Artikler

10 tips til at forøge husets værdi

Her har vi samlet 10 tips til, hvordan du kan øge din boligs værdi. Nogle af rådene koster penge og kan være en større investering, mens andre kan foretages ganske gratis.

04/07-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Boliglån: Sådan får du penge tilbage, når du låner

Du kan optage et boliglån, hvis du vil købe et nyt hus eller en ejerlejlighed. Du kan også vælge at optage et boliglån, hvis du vil i gang med et større eller mindre byggeprojekt og renoveringer af din nuværende bolig.

29/06-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Obligationer: Du vil købe, men hvor begynder du?

En obligation er en form for gældsbrev. Når du investerer i obligationer, låner du reelt udstederen penge. Der findes mange obligationstyper, i artiklen her kan du læse mere.

27/06-2017 Anne La Cour
Læs artikel

Hvad betyder rentebegreberne?

Når du søger efter og læser om lån, vil du ofte støde på forskellige rentebegreber. Begreberne kan være lidt af en jungle at finde rundt i - Bliv klogere her.

19/04-2017 Simon Juhl-Madsbjerg
Læs artikel

Skat i forbindelse med gevinster, præmier og dusører

En afgift på 15 procent er på forhånd trukket fra gevinsten, hvis du vinder i et godkendt spil/lotteri. Bliv klogere på yderligere regler, der gælder i forbindelse med gevinster, præmier og dusører.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Price/Earning

Begrebet Price/Earning (P/E) er et måleredskab, som du kan anvende til at vurdere dine aktier med. Læs mere omkring hvordan det udregnes og kan anvendes her.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Få hjælp til at læse dit årsregnskab

Årsregnskaber kan være svære at læse og forstå, når man ikke er hverken reviser eller vant til at læse regnskaber. Læs med her og få lidt hjælp.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Bliv bekendt med Finanstilsynet

Finanstilsynet er en myndighed, som blev dannet i 1988, og som hører under Erhvervs- og Vækstministeriet. Dets primære opgave er at føre tilsyn med finansielle danske virksomheder.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Værd at vide om boligstøtte

Boligstøtte er forbeholdt dem, der sidder til leje i en bolig. Støtten kan lune i enhver økonomi hos blandt andre studerende og pensionister. Men hvad er kravene for at kunne få boligstøtte, og hvordan bliver den gjort op?

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

Introduktion til investeringsforeninger

Som forbruger kan det være svært at vælge imellem de mange forskellige investeringsmuligheder der er på markedet. Her vil vi give dig en introduktion til investeringsforeninger, som en mulig investeringsmetode.

12/04-2017 Jonas Frandsen
Læs artikel

MONEYBANKER - Vi finder det bedste lån til dig

Lån penge
Ansøg nemt og 100% uforpligtende