Udregn samtlige kurser i verden

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  7 punkter

 • Læsetid

  15 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Udregn samtlige kurser i verden

Sidder du og undrer dig over, hvor meget dollars, pund, euro eller en helt anden valuta er værd i danske kroner? Svaret kan du finde via MONEYBANKER.dk’s valutaomregner. Det er et værktøj, som er lettilgængeligt, og som gør, at du hurtigt kan få styr på, hvor meget du skal veksle til din ferierejse eller betale, når du shopper online på udenlandske hjemmesider. Brug vores valutaomregner for at få den nødvendige information, samt viden om din valutakurs og værdien af dine penge.

Valutakurser – og hvad vil det sige?

Når der er tale om valuta, så hentydes der til et lands betalingsmiddel eller den møntfod, der bruges i det pågældende land. Verdens lande har deres egen valuta, f.eks. har vi i Danmark den danske krone, England har pund, og Tyrkiet har lira.

Dog findes der også lande, der har den samme valuta, som er tilfældet med euroen. Når der er tale om valutakurser, refereres der derfor til værdien af et lands møntfond, især i forhold til et andet lands møntfod. Det handler nemlig om værdiforholdet mellem to valutaer. I denne forbindelse er valutaomregneren brugbar, da den er med til at skabe det realistiske billede af den endelige værdi af dine penge.

Uanset om du rejser meget eller bruger en del tid på at shoppe online på de udenlandske hjemmesider, så kan alle komme i den situation, hvor det kan være lidt svært at holde styr på hvor dyre, tingene egentlig er. I sådan et tilfælde kan du vha. vores valutaomregner hurtigt finde ud af, hvad én given møntenhed er værd i en anden møntenhed. Når det er sagt, så kan man undre sig over, hvem der fastsætter valutakurserne.

Dette kan du blive klogere på i det følgende afsnit.

Nationalbanker og ændringer i valutakurser

Over hele verden er det landenes nationalbanker, der har til opgave at fastsætte valutakurserne for landets møntfod. Valutakurser kan både være faste eller flydende. Når der er tale om faste kurser, er det fordi, de er bundet af internationale aftaler, som bliver justeret, når behovet opstår.

Når der er tale om de flydende kurser, så er det fordi disse justerer og agerer efter markedets udbud og efterspørgsel. Uanset hvilken type valutakurs der er tale om, så er der et hav af ydre faktorer, både nationale og internationale, som har indflydelse på fastsættelse af valutakurserne. De ydre faktorer medfører, at valutakurser ændrer sig, hvorfor det er vigtigt at holde sig opdateret på forskellige valutakurser, når man bevæger sig ud i den store verden.

MONEYBANKER.dk’s valutaomregner opdateres hyppigt, og den er derfor altid nøjagtig og pålidelig, uanset hvilken valuta du skal veksle fra eller til. Står du i en situation, hvor du måske skal kende til en eller flere valutakurser, kan du trygt anvende vores valutaomregner, fordi kurserne er baseret på tallene fra Nationalbanken Valutakurserne ændrer sig, og dette kan være til din fordel, men det kræver, at du holder øje med valutakurserne, inden du begynder at booke rejser eller shoppe online. Der er penge at spare, hvis f.eks. valutakursen er lav, så du kan booke rejsen for billigere penge eller shoppe mere online.

Udregn kurser i verden

Verden er et stort sted, hvilket også betyder, at der findes mange forskellige valutaer. På nuværende tidspunkt findes der over 180 valutaer i verden. At kunne holde styr på alle disse valutaer og udregne de forskellige kurser på den gammeldags måde er tidskrævende, idet du skal bruge tid på at udregne regnestykket på de oplyste priser i fremmede valuta, mens du shopper online eller booker en rejse.

I disse situationer er det attraktivt, ligetil og praktisk at have vores valutaomregner ved din side, da den hurtigt kan hjælpe dig med at regne valuta for dig og spare dig for tid. Der er ingen grund til at hive lommeregneren frem for at udregne valutakonvertering. Det gør vores valutaomregner helt automatisk for dig, da den er nem at bruge, og den giver dig de oplysninger, du skal bruge, når du skal konvertere valuta.

Den gammeldags måde at udregne valutakonverteringer ved brug af en lommeregner hører til fortiden, da den teknologiske udvikling har gjort det muligt, at regnestykket bliver løst for dig i løbet af få sekunder – så hvorfor ikke benytte dig af denne mulighed?

Regnestykket der tager få sekunder

Du skal blot indtaste det beløb, som du gerne vil omregne til en anden valuta, vælge hvilken valuta, du vil konvertere fra, og hvilken valuta du vil konvertere til. Lad os sætte det op i et eksempel:

Du vil gerne finde ud af, hvor meget 5.000 kroner svarer til i pund. Her indtaster du beløbet 5.000, vælger Danmark og dertil Storbritannien og med det samme, kan du se værdien af dine penge i pund. Vil du derimod gerne finde ud af f.eks., hvor meget 700 pund svarer i danske kroner, så taster du beløbet ind og trykker på cirkel-pillen, og så får du resultatet.

Det er nemt og tager få sekunder at få indsigt i og informationer omkring verdens forskellige valutaer, samt præcise tal som er korrekt regnet ud for dig. Her er MONEYBANKER.dk’s valutaomregner et super valg, hvis du har brug for at omregne valuta og leder efter en valutaomregner, som bygger på pålidelig kilder.

Overblik over valutakurser med en opdateret valutaomregner

Det kan være, at du sidder i en situation og af en eller anden årsag, står du og skal bruge mere end én valutakurs, hvor du skal foretage dig hurtige beregninger mellem forskellige valutaer. Og det kan være, at de valutaer, du skal lave konvertering af, ikke er så kendte valutaer. I disse tilfælde er det altid brugbart at have adgang til en valutaomregner, som samler alle verdens valutakurser ét sted.

Ved at have adgang til sådan en valutaomregner giver det dig bedste overblik, sikkerhed og brugervenlig oplevelse. Med MONEYBANKER.dk’s valutaomregner kan du med sikkerhed finde den valuta, du har brug for. Her kan du finde en lang liste af valutakurser – alt fra valutakurser som US dollars, Euro, pund og til de brasilianske real og etiopiske birr.

I vores valutaomregner finder du alle verdens valutaer, som hjælper dig med at konvertere den valuta, du har brug for, uanset hvor du skal hen – så du med sikkerhed kan finde den ønskede valuta. Hos MONEYBANKER.dk gør vi meget ud af at opdatere vores valutaomregner så tit som muligt – helst hver time med friske valutakurser fra blandt andet Nationalbanken. Dette bestræber vi os på, da en opdateret valutaomregner skal være med til at yde sikkerhed og præcise beregning baseret på de nyeste kurser, inden du foretager et køb eller salg af en fremmed valuta.

Hvad er en god valutaomregner?

Det er ingen hemmelighed, at der findes et hav af valutaomregnere på internettet, som du kan vælge imellem. Men hvad er det egentligt, der kendetegner en god valutaomregner? En god valutaomregner skal være nem at bruge og have alle de valutaer, man overhovedet kan forestille sig og baseres på pålidelige kilder. Uanset hvilken valuta man har brug for at vide, skal valutaomregneren kunne hjælpe dig.

Og dette er lige præcis det, som MONEYBANKER.dk bestræber sig på at gøre. Vores valutaomregners brugervenlighed har altid den højeste prioritet, som derfor skal opfylde de krav, som en god valutaomregner skal opfylde, nemlig:

 • Give dig adgang til alle verdens valutaer
 • Giver dig overblik
 • Give dig brugervenlighed og sikkerhed
 • Give dig præcise beregninger på valutakonverteringer
 • Er baseret på pålidelige kilder

Uanset om du skal bruge en valutaomregner, når du handler online på udenlandske hjemmesider, gerne vil kende den nøjagtige pris, er i udlandet og skal veksle penge eller noget helt andet – så er det altid bekvemt og rart at vide, hvor man kan finde en funktionel valutaomregner med opdaterede kurser. Som nævnt tidligere findes der diverse valutaomregner på internettet, men nogle er bedre end andre. Når du er på jagt efter en valutaomregner, anbefaler vi, at du altid kigger efter, at denne bliver opdateret med jævnlig mellemrum, og at du har adgang til de valutakurser, du står og har brug for.

Men der er ingen grund til at bruge tid på at finde en valutaomregner, når MONEYBANKER.dk tilbyder dig en valutaomregner med en række fordele, som gør, at du får en valutaomregner, som altid er opdateret og giver adgang til alle verdens valutakurser. Du kan omregne din valuta alle de gange du har lyst til – helt gratis. MONEYBANKER.dk’s valutaomregner er et brugbar værktøj, som du roligt kan anvende ved planlægning af ferie til online handel.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.593
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.