473.516
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

🔶 Fordele

Kviklånet er til dig, der er fyldt 18 år og som gerne vil hurtigt ind og ud af en lånesituation. Kviklånet gør det nemt at optage et mindre lån og have pengene til rådighed indenfor 1-2 dage. Modsat besværlige banklån, har kviklånet altså en kort og nem ansøgningsproces. Derudover er løbetiden, altså tilbagebetalingsfristen på lånet, også overskuelig. Derudover skal du ikke stille sikkerhed, hvilket betyder, at du kan låne penge til præcis det formål du ønsker, uden at skulle forklare dig, hvad enten det er til regninger eller et nyt fjernsyn.

🔶 Ulemper

Ved kviklånet gør der sig nogle få krav gældende til låneren, som du skal være opmærksom på. Ved alle kviklån gælder det, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor registret. Derudover har nogle låneselskaber krav om, at du skal have en fast indtægt for på den måde at sikre sig en tilbagebetaling.

Ved kviklån skal du være meget opmærksom på ekstra udgifter, da omkostningsniveauet som regel kan være langt højere end ved et lån gennem et almindeligt pengeinstitut.

🔶 Gode råd

Selvom omkostningerne ved et kviklån som regel er meget høje, så kan det dog lade sig gøre at finde et billigt lån, såfremt du er opmærksom på eventuelle faldgruber. Selskaberne lokker alle med forskellige generøse tilbud, såsom lave renter eller ingen administrative omkostninger ved oprêttelsen, og det kan være svært at finde ud af, hvilket tilbud, der er bedst.