditor og dig som låner.

Af de årsager vil du først modtage den endelige rente og de yderligere omkostninger, når vi sender dig de 14 forskellige lånetilbud. Desto større risiko, det er for kreditor, desto større rente kan du forvente, han fastsætter.  

Træk dine renter fra i skat

Det er de færreste, der faktisk er klar over det, men når du optager et kviklån hos en låneudbyder, har du mulighed for at trække renterne fra i skat. 

Det gør du ved at skrive dine renteudgifter på din forskuds- eller årsopgørelse, så du efterfølgende kan få fradraget udbetalt løbende. 

Årsagen til, at det kan være en fordel for dig at skrive renteudgifter på din forskudsopgørelse, er hvis du allerede nu ved, hvor lang tid du har til at tilbagebetale omkostningerne. 

Ved du det ikke på nuværende tidspunkt, bør du i stedet skrive dem på din årsopgørelse. Som du sikkert allerede ved, er det nemlig vigtigt, du er helt sikker, før du gør noget.

Er du ikke helt sikker på renteudgifterne, bør du forhøre dig hos Skat for en sikkerheds skyld, da det ellers kan at resultere i et skattesmæk.

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Lånebetingelser – overblik:

Nedenfor har vi oplistet en række lånebetegnelser, som du med fordel bør kende til.

Lånebeløb:

Det er altid forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad lånebeløbet lyder på. Som vi tidligere har været omkring, kan du typisk få lov til at låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. Dog kan du hos enkelte udbydere også få lov til at låne op mod 150.000 kroner. 

Løbetid:

Løbetid er den periode, du har til at tilbagebetale dit kviklån. Den periode er ofte kortere ved kviklån end andre lån og er ofte under tre måneder. 

Renter:

Der er stort set renter på alle lån. Renter er den procentdel af den lånte kapital, som bliver lagt oven i det samlede beløb, du har lånt, og som sidenhen skal tilbagebetales. Renterne afhænger blandt andet af både løbetid og lånets størrelse. Det vil sige desto større beløb, desto større renter. Og desto længere løbetid, desto lavere renter.

Omkostninger:

Der er altså omkostninger forbundet med at optage et lån. Som vi tidligere har været inde på, finder du et overblik over de samlede omkostninger ved at holde øje med ÅOP – årlige omkostninger i procent. Det giver dig et klart billede af, hvor meget du i sidste ende kommer til at betale for lånet.

Månedlig ydelse:

Angiver det beløb, du skal tilbagebetale månedsvis.

Således tager ÅOP højde for renter, renters rente, stiftelsesgebyr, tinglysningsafgift og meget mere.

Låneeksempel på kviklån

For at give dig et mere konkret eksempel, kan et priseksempel på et kviklån se således ud. Her er der tale om et lånebeløb på 10.000 kroner og en løbetid på 24 måneder. 

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at renten her er variabel, hvilket betyder, at den kan variere fra år til år eller måned til måned.

LånebeløbMånedlig ydelseLøbetidRenteÅOPTilbagebetalingsbeløb
10.000 kroner518 kroner24 måneder14,71%24,06%12.419 kroner

Eksemplet her følger dog ikke en løbetid på de tre måneder, som tit er en lånebetingelse for et kviklån. Dog fremgår det i eksemplet, at den månedlige ydelse er forholdsvis lav, men at du skal tilbagebetale 2.419 kroner som minimum i dette eksempel. 

Det er værd at huske, at det selvfølgelig varierer fra udbyder til udbyder, hvor meget du skal betale tilbage, og hvad renterne ligger på.

Høj eller lav rente på kviklån?

For at finde det helt rette kviklån bør du som sagt holde øje med den pågældende rente – er den lav eller høj? Der er som sagt stor forskel på renter, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Hvis du gerne vil finde låneudbydere, der tilbyder en lav rente, er det vigtigste at holde dig opdateret på markedet. Derudover vil prisen afhænge af dine lånevilkår.

Vær opmærksom på dette ved kviklån

Uanset hvor hurtigt du ønsker at gennemføre låneprocessen og have pengene på din konto, så er der en række områder, hvor vi anbefaler dig at være opmærksom. 

Hvis du ikke sikrer dig fuld overblik over kviklånets udgifter, kan du risikere at stå med et lån, som du ikke er i stand til at afdrage på i overensstemmelse med den underskrevne låneaftale.

Du skal være opmærksom på disse faktorer, før du optager et kviklån:

 • Hvad er de samlede omkostninger, inklusiv renter, gebyrer m.m.?
 • Hvornår og hvordan skal lånet betales tilbage?
 • Hvor meget har du råd til at afdrage med månedligt?
 • Hvor mange penge har du brug for at låne?


Det kan være svært at overskue sin privatøkonomi, men der findes en masse redskaber, som kan hjælpe dig i mål. 

Hos Finanstilsynet kan du gratis downloade et budgetskema for én person og som par, find begge skemaer her (2)

Med et budget i hånden vil du bedre kunne svare på de to sidste spørgsmål ovenfor, og ved at indsætte kviklånets udgifter i dit budget se, hvordan afbetalingen vil påvirke dit månedlige rådighedsbeløb og din økonomi som helhed.

Vælg et lån, der passer til din økonomi

Når du skal tage stilling til lånebeløb, løbetid, renter og alt det, der følger med, er det vigtigt, du tænker på din økonomi. Derfor bør du også gå efter en låneudbyder, der har deres kreditpolitik i orden. 

Det vil sige, at de sørger for at tage højde for din økonomiske situation, når de overvejer, hvorvidt du får lov til at låne det beløb, du ansøger om.

Årsagen til, at det er en vigtig tilføjelse, er, at det ikke altid er lige nemt at gennemskue sin egen økonomi. 

Måske er det ikke sikkert, du har taget alt med i dine betragtninger, og i den forbindelse har du måske overset en vigtig udgift, der udfordrer din økonomiske situation.

I den forbindelse er det væsentligt, at en låneudbyder er i stand til at tage ansvar, så du er sikker på, at du faktisk har mulighed for at tilbagebetale pengene igen.

Krav til dig som låneansøger

Som ved ethvert andet lån er der også ved kviklån en række krav til dig, som du skal kunne opfylde for at kunne komme i betragtning til at blive godkendt. Nogle af disse krav er beskrevet nedenfor, mens du hos hver låneudbyder kan læse nærmere om deres specifikke krav.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.