Lendo: Lånet med den laveste rente er kun én ansøgning væk

Blev sikker på dit valg! Lendo er blandt de mest populære låneformidlere. Men kender du til Lendo´s vilkår, renteniveau osv.? Hvis ikke, så læs vores anmeldelse først!

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Med én ansøgning hjælper Lendo dig til laveste rente

Lendo er en populær sammenligningstjeneste inden for lån, der har eksisteret siden 2007. I mere end et årti har denne låneformidler hjulpet over en million forbrugere med at spare penge på lån.

Tjenesten er oprindeligt svensk, men Lendo er også til stede i Danmark, Norge, Finland og en række andre lande i Norden og i det øvrige Europa.

Lendo er svaret på dine bønner, hvis du har et aktuelt behov for at låne penge og meget gerne vil optage lånet hos den udbyder, der kan tilbyde det billigste og bedste tilbud.

Lendo lader dig indhente tilbud fra 16 banker med én ansøgning

Lendo giver dig som låneansøger og låntager nogle rigtig gode forudsætninger for at spare penge på dit kommende lån.

Ved at sende én ansøgning gennem tjenesten vil du nemlig kunne indhente tilbud fra op til 16 banker. Ansøgningen bliver nemlig videresendt til låneformidlerens samarbejdspartnere, der straks vil beregne et lånetilbud til dig.

Lendo lader dig indhente tilbud fra 16 banker med én ansøgning

Lendo giver dig med andre ord et godt overblik over låneudbydernes renter og vilkår, så du nemt og bekvemt kan finde det mest fordelagtige lån i bunken af tilbud. 

Hvor meget der er at spare vil variere fra låntager til låntager, og derfor skal du i første omgang sende en personlig låneansøgning. 

De 16 banker / låneudbydere består af følgende:

 • Express Bank
 • AL Finans
 • AcceptLån
 • Sparxpres
 • Modus Finans
 • Resurs Bank
 • Ikano Bank
 • Diba Billån
 • MiniFinans
 • Fellow Finance
 • Ferratum Bank
 • re:member
 • Unilån
 • Smartkredit
 • KreditNU
 • Nordcredit 


Nogle af disse långivere er mere kendte end andre, men fælles for dem alle er, at de har tilladelse til at udbyde lån til danskerne. Du er derfor i trygge hænder.

Optag privatlån, samlelån eller billån gennem Lendo

Lendo er ikke kun stedet, hvor du kan sammenligne tilbud på privatlån. Du kan også sammenligne dig vej til det bedste samlelån eller billån, hvis det er en af disse lånetyper, du er på udkig efter. 

Privatlånet er tiltænkt dig, der ønsker at låne penge til en form for forbrug, eksempelvis køb af rejse, køkken, tilbygning, motorcykel, båd osv. Derfor er dette lån også at betragte som et forbrugslån. 

Ønsker du at samle nogle af dine mange små kviklån eller forbrugslån, så skal du gå med et samlelån. Den tredje og sidste mulighed er et billån, der er tiltænkt dig, der drømmer om at købe en ny eller brugt bil, men ikke har finanserne til at gøre drømmen til virkelighed lige nu. 

Bliv klogere på de tre lånemuligheder mht. lånebeløb, løbetid m.v. nedenfor.

PrivatlånSamlelånBillån
Lånebeløb10.000-350.000 kr.10.000-500.000 kr.10.000-1.000.000 kr.
Løbetid1-12 år1-12 år1-12 år
RenteVariabel (individuelt)Variabel (individuelt)Variabel (individuelt)
Lån uden sikkerhedJaJaJa / nej (individuelt)


Som det fremgår af ovenstående tabel, så er der forskel på, hvor meget du kan låne, alt efter om du vælger et privatlån, samlelån eller billån. De øvrige vilkår er til gengæld helt ens. 

Gode grunde til at benytte Lendo

Lendo er en kendt og populær låneformidler, men det er ingen hemmelighed, at der også findes en lang række andre låneformidlere, der dækker samme behov som denne udbyder.

Vi ser ikke desto mindre en række af gode grunde til at benytte Lendo. Disse vil vi gerne præsentere dig for, så du måske lettere kan danne dig et indtryk af, om denne tjeneste matcher dine ønsker. 

Her er fordelene ved Lendo

 1. 16 banker kæmper om at få dig som kunde (kan give store besparelser)
 2. Lendo har mange tilfredse kunder 
 3. Du kan låne op til 1.000.000 kroner 
 4. Det er nemt og gennemsigtigt at sammenligne renter og vilkår 
 5. Du kan låne penge til ethvert formål


Mere om dette i de næste afsnit.

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
LendMe

Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,6 - 20,95%

Låneeksempel: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 64.330 - 100.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Lånio

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Lån på 150.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 1.563 kr. med var. deb. rente på 7.3% og stiftelsesomk. på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.51% Samlede omk. 75.127 kr. Tilbagebetaling i alt 225.127 kr. 14 dages fortrydelsesret

#1 Den interne konkurrence mellem udbyderne kan give store besparelser

Som låntager kan du gå til mange forskellige låneudbydere, når lånet skal i hus. Det ved de enkelte udbydere godt, og derfor gør de sig umage for at være så konkurrencedygtige som muligt.

Via Lendo kan du sætte nogle af de førende långivere op mod hinanden, og dette kan resultere i store besparelser.

#2 Låneformidlerens kundetilfredshed er høj

Lendo har en kundetilfredshed, som de fleste andre låneudbydere og låneformidlere kun kan drømme om.

#2 Låneformidlerens kundetilfredshed er høj

Kunderne er generelt meget positive og glade, hvad end man læser nogle af anmeldelserne via Trustpilot eller Google My Business. Låneformidleren får bl.a. ros for deres brugervenlige platform, deres hurtige service, deres gode samarbejdspartnere m.v. 

#3 Der er mulighed for at låne op til 1 million kroner

De fleste låneformidlere tilbyder sammenligning af lån på op til 500.000 kr. Lendo skiller sig i den anledning en smule ud. Via denne låneformidler kan du nemlig låne op til 1.000.000 kr. 

Det er dog værd at bemærke, at de høje lånebeløb på mellem 500.000 og 1.000.000 kr. kun kan opnås, hvis der anmodes om et billån. Det er desuden ikke alle låntagere, der kan blive godkendt til så store lån.

#4 Overskueligt overblik over renter og vilkår

Lendo giver dig et rigtig godt og overskueligt overblik over renter og vilkår ved de forskellige lån.

Dermed kan du hurtigt finde frem til det billigste lån.

#5 Valgfrit låneformål

Formålet med at optage enten et samlelån eller billån siger naturligvis sig selv.

Hvad angår privatlånet, så er låneformålet helt valgfrit. Af potentielle låneformål kan der f.eks. nævnes depositum til bolig, renovering, oplevelser og tandbehandlinger.

Krav for at indhente lånetilbud via Lendo

Lendo agerer blot låneformidler og ikke låneudbyder, og de har derfor ingen indflydelse på lånekravene hos de forskellige låneudbydere.

Der er dog nogle grundlæggende krav til at låne penge, som du bør sætte dig ind i. Disse gennemgår vi herunder.

Minimumsalder:18 år
Årlig indkomst som minimum:60.000 kr.
Optagelse af lån trods registrering i RKI tilladt:Nej
Optagelse af lån trods registrering i Debitor Registret tilladt:Nej
Fast bopæl i Danmark påkrævet:Ja
Verificering påkrævet:Ja (via NemID eller MitID)

Kontakt Lendo

Lendos høje kundetilfredshed hænger bl.a. sammen med, at låneformidleren yder professionel support via telefon og mail.

Har du spørgsmål til noget mht. ansøgningsprocessen eller lånetyperne, så kontakt låneformidleren via mail ([email protected]) eller telefon (70 50 00 10). 

Kontakt Lendo

Du har også mulighed for at kontakte Lendo via deres livechat inden for deres åbningstider. 

Træffetiderne fremgår af låneformidlerens hjemmeside. Svartiden på mail er altid inden for en hverdag ifølge deres hjemmeside.

Øvrig info om Lendo

Savner du mere viden om omtalte låneformidler, så kan du blive klogere ved at klikke dig ind på www.lendo.dk – hjemmesiden kan selvfølgelig tilgås via både tablet, smartphone og laptop. Nedenfor får du i første omgang lidt mere info om Lendo.

Fem facts om Lendo:

 • Den danske afdeling har base i København K i Danmark
 • Lendo er ejet af mediekoncernen Schibsted (ejer også DBA og Bilbasen)
 • Tjenesten er helt gratis og uforpligtende at anvende for låntagerne 
 • Lendo Danmark sponsorerer både RFC, AGF og FCK fra den bedste danske fodboldrække
 • Låneformidleren tilbyder også tryghedsforsikringer i samarbejde med BNP Paribas Cardif

Spørgsmål og svar om Lendo

I vores guide om Lendo har vi forsøgt at komme omkring alt, hvad der er værd at vide om denne låneformidler. Vi har dog forståelse for, at der kan opstå visse spørgsmål. Nogle af disse spørgsmål har vi samlet nedenfor.