Kviklån

Sammenlign kviklån og vælg det bedste. Ansøg online nu og få svar inden for 2 min.

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Derfor kan du stole på MONEYBANKER

Det er MONEYBANKER.dks vigtigste opgave at skabe forståelig og brugbar viden om usikrede lån, såsom kviklån. Optagelse af lån skal altid ske på et oplyst grundlag, og det er derfor vigtigt at kunne stole på MONEYBANKER.dk som afsender af informationen.

Derfor er MONEYBANKER blandt danskernes foretrukne søgemaskine:

 • vi har hjulpet over 600.000 forbrugere siden 2014
 • vi arbejder tæt sammen med over 200 banker og finansieringsselskaber
 • vi tydeligt angiver samtlige omkostninger forbundet med alle lån

Sådan er bankerne og finansieringsselskaberne udvalgt

Hos MONEYBANKER.dk har vi en række krav, der skal være opfyldt, før at vi tilføjer en bank eller låneudbyder til vores oversigt. 

I vores udvælgelse lægger vi vægt på følgende:

 • ÅOP
 • Løbebeløb
 • Evt. gebyrer
 • Ansøgningskrav

Det er nødvendigt for MONEYBANKER.dk at se klare fordele ved et låneselskab, da vi herved sikrer en høj kvalitet i vores udbud af lånemuligheder. Husk altid at sikre dig, at de angivne informationer hos den valgte låneudbyder stemmer overens med dine forventninger og den angivne information på MONEYBANKER.dk.


Vi anbefaler, at du altid kigger mod låneudbydere, som holder gebyrer på et minimum og tilbyder tilbagebetalingsvilkår, der møder dine behov.

Hvad er et kviklån?

Kviklån kan sammenlignes med et forbrugslån, hvor der ikke blive stillet sikkerhed som ved almindelige lån. Derudover er kviklån en nem og hurtig måde at låne penge på, da ansøgningsprocessen er ganske nem og overskuelig. 

Du skal altså ikke stå til regnskab for, hvad du skal bruge pengene på. Det har den pågældende udbyder ikke interesse i at få indsigt i, hvilket kan være en fordel.  


I den forbindelse kan du være sikker på, at du allerede kan få udbetalt pengene samme dag eller dagen efter, hvis du ansøger hos låneudbydere online. 

Kviklån bliver nemlig oftest udbudt af internetbanker eller finansielle virksomheder og knap så meget af almindelige banker.
Kviklån

Lendo

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 2,95 - 24,24%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 85.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 850 kr. Samlet tilbagebetaling 102.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.
Nordisk Lån

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 4,11 - 21,77%

Låneeksempel: Låneeksempel: Ved 7.00% variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7.97%. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 301.968 kr. Samlede kreditomkostninger: 51.968 kr.
LEASY Minilån

Lånebeløb: 10.000 - 150.000 kr.

Løbetid: 36 - 102 mdr.

Pålydende rente: 9,9 - 19,56%

Låneeksempel: Den månedlige ydelse er baseret på fast debitorrente 16,90% - 20,98%. ÅOP 20,51% - 24,86%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 167.437 - 182.612. Samlede kreditomkostninger kr. 67.437 - 82.612. Alle omkostninger og gebyrer er medtaget i beregningen, forudsat betaling via HomeBanking.Fortrydelsesret 14 dage. Løbetid min. 36 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%

Bedste kviklån - Sådan gør du

Der findes mange forskellige udbydere af kviklån. Det kan gøre det svært for dig at vælge det rigtige kviklån til netop dit behov. Inden du ansøger om et kviklån, bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvilke præferencer har du til et kviklån? 
 • Hvad skal du bruge det til? 
 • Hvor meget ønsker du at låne?
 • Hvor hurtigt vil du have pengene udbetalt?


At vælge det bedste kviklån er ofte et individuelt spørgsmål, som kun du kan svare på. 


Hos MONEYBANKER.dk har vi specialiseret os i, at hjælpe dig godt på vej ved at samle en række forskellige låneudbydere, som alle er vurderet og godkendt af os. Det sikrer lån af højeste kvalitet.

Nedenfor kan du læse en gennemgang af de bedste kviklån på markedet. Vi opdaterer løbende oversigten i takt med ændringer i lånevilkår og tilgangen af nye kviklån.

Lendo: Op til 17 tilbud på kviklån med én ansøgning

Lendo: Op til 17 tilbud på kviklån med én ansøgning

Er du interesseret i Lendo, så har vi samlet alt relevant information til dig her:

Kort om Lendo:

Lendo blev grundlagt i 2007 i Sverige og har siden etableret sig som én af de største låneformidlere i Skandinavien. Når du ansøger om lån hos Lendo, sendes din ansøgning videre til deres 17 samarbejdspartnere, som derefter kan vælge at sende dig et lånetilbud.

Det er dermed ikke Lendo, som udsteder lånet til dig, men derimod én af Lendo´s samarbejdspartnere. Lendo er specialiseret i at lave forhåndsgodkendelse af ansøgere, før de sendes videre til bankerne. Lendo kvalitetssikrer dermed, sådan at bankerne kun får ansøgere som lever op til deres krav.

Lånebeløb:

Gennem Lendo kan du uden sikkerhed låne mellem 10.000-500.000 kr. Du bestemmer ved dette lån selv, hvad de lånte penge skal bruges på. Hvis du ansøger om et billån, kan du låne helt op til 1.000.000 kr.

Selvom du ansøger om et bestemt beløb, kan det være, du i lånetilbuddet tilbydes at låne et mindre beløb. Dette skyldes den kreditvurdering, banken foretager ud fra dine oplysninger. Hvis banken ikke vurderer, at du er i stand til at betale det ønskede beløb tilbage, kan du i stedet blive tilbudt at låne mindre.

Lendo angiver som tommelfingerregel, at du ikke ansøger om lån, der overstiger din årlige indkomst med 90 %.

Løbetid:

Hos Lendo kan du vælge en løbetid mellem 12-144 måneder, det vil sige mellem 1-12 år. Hvis du ønsker en længere løbetid, kan du vælge andre låneselskaber med løbetid op til 180 måneder (15 år).

Krav til ansøgere:

Lendo´s samarbejdspartnere har en række grundlæggende regler til ansøgere, som skal opfyldes for at blive godkendt til at låne penge. For at blive forhåndsgodkendt hos Lendo, skal du leve op til følgende krav:

Lendo´s krav til forhåndsgodkendelse
Du skal have fast bopæl i Danmark
Du skal minimum have en årlig indkomst på 60.000 kr.
Du må ikke være registreret i hverken RKI/DBR (Debitor Registret)
Du skal minimum være 18 år


Rentespænd:

Lendo´s rentespænd er mellem 1,25 % - 22,52 %. Når du har ansøgt hos Lendo, laver deres samarbejdspartnere en kreditvurdering af dig på baggrund af oplysninger om din privatøkonomi. Det er derfor individuelt, hvilken rente du kan forvente at blive tilbudt.

Oprettelsesgebyr:

Hos Lendo er der ingen stiftelses-, oprettelses- eller etableringsomkostninger. Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge om et lån gennem Lendo. En låneaftale er altid først bindende, når du har underskrevet og sendt aftalen retur til banken.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være oprettelsesgebyrer på de lånetilbud, du modtager fra Lendo´s samarbejdspartnere.

Lendo´s samarbejdspartnere:

 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • AL Finans
 • Diba Billån
 • Express Bank (en del af BNP Paribas Group)
 • Facit Bank
 • Fellow Finance
 • Ferratum
 • KreditNU
 • Ikano Bank
 • MiniFinans
 • Modus Finans
 • NordCredit
 • re:member
 • Resurs Bank
 • Smartkredit
 • Sparxpres (en del af Spar Nord)
 • Unilån

Udbetalingstid:

Udbetalingstiden varierer mellem Lendo´s samarbejdspartnere. Som hovedregel skal du forvente mellem 1-2 hverdage, før de lånte penge står til rådighed på din konto. 

Vores vurdering:

Lendo hører til blandt de mest populære valgmuligheder på MONEYBANKER.dk. Det skyldes sandsynligvis, at du med blot én ansøgning kan modtage helt op til 17 lånetilbud fra forskellige banker. Det giver en unik mulighed for at sammenligne lånetilbuddene og dernæst vælge det mest ideelle lån.

Hos Lendo´s samarbejdspartnere kan du til enhver tid indfri lånet eller afdrage yderligere, hvis du ønsker det. I så fald er det banken, du skal kontakte og ikke Lendo. Det skaber en attraktiv økonomisk fleksibilitet, som giver dig en frihed til altid at kunne komme ud af lånet igen, hvis du ønsker det og har mulighed for det økonomisk. Herved sparer du renteomkostninger og får derigennem et billigere lån.

Lendo tilbyder gennem sine samarbejdspartnere også mulighed for samlelån. Et samlelån er en attraktiv måde at refinansiere nuværende lån, hvormed du samler eksisterende gæld i et nyt lån. Du kan i din ansøgning angive, om du ønsker yderligere penge udover de penge, du skal bruge til refinansiering. Ofte får du en lavere rente med et samlelån, samtidig med du kan fastsætte en ny løbetid.

Interesseret i et uforpligtende lånetilbud fra Lendo?
Ansøg hos Lendo her

LendMe - Bedste Trustpilot score

LendMe - Bedste Trustpilot score

Er du nysgerrig på, hvad LendMe kan tilbyde dig af lånemuligheder? Så få svarene her.

Kort om LendMe:

LendMe blev etableret i 2016 og har siden været blandt danskernes foretrukne låneformidlere. Dette aflæses tydeligt på LendMe´s Trustpilot score, som afspejler en udbredt stor tilfredshed fordelt på over 3.000 anmeldelser.

LendMe samarbejder med 17 banker om at skabe de bedste lån til danskerne. Når du ansøger hos LendMe, videresendes din ansøgning til alle 17 eller udvalgte samarbejdspartnere, hvorefter de foretager en kreditvurdering og derpå udarbejder et lånetilbud til dig.

LendMe har gennem flere år specialiseret sig i at forhåndsgodkende ansøgere og sende dem videre til de banker, som er bedst egnet til den individuelle ansøger.

Lånebeløb:

Hos LendMe kan du låne på to forskellige måder. Du kan låne penge gennem et nyt lån, mens du også kan refinansiere dine eksisterende lån gennem et samlelån. Du kan læse mere om samlelån i vores samlede vurdering af LendMe.

Ved begge lån kan du maksimalt ansøge om at låne 500.000 kr., mens du mindst kan låne 10.000 kr.

Løbetid:

Hos LendMe kan du vælge en løbetid mellem 12-180 måneder, 1-15 år. Det er blandt de længste løbetider på markedet, så hvis en lang løbetid er vigtigt for dig, bør du ansøge hos LendMe.

Krav til ansøgere:

LendMe har en række krav, som du skal kunne opfylde som låneansøger. Disse krav er yderst lempelige, og det er derfor muligt for størstedelen at ansøge om at låne penge. Kravene for at blive forhåndsgodkendt til et kviklån, forbrugslån eller samlelån er følgende:

LendMe´s krav til forhåndsgodkendelse
Du skal være over 18 år
Du skal have et gyldigt NemID
Du må ikke have hemmelig adresse
Du skal have et cpr-nummer og være registreret i folkeregisteret
Du skal have fast bopæl i Danmark. Ekskl. Grønland & Færøerne


Rentespænd:

Rentespændet hos LendMe´s samarbejdspartnere ligger fra 3,6% til 20.99%.

Den endelige rente du vil blive tilbudt afhænger af den kreditvurdering, banken udarbejder på baggrund af de oplysninger du angiver i din låneansøgning.

Det er derfor attraktivt at ansøge gennem LendMe, da du potentielt kan modtage helt op til 17 lånetilbud. Det er frit for dig at vælge mellem disse, og det er også helt frit, om du overhovedet ønsker at benytte dig af nogen af tilbuddene.

Oprettelsesgebyr:

Der er ingen gebyrer eller etableringsomkostninger hos LendMe, når du ansøger om et lån. Det er 100% uforpligtende at ansøge, og du afgør selv, om du ønsker at takke ja til et af de lånetilbud, du modtager.


Når du ansøger gennem LendMe, modtager du lånetilbud fra op til 17 forskellige banker. Hos disse banker kan der forekomme oprettelsesgebyrer, hvilket vi anbefaler dig at holde øje med.

LendMe´s samarbejdspartnere:

 • Resurs Bank
 • Basisbank
 • Pensam Bank
 • Express Bank
 • Nordea
 • Sparxpres
 • re:member
 • Facit Bank
 • Spar Nord
 • Santander Consumer Bank
 • Minifinans
 • Ikano Bank
 • Ferratum Bank
 • Nordfyns Bank
 • Unilån
 • L'EASY
 • TF Bank

Udbetalingstid:

Ifølge LendMe selv tager det kun 2-3 min. at ansøge om et lån gennem deres service. Udbetalingstiden varierer mellem LendMe´s samarbejdspartnere, men du kan forvente at få dit lån udbetalt indenfor maksimalt 1-2 hverdage.

Vores vurdering:

LendMe har en yderst attraktiv låneservice, da det herigennem er muligt at modtage 17 lånetilbud på baggrund af blot én enkelt ansøgning. Det giver ansøgeren flere muligheder, grundlag for grundig sammenligning og dermed det bedste lån på hånden.

Hvis du har flere lån i forvejen, bør du overveje at ansøge om et samlelån hos LendMe. Har du brug for yderligere penge, udover de penge du skal bruge til at indfri de øvrige eksisterende lån, angiver du blot dette ved at ansøge om et højere behov.

Du skal være opmærksom på, at det er bedst dig at ansøge sammen med en anden. Det kan være din partner, én af dine forælder eller en ven, og det vil give dig et bedre lån. Grunden er, at det spreder bankens risiko mellem jer, da I så er flere om at betale lånet tilbage.

Det er særlig attraktivt ved LendMe, at de har andre samarbejdspartnere end det øvrige marked. Som eksempel kan nævnes Nordea, som de fleste formentlig anser som en traditionel fysisk bank. Det er altid interessant at modtage et lånetilbud fra en ældre etableret bank, som i forvejen har et godt ry.

Interesseret i et uforpligtende lånetilbud fra LendMe?
Ansøg hos LendMe her

LetFinans - Hurtig og nem ansøgning

LetFinans - Hurtig og nem ansøgning

LetFinans tilbyder lån uden sikkerhed, læs mere om lånemulighederne nedenfor.

Kort om LetFinans:

LetFinans samarbejder med tre banker om at give deres ansøgere det bedste lån. Når du ansøger hos LetFinans sendes din ansøgning videre til samarbejdspartnerne, som derefter skal konkurrere om at få dig som kunde gennem attraktive lånetilbud.

LetFinans forhåndsgodkender ansøgere, så bankerne kun får ansøgere, som de på forhånd ved lever op til deres krav. Samtidig kan LetFinans også sende din ansøgning til udvalgte banker, som de på forhånd ved laver attraktive lånetilbud til ansøgere som dig.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge hos LetFinans, og du kan frit vælge mellem de lånetilbud, som du modtager. Lånetilbuddet er først bindende, når du har underskrevet og sendt det retur.

Lånebeløb:

LetFinans tilbyder lån mellem 10.000-300.000 kr. Uanset hvor meget du ansøger om, udarbejder hver bank deres egen kreditvurdering af dig. Det er denne kreditvurdering som afgør, hvilke rentevilkår du tilbydes, og om dine ønsker vedr. lånebeløb og løbetid kan imødekommes.

Når du har fået lånet godkendt og udbetalt, bestemmer du 100% selv, hvad pengene skal bruges til. LetFinans og deres samarbejdspartnere spørger efterfølgende ikke ind til, hvad du har brugt pengene på.

Løbetid:

Hos LetFinans kan du vælge mellem en løbetid på 1-10 år, 12-120 måneder. Din løbetid er vigtig, da det afgør de månedlige bidrag. En længere løbetid giver mindre månedlige afdrag, mens de samlede renteomkostninger øges. Omvendt er det med en kort løbetid.

Krav til ansøgere:

LetFinans´ samarbejdspartnere har en række minimumskrav til dig som ansøger. Disse skal være opfyldt for, at du kan komme i betragtning til at låne penge. Det drejer sig om følgende krav:

LetFinans´ krav til forhåndsgodkendelse
Du skal være fyldt 21 år
Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret
Du skal have en fast årlig indkomst på minimum 180.000 kr.
Du skal have et CPR-nummer

Rentespænd:

LetFinans har et rentespænd fra 3,69 til 24,99%. Den rente du bliver tilbudt kommer an på, hvordan LetFinans´ samarbejdspartnere enkeltvis vurderer din økonomi. 

Efter du har ansøgt, laver hver bank en kreditvurdering, som de bruger til at lave et individualiseret lånetilbud til dig på baggrund af dine oplysninger.

Når du har modtaget lånetilbuddet, er det frit for dig at acceptere eller afvise det. Husk at låneaftalen først er bindende, når du har underskrevet den og sendt den retur til banken.

Oprettelsesgebyr:

LetFinans opkræver ingen oprettelsesgebyrer, når du ansøger gennem dem. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån, og du kan frit sammenligne de lånetilbud, du efterfølgende modtager.

Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme oprettelsesgebyrer på de lånetilbud, du modtager fra LetFinans´ samarbejdspartnere.

LetFinans´ samarbejdspartnere:

 • Resurs Bank
 • Basisbank
 • Express Bank

Udbetalingstid:

Ifølge LetFinans tager det kun få minutter at lave en ansøgning, mens lånetilbuddene fra LetFinans´ samarbejdspartnere kommer yderligere et par minutter efter. De gør selv opmærksom på, at det i sjældne tilfælde kan tage op til et par dage, før alle banker har sendt deres lånetilbud.

Selve udbetalingen af lånet sker inden 1-2 bankdage.

Vores vurdering:

LetFinans har en  simpel ansøgningsformular, hvilket gør dem til en attraktiv låneformidler. Det er nemt, hurtigt og overskueligt at ansøge, hvorefter du får op til 3 uafhængige lånetilbud fra LetFinans´ samarbejdspartnere.

Hvis du ikke er tilfreds med dine lånetilbud, bør du overveje at ansøge igen med en medansøger. Det er altid fordelagtigt at være flere om at ansøge, fordi risikoen ved at udlåne penge til dig bliver mindre. Den reducerede risiko betyder, at lånet bliver billigere, da låneomkostningerne reduceres.

Sammenlignet med LendMe og Lendo har LetFinans betydeligt færre banker at samarbejde med. Mens de begge har 17 samarbejdspartnere, har LetFinans til sammenligning kun 3 banker. Det giver derfor væsentligt færre lånetilbud til dig.

Selvom de færre lånetilbud naturligvis trækker ned i den samlede vurdering af LetFinans, så er deres 3 samarbejdspartnere blandt Danmarks bedste indenfor lån uden sikkerhed. Yderligere arbejder LetFinans hele tiden på at udvide rækken af banker.

Interesseret i et uforpligtende lånetilbud fra LetFinans?

Ansøg hos LetFinans her

DigiFinans - Saml dine lån og spar penge

DigiFinans - Saml dine lån og spar penge

Hos DigiFinans kan du ansøge om lån uden sikkerhed. Læs mere om DigiFinans og hvorfor du bør overveje at ansøge om lån gennem dem.

Kort om DigiFinans:

DigiFinans er en nordisk låneudbyder, som samarbejder med 13 banker om at give ansøgerne det bedste lån. Når du ansøger gennem DigiFinans vil du modtage op til 13 lånetilbud, som hver bank individuelt har lavet til dig.

Når der er tale om 13 forskellige banker, kan lånetilbuddene varierer betydeligt. Vi anbefaler derfor, at du sammenligner lånetilbuddene grundigt, så du er sikker på at acceptere det bedste lån.

DigiFinans laver en forhåndsgodkendelse af dig som ansøger på baggrund af dine personlige oplysninger. Når du er blevet godkendt af DigiFinans sendes din ansøgning videre til de banker, der er relevante for dig og dit lånebehov.

Er du i tvivl om noget, så sidder DigiFinans klar til at hjælpe og vejlede dig.

Lånebeløb:

Hos DigiFinans kan du ansøge om to forskellige slags lån. Det mindst du kan låne er 25.000 kr., mens det højeste beløb er 500.000 kr.

Hvis du ønsker at optage et nyt lån, kan du ansøge om at låne op til 300.000 kr. Der er her tale om et forbrugslån, som du frit kan bruge til lige præcis det, du går og drømmer om.

Hvis du i stedet allerede har flere dyre lån, kan du ansøge om et samlelån på helt op til 500.000 kr. Med et samlelån refinansierer du dine lån på den måde, at du bruger dit samlelån fra DigiFinans til at tilbagebetale dine øvrige lån. Hvis du har brug for ekstra penge, kan du også ansøge om det.

Ved at samle dine lån fjerner du udgiften fra dine tidligere potentielt dyrere lån, da et samlelån ofte giver en lavere rente og bedre lånevilkår.

Løbetid:

Hos DigiFinans´ samarbejdspartnere kan du få en løbetid på mellem 1-15 år, hvilket vil sige mellem 12-180 måneder.

Når du ansøger fastsætter du selv den ønskede løbetid. Men vi gør dig opmærksom på, at det kan være en anden løbetid, du tilbydes i lånetilbuddet. Det afhænger nemlig af bankens kreditvurdering, hvilke forhold du tilbydes.

Krav til ansøgere:

DigiFinans har nogle minimumskrav, du skal opfylde for at kunne komme i betragtning til at låne penge gennem deres samarbejdspartnere. Hvis du ønsker at optage et lån, uanset om det er kviklån eller samlelån, skal du opfylde disse krav for at blive forhåndsgodkendt:

DigiFinans´ krav til forhåndsgodkendelse
Du skal være fyldt 18 år
Ingen registrering i RKI eller Debitor Registret
Dansk CPR-nummer og adresse

Rentespænd:

DigiFinans har et rentespænd fra 3,55-19,95%, når du ansøger hos dem. Den endelige rente, du bliver tilbudt, kommer an på bankens kreditvurdering af dig.

På DigiFinans´ hjemmeside kan du bruge deres låneeksempel til at se, hvilken rente du kan forvente at få tilbudt. Renten ændres i takt med, at du ændrer lånebeløb og løbetid. Før du ansøger, kan du dermed få en ide om, hvor meget du kommer til at betale for lånet.

Oprettelsesgebyr:

DigiFinans opkræver ingen betaling for brug af deres låneplatform. Du skal imidlertid være opmærksom på, at der kan være oprettelsesgebyrer hos bankerne, der giver dig selve lånetilbuddene. 

DigiFinans´ samarbejdspartnere:

 • Modus Finans
 • KreditNU
 • Express Bank
 • re:member
 • Cashper
 • Fellow Bank
 • UniLån
 • AcceptLån (en del af Santander Consumer Bank)
 • Ikano Bank
 • Nordcredit
 • Resurs Bank
 • TF Bank
 • Ferratum Bank

Udbetalingstid:

Det er forskelligt, hvor kort en udbetalingstid DigiFinans´ samarbejdere har. Nogle laver en straksoverførsel, når snart de har modtaget din underskrevne låneaftale. Andre udbetaler pengene efter 1 bankdag, mens det hos andre sker efter 1-2 bankdage.

Hvis det er afgørende for dig at få udbetalt dit lån hurtigst muligt, anbefaler vi, at du sammenligner udbetalingstiden hos DigiFinans´ samarbejderne, når du modtager deres lånetilbud. Husk at DigiFinans står klar til at hjælpe dig, ligesom selve bankerne også stiller deres kundeservice til rådighed for dig. 

Vores vurdering:

Det er attraktivt at ansøge om lån gennem DigiFinans, eftersom de har samarbejdsaftaler med 13 forskellige banker. Det giver dig som bruger mulighed for at modtage et stort antal lånetilbud, du frit kan sammenligne og vælge imellem.

Sammenlignet med LendMe, Lendo og LetFinans, så samarbejder DigiFinans med et andet udvalg af banker. Hvor du f.eks. kan modtage et lånetilbud fra Basisbank hos LendMe og LetFinans, kan du ikke få noget lånetilbud fra Basisbank gennem Lendo og DigiFinans.

Så hvis der er bestemte banker, som du på forhånd ved, at du gerne vil have et lånetilbud fra, skal du være opmærksom på udvalget af banker, der samarbejdes med.

I forhold til LetFinans som kun samarbejder med 3 banker, så er det en klar fordel, at du kan modtage flere lånetilbud gennem DigiFinans. Men ønsker du specifikt at modtage et lånetilbud fra Basisbank, skal du vælge LetFinans over DigiFinans.

Sammenlignet med de øvrige udbydere af kviklån er det desuden en ulempe, at du minimum skal låne 25.000 kr. Det kan skræmme nogen væk, da de kun har brug for at låne 10.000 kr. Så har du brug for at låne mindre end 25.000 kr., så skal du vælge en anden låneudbyder.

Interesseret i et uforpligtende lånetilbud fra DigiFinans?

Ansøg hos DigiFinans her

L'EASY Minilån - Det oplagte kviklån

L'EASY Minilån - Det oplagte kviklån

Med L'EASY Minilån kan du få det mest oplagte kviklån. Nedenfor kan du læse om L'EASY Minilån, og hvorfor du bør overveje at ansøge om et kviklån hos L'EASY.

Kort om LEASY Minilån:

Bag L'EASY Minilån står L'EASY koncernen, der igennem mere end 25 år har udstedt lån og udlejet produkter såsom hårde hvidevarer, TV/Surround, PC’ere og mobiltelefoner.

Hvor de øvrige låneudbydere som udbyder kviklån såsom Lendo, LendMe, LetFinans og DigiFinans samarbejder med banker, så står L'EASY koncernen selv bag L'EASY Minilån. Når du ansøger om et kviklån hos L'EASY, får du dermed kun et lånetilbud fra dem og ikke andre. Til gengæld kan du muligvis opnå nogle unikke fordele, hvis du har interesse i andre produkter hos L'EASY. Det kunne være leje af hårde hvidevarer, computere eller andet.

L'EASY tilbyder både vejledning, leje og finansiering, så du har gode muligheder for at få den perfekte hjælp hos dem.

Er du i tvivl om noget, så sidder L'EASY Minilån klar til at hjælpe og vejlede dig.

Lånebeløb:

Med L'EASY Minilån kan du låne mellem 10.000-100.000 kr.

Som navnet L'EASY Minilån indikerer, så er der tale om et mindre lån. Det kan være rigtig praktisk, hvis du oplever et nedbrud i dine hårde hvidevarer, din mobiltelefon eller computer. Det kan også være, du mangler udbetalingen til en bil. Uanset hvad du ønsker at låne penge til, så stiller L'EASY med deres L'EASY Minilån ikke spørgsmål til din låneårsag.

Løbetid:

Med et L'EASY Minilån kan du vælge en løbetid mellem 36-120 måneder, 3-10 år.

Når du ansøger om et L'EASY Minilån, angiver du den løbetid, du ønsker. Jo længere en løbetid du vælger, jo lavere bliver din månedlige ydelse. Men samtidig bliver dit låns samlede omkostninger også højere, da du betaler renter gennem længere tid.

Det kan virke fristende at sætte en lang løbetid, selvom du måske kun låner 10.000 kr. Men husk at kigge på de samlede låneomkostninger, når du undersøger hvad forskellige løbetider betyder for lånets omkostninger.

Krav til ansøgere:

L'EASY har en række krav, du skal opfylde for at blive godkendt til et L'EASY Minilån. Disse krav er følgende:

L'EASY´s krav til ansøgere af L'EASY Minilån
Du skal være fyldt 21 år.
Ingen registrering i RKI eller Debitor Registret
Du skal have fast månedlig indkomst, som skal kunne dokumenteres
Dansk CPR-nummer og adresse

Rentespænd:

Ved et L'EASY Minilån er der et rentespænd fra 9,9-19,56%.

Minimumsrenten kan virke høj sammenlignet med de øvrige låneudbydere. Det er dog vigtigt at tænke på, at den samlede lånebeløb også er væsentlig mindre end de andres, da man maksimalt kan låne 100.000 kr. med et L'EASY Minilån, mens man kan låne helt op til 500.000 kr. hos de øvrige.

Den endelige rente får du først, når du modtager dit lånetilbud. Vilkårene i lånetilbuddet fastsættes nemlig på baggrund af den kreditvurdering, L'EASY laver ud fra dine oplysninger.

Hvis du gerne vil se generelle beregninger på, hvad et L'EASY Minilån kan komme til at koste dig, kan du besøge deres hjemmeside her og undersøge det nærmere.

Oprettelsesgebyr:

DigiFinans opkræver ingen betaling for brug af deres låneplatform. Du skal imidlertid være opmærksom på, at der kan være oprettelsesgebyrer hos bankerne, der giver dig selve lånetilbuddene. 

L'EASY Minilåns samarbejdspartnere:

L'EASY har ikke noget samarbejde med en bank ligesom de øvrige låneformidlere. L'EASY udlåner selv penge og er derfor en selvejende bank.

Udbetalingstid:

Når du ansøger om et L'EASY Minilån får du svar på din ansøgning med det samme. L'EASY behandler din ansøgning og laver en kreditvurdering af dig og din økonomi med det samme, de modtager din ansøgning. 

Hvis du er tilfreds med indholdet af deres lånetilbud, skal du blot underskrive med dit NemID.

Så snart L'EASY har modtaget din underskrevne låneaftale, påbegynder de udbetalingen af dit lån. Det tager 1-2 hverdage, før pengene er på din bankkonto.

Vores vurdering:

 L'EASY Minilån adskiller sig fra de andre låneudbydere af kviklån, da de er en selvejende bank, som ikke samarbejder med andre banker. Du får derfor kun ét lånetilbud, når du ansøger om et L'EASY Minilån.

Hvis du er interesseret i at sammenligne lånetilbud og have flere valgmuligheder, anbefaler vi dig derfor at ansøge hos en af låneformidlerne beskrevet ovenfor.

Hvis du har lejet produkter gennem L'EASY, kan der være fordele ved at søge om et kviklån gennem dem. Hvis du f.eks. mangler penge til hårde hvidevarer, kan du med et L'EASY Minilån få finansiering til at købe, hvad du mangler.

Samtidig kan du høre deres kundeservice om mulige besparelser ved leje af øvrige produkter, eftersom du har et L'EASY Minilån hos dem. Ligesom du kan opnå fordele i en fysisk traditionel bank, hvis du har samlet flere ydelser hos pågældende bank, kan der også være tilsvarende muligheder hos L'EASY med et L'EASY Minilån.

Interesseret i et uforpligtende lånetilbud på et L'EASY Minilån fra L'EASY?

Ansøg om et L'EASY Minilån her

Fordele vs. ulemper ved kviklån

Der er en række fordele og ulemper, som du bør tænke over, før du accepterer en låneaftale på et kviklån. 

Hvis du ikke sætter dig tilstrækkeligt ind i fordele og ulemper, risikerer du at blive ramt af uforudsete begivenheder, som kan påvirke dig økonomisk negativt.

Fordele

Kviklånet er til dig, der er fyldt 18 år og som gerne vil hurtigt ind og ud af en lånesituation. Kviklånet gør det nemt at optage et mindre lån og have pengene til rådighed indenfor 1-2 dage. Modsat besværlige banklån, har kviklånet altså en kort og nem ansøgningsproces. 

Derudover er løbetiden, altså tilbagebetalingsfristen på lånet, også overskuelig. Derudover skal du ikke stille sikkerhed, hvilket betyder, at du kan låne penge til præcis det formål du ønsker, uden at skulle forklare dig, hvad enten det er til regninger eller et nyt fjernsyn.

Ulemper

Ved kviklånet gør der sig nogle få krav gældende til låneren, som du skal være opmærksom på. Ved alle kviklån gælder det, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor registret. Derudover har nogle låneselskaber krav om, at du skal have en fast indtægt for på den måde at sikre sig en tilbagebetaling.

Ved kviklån skal du være meget opmærksom på ekstra udgifter, da omkostningsniveauet som regel kan være langt højere end ved et lån gennem et almindeligt pengeinstitut. Denne ulempe kan dog mindskes, hvis man sørger for at undersøge markedet, inden man vælger, hvor man vil låne pengene.

En anden måde at reducere låneomkostningerne er ved at sørge for at betale lånet af så hurtigt, som man har mulighed for, da ens omkostninger helt naturligt stiger, hvis man vælger en længere løbetid. Man skal derfor ikke lade sig snyde af den mindre månedlige ydelse, der er ved at vælge længere løbetider, for i sidste ende sparer man altså mest ved at vælge de korte løbetider.

 • Høje omkostninger ved optagelsen af et kviklån.
 • Fristes til at optage et unødvendigt lån.
 • Ikke registreret i RKI eller Debitor registret

Oversigt over fordele og ulemper

FordeleUlemper
Kort behandlingstid på låneansøgningerLån uden sikkerhed kan give høje renter
Hurtig udbetaling, når låneaftalen er underskrevetMisligholdelse kan give ekstra omkostninger
Få krav til dokumentationLånevilkårene er individuelle
Ansøg nemt og hurtigt med NemID
Stort udvalg med forskellige lånefordele
Lån uden at stille sikkerhed for lånet
Fleksible lånevilkår
Ingen spørgsmål til lånets formål

Billigste kviklån - sådan gør du

Der er en række områder, du skal have fuldstændig styr på, hvis du ønsker at få det absolut billigste kviklån. Vores bedste anbefaling er, at du laver et retvisende og opdateret budget, hvor du medtager alle faste udgifter. Yderligere skal du gøre plads til variable og uforudsete udgifter.

Hvor meget du ønsker at budgettere med til de uforudsete udgifter, kommer helt an på din personlige situation og hvor sikker du ønsker at være, hvis der skulle opstå noget uforudset for dig. At din bil bryder sammen, du mister dit arbejde, en stor tandlægeregning eller andet.

Hvis du gennem dit budget opdager, at du bruger for mange penge på specifikke områder, anbefaler vi dig at undersøge mulighederne for at skære ned eller kigge efter alternative løsninger. Selv en lille månedlig besparelse kan skabe en markant besparelse på et år samlet set. Hvis du f.eks. sparer 250 kr. månedligt på din families mobilabonnementer, vil det give dig 3.000 kr. i besparelse årligt. I den forbindelse anbefaler vi mp.dk, hvor du gratis kan undersøge og sammenligne mobilabonnementer.

Eksempler på faste og variable udgifter

Faste udgifterVariable udgifter
Bolig (f.eks. husleje/boliglån og ejendomsskat)Fornøjelser (f.eks. ferier, café og biograf)
Boligforbrug (el, vand og varme)Husholdning (f.eks. dagligvareindkøb)
Transport (f.eks. brændstof, pendlerkort og billån)Personligt (f.eks. tøj og personlig pleje)
Tv/mobil/lyd (f.eks. licens, internet og streaming)
Forsikring (f.eks. indboforsikring)
Børn (børnepasning)


Eksempler på indtægter

I dit budget skal du også medtage alle dine indtægter, således du kan se, hvor stort et rådighedsbeløb du har samlet set hver måned.

Nedenfor har vi angivet en række eksempler på indtægter, du skal taste ind i dit budget:

 • Lønindkomst
 • Børnepenge
 • Boligsikring
 • Feriepenge
 • Børnebidrag
 • Renteindtægter

Dit budget er afgørende

Baseret på dit budget får du dybdegående og yderst værdifuld indsigt i din privatøkonomi. Du ved blandt andet, hvor meget du har råd til at tilbagebetale hver måned og hvor meget du har brug for at låne. Ud fra disse svar kan du fastsætte lånebeløb og hvor lang en løbetid du har brug for.

En kort løbetid gør lånet billigere, men de månedlige afdrag højere. Omvendt giver en lang løbetid flere samlede låneomkostninger, mens de månedlige afdrag bliver mindre.

Lendo

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 2,95 - 24,24%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 85.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 850 kr. Samlet tilbagebetaling 102.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.
Nordisk Lån

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 4,11 - 21,77%

Låneeksempel: Låneeksempel: Ved 7.00% variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7.97%. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 301.968 kr. Samlede kreditomkostninger: 51.968 kr.
LEASY Minilån

Lånebeløb: 10.000 - 150.000 kr.

Løbetid: 36 - 102 mdr.

Pålydende rente: 9,9 - 19,56%

Låneeksempel: Den månedlige ydelse er baseret på fast debitorrente 16,90% - 20,98%. ÅOP 20,51% - 24,86%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 167.437 - 182.612. Samlede kreditomkostninger kr. 67.437 - 82.612. Alle omkostninger og gebyrer er medtaget i beregningen, forudsat betaling via HomeBanking.Fortrydelsesret 14 dage. Løbetid min. 36 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%

Populære spørgsmål

Sidder du inde med spørgsmål til kviklån, så har vi samlet en lang række spørgsmål fra vores brugere, som du muligvis kan få hjælp og svar gennem. Nedenfor har vi oplistet de mest populære spørgsmål blandt vores brugere. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, kan du med fordel læse besvarelserne fra vores øvrige spørgsmål.

Slut med så høje renter

De nye kviklån indebærer også en anden væsentlig faktor, der blev ændret i 2020. Regeringen besluttede nemlig på daværende tidspunkt, at udbydere af kviklån ikke længere må fastholde så høje renter. 

Det betyder med andre ord, at en ÅOP på helt op imod 25 % nu er fortid. 

Det er dog kun i tilfælde af, at udbyder ønsker at markedsføre lånet, hvorfor der her er tale om et markedsføringsforbud.


Skal der ikke markedsføres, må en ÅOP gerne være helt op til de 35 %. Før i tiden kunne renterne på kviklån nemt være helt oppe på de 400-500 % om året, hvorfor der på det område er sket en positiv udvikling inden for kviklån. 


På baggrund af regeringens løftede pegefingre kan du derfor være sikker på, at de nye kviklån på markedet ikke overtræder betingelserne. 

Det handler derfor bare om at holde skarpt øje med renteudgifterne, når du er på udkig efter den helt rette låneudbyder.


Til trods for at der er sket enkelte ændringer inden for kviklån, skal du dog ikke være nervøs for, om muligheden for hurtig udbetalingen er blevet fjernet. Det gælder nemlig stadig, at ansøgningsprocessen er forholdsvis enkel og hurtig, og at du kan få pengene udbetalt efter kort tid. 


Forskellen er simpelthen bare den, at kviklånene i dag er blevet væsentlige billigere, end hvad de tidligere har været. En stor fordel for dig, der søger et kviklån på nuværende tidspunkt.

Hos MONEYBANKER.dk ved vi, at prisen kan have afgørende betydning for dit valg af lån. Vi har derfor samlet en række billige lån, som du uforpligtende kan sammenligne og ansøge.

Hvad er et ÅOP-loft?

Et ÅOP-loft er som nævnt regeringens forsøg på at gribe ind og dermed gøre op med dyre kviklån. Mange danskere er nemlig tidligere endt i en ond gældsspiral, men med ÅOP-loftet forbydes alle forbrugslån med en ÅOP på over 35 %.

Hvad er et markedsføringsforbud?

Udbydere, der tilbyder lån med en ÅOP på 25 %, må ikke længere markedsføre et forbrugslån. Således er det blevet vedtaget, at det ikke længere er muligt at gøre reklame for dyre kviklån i toge, busser, tv og så videre.

Hvad et omkostningsloft?

Det er ikke længere muligt for udbydere at tjene penge på rykkegebyrer og andre strafrenter. Omkostningsloftet betyder derfor, at man maksimalt skal tilbagebetale det dobbelte af lånet i renter, gebyrer og afdrag alt i alt.

Renter på kviklån

Renter er noget af det vigtigste, du bør være opmærksom på, når du overvejer at optage et lån. Som sagt vil renten altid afhænge af, hvor meget du låner, samt hvilken udbyder du ender med at vælge. 

Du skal se renten som det beløb, låneudbyderen i sidste ende tjener på at låne dig penge. Det er altså et gebyr, du betaler for at få lov til at låne pengene, og renten er derfor en specifik procentsats af det samlede beløb.

Som vi allerede har været inde på, vil et kviklåns renter altid stige, desto flere penge du vælger at låne. Derudover det vigtigt at være opmærksom på, at der kommer renters rente, hvis løbetiden er længere end et år. 

Dog er det sjældent, du som sagt får mulighed for at få en længere løbetid end tre måneder. 

En anden vigtig faktor, der er værd at kende til, er, at du ofte kan få lov til at optage et kviklån gratis i den første periode, hvis du er ny kunde. 

Husk også at hold øje med disse ting

Ud over du selvfølgelig skal være opmærksom på renten, er det også en god idé at holde øje med lånevilkår, tilbud og øvrige fordele og ulemper ved det pågældende lån. 

Det er nemlig tit og ofte sådan, at kviklåns renter som regel er højere i modsætning til mange andre lån på markedet. Årsagen hertil er, at processen er kortere, end den er med andre lån, hvilket for nogen netop er af en fordel ved at optage et kviklån. 

Derudover slipper du også for at stille større ejendele som hus og bil som sikkerhed, når du optager et kviklån. 

Er du fortsat usikker på, om du ved nok om kviklån og renter? 

Så kan du tage en test hos DR for at være sikker på, du forstår det mest nødvendige, når du skal optage et lån.  

Lendo

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 2,95 - 24,24%

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 85.000 kr. Løbetid 5 år. ÅOP 7,68 %. Variabel debitorrente 7,00 %. Etablering 850 kr. Samlet tilbagebetaling 102.000 kr. Løbetid 1-12 år. Rentespænd 0,00-24,24 %.
Nordisk Lån

Lånebeløb: 10.000 - 500.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 4,11 - 21,77%

Låneeksempel: Låneeksempel: Ved 7.00% variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7.97%. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 301.968 kr. Samlede kreditomkostninger: 51.968 kr.
LEASY Minilån

Lånebeløb: 10.000 - 150.000 kr.

Løbetid: 36 - 102 mdr.

Pålydende rente: 9,9 - 19,56%

Låneeksempel: Den månedlige ydelse er baseret på fast debitorrente 16,90% - 20,98%. ÅOP 20,51% - 24,86%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 167.437 - 182.612. Samlede kreditomkostninger kr. 67.437 - 82.612. Alle omkostninger og gebyrer er medtaget i beregningen, forudsat betaling via HomeBanking.Fortrydelsesret 14 dage. Løbetid min. 36 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%

Låneeksempel på kviklån

For at give dig et mere konkret eksempel, kan et priseksempel på et kviklån se således ud. Her er der tale om et lånebeløb på 10.000 kroner og en løbetid på 24 måneder. 

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at renten her er variabel, hvilket betyder, at den kan variere fra år til år eller måned til måned.

LånebeløbMånedlig ydelseLøbetidRenteÅOPTilbagebetalingsbeløb
10.000 kroner518 kroner24 måneder14,71%24,06%12.419 kroner

Eksemplet her følger dog ikke en løbetid på de tre måneder, som tit er en lånebetingelse for et kviklån. Dog fremgår det i eksemplet, at den månedlige ydelse er forholdsvis lav, men at du skal tilbagebetale 2.419 kroner som minimum i dette eksempel. 

Det er værd at huske, at det selvfølgelig varierer fra udbyder til udbyder, hvor meget du skal betale tilbage, og hvad renterne ligger på.

Høj eller lav rente på kviklån?

For at finde det helt rette kviklån bør du som sagt holde øje med den pågældende rente – er den lav eller høj? Der er som sagt stor forskel på renter, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Hvis du gerne vil finde låneudbydere, der tilbyder en lav rente, er det vigtigste at holde dig opdateret på markedet. Derudover vil prisen afhænge af dine lånevilkår.

Nye kviklån

Hos MONEYBANKER.dk holder vi altid vores oversigt opdateret med de nyeste kviklån. 


Når vi vurderer nye kviklån kigger vi på, hvordan deres lånetilbud, kundeservice og omkostningsniveau m.m. er sammensat, og ud fra denne vurdering tager vi stilling til, om vi ønsker at have det nye kviklån repræsenteret på MONEYBANKER. 


Lever det nye kviklån ikke op til vores standarder for kvalitetslån, optager vi det ikke i vores sammenligningstjeneste.


Du kan derfor ikke forvente, at vi har alle nye kviklån repræsenteret på vores sammenligningsservice. Der kommer løbende nye kviklån på markedet, men nyt betyder ikke altid bedst


Hos MONEYBANKER.dk fokuserer vi på kvalitet fremfor kvantitet i vores oversigt over lånemuligheder.

Nye kviklån Juni 2024

Det danske lånemarked bugner af kviklån, og der dukker stort set hele tiden nye låneudbydere op, hvilket jo blot gør udbuddet endnu større. Det betyder for det første, at der er frit valg på alle hylder, og du kan derfor være næsten stensikker på at finde et kviklån, der matcher dine behov og din private økonomiske situation.

Det betyder dog også, at det kan blive svært at finde hoved og hale i de mange kviklån, for hvornår er det en god idé at sige: "Ud med det gamle, ind med det nye"? Det vil vi gøre dig klogere på i vores uvildige låneguide.