LEASY Minilån

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

L'EASY Minilån

Med et L'EASY Minilån har du mulighed for at låne mellem 5.000 kr. og 10.000 kr. Dette lån er let at ansøge og stiller som så mange andre online lån ikke krav om sikkerhed.

Ligeledes stilles der ikke spørgsmål omkring, hvad pengene skal bruges til. Når du optager et L'EASY Minilån, får du en hurtig tilbagebetalingsperiode på enten 12, 24 eller 36 måneder efter eget ønske.

Noget af det smarte ved dette lån er, at det er utrolig nemt at overskue den månedlige ydelse. På hjemmesiden ændres den månedlige ydelse hver gang, man ændrer på enten lånebeløbet eller den ønskede løbetid. Hvis man ved, hvor stor en ydelse man kan betale hver måned, er det på denne måde let at finde ud af, hvor stort et beløb man har råd til at låne og derudfra hvor kort eller lang en løbetid, man bør vælge.

Fordelene ved L'EASY Minilån er ud over den lette tilgang og den hurtige afbetaling også den hurtige svartid. Når du sender en ansøgning, får du svar inden for en time. Kan du godkendes til at låne, udbetales beløbet ligeledes hurtigt.

En anden stor fordel ved lånet er, at det kan indfries uden gebyrer. Dette betyder, at du kan betale lånet ud, når du vil, hvis du kan betale på et tidligere tidspunkt.

For at kunne godkendes til et L'EASY Minilån er der nogle generelle krav, som skal være opfyldt, før man kan optage lånet. Disse krav er, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt. Hvis du opfylder disse krav, kan du sende en ansøgning.

Hver ansøgning behandles individuelt.

Sådan ansøger du hos L'EASY Minilån

L'EASY Minilån har en enkel låneprocedure, hvor du nemt og ikke mindst hurtigt kan udfylde og indsende din låneansøgning. På den måde undgår du at skulle stå til regnskab over for din bank, der er tilbøjelig til at spørge ind til alle dele i din økonomi.

Angiv ønsket lånebeløb samt løbetid hos L'EASY Minilån

Det allerførste, du skal gøre er at vælge hvilket beløb, du ønsker at låne. Dette kan som sagt være mellem 5.000 kr. og 10.000 kr.

Ved at trække i boksen kan du således vælge dit lånebeløb, som dog skal være i hele tusinder. Herefter kan du på samme måde vælge din ønskede løbetid, som er den tid, du ønsker at afbetale beløbet på. Løbetiden kan som nævnt være enten 12, 24 eller 36 måneder, som svarer til henholdsvis 1, 2 og 3 år.

L'EASY Minilån - Se din månedlige ydelse

Når du ændrer på lånebeløbet og løbetiden, ændrer ydelsen sig. Inden du lægger dig fast på et bestemt beløb og ikke mindst tilbagebetalingstiden, bør du overveje, hvor stor en ydelse din økonomi kan holde til. Dette kan enten gøres ved at lægge et budget, hvor alle dine indtægter og udgifter indgår.

Da dette er en lidt mere tidskrævende måde, kan et hurtigere alternativ være blot at se på, hvor meget du plejer at have til overs hver måned, når alle dine udgifter er betalt. På den måde kan du se, hvor stor en ydelse, du har plads til at betale i din økonomi.

Når du har fastsat både lånebeløb og løbetid trykker du på knappen ”Ansøg nu”, hvorefter du kommer videre til selve ansøgningen, som omfatter 3 trin.

Trin 1: Udfyld med dine personlige oplysninger

For at indsende en ansøgning skal du indtaste dine personlige oplysninger. Her skal du først indtaste dit fulde navn og adresse samt dit telefonnummer og e-mail adresse. Desuden skal du indtaste din fødselsdato, for at L'EASY lån kan sikre, at du opfylder deres krav om, at du skal være fyldt 20 år.

Når du har udfyldt låneansøgning med dine personlige oplysninger, skal du, inden du kan gå videre, acceptere lånebetingelserne ved at sætte kryds i feltet ”Jeg accepterer L'EASY Minilån´s lånebetingelser”. Herunder skal du ligeledes give dit samtykke til, at L'EASY A/S må indhente kreditoplysninger om dig, så de kan sikre sig, at du ikke er registreret som dårlig betaler. Dette gør du på samme måde ved at sætte kryds i feltet ”Debitor samtykke”.

Når du har indtastet ovenstående oplysninger og afkrydset de omtalte felter, trykker du på ”Næste”.

Trin 2: Brug Nem-ID

For at L'EASY Minilån kan foretage et RKI tjek, kræves dit CPR-nummer. Når man indtaster sit CPR-nummer online, kræver loven, at man logger ind med Nem-ID. Ved at anvende Nem-ID sikrer man samtidig en hurtig låneproces, som ikke mindst er sikker.

Derfor skal du altså logge ind med dit bruger-id og adgangskode og derefter indtaste en nøgle fra dit nøglekort. Når du har gjort det, indtaster du dit personnummer.

Trin 3: Kvittering

Efter du har logget ind med Nem-ID og indtastet dit personnummer, er din ansøgning klar til at blive indsendt. Herefter vil du modtage en kvittering på mail, så du ved, at L'EASY lån har modtaget ansøgningen.

Modtag lånetilbud fra L'EASY Minilån

Efter du har indsendt en låneansøgning, vil du få svar allerede inden for en time. I lånetilbuddet vil de præcise vilkår såsom rente, gebyr og stiftelsesomkostninger fremgå. Det er helt op til dig selv, om du vil gøre brug af lånetilbuddet.

Det er derfor helt uforpligtende at ansøge og aftalen er først bindende, når du har underskrevet lånetilbuddet.