DigiFinans: Nordisk låneformidler med tårnhøj kundetilfredshed

DigiFinans - Læs vores anmeldelse før du ansøger. Så er du sikker på, at du får det helt rigtige lån. Sammenlign og ansøg nedenfor

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

DigiFinans - Tårnhøj kundetilfredshed

Jagten på det bedste lån – med lave omkostninger og gode vilkår – kan være lang og kringlet. DigiFinans har dog en løsning på dette; gennem sammenligning kan du spare mange penge på dit lån.

DigiFinans er sat i verden for at hjælpe nordiske låneansøgere, herunder danske låneansøgere, med at finde de bedste lånetilbud på markedet.

Sammenligningstjenesten er internetbaseret og kan tilgås og benyttes helt gratis via enhver enhed. Du er derfor kun få klik fra at optage et lån, der matcher alle dine ønsker. 

På denne underside vil du kunne tilegne dig en masse viden om DigiFinans og deres koncept, så læs med fordel videre.

DigiFinans er din genvej til det mest fordelagtige lån (sammenligning er hemmeligheden)

Du opnår sjældent de mest fordelagtige lånevilkår ved at låne penge i din egen bank. I alle tilfælde giver det i hvert fald mening at undersøge, hvad andre banker og låneudbydere kan tilbyde af priser og vilkår.

DigiFinans kan i den anledning hjælpe dig. I stedet for at bruge tid og energi på at kontakte de enkelte banker, så kan du nøjes med at sende én ansøgning via denne digitale platform.

Denne ansøgning bliver sendt til +10 låneudbydere, der nu skal kæmpe om at få dig som kunde – og det kræver selvsagt, at de strikker et fordelagtigt lånetilbud sammen til dig. 

Låneudbyderne ved, at de er i konkurrence med andre, og de er derfor villige til at gå en ekstra mil for at være så konkurrencedygtige som muligt. Dette kommer dig som låntager til fordel.

Lån fra 5.000 til 500.000 kr. til dine drømme

DigiFinans er låneformidleren for dig, der ønsker at låne et sted mellem 5.000 og 500.000 kr. Det er nemlig beløb i den størrelsesorden, du kan anmode om at låne. 

Foruden lånebeløbet, så kan du angive dine ønsker til løbetiden – den skal blot ligge på mellem 1 og 15 år. 

Lån fra 5.000 til 500.000 kr. til dine drømme

Gennem DigiFinans kan du helt overordnet anmode om to typer af lån – henholdsvis forbrugslån og samlelån. 

Mangler du penge til at finansiere en tilbygning, rejse, elektronik eller en helt fjerde gode, så er det et forbrugslån, du skal gå efter. Ønsker du i stedet at samle dine eksisterende lån med henblik på at opnå bedre overblik og spare penge, så skal du vælge et samlelån. 

Tip: Lån aldrig flere penge, end du har brug for, og vælg lånets løbetid med omhu

Fordele og ulemper ved DigiFinans

DigiFinans kan meget vel blive stedet, hvor du ender med at indhente og sammenligne lånetilbud, men inden du træffer et valg, bør du selvfølgelig være bekendt med fordelene og ulemperne.

DigiFinans ér en populær låneformidler, og det hænger selvfølgelig sammen med, at de udmærker sig på mange parametre. Vi lægger dog ikke skjul på, at der også er en række ulemper ved at bruge denne tjeneste.

Du får overblikket over fordelene og ulemperne ved tjenesten herunder. Nedenstående er en opsummering af vores anmeldelse af DigiFinans. 

FordeleUlemper
Du skal kun sende én ansøgningDigiFinans samarbejder kun med 11 udbydere
Det er gratis og uforpligtendeUdbyderen yder ikke support i weekenden
Valgfrit lånebeløb mellem 5.000-500.000 kr.
Pengene står på din konto inden for få dage
Du skal ikke stille sikkerhed i dine værdier
Lån alene eller med en medansøger


Som det fremgår af tabellen, så er der flere fordele end ulemper ved at indhente og sammenligne lånetilbud via DigiFinans.

Først og fremmest kan du nyde godt af, at du kun skal sende én ansøgning for at kunne indhente tilbud fra op til 11 låneudbydere. Ovenikøbet er det helt gratis og uforpligtende at sende denne ansøgning. Det er dermed risikofrit for dig. 

Via DigiFinans kan du anmode om lån på mellem 5.000 og 500.000 kr. Du kan dermed låne penge til både mindre køb såsom en tandbehandling eller smartphone såvel som større køb såsom en jordomrejse, tilbygning eller bil. 

Pengene, du låner, gennem en af låneudbyderne via DigiFinans, vil stå på din konto efter kort tid. Der kan gå fra få timer og op til et par dage. Lånet kan desuden optages alene eller med en medansøger - i begge tilfælde skal der ikke stilles sikkerhed for lånet.

Mht. ulemperne, så er der kun et par stykker. 

Først og fremmest må du nøjes med at indhente tilbud fra op til 11 udbydere. Det er langt fra alle udbydere på markedet, men det giver alligevel et fornuftigt sammenligningsgrundlag.

En anden ulempe handler om låneformidlerens træffetider. Du kan nemlig kun komme i kontakt med DigiFinans på hverdage. Vil du derfor låne penge i weekenden, kan du ikke træffe supporten ved behov for hjælp.

Bank Norwegian

Lånebeløb: 5.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 6,49 - 20,73%

Låneeksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 820 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 8,83 % til 23,13 %. ÅOP fra 8,83 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.228 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.228 kr. til 64.915 kr
LendMe

Lånebeløb: 10.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,6 - 20,95%

Låneeksempel: * ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 1.500 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 64.330 - 100.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Lånio

Lånebeløb: 20.000 - 400.000 kr.

Løbetid: 12 - 180 mdr.

Pålydende rente: 3,49 - 11,99%

Låneeksempel: Lån på 150.000 kr. i 12 år Mdl. ydelse 1.563 kr. med var. deb. rente på 7.3% og stiftelsesomk. på 1.500 kr. ÅOP før skat på 7.51% Samlede omk. 75.127 kr. Tilbagebetaling i alt 225.127 kr. 14 dages fortrydelsesret

Sådan ser ansøgningsprocessen ud hos DigiFinans

Du ved nu, at det er gratis og uforpligtende at sende en ansøgning via DigiFinans, men er det også nemt og hurtigt?

Svaret på spørgsmålet er ja. Du skal nemlig kun gennem fire-fem trin for at indsende din ansøgning. Disse fire-fem trin gennemgår vi nedenfor.

Sådan ser ansøgningsprocessen ud hos DigiFinans

Sådan gør du:

1. Angiv ønsket lånebeløb og tilbagebetalingstid (samt diverse personoplysninger)
2. Angiv civilstand, antal personer i husstanden, statsborgerskab m.v. 
3. Angiv boliginformation (boligform, indflytningsår, husstandens månedlige forbrug m.v.)
4. Angiv økonomioplysninger (indtægt, medlem af a-kasse, bankforhold m.v.)
5. Send ansøgningen og afslut processen

Som udgangspunkt vil du kunne udfylde ansøgningen på 5-10 minutter. 

For at komme hurtigt gennem låneprocessen vil det være en fordel, hvis du på forhånd har skabt dig et overblik over alle dine indtægter og udgifter. Disse oplysninger vil du nemlig blive bedt om at videregive, når du ansøger gennem DigiFinans.

Øvrig info om DigiFinans

DigiFinans er bl.a. kendt fra TV og fra flere store nationale nyhedsmedier. Derfor er det sandsynligvis en låneformidler, du har stødt på ad flere omgange. 

Måske er dit kendskab til DigiFinans stort. Måske er din viden om låneformidleren meget begrænset. Uanset hvad der gør sig gældende, kan du læse lidt mere om udbyderen herunder.

Fem facts om DigiFinans:

  • Virksomheden har base i København K i Danmark
  • DigiFinans har følgende slogan: Fordi alle danskere fortjener det bedste lån
  • Låneformidleren er også til stede på flere udenlandske markeder
  • Udbyderen lever af vederlag fra bankerne
  • DigiFinans har en meget høj kundetilfredshed (læs bl.a. anmeldelser på Trustpilot)

Spørgsmål og svar om DigiFinans

DigiFinans’ koncept er simpelt; som låntager kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud fra en række af velrenommerede låneudbydere. Trods det simple koncept kan der opstå visse spørgsmål. Disse spørgsmål besvarer vi herunder.