Følg med i...

Det seneste på bloggen

Rejseforsikring: det kan betale sig

At rejse uden en rejseforsikring kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse. Det er aldrig til på forhånd at forudsige, de ulykker man kommer ud for.

07/01-2017 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Moms

Meromsætningsafgift, eller bedre kendt som Moms, er et skattetillæg på salgsprisen af en vare eller ydelse. Moms er en vigtig del af det at føre regnskab.

22/12-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Aktiebeskatning

Hvis du sælger aktier, der er optaget til handel på et reguleret marked, er gevinsten skattepligtig som aktieindkomst. I denne tekst kan du læse mere om, hvornår værdipapirer beskattes som aktieindkomst, samt hvor meget aktieindkomsten beskattes med.

13/12-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Kørselsfradrag

Hvis du har mere end 12 kilometer på arbejde, kan du trække kørselspenge fra i dit fradrag. Her kan du læse mere om regler og vilkår for kørselsfradrag, som mange også kender som befordringsfradrag.

08/12-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Ejendomsværdiskat og ejendomsskat

I Danmark skal du som boligejer betale to typer skat af fast ejendom: ejendomsværdiskat til staten og ejendomsskat, også kaldet grundskyld, til kommunen.

05/12-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

A-indkomst, B-indkomst, A-skat og B-skat

Det er vigtigt, at du kender til, hvad A-indkomst, B-indkomst, A-skat og B-skat betyder i forbindelse med, at du bliver opkrævet skat. I denne tekst kan du læse mere om de to indkomst- og skattetyper, hvad de hver især dækker over, og hvordan de influerer på hinanden.

28/11-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Lån til dit sabbatår

Overvejer du at tage en pause fra studierne, fordi du trænger til et pusterum, og komme ud og rejser lidt og opleve verden? Det er tiden, hvor man kan fordybe sig og finde ud af, hvad man gerne vil med sit liv.

26/10-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Spar penge: gode råd ved boligkøb

Det er som oftest en dyr fornøjelse at skulle ud og købe bolig. Derfor er det værd at overveje følgende råd, som potentielt kan spare dig for en del af de mange udgifter, der følger med.

19/10-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Forældrekøb: plusser og minusser for forældrene

Formålet med et forældrekøb er som regel at hjælpe barnet til en mere økonomisk stabil og fordelagtig studietid. Barnet bliver derved sikret en husleje til en rimelig pris gennem hele sit studie.

19/10-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

Er et lån løsningen på akut pengemangel?

Uforudsete udgifter har det med at komme på samme tid, og det kan gøre ondt på bankkontoen, når man ikke har noget andet valg end at bruge penge på erstatninger eller reparationer, som har været umulige at spå om.

19/09-2016 Jonas Frandsen
Læs indlæg

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende