Kviklån med NemID

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Kviklån med NemID

Vi ser et stort behov for at låne penge penge blandt danske borgere, mænd som kvinder, unge som gamle. Sådan et behov kan opstå, fordi man har en drøm, man endnu ikke har udlevet, men det kan også opstå i akutte situationer. Derfor er kviklån en god løsning, fordi lånetypen giver danskerne mulighed for at låne penge nemt og hurtigt.

Samtidig ved vi, at der ligeledes er et stort behov blandt danskerne, at de føler sig i trygge hænder, og at de får den bedste rådgivning, når de låner penge. De fleste har nok hørt en eller anden skrækhistorie om en person, der er endt i en gældsspiral, efter han eller hun har optaget et kviklån. Men når låntagere ender i sådan en ubehagelig situation, hænger det oftest også sammen med, at de ikke har haft et overblik over deres økonomi, inden de lånte pengene.

Det har så resulteret i, at de har taget et lån, som de egentlig ikke havde råd til. Der er dog heldigvis mange gode råd at hente, for at du ikke også ender i sådan en kattepine. Og det er så her, MONEYBANKER.dk kommer ind i billedet…

Hvem er MONEYBANKER.dk

Vi, der står bag MONEYBANKER.dk, har specialiseret os inden for lån, der hurtigt og nemt giver ansøgeren penge på lommen. Vi tilbyder nemlig en gratis servicetjeneste, der gennemsøger det danske lånemarked, og derefter håndplukker søgefunktionen de lånetilbud, der bedst passer til dig og dine personlige behov. Det danske marked for kviklån kan muligvis virke uoverskueligt for dig, men via vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt få et overblik over de danske låneudbydere.

Så find dit næste kviklån med NemID’et i hånden – så er du nemlig hurtigt et skridt tættere på at kunne købe den rejse, den bil eller den cykel, som du går og ønsker dig.

Sådan kan vores servicetjeneste hjælpe dig

Det er meget vigtigt for os, at du som låneansøger har tillid til låneudbyderne, samt at du føler dig tryg ved det lån, du har taget. Derfor vil vi efter bedste evne give dig de rette forudsætninger for, at du kan finde frem til det rigtige lånetilbud.

Vores hjemmeside er objektiv

Vi ønsker, at du skal have de bedste forudsætninger for at kunne finde det mest ideelle lån til dig. Derfor har vi foretaget et bevidst valg om at holde vores hjemmeside fri for reklamer. På den måde bliver du ikke påvirket eller forstyrret, når du skal vurdere lånetilbuddene.

Læs om andre ansøgeres erfaringer med at låne penge

Inden for de seneste år finder flere og flere internetbrugere tryghed i at høre om andres oplevelser ved at handle hos virksomheder, inden brugerne selv foretager et køb. Derfor har vi gjort det muligt for dig at vurdere, hvilke udbydere der generelt lever op til andre låntageres forventninger. Dette kan du vurdere ved at kigge efter, hvilke låneudbydere der har fået flest stjerner på Trustpilot.

Derudover kan du læse mere om den enkelte brugers låneoplevelse på Trustpilot.dk.

På vores hjemmeside er de udbydere, der har fået flest stjerner placeret øverst på resultatlisten. På den måde kan du få et indtryk af udbydernes generelle omdømme blandt danske kunder. Deres bedømmelser samt anmeldelser er kun ment som inspiration for dig, og du skal derfor være opmærksom på, at de øverste udbydere på listen ikke nødvendigvis kan give dig det bedste tilbud.

Hvis du har ovenstående råd i baghovedet, når du søger om at lån, kan du hurtigt og nemt tage et kviklån med NemID.

Derfor skal du bruge dit NemID

Ikke alle udbydere, men om ikke andet størstedelen af dem forlanger, at du ansøger om et kviklån med NemID. Når du bruger dit NemID til at låne penge med, viser du samtidig låneudbyderen, at du på rimelig vis må bruge offentlige sider, for eksempel SKAT.dk. Dit NemID giver dig altså en form for et kvalitetsstempel og viser over for låneudbyderen, at du er egnet som låner.

Det er ligeledes også en fordel for dig, da du kan bruge dit NemID til at underskrive kontrakten med. Og det forenkler kun låneprocessen endnu mere, sammenlignet med hvis du skulle møde fysisk op for at kunne sætte din underskrift på papiret.

Det er nogle steder også muligt at låne uden NemID, dette kan du læse mere om i artiklen Hurtig lån uden NemID.

Kom godt i gang med låneprocessen

Der er en række faktorer, du skal være opmærksom på, når du ansøger om et kviklån med NemID. Da hele låneprocessen foregår online, kan du hurtigt og nemt få sendt din ansøgning afsted, hvilket netop er behovet hos mange låneansøgere. Hvis du yderligere følger vores anbefalinger, inden du går i gang med at låne, forenkler du kun processen endnu mere, og der er samtidig en langt større chance for, at du får en positiv oplevelse i forbindelse med dit kviklån.

Fastlæg et budget

Vi vil først og fremmest påpege, at det er meget vigtigt, at du danner dig et overblik over din private økonomi. Vi anbefaler altså, at du fastlægger et budget, så du er bevidst om, hvor stort et beløb du har til rådighed hver måned. På den måde ved du også, hvor mange penge du kan låne af et selskab.

Når du har et overblik over din økonomi, er det ikke kun nemmere for dig at angive nogle realistiske kriterier i søgefunktionen på vores hjemmeside. Det mindsker i høj grad også din risiko for at havne i en generende gældsspiral.

Ansøg hos flere låneudbydere

Vi råder dig til, at du anmoder om mindst tre forskellige lånetilbud. Forklaringen er meget enkel: Når du ansøger hos flere selskaber, får du sandsynligvis også flere tilbud. På den måde kan du frit vælge mellem tilbuddene og i sidste ende takke ja til det tilbud, der har de laveste omkostninger for dig.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at renten på kviklån generelt er forholdsvis høj. Men når du ansøger flere steder, er du også næsten 100 procent sikker på, at du får tilbudt det billigste lån.

Selvom du har sendt en ansøgning afsted til flere låneudbydere, binder du dig ikke til nogen aftale, før du har underskrevet en kontrakt og sendt den retur til udbyderen.

Sådan anvender du vores søgefunktion

Ved at bruge søgefunktionen på vores hjemmeside kan du nemt og enkelt få et overblik over de låneselskaber, der er relevante for dig. Når du angiver dine oplysninger i søgefunktionen, frasorterer den de låneudbydere, som ikke er relevante for dig. På den måde skal du kun fokusere på de lånetilbud, der lever op til dine krav og forventninger.

Trin 1: Lånebeløb

Eftersom du har fastlagt et budget, har du også nemt ved at angive, hvor mange penge du ønsker at låne i alt. Det er en god idé at angive det beløb, du ønsker at låne, da det er meget forskelligt, hvor mange penge låneselskaberne ønsker at låne ud til den enkelte ansøger.

Hvis du kun kender et cirkatal, i forhold til hvor mange penge du ønsker at låne, bør du sætte beløbet lidt højere, så du er sikker på, at låneudbyderen kan efterkomme dine krav. Hvis selskabet efterkommer dine krav til lånebeløbet, kan du bagefter tage kontakt til udbyder, hvis du ønsker at reducere beløbet en smule.

Trin 2: Alder

I andet trin skal du angive din alder, da der også er stor forskel på, hvilke aldersgrupper de forskellige låneselskaber henvender sig til. Det skyldes ganske enkelt, at de ønsker at målrette deres produkter, så kunderne får den bedst mulige låneoplevelse.

Hvis du lige nu er i gang med at indstille søgefunktionen, har du sikkert også bemærket, at du ikke kan angive en alder, der er lavere end 18 år. For at kunne ansøge om et kviklån med NemID, skal du nemlig være myndig, altså minimum 18 år. Hvis du til gengæld har et værgemål, har du ikke mulighed for at tage et kviklån, ligegyldigt hvilken alder du har.

Du kan læse mere om reglerne på dette område i Værgemålsloven på Retsinformation.dk.

Trin 3: Låneperiode

Et fastlagt budget hjælper dig også med at vurdere, hvor lang tid du skal bruge på at betale de lånte penge tilbage. På den måde kan du også give en realistisk angivelse af afbetalingsperioden på lånet, også kendt som lånets løbetid. De fleste kviklånsudbydere tilbyder en løbetid på minimum 12 måneder, og hos nogle selskaber kan du endda få lov til at afbetale på dit lån over en lang årrække.

Det er sikkert fristende at sætte løbetiden så kort som muligt, så du nedsætter omkostningerne ved at låne så meget som muligt. Men jo kortere en løbetid på lånet du sætter, desto højere er de månedlige omkostninger også. Og hvis din økonomi ikke kan rumme så store udgifter hver måned, ender låneomkostningerne med at æde din økonomi.

Og så bliver lånet i sidste ende endnu dyrere, end hvis du havde valgt en længere løbetid.

Kviklån med NemID - Sammenligning

Når du har indstillet søgefunktionen, bør du sammenligne lånene og derefter udvælge de tre låneudbydere, som imødekommer dine lånekrav bedst muligt. Når du sammenligner lånene, skal du ikke kigge på renten, men i stedet sammenligne lånetilbuddene ud fra deres ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og viser, hvad lånet samlet set kommer til at koste dig om året.

ÅOP medregner nemlig renten, administrationsomkostninger og øvrige gebyrer.

Du er til gengæld på den sikre side, når du kigger på lånenes ÅOP. Selvom renten på et af lånene er forholdsvis lav, kan du for eksempel sagtens have overset nogle andre gebyrer, som gør samlet set gør lånet dyrere end de andre lån.

Hvis du har yderligere spørgsmål til låneprocessen eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi altid sidder klar med gode råd og vejledninger. Du kan forvente svar fra os inden for et døgn.

Held og lykke med dit kviklån!