SMS-lån 30 dage

Lånetilbud er opdateret d. 11/08-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

SMS-lån 30 dage

Har du akut behov for at låne et mindre beløb? Så kan et SMS-lån måske være løsningen for dig. Med et SMS-lån kan du typisk låne mellem 500 og 6.000 kroner, men hos de fleste udbydere kan du også låne mere. 

Fordelen ved at optage et SMS-lån fremfor et banklån er, at du får det lånte beløb til rådighed på din konto indenfor ganske kort tid – oftest indenfor få minutter. 

Derudover skal du heller ikke stille sikkerhed for lånet. Da SMS-lån omfatter forholdsvist små beløb, er det en ideel låntype for dig, der skal bruge et mindre beløb til en uforudset regning, eller hvis du mangler penge til et nyt køleskab. 

Et SMS-lån kan derfor være relevant, hvis du har en kortvarig udgift.

SMS-lån til et kortvarigt forbrug

SMS-lån kan bruges til at dække et kortvarigt forbrug. Det vil sige et forbrug/køb, du kun foretager én gang og derfor ikke er en tilbagevendende udgift. Hvis du har behov for at låne penge til den samme udgift hver måned, bør du i stedet gennemgå din privatøkonomi og dit budget og finde ud af, hvordan du kan få din økonomi til at løbe rundt, uden du skal låne hver måned. 

SMS-lån har typisk en tilbagebetalingsperiode på 30 dage, hvilket hænger sammen med det relativt lille lånebeløb SMS-lån er henvendt til. Det kan eksempelvis være en udfordring at tilbagebetale et lån på 10.000 kroner i løbet af 30 dage. 

Det er de færreste, der kan det, og hvis du ikke tilbagebetaler rettidigt, bliver dit SMS-lån pålagt ekstragebyrer, og lånet bliver dyrere. I nogle tilfælde er det dog muligt at få forlænget lånet, men det medfører ofte, at renten på SMS-lånet bliver højere. 

Hvis du har behov for at låne et større beløb med en længere løbeperiode, anbefaler MONEYBANKER, at du undersøger andre låntyper, som kan dække dit behov. Du kan læse om andre forbrugs- og kviklån her på MONEYBANKER’s hjemmeside under fanen ”låneformer”.

Kan du ansøge om et SMS-lån?

Låneudbydernes krav til dig som låneansøger kan variere, men er relativt lempelige. 

De fleste låneudbydere har dog forholdsvis samme betingelser, som typisk er:

  • Du må ikke være registreret i RKI eller et andet skyldnerregister
  • Du har adresse i Danmark og et dansk-registreret mobilnummer samt en mailadresse
  • Du er fyldt 18 år. Vær dog opmærksom på, at mange låneudbydere kræver, du er 20 år eller sågar 25 år
  • Du har et NemID, du kan bruge til at underskrive låneaftalen digitalt med
  • Du har en Nemkonto, lånebeløbet skal indbetales på
  • Du kan dokumentere din indtægt

Brug MONEYBANKER’s søgemaskine

Til at finde de udbydere af SMS-lån, der kan være relevante for dig, kan du bruge MONEYBANKER’s søgemaskine. Når du angiver søgekriterierne lånebeløb, din alder samt tilbagebetalingsperiode, præsenterer søgemaskinen dig for låneudbydere, som kan tilbyde dig det rette SMS-lån. 

Vær opmærksom på, at SMS-lånemarkedet – og lånemarkedet generelt – hele tiden ændrer sig. Det har både betydning for lånetilbuddene og prisen på SMS-lån. Du kan derfor med fordel holde dig opdateret om priserne på SMS-lån her på MONEYBANKER’s hjemmeside.

Spar penge – ansøg flere steder

Når du vil optage et SMS-lån, er du naturligvis interesseret i at finde det billigste lån. MONEYBANKER anbefaler, at du ansøger hos tre udbydere af SMS-lån inden, du underskriver en låneaftale. Det er uforpligtende og gratis at ansøge om flere lån.

Du er ikke juridisk bundet til en låneaftale, før du har underskrevet aftalen. 

Fordelen ved at sende flere ansøgninger er, at du først får den præcise ÅOP (årlige omkostninger i procent) oplyst, når du har sendt ansøgningen og efterfølgende modtager et låntilbud. Når du har modtaget lånetilbuddene fra de forskellige udbydere, kan du sammenligne SMS-lånenes ÅOP. Det er ikke nødvendigvis lånet med den laveste rente, der er det billigste lån at optage. 

Derimod er det SMS-lånet med den laveste ÅOP, der er det billigste, da alle lånets omkostninger er medregnet i ÅOP.

Låneprocessen ved SMS-lån

Du kan både ansøge om SMS-lån online eller via din smartphone/mobiltelefon. SMS-lån er fleksible, fordi du kan optage lånet, når og hvor du vil. SMS-lån er en kviklånstype, hvilket betyder, du skal tilbagebetale det lånte beløb indenfor en kort periode – oftest indenfor 30 dage. 

Låneprocessen ved SMS-lån adskiller sig dog fra andre kviklån, da du ikke behøver at have internetadgang, men blot skal bruge en smartphone/mobiltelefon med signal. 

Her kan du læse, hvordan låneprocessen typisk foregår ved SMS-lån:

Hvor meget er det nødvendigt at låne?

Start med at klargøre, hvor mange penge du vil låne, og hvor stort et beløb det er nødvendigt for dig at låne. Beløbet er typisk mellem 500 og 6.000 kroner, fordi du i de fleste tilfælde skal tilbagebetale beløbet indenfor 30 dage. Husk på, at selvom det kan virke fristende at låne lidt mere, end du reelt har behov for, er det ikke en god idé at stifte mere gæld end højest nødvendigt.

Find låneudbyder(e)

Derefter finder du den låneudbyder, der tilbyder et SMS-lån, der passer til dit behov. I foregående afsnit forklarede vi, hvordan du kan finde udbyderen med det billigste SMS-lån, og du kan med fordel ansøge hos flere udbydere.

Ansøg

Når du har valgt låneudbyderen/låneudbyderne, bliver du instrueret i, hvordan du skal ansøge om at optage SMS-lånet. Typisk skal du angive det ønskede lånebeløb, dit CPR-nummer, mobilnummer og e-mail. Når du modtager lånetilbuddene fra de udbydere, du har ansøgt hos, sammenligner du lånene og vælger det SMS-lån med den laveste ÅOP, da det er det billigste.

Udbetaling

Når du har accepteret låneaftalen, får du pengene udbetalt på din konto indenfor kort tid – i de fleste tilfælde indenfor få minutter. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være forhold, der gør, at udbetalingen tager længere tid – eksempelvis hvis du ansøger sent på dagen eller i weekenden. 

Pengene vil i så fald typisk blive udbetalt næste bankdag. Læs altid låneudbyderens vilkår i forbindelse med udbetaling.