Kviklån

Sammenlign kviklån og vælg det bedste. Ansøg online nu og få svar inden for 2 min.

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Derfor kan du stole på MONEYBANKER

Det er MONEYBANKERs vigtigste opgave at skabe forståelig og brugbar viden om usikrede lån, såsom kviklån. Optagelse af lån skal altid ske på et oplyst grundlag, og det er derfor vigtigt at kunne stole på MONEYBANKER som afsender af informationen.

Derfor er MONEYBANKER blandt danskernes foretrukne søgemaskine:

 • vi har hjulpet over 600.000 forbrugere siden 2014
 • vi arbejder tæt sammen med over 200 banker og finansieringsselskaber
 • vi tydeligt angiver samtlige omkostninger forbundet med alle lån

Sådan er bankerne og finansieringsselskaberne udvalgt

Hos MONEYBANKER har vi en række krav, der skal være opfyldt, før at vi tilføjer en bank eller låneudbyder til vores oversigt. 

I vores udvælgelse lægger vi vægt på følgende:

 • ÅOP
 • Løbebeløb
 • Evt. gebyrer
 • Ansøgningskrav

Det er nødvendigt for MONEYBANKER at se klare fordele ved et låneselskab, da vi herved sikrer en høj kvalitet i vores udbud af lånemuligheder. Husk altid at sikre dig, at de angivne informationer hos den valgte låneudbyder stemmer overens med dine forventninger og den angivne information på MONEYBANKER.

Vi anbefaler, at du altid kigger mod låneudbydere, som holder gebyrer på et minimum og tilbyder tilbagebetalingsvilkår, der møder dine behov.

Hvad er et kviklån?

Kviklån kan sammenlignes med et forbrugslån, hvor der ikke blive stillet sikkerhed som ved almindelige lån. Derudover er kviklån en nem og hurtig måde at låne penge på, da ansøgningsprocessen er ganske nem og overskuelig. 

Du skal altså ikke stå til regnskab for, hvad du skal bruge pengene på. Det har den pågældende udbyder ikke interesse i at få indsigt i, hvilket kan være en fordel.  

I den forbindelse kan du være sikker på, at du allerede kan få udbetalt pengene samme dag eller dagen efter, hvis du ansøger hos låneudbydere online. 

Kviklån bliver nemlig oftest udbudt af internetbanker eller finansielle virksomheder og knap så meget af almindelige banker.
Kviklån

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Fordele vs. ulemper ved kviklån

Der er en række fordele og ulemper, som du bør tænke over, før du accepterer en låneaftale på et kviklån. 
Hvis du ikke sætter dig tilstrækkeligt ind i fordele og ulemper, risikerer du at blive ramt af uforudsete begivenheder, som kan påvirke dig økonomisk negativt.

Fordele

Kviklånet er til dig, der er fyldt 18 år og som gerne vil hurtigt ind og ud af en lånesituation. Kviklånet gør det nemt at optage et mindre lån og have pengene til rådighed indenfor 1-2 dage. Modsat besværlige banklån, har kviklånet altså en kort og nem ansøgningsproces. 
Derudover er løbetiden, altså tilbagebetalingsfristen på lånet, også overskuelig. Derudover skal du ikke stille sikkerhed, hvilket betyder, at du kan låne penge til præcis det formål du ønsker, uden at skulle forklare dig, hvad enten det er til regninger eller et nyt fjernsyn.

Ulemper

Ved kviklånet gør der sig nogle få krav gældende til låneren, som du skal være opmærksom på. Ved alle kviklån gælder det, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor registret. Derudover har nogle låneselskaber krav om, at du skal have en fast indtægt for på den måde at sikre sig en tilbagebetaling.
Ved kviklån skal du være meget opmærksom på ekstra udgifter, da omkostningsniveauet som regel kan være langt højere end ved et lån gennem et almindeligt pengeinstitut. Denne ulempe kan dog mindskes, hvis man sørger for at undersøge markedet, inden man vælger, hvor man vil låne pengene.
En anden måde at reducere låneomkostningerne er ved at sørge for at betale lånet af så hurtigt, som man har mulighed for, da ens omkostninger helt naturligt stiger, hvis man vælger en længere løbetid. Man skal derfor ikke lade sig snyde af den mindre månedlige ydelse, der er ved at vælge længere løbetider, for i sidste ende sparer man altså mest ved at vælge de korte løbetider.

 • Høje omkostninger ved optagelsen af et kviklån.
 • Fristes til at optage et unødvendigt lån.
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret

Oversigt over fordele og ulemper

FordeleUlemper
Kort behandlingstid på låneansøgningerLån uden sikkerhed kan give høje renter
Hurtig udbetaling, når låneaftalen er underskrevetMisligholdelse kan give ekstra omkostninger
Få krav til dokumentationLånevilkårene er individuelle
Ansøg nemt og hurtigt med NemID
Stort udvalg med forskellige lånefordele
Lån uden at stille sikkerhed for lånet
Fleksible lånevilkår
Ingen spørgsmål til lånets formål

Grunde til at overveje et kviklån

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at tage et kviklån. Det kan blandt andet være, at din vaskemaskine er stået af, men at du i øjeblikket ikke har pengene til at købe en ny og derfor har behov for at låne penge. Det kan også være, at du står med en større tandlægeregning, der ødelægger din økonomi. 

I de tilfælde kan der være behov for at låne penge hurtigt. 

Uanset din situation er det de færreste, der kommer igennem livet uden at optage et lån før eller siden. 

Et kviklån er derfor ideelt til dig, der står i en lidt uheldig situation og ikke har været så god til at spare penge op. 

Det kan også være, du på forhånd ved, det ikke ser så heldigt ud med de fremtidige lønninger, og derfor er det begrænset, hvad du kan stille op. 

Hurtig udbetaling

Fordelen ved et kviklån er netop, at de fleste låneudbydere har en hurtig udbetaling. Det vil sige, det er ideelt, hvis du står midt i en akut situation, hvor der ikke er meget at stille op. 

I den forbindelse kan det være nødvendigt med en hurtig overførsel. 

Som sagt ligger et kviklån typisk på 3.000 og helt op til 50.000 kroner – dog er der ofte et maks. beløb på 25.000 kr..

Det er desuden et plus, at de fleste låneudbydere ikke behøver at vide, hvad du skal bruge pengene på. Det er langtfra gældende i en bank, hvor du skal argumentere for, hvad du vil bruge dem på. 

Her er der altså tale om en lang kreditvurdering og kontrakter, møder, rådgivning og meget mere. 

Derfor er der altså flere årsager til, at det kan være en fordel for dig at optage et onlinelån, hvis du akut mangler penge.

Billigste kviklån - sådan gør du

Der er en række områder, du skal have fuldstændig styr på, hvis du ønsker at få det absolut billigste kviklån. Vores bedste anbefaling er, at du laver et retvisende og opdateret budget, hvor du medtager alle faste udgifter. Yderligere skal du gøre plads til variable og uforudsete udgifter.
Hvor meget du ønsker at budgettere med til de uforudsete udgifter, kommer helt an på din personlige situation og hvor sikker du ønsker at være, hvis der skulle opstå noget uforudset for dig. At din bil bryder sammen, du mister dit arbejde, en stor tandlægeregning eller andet.
Hvis du gennem dit budget opdager, at du bruger for mange penge på specifikke områder, anbefaler vi dig at undersøge mulighederne for at skære ned eller kigge efter alternative løsninger. Selv en lille månedlig besparelse kan skabe en markant besparelse på et år samlet set. Hvis du f.eks. sparer 250 kr. månedligt på din families mobilabonnementer, vil det give dig 3.000 kr. i besparelse årligt. I den forbindelse anbefaler vi mp.dk, hvor du gratis kan undersøge og sammenligne mobilabonnementer.

Eksempler på faste og variable udgifter

Faste udgifterVariable udgifter
Bolig (f.eks. husleje/boliglån og ejendomsskat)Fornøjelser (f.eks. ferier, café og biograf)
Boligforbrug (el, vand og varme)Husholdning (f.eks. dagligvareindkøb)
Transport (f.eks. brændstof, pendlerkort og billån)Personligt (f.eks. tøj og personlig pleje)
Tv/mobil/lyd (f.eks. licens, internet og streaming)
Forsikring (f.eks. indboforsikring)
Børn (børnepasning)

Eksempler på indtægter

I dit budget skal du også medtage alle dine indtægter, således du kan se, hvor stort et rådighedsbeløb du har samlet set hver måned.
Nedenfor har vi angivet en række eksempler på indtægter, du skal taste ind i dit budget:

 • Lønindkomst
 • Børnepenge
 • Boligsikring
 • Feriepenge
 • Børnebidrag
 • Renteindtægter

Dit budget er afgørende

Baseret på dit budget får du dybdegående og yderst værdifuld indsigt i din privatøkonomi. Du ved blandt andet, hvor meget du har råd til at tilbagebetale hver måned og hvor meget du har brug for at låne. Ud fra disse svar kan du fastsætte lånebeløb og hvor lang en løbetid du har brug for.
En kort løbetid gør lånet billigere, men de månedlige afdrag højere. Omvendt giver en lang løbetid flere samlede låneomkostninger, mens de månedlige afdrag bliver mindre.

Bedste kviklån

Hvordan finder jeg så det bedste kviklån på markedet lige nu, tænker du måske. Og det er et godt spørgsmål. For det kommer først og fremmest an på, hvad et godt kviklån er for dig. 

 • Hvilke præferencer har du til et kviklån? 
 • Hvad skal du bruge det til? 
 • Hvor meget ønsker du at låne 
 • Hvor hurtigt vil du have pengene udbetalt?

At vælge det bedste kviklån er derfor ofte et individuelt spørgsmål, som kun du kan svare på. 

Dog er vores opgave som sagt at hjælpe dig godt på vej ved at samle en række forskellige låneudbydere, som alle er vurderet og godkendt ud fra flere forskellige parametre, der sikrer kvalitetslån.

Når du har læst artiklen her fra ende til anden, er vi sikre på, du med din egen viden og måske tidligere erfaringer selv er i stand til at finde det bedste kviklån for dig.

Vi anbefaler i den forbindelse, at du især læser vores afsnit om, hvad du bør være opmærksom på ved at kviklån. 

På den måde tager du alle de forbehold, der måtte være, så de sikkerhedsmæssige rammer er i orden.

Sådan virker et kviklån

Kviklån er typisk under 10.000 kroner, og oftest har de en kort løbetid på 3-4 måneder. På MONEYBANKER kan du sammenligne kviklån ud fra blandt andet lånebeløb, renter, ÅOP og samlede omkostninger.

Det er gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning, hvilket får stadig flere forbrugere til at ansøge og dermed se, hvor meget de kan låne og til hvilke vilkår.

Hvorfor skal jeg ansøge flere steder?

Hvis det er vigtigt for dig, at du får udbetalt dit kviklån hurtigt, anbefaler vi dig at ansøge hos flere selskaber. Så kan du nemlig sammenligne lånetilbuddene med det samme og vælge det bedste lån.

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Populære spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål til kviklån, så har vi samlet en lang række spørgsmål fra vores brugere, som du muligvis kan få hjælp og svar gennem. Nedenfor har vi oplistet de mest populære spørgsmål blandt vores brugere. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, kan du med fordel læse besvarelserne fra vores øvrige spørgsmål.

Lånebetingelser, der er værd at kende til

Lånebetingelserne varierer altid fra låneudbyder til låneudbyder, hvorfor det er vigtigt at være ude i god tid, når du skal undersøge markedet. Det kan nemlig tage tid at sætte sig ind i alle betingelserne. 

Dog har vi hos MONEYBANKER som sagt forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig ved at lave tilbudsoversigter samt diverse guider, der giver dig det bedste overblik.

Lånebetingelserne er som regel alt det, der står med småt, og det derfor det, du skal være mest opmærksom på. For at blive godkendt som ansøger skal lånebetingelserne altså overholdes.

Det vil sige, der er en række betingelser, du skal leve op til.

Blandt de mange betingelser er der blandt andet en løbetid, du skal være opmærksom på.

Løbetiden definerer den periode, du har til at afdrage dit lån. Derudover er det mange steder et krav, at der bliver lavet en kreditvurdering af din privatøkonomi, før de har mulighed for at godkende dig som låner. 

Det er en nødvendighed for at sikre, at du senere kan tilbagebetale lånet. Der er desuden en række forskellige betingelser for alder, som du kan læse mere om under ’Kan jeg få et kviklån?’.

Løbetiden har stor betydning

Dine samlede låneomkostninger afgøres i høj grad af den løbetid, du vælger. Det vises tydeligt i vores tabel nedenfor, hvor lånebeløb og renten er ens, mens løbetiden varierer. Fordelen ved at have en længere løbetid er dog til gengæld, at dine månedlige afdrag reduceres tydeligt.
Hvordan vilkårene på dit lån skal være, kommer altså helt an på, hvordan du ønsker at tilbagebetale dit lån.

LånebeløbRenteLøbetidMånedlig ydelseOmkostninger i alt
100.000 kr.7,89%24 mdr. (2 år)4.505,34 kr.108.128,15 kr.
100.000 kr.7,89%60 mdr. (5 år)2.009,42 kr.120.565,22 kr.
100.000 kr.7,89%96 mdr. (8 år)1.394,34 kr.133.856,99 kr.

Slut med så høje renter

De nye kviklån indebærer også en anden væsentlig faktor, der blev ændret i 2020. Regeringen besluttede nemlig på daværende tidspunkt, at udbydere af kviklån ikke længere må fastholde så høje renter. 

Det betyder med andre ord, at en ÅOP på helt op imod 25 % nu er fortid. 

Det er dog kun i tilfælde af, at udbyder ønsker at markedsføre lånet, hvorfor der her er tale om et markedsføringsforbud.


Skal der ikke markedsføres, må en ÅOP gerne være helt op til de 35 %. Før i tiden kunne renterne på kviklån nemt være helt oppe på de 400-500 % om året, hvorfor der på det område er sket en positiv udvikling inden for kviklån. 


På baggrund af regeringens løftede pegefingre kan du derfor være sikker på, at de nye kviklån på markedet ikke overtræder betingelserne. 

Det handler derfor bare om at holde skarpt øje med renteudgifterne, når du er på udkig efter den helt rette låneudbyder.


Til trods for at der er sket enkelte ændringer inden for kviklån, skal du dog ikke være nervøs for, om muligheden for hurtig udbetalingen er blevet fjernet. Det gælder nemlig stadig, at ansøgningsprocessen er forholdsvis enkel og hurtig, og at du kan få pengene udbetalt efter kort tid. 


Forskellen er simpelthen bare den, at kviklånene i dag er blevet væsentlige billigere, end hvad de tidligere har været. En stor fordel for dig, der søger et kviklån på nuværende tidspunkt.
Hos MONEYBANKER ved vi, at prisen kan have afgørende betydning for dit valg af lån. Vi har derfor samlet en række billige lån, som du uforpligtende kan sammenligne og ansøge.

Hvad er et ÅOP-loft?

Et ÅOP-loft er som nævnt regeringens forsøg på at gribe ind og dermed gøre op med dyre kviklån. Mange danskere er nemlig tidligere endt i en ond gældsspiral, men med ÅOP-loftet forbydes alle forbrugslån med en ÅOP på over 35 %.

Hvad er et markedsføringsforbud?

Udbydere, der tilbyder lån med en ÅOP på 25 %, må ikke længere markedsføre et forbrugslån. Således er det blevet vedtaget, at det ikke længere er muligt at gøre reklame for dyre kviklån i toge, busser, tv og så videre.

Hvad et omkostningsloft?

Det er ikke længere muligt for udbydere at tjene penge på rykkegebyrer og andre strafrenter. Omkostningsloftet betyder derfor, at man maksimalt skal tilbagebetale det dobbelte af lånet i renter, gebyrer og afdrag alt i alt.

Renter på kviklån

Renter er noget af det vigtigste, du bør være opmærksom på, når du overvejer at optage et lån. Som sagt vil renten altid afhænge af, hvor meget du låner, samt hvilken udbyder du ender med at vælge. 

Du skal se renten som det beløb, låneudbyderen i sidste ende tjener på at låne dig penge. Det er altså et gebyr, du betaler for at få lov til at låne pengene, og renten er derfor en specifik procentsats af det samlede beløb.

Som vi allerede har været inde på, vil et kviklåns renter altid stige, desto flere penge du vælger at låne. Derudover det vigtigt at være opmærksom på, at der kommer renters rente, hvis løbetiden er længere end et år. 

Dog er det sjældent, du som sagt får mulighed for at få en længere løbetid end tre måneder. 

En anden vigtig faktor, der er værd at kende til, er, at du ofte kan få lov til at optage et kviklån gratis i den første periode, hvis du er ny kunde. 

Husk også at hold øje med disse ting

Ud over du selvfølgelig skal være opmærksom på renten, er det også en god idé at holde øje med lånevilkår, tilbud og øvrige fordele og ulemper ved det pågældende lån. 

Det er nemlig tit og ofte sådan, at kviklåns renter som regel er højere i modsætning til mange andre lån på markedet. Årsagen hertil er, at processen er kortere, end den er med andre lån, hvilket for nogen netop er af en fordel ved at optage et kviklån. 

Derudover slipper du også for at stille større ejendele som hus og bil som sikkerhed, når du optager et kviklån. 

Er du fortsat usikker på, om du ved nok om kviklån og renter? 

Så kan du tage en test hos DR for at være sikker på, du forstår det mest nødvendige, når du skal optage et lån.  

Hvordan bliver renten beregnet?

For at gøre det mere konkret, hvad en rente er, og hvordan den bliver beregnet, får du her et eksempel. 

Låner du for eksempel 30.000 kroner, og er der i den forbindelse en rente på 10 % årligt, vil din pris altså være 33.000 kroner. 

Dog er det ikke den endelige tilbagebetalingspris, fordi der er flere omkostninger forbundet hertil. 

Derfor er der altså tale om en simpel renteberegning, fordi i virkeligheden er beregningerne for en tilbagebetalingspris mere komplicerede.  

Sådan påvirkes dit lån af renten

For at vise dig hvor meget renten betyder for dine låneomkostninger, har vi nedenfor i en tabel eksemplificeret rentens betydning for dig.

LånebeløbRenteLøbetidÅOPMånedlig ydelseOmkostninger i alt
25.000 kr.2,49%24 mdr.2,49%1.068,59 kr.25.646,19 kr.
25.000 kr.9,49%24 mdr.9,49%1.143,27 kr27.438,56 kr.
25.000 kr.17,49%24 mdr.17,49%1.226,79 kr.29.443,00 kr.

Sådan fastsættes renten

Ikke alle udbydere har mulighed for at fastsætte en rente, før de har de rette informationer om din økonomiske situation. Derfor kan en rente være fastsat ud fra dine oplysninger – det vil sige, at den pågældende udbyder går ind og laver en kreditvurdering af din privatøkonomi. 

Intentionen er, at renten skal matche din økonomi og dermed give en sikkerhed for kreditor og dig som låner.

Af de årsager vil du først modtage den endelige rente og de yderligere omkostninger, når vi sender dig de 14 forskellige lånetilbud. Desto større risiko, det er for kreditor, desto større rente kan du forvente, han fastsætter.  

Træk dine renter fra i skat

Det er de færreste, der faktisk er klar over det, men når du optager et kviklån hos en låneudbyder, har du mulighed for at trække renterne fra i skat. 

Det gør du ved at skrive dine renteudgifter på din forskuds- eller årsopgørelse, så du efterfølgende kan få fradraget udbetalt løbende. 

Årsagen til, at det kan være en fordel for dig at skrive renteudgifter på din forskudsopgørelse, er hvis du allerede nu ved, hvor lang tid du har til at tilbagebetale omkostningerne. 

Ved du det ikke på nuværende tidspunkt, bør du i stedet skrive dem på din årsopgørelse. Som du sikkert allerede ved, er det nemlig vigtigt, du er helt sikker, før du gør noget.

Er du ikke helt sikker på renteudgifterne, bør du forhøre dig hos SKAT for en sikkerheds skyld, da det ellers kan at resultere i et skattesmæk.

Lendo

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 1,25 - 20,95%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. Løbetid 11 år. ÅOP 7,20 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling 370.399 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 2,95-20,95 %.
LENDME

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,34 - 24,99%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid: 84 måneder. Variabel debitorrente 5,00 - 9,95%. ÅOP 5,21 - 10,18%. Etb. omk. 375 kr. Månedlig ydelse: 725 kr. - 861 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 60.941 - 72.312 kr.
Letfinans

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 144 mdr.

Pålydende rente: 3,4 - 18,2%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 125,000 kr. ÅOP 4.37 %. Variabel debitorrente 3.55 %. Etb. omk 2,125 kr. Samlet tilbagebetaling 150,057 kr. Samlede kreditomkostninger 25,057 kr. Rentespænd 3,49% - 18,20%

Lånebetingelser – overblik:

Nedenfor har vi oplistet en række lånebetegnelser, som du med fordel bør kende til.

Lånebeløb:

Det er altid forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad lånebeløbet lyder på. Som vi tidligere har været omkring, kan du typisk få lov til at låne mellem 10.000 og 50.000 kroner. Dog kan du hos enkelte udbydere også få lov til at låne op mod 150.000 kroner. 

Løbetid:

Løbetid er den periode, du har til at tilbagebetale dit kviklån. Den periode er ofte kortere ved kviklån end andre lån og er ofte under tre måneder. 

Renter:

Der er stort set renter på alle lån. Renter er den procentdel af den lånte kapital, som bliver lagt oven i det samlede beløb, du har lånt, og som sidenhen skal tilbagebetales. Renterne afhænger blandt andet af både løbetid og lånets størrelse. Det vil sige desto større beløb, desto større renter. Og desto længere løbetid, desto lavere renter.

Omkostninger:

Der er altså omkostninger forbundet med at optage et lån. Som vi tidligere har været inde på, finder du et overblik over de samlede omkostninger ved at holde øje med ÅOP – årlige omkostninger i procent. Det giver dig et klart billede af, hvor meget du i sidste ende kommer til at betale for lånet.

Månedlig ydelse:

Angiver det beløb, du skal tilbagebetale månedsvis.
Således tager ÅOP højde for renter, renters rente, stiftelsesgebyr, tinglysningsafgift og meget mere.

Låneeksempel på kviklån

For at give dig et mere konkret eksempel, kan et priseksempel på et kviklån se således ud. Her er der tale om et lånebeløb på 10.000 kroner og en løbetid på 24 måneder. 

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at renten her er variabel, hvilket betyder, at den kan variere fra år til år eller måned til måned.

LånebeløbMånedlig ydelseLøbetidRenteÅOPTilbagebetalingsbeløb
10.000 kroner518 kroner24 måneder14,71%24,06%12.419 kroner

Eksemplet her følger dog ikke en løbetid på de tre måneder, som tit er en lånebetingelse for et kviklån. Dog fremgår det i eksemplet, at den månedlige ydelse er forholdsvis lav, men at du skal tilbagebetale 2.419 kroner som minimum i dette eksempel. 

Det er værd at huske, at det selvfølgelig varierer fra udbyder til udbyder, hvor meget du skal betale tilbage, og hvad renterne ligger på.

Høj eller lav rente på kviklån?

For at finde det helt rette kviklån bør du som sagt holde øje med den pågældende rente – er den lav eller høj? Der er som sagt stor forskel på renter, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Hvis du gerne vil finde låneudbydere, der tilbyder en lav rente, er det vigtigste at holde dig opdateret på markedet. Derudover vil prisen afhænge af dine lånevilkår.

Vær opmærksom på dette ved kviklån

Uanset hvor hurtigt du ønsker at gennemføre låneprocessen og have pengene på din konto, så er der en række områder, hvor vi anbefaler dig at være opmærksom. 

Hvis du ikke sikrer dig fuld overblik over kviklånets udgifter, kan du risikere at stå med et lån, som du ikke er i stand til at afdrage på i overensstemmelse med den underskrevne låneaftale.

Du skal være opmærksom på disse faktorer, før du optager et kviklån:

 • Hvad er de samlede omkostninger, inklusiv renter, gebyrer m.m.?
 • Hvornår og hvordan skal lånet betales tilbage?
 • Hvor meget har du råd til at afdrage med månedligt?
 • Hvor mange penge har du brug for at låne?


Det kan være svært at overskue sin privatøkonomi, men der findes en masse redskaber, som kan hjælpe dig i mål. 


Hos Finanstilsynet kan du gratis downloade et budgetskema for én person og som par, find begge skemaer her


Med et budget i hånden vil du bedre kunne svare på de to sidste spørgsmål ovenfor, og ved at indsætte kviklånets udgifter i dit budget se, hvordan afbetalingen vil påvirke dit månedlige rådighedsbeløb og din økonomi som helhed.

Vælg et lån, der passer til din økonomi

Når du skal tage stilling til lånebeløb, løbetid, renter og alt det, der følger med, er det vigtigt, du tænker på din økonomi. Derfor bør du også gå efter en låneudbyder, der har deres kreditpolitik i orden. 

Det vil sige, at de sørger for at tage højde for din økonomiske situation, når de overvejer, hvorvidt du får lov til at låne det beløb, du ansøger om.

Årsagen til, at det er en vigtig tilføjelse, er, at det ikke altid er lige nemt at gennemskue sin egen økonomi. 

Måske er det ikke sikkert, du har taget alt med i dine betragtninger, og i den forbindelse har du måske overset en vigtig udgift, der udfordrer din økonomiske situation.

I den forbindelse er det væsentligt, at en låneudbyder er i stand til at tage ansvar, så du er sikker på, at du faktisk har mulighed for at tilbagebetale pengene igen.

Krav til dig som låneansøger

Som ved ethvert andet lån er der også ved kviklån en række krav til dig, som du skal kunne opfylde for at kunne komme i betragtning til at blive godkendt. Nogle af disse krav er beskrevet nedenfor, mens du hos hver låneudbyder kan læse nærmere om deres specifikke krav.

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Så hurtigt går det hos MONEYBANKER

Samtlige låneudbydere i vores oversigt har opbygget deres processer efter enkelthed, hurtighed og sikkerhed. De har alle en ansvarlig kreditpolitik, og selvom kviklån er et såkaldt hurtigt lån, tager det 48 timer at få selv de mindste kviklån. 

På trods af det danske Folketings vedtagelse af 48-timers reglen, så er kviklån den hurtigste lånetype på nettet.

Du er kun 4 trin fra penge på kontoen:

 1. Klik dig videre til den valgte låneudbyder
 2. Lav online ansøgning - 2 minutter
 3. Modtag svar på ansøgning - med det samme
 4. Låneaftalen er klar til din underskrift

Nye kviklån

Hos MONEYBANKER holder vi altid vores oversigt opdateret med de nyeste kviklån. 


Når vi vurderer nye kviklån kigger vi på, hvordan deres lånetilbud, kundeservice og omkostningsniveau m.m. er sammensat, og ud fra denne vurdering tager vi stilling til, om vi ønsker at have det nye kviklån repræsenteret på MONEYBANKER. 


Lever det nye kviklån ikke op til vores standarder for kvalitetslån, optager vi det ikke i vores sammenligningstjeneste.


Du kan derfor ikke forvente, at vi har alle nye kviklån repræsenteret på vores sammenligningsservice. Der kommer løbende nye kviklån på markedet, men nyt betyder ikke altid bedst


Hos MONEYBANKER fokuserer vi på kvalitet fremfor kvantitet i vores oversigt over lånemuligheder.

Nye kviklån Aug. 2022

Det danske lånemarked bugner af kviklån, og der dukker stort set hele tiden nye låneudbydere op, hvilket jo blot gør udbuddet endnu større. Det betyder for det første, at der er frit valg på alle hylder, og du kan derfor være næsten stensikker på at finde et kviklån, der matcher dine behov og din private økonomiske situation.
Det betyder dog også, at det kan blive svært at finde hoved og hale i de mange kviklån, for hvornår er det en god idé at sige: "Ud med det gamle, ind med det nye"? Det vil vi gøre dig klogere på i vores uvildige låneguide.

Hold øje med prisen

Noget af det vigtigste, du bør holde øje med, uanset om det er et kviklån eller et hvilket som helt andet lån, er prisen. 

Det gør du ved at holde øje med tilbagebetalingsbeløbet eller ÅOP – det vil sige de årlige omkostninger i procent. Her finder du altså både gebyrer og renter samlet for et år, så du nemt kan sammenligne og vurdere prisen.

Hvornår kan jeg få mit kviklån udbetalt?

I dag er der mange danske udbydere, der tilbyder udbetaling af lån på helligdage og i weekenderne. 

Er du i tvivl, er det altid en god idé at tjekke op på praktiske oplysninger som disse ved at besøge udbyderens hjemmeside. Her kan du læse alle de informationer, der er værd at kende til.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være forskel på svar- og udbetalingstid. 

Du får nødvendigvis ikke pengene udbetalt, i det øjeblik du modtager svar på din ansøgning. Derfor er det en god idé også at læse op på den slags informationer inden. 

Det afhænger nemlig altid af, hvor grundig en kreditvurdering, der er påkrævet hos den enkelte udbyder. 

Hovedparten af de udbydere, du finder i vores tilbudsoversigt, giver dog et hurtigt svar.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan få et kviklån?

Lever du ikke op til de pågældende lånebetingelser, og er du blevet afvist, kan du forsøge at ty til andre metoder. Hvis det ikke er på grund af din indtægt, er der i nogle tilfælde, fordi du ikke har udfyldt ansøgningen korrekt. 

Alle felter skal nemlig udfyldes i ansøgningsformularen, hvorfor det altid er en god idé at tjekke den igennem, inden du sender. Her er det desuden en god idé at få en anden til at tjekke den igennem, hvis du gerne vil være helt sikker på, at alt stemmer. Det er nemlig ærgerligt at forvente, at pengene bliver udbetalt dagen efter, hvis du pludselig får afslag.

Handler det om din privatøkonomi, og at den ganske enkelt skranter lidt, er der heldigvis mulighed for at rette op på den inden. Som vi tidligere har været inde på, kan det i den forbindelse være en god idé at lægge et budget for at få fuld kontrol over økonomien. Det kan være, du i øjeblikket har et for højt forbrug, som du ikke har pengene til. Derfor kan det være nødvendigt at skære ned og spare de steder, hvor du kan.

Samlelån kan være din løsning

Er du havnet i en gældsspiral, er det ligeledes vigtigt, du får rettet op på skaden, før du ansøger om at optage et nyt lån. 

Har du ikke pengene til at betale gælden, og forsøger du at afdrage ved at optage nye lån, kan det i den grad få store konsekvenser for din økonomi. 

Ikke nok med at du bliver registreret i RKI som dårlig betaler, hvis det ikke lykkes dig at afdrage, så vil du i fremtiden også blive afvist som låner.

I stedet for at optage et nyt lån, bør du i stedet ansøge om et samlelån. Med et samlelån samler du hele din samlede gæld i ét samlet lån. 

Et samlelån giver dig:

 • Fornyet overblik
 • Mulighed for at låne ekstra
 • Ét samlet lån, som indfrier alle dine øvrige lån, du ønsker samlet
 • Ofte en lavere rente på dit lån
 • Mulighed for at aftale ny løbetid og dermed de månedlige afdrag

Afdrag giver frihed

Desto mere du afdrager på de lån, du allerede har, før du låner nye penge, desto bedre er det for din økonomiske situation. 

Jo flere penge du har afdraget, jo mere økonomisk frihed har du.

Her kan det desuden være en god idé at anmode om et bankmøde og få en rådgivning, så du er sikker på, du er på vej i den rigtige retning. 

Måske er det nødvendigt at finde et nyt job, hvis der i høj grad er brug for en større indkomst, så du kan afdrage dine lån og stadig betale dine regninger.

Gode råd inden du låner

Selvom det ikke sker så ofte, kan du naturligvis aldrig forudsige, om din ansøgning bliver afvist. Du kan dog forbedre dine chancer markant for at få godkendt din låneansøgning, hvis du gør dig nogle simple forberedelser, inden du sender din låneansøgning afsted.
Først og fremmest bør du være sikker på, at du opfylder alle krav hos den eller de udbydere, som du gerne vil låne penge af. Det kan for eksempel være, at du skal være fyldt minimum 23 år. Her har du så mulighed for at frasortere udbydere med dette alderskrav, hvis du for eksempel "kun" er 20 år gammel, da du på forhånd ved, at du ikke vil blive godkendt til et lån.

Hvilket kviklån er bedst?

Selvom omkostningerne ved et kviklån som regel er meget høje, så kan det dog lade sig gøre at finde et billigt lån, såfremt du er opmærksom på eventuelle faldgruber. Selskaberne lokker alle med forskellige generøse tilbud, såsom lave renter eller ingen administrative omkostninger ved oprettelsen, og det kan være svært at finde ud af, hvilket tilbud, der er bedst.
Et godt råd er derfor altid at sammenligne de årlige omkostninger i procent (ÅOP) som lovpligtigt skal være anført ved kviklån. Denne betegnelse dækker samtlige udgifter ved lånet og kan derfor bruges til en direkte sammenligning af de forskellige lånetilbud.
Et andet godt råd er, at du søger om et kviklån hos minimum tre forskellige selskaber. Dette kan være med til at sikre dig den lavest mulige rente samt de bedste låneforhold. Årsagen er, at de oplyste lånerenter hos de forskellige udbydere er standardrenter. Den endelige rente bliver først fastsat ved lånetilbuddet, hvorefter du så kan sammenligne de forskellige tilbud.

Ansøg flere steder

Derudover kan du med fordel også udvælge minimum tre låneudbydere, som lever op til dine krav, blandt andet i forhold til lånebeløb og løbetid, og derefter sende en ansøgning afsted til dem alle tre. Det betyder, at du først og fremmest optimerer dine chancer for at blive godkendt, og hvis alle dine ansøgninger endvidere bliver godkendt, betyder det også, at du frit kan vælge mellem tre forskellige lånetilbud og derfor også vælge det allerbilligste lån
Et lånetilbud er nemlig helt uforpligtende, så længe du ikke har underskrevet en låneaftale.

Husk altid disse tre punkter

 • Sørg for at du opfylder samtlige lånekrav
 • Kend dine egne krav og undersøg låneudbyderne
 • Ansøg min. tre steder. Din ansøgning er altid uforpligtende

Sådan får du bedste kviklån

Uanset om du låner penge i et realkreditinstitut, i en bank eller hos en online-udbyder, skal du blandt andet altid medregne renteudgifter, når du skal vurdere "prisen" på dit lån. Med andre ord: Det er aldrig gratis at låne penge.
Renteniveauet på de danske låntyper varierer meget, hvor en låntype som realkreditlån er kendt for sin lave rente (læs også om kviklån med lav rente), og hvor en låntype som kviklån generelt har en høj rente. 
Lånetyperne opfylder to vidt forskellige behov, og hvis det er kviklånet, der kan opfylde netop dig behov, vil du formentlig også gerne vide, hvordan du finder det billigste kviklån. Det vil vi gøre dig klogere på i denne trin-for-trin-låneguide.

Step 1: Økonomisk overblik

Det første skridt i jagten på det billigste kviklån er, at du fastlægger et budget over din private økonomi, særligt hvis du ikke kender dit økonomiske råderum. 
Det lyder måske omfattende at opsætte et komplet skema over dine penge, men der er heldigvis masser af hjælp at hente via nettet. Her kan du finde et hav af budgetskabeloner, for eksempel på mange af låneudbydernes egne hjemmesider, og de ligger klar til fri download.

I skemaet angiver du alle dine faste og variable udgifter under de forskellige poster, og så regner budgetskemaet automatisk dit rådighedsbeløb ud. Dit rådighedsbeløb fortæller dig, hvor meget du er i stand til at låne, uden at din månedlige ydelse på dit lån medfører et underskud.

Step 2: En god idé at sammenligne flere kviklån

Når du har fastlagt dit budget og har et specifikt overblik over dit maksimale lånebeløb, er du klar til at gennemsøge markedet, så du kan finde ud af, hvilke låneudbydere der kan tilbyde det, du søger. Her er det en god idé at sammenligne låneudbydere med hinanden, så du kan få et overblik over, hvilke udbydere der er relevante for dig.

Du kan nemt og hurtigt sammenligne udbyderne og deres låneprodukter ved at bruge sammenligningsservicen i låneberegneren her på MONEYBANKER.dk. Her er det gennemskueligt for dig, om den enkelte udbyder lever op til dine krav og kan tilbyde det, som du er på udkig efter. 
Kviklån ligger generelt i den lave ende af låneskalaen, typisk på mellem 1.000-7.000 kroner, men hvis du for eksempel kun ønsker at låne 2.000 kroner, er du for eksempel nødt til at frasortere de låneudbydere, som har en minimumsgrænse på 4.000 kroner. 
Derudover skal du også kigge på udbydernes debitorrenter, gebyrer og andre særlige vilkår, da de naturligvis også kan have en betydning for den samlede "pris" på dit lån.

Step 3: Ansøg om kviklån flere steder!

Når du har sammenlignet låneudbyderne, anbefaler vi, at du håndplukker minimum tre banker, som kan give dig det bedste og billigste kviklån. Derefter sender du en ansøgning til hver af de tre udbydere, da det giver dig flere fordele i låneprocessen. 
For det første er det helt uforpligtende at ansøge om et lån, så hvis udbyderen godkender din ansøgning og fremsender et lånetilbud, har du altid mulighed for at vurdere, om lånetilbuddet lever op til dine krav, før du underskriver aftalen.

En anden fordel er, at hvis det viser sig, at alle tre låneudbydere godkender din ansøgning og tilbyder dig et lån, er der mere eller mindre frit valg på alle lånehylder, og du kan vælge at takke ja til billigste af de tre kviklån. 
Det er nemlig ikke sikkert, at du får tilbudt det "samme" lån. Mange udbydere individualiserer renteniveauet ud fra deres ansøgeres privatøkonomiske forhold, og det kan nemlig være forskellige, hvilke vurderingskriterier de fastsætter renten ud fra.

Hvorfor benytter nogen sig af kviklån?

Kviklån er blevet mere og mere populære de seneste år, og man ser og hører reklamer for dem alle vegne. Men hvorfor benytter så mange sig af kviklån ? Kviklån er først og fremmest en utrolig hurtig måde at skaffe penge på, når man har brug for det. 
Ansøgningen foregår online, man får svar nærmest med det samme, og pengene udbetales hurtigt til ens konto. Samtidig slipper man for at diskutere med sin bankrådgiver, hvilket også sparer en del tid. Desuden er det ikke alle, der synes, at det er særlig fedt at være nødt til at låne penge for at have råd til det, man gerne vil have. Her er online lån meget diskrete, og man skal ikke vise sig nogen steder.

Hurtige og lette

Udover at kviklån, som navnet antyder, er meget hurtige at optage, er de også forholdsvis lette at optage. Ikke kun fordi ansøgningsprocessen er nem at håndtere, men også fordi låneudbyderne online ikke stiller ligeså høje krav til dig som låner, som bankerne gør. 
Ydermere stilles der sjældent spørgsmålstegn til, hvad pengenes skal bruges på, så man kan altså låne til lige det, man har lyst til. Grundet letheden og hurtigheden i forbindelse med kviklån, kan det være en stor hjælp i akutte situationer, hvor man bare ikke kan vente, til det bliver først på måneden.
Der kan altså findes mange gode grunde til, at folk vælger at optage kviklån. Måske mangler du penge til at betale dine regninger, vaskemaskinen er sprunget i luften eller bilen er røget på værksted. Der vil altid komme nogle uforudsete udgifter, og det er ikke alle, man har en buffer til at betale med det samme. 
Derfor kan kviklån for nogle være helt uundværlige, når det handler om at kunne betale alle udgifter og samtidig have råd til at leve og have det sjovt.

Lån med omtanke

De få krav på kviklån er af gode grunde en fordel, men det kan faktisk også være en ulempe for dig som ansøger, da de lettilgængelige og attraktive lån kan få dig til at fokusere for meget på de mange muligheder, som pengene giver dig. Derfor kan der også være stor risiko for, at du nedprioriterer eller undervurderer den gæld og de samlede kreditomkostninger, som lånet af gode grunde indebærer.
For at være sikker på, at du siger ja til et kviklån, som du har råd til, er det vigtigt, at du fastlægger et budgetskema, så du kan få et komplet overblik over dine samlede udgifter og indtægter. Skemaet kan først og fremmest fortælle dig dit maksimale lånebeløb, men det kan også hjælpe dig med at vælge en hensigtsmæssig løbetid og en realistisk månedlig ydelse på dit kviklån, da skemaet også udregner dit månedlige rådighedsbeløb.

Vær opmærksom på løbetiden ved kviklån

Det er vigtigt at holde øje med den løbetidsgrænse, som den enkelte låneudbyder tilbyder på sit kviklån. Løbetiden har nemlig en stor betydning for, hvor dyrt dit samlede lån bliver og hvor høj en månedlig ydelse, du skal forvente at betale. 
Din låneydelse bliver ligeligt fordelt ud over lånets løbetid, så jo længere løbetid du har på dit kviklån, jo lavere bliver din månedlige ydelse. En lang løbetid betyder dog også, at dine samlede renteudgifter stiger, for du af gode grunde betaler renter over en længere periode. 
Derfor gælder det om at finde en balance i forhold til løbetiden på dit kviklån, så din månedlige ydelse ikke bliver for stor, samtidig med at dine renteudgifter ikke hober sig op.
Nedenfor kan du se en overordnet oversigt med fordele og ulemper ved en lang - og kort løbetid. Som tommelfingerregel kan du altid lave en direkte fordel om til en ulempe ved at skifte fra f.eks. lang til kort løbetid.

Lang løbetidKort løbetid
Lavere månedlige afdrag (fordel)Lavere låneomkostninger samlet set (fordel)
Sikrere på at afdrag kan betales (fordel)Kortere påvirkning af din økonomi (fordel)
Dyrere at låne samlet set (ulempe)Højere månedlig afdrag (ulempe)
Længere påvirkning af din økonomi (ulempe)Kræver overblik, så afdrag altid betales (ulempe)

Få styr på din gæld, inden du stifter ny

Som sagt kan du kun finde frem til det bedste kviklån for dig, hvis du tager udgangspunkt i din private økonomi. Hvis du ikke har et overblik over din økonomi og således dine samlede udgifter og indtægter, kan du med fordel udfylde et budgetskema.
Der ligger et hav af budgetskabeloner til fri download via nettet. Du angiver ganske enkelt dine udgifter og indtægter i de forskellige poster, og så bliver dig rådighedsbeløb automatisk regnet ud. Dit rådighedsbeløb er en indikator for, hvor mange penge du kan låne alt i alt.
Hvis du kan se, at du har mere gæld end forventet, og du dermed ikke har råd til at skulle afbetale på et kviklån mere. Så anbefaler vi, at du ansøger om et samlelån i stedet. 

Med et samlelån får du bl.a.:

 • En ofte lavere rente på din samlede gæld
 • Mulighed for at fastsætte ny løbetid
 • Mulighed for at låne yderligere penge udover din gæld
 • Spare penge hver måned, fordi dine låneomkostninger er lavere 

Beregn dit kviklåns pris

Når du kender dine økonomiske forhold og dit maksimale lånebeløb, skal du som sagt sammenligne låneudbyderne af kviklån ud fra deres beløbsgrænser, men du skal også vurdere ud fra deres debitorrenter og øvrige gebyrer. Disse kreditomkostninger har nemlig en betydning for den samlede "pris" på dit lån i sidste ende.
På MONEYBANKER.dk kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige udbydere, da sammenligningsservicen i vores låneberegner giver dig et samlet og gennemsigtigt overblik over markedets udbydere af kviklån. Du angiver blot nogle få oplysninger i søgemaskinen, og bagefter finder den hurtigt frem til de låneudbydere og kviklån, der er relevante for dig.
Vores låneberegner er sammenligningsvenlig, da den gør det nemt for dig at gennemskue udbydernes beløbsgrænse, debitorrente, løbetid, eventuelle gebyrer og ekstraomkostninger, ÅOP (årlige omkostninger i procenter), særlige fordele samt kundernes stjerneanmeldelser. Vi har desuden opstillet et låneeksempel ved hver udbyder, så du kan få en konkret idé om, hvilke lånevilkår du kan forvente hos den enkelte udbyder.
Hos en udbyder, hvor debitorrenten er mellem 8,99 % og 26,81 %, og hvor du for eksempel optager et 65.000 kroners lån med en løbetid på fem år, vil dine samlede kreditomkostninger, herunder renter, gebyrer og ekstraomkostninger, ligge mellem 17.367 kroner og 49.259 kroner. Når løbetiden på de fem år er gået, betyder det så, at du har betalt en samlet gæld på mellem 81.417 kroner og 113.309 kroner.

3 gode grunde til at benytte MONEYBANKER

Du kan faktisk målrette din søgning blandt andet ud fra din alder ved at bruge vores låneberegner på MONEYBANKER.dk. Her kan du nemlig angive din alder som et søgekriterium, og derfor kan du nemt frasortere de låneudbydere, som ikke lever op til dette kriterium. 
På den måde skal du kun fokusere på de låneudbydere og de kviklån, som er relevante for dig. Det er dog også vigtigt, at du søger ud fra lånebeløb, som matcher din privatøkonomi. Du kan nemt få et overblik over din private økonomi ved at udfylde et budgetskema. 

Du skal bruge MONEYBANKER af følgende grunde:

 • Skaber et unikt overblik over dine muligheder
 • Giver dig grundlag for sammenligning
 • Sparer dig penge ved at sikre det bedste kviklån