SMS lån - Find SMS lån med hurtig udbetaling

Sammenlign SMS lån og få den laveste rente. Ansøg 100% gratis og uforpligtende

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

SMS lån er hurtigt

Det at låne penge i dag kan i mange tilfælde være en kompliceret proces. Det kan være yderst vanskeligt at låne penge i banken, da de stiller store krav til dig, hvis de skal godkende et lån. Du skal kunne stille en form for garanti for, at du kan betale pengene tilbage samtidig med, at de vil vide, hvad du skal bruge pengene på.

Det kan være rigtig svært for mange at leve op til bankernes krav, hvorfor et kviklån er et rigtig godt alternativ. Der er rigtig mange forskellige slags kviklån, men et af de mest populære på markedet er det såkaldte SMS lån. Et SMS lån er overordnet set kendetegnet ved at være en af de nemmeste - hvis ikke allernemmeste - måder hurtigt og nemt at låne penge online på.

Få her en introduktion til, hvad SMS lån er, hvilke fordele, der er ved denne låneform, og hvad du skal være opmærksom på, når du ansøger om et SMS lån.

Lån hurtigt via SMS lån

Af og til står vi i en situation, hvor vi hurtigt skal bruge ekstra penge. Vi har måske fået en høj tandlægeregning eller ønsker os væk til de varme lande - men vi har ikke pengene, der kan dække vores behov. 

Samtidigt er det er blevet vanskeligere at låne penge i banken, idet de stiller store krav til vores privatøkonomi. Et lån i banken betyder oftest i dag, at du skal stille garanti for, at du afdrage dine lån og derudover vil banken gerne have en redegørelse for, hvorfor du skal låne pengene. 

Ikke alle kan leve op til bankens krav, men de står i en situation hvor de har behov for ekstra penge. I disse situationer kan et kviklån være løsningen. I dag er der mange forskellige former for kviklån, og en af danskernes mest foretrukne kviklån hos er SMS lån. 

Årsagen til SMS lånets popularitet bunder i, at et SMS lån er en nem og hurtigt måde at låne penge på, og få dækket udgifterne nu og her. I det følgende vil du blive introduceret til SMS lån, blive klogere på ansøgningsprocessen, fordelene og hvad du bør være opmærksom på, når du optager et hurtigt SMS lån.

SMS lån 2024

Et SMS lån er som navnet antyder ganske enkelt et lån, som du foretager ved hjælp af din mobiltelefon. Lånet minder på mange måder om andre kviklån, da det lånte beløb som hovedregel skal betales hurtigt tilbage - oftest inden for 30 dage. 

Forskellen er imidlertid, at processen fra ansøgning af lånet til pengene er på din konto, gå hurtigere end de fleste andre lånetyper. Et SMS lån fungerer nemlig på den måde, at du først og fremmest skal finde frem til, hvilken udbyder du ønsker at foretage lånet ved. 

Derefter skal du blot følge de instrukser den enkelte låneudbyder har for SMS lån. Efter du har sendt SMS’en afsted, vil du inden for ganske kort tid få sat pengene direkte ind på din konto. Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor hurtigt pengene er tilgængelige på din konto, men hele idéen med et SMS lån er netop, at det skal gå stærkt. 

Ved mange udbydere vil du modtage pengene inden for et par timer, men det afhænger bl.a. også af, hvornår på dagen du søger. Hvis du søger sent på dagen eller i weekenden, vil du højst sandsynligt først have pengene til rådighed den først efterfølgende bankdag.

Hvor meget kan jeg låne?

Da et SMS lån ikke nødvendiggør, at du kan stille den store sikkerhed samtidig med, at lånet skal betales hurtigst tilbage, er det relativt små beløb, du kan låne ved denne metode. 

Hos de fleste udbydere kan du låne op til 5-6.000 kroner, men det er også muligt at låne langt mindre beløb, f.eks. 500 kroner. Et SMS lån er altså ideelt til dig, som akut står og mangler et mindre engangsbeløb. 

Hvis du står og skal låne et større beløb, skal du vælge et af de andre kviklån på markedet, eller evt. gå i banken for at høre om muligheden for at låne pengene af dem. Hos flere af låneudbyderne kan du låne helt op til 500.000 kr., hvilket gør det attraktivt for mange at låne online uden sikkerhed.

SMS lån rente

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at SMS lån er en af de dyreste lånetyper på markedet, også selvom du kun får et mindre SMS lån på 5.000 kr.. 

Dette skyldes først og fremmest, at låneperioden er meget lav, hvilket gør renten og den samlede ÅOP højere sammenlignet med andre længerevarende former for kviklån. Det skal i denne sammenhæng nævnes, at ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent og er et udtryk for de samlede omkostninger ved et lån. 

ÅOP er altså udover renten andre gebyrer og omkostninger knyttet til et lån. Når du skal ansøge om et SMS lån, er det rigtig vigtigt at holde øje med et låns ÅOP og ikke bare, hvor høj renten er på det enkelte lån. 

Hvis du kun er opmærksom på et låns rente, kan du nemt blive snydt af andre omkostninger i forbindelse med dit SMS lån. Et godt tip er derfor altid at vælge det lån med den laveste ÅOP.

Det er meget forskelligt, hvor høj ÅOP’en er hos de forskellige udbydere af SMS lån. De samlede omkostninger ved et SMS lån vil hos de fleste udbydere ligge et sted mellem 10-30 %, men det afhænger af individuelle faktorer - som f.eks. hvor mange penge, du ønsker at låne.

Stor konkurrence er en fordel for dig

Ligesom på mange andre markeder er der dog rigtig stor konkurrence inden for SMS lån, hvilket betyder, at de forskellige udbydere presser hinanden på prisen for at få forbrugerne til at vælge netop dem. 

Den store konkurrence medfører, at det faktisk hos nogle udbydere er muligt at få et SMS lån helt uden rente og gebyrer, første gang du benytter dem som låneudbyder. Det betyder, at du kun skal betale det beløb tilbage, som du låner. 

Det skal dog nævnes, at det kun er nogle få udbydere, som tilbyder denne service, og det er stadigvæk vigtigt at være opmærksom på det enkelte låns samlede ÅOP.

Det kan umiddelbart virke som en negativ ting, at ÅOP’en er så høj på SMS lån, men samtidig skal du også tænke på, hvor nemt det er at få pengene ind på din konto. Derudover er det beløb, du har mulighed for at låne, ikke specielt højt. 

Det betyder, at selvom ÅOP’en er på f.eks. 10 %, vil det kun være et mindre beløb, som du skal betale tilbage - udover det beløb, som du har lånt. Det vil derfor for de fleste ikke være det store problem at betale lånet tilbage.

SMS lån fordele

Når kviklån eller SMS lån omtales i medierne er diskursen ofte negativ. Mange mener, at et banklån er en langt bedre og sikrere måde at låne penge på. Det er imidlertid vigtigt at slå fast, at der knytter sig en lang række fordele ved at foretage et SMS lån.

De væsentligste fordele vil blive beskrevet i det følgende.

Som nævnt tidligere i artiklen er en af de største fordele ved et SMS lån, at du modtager pengene meget hurtigt. Processen fra du ansøger om et lån, til pengene er på din konto, vil i mange tilfælde kun tage få timer. Alt afhængig af situationen kan der dog gå en enkelt bankdag, før pengene er overført til dig.

Det er altså en kæmpe stor fordel, at du ikke skal gennem en lang og kompliceret proces for at få lånet godkendt og modtage dine penge.

Nem godkendelse af SMS lån

En anden fordel er, at det er meget nemmere at blive godkendt til et SMS lån end mange andre lånetyper. Oftest kræver det blot, at du ikke allerede har et lån ved den valgte låneudbyder, som ikke er tilbagebetalt. 

Derudover er det en vigtig pointe, at du ved de fleste udbydere ikke må være registreret i RKI, der er en database, som registrerer dårlige betalere. De fleste selskaber vil derfor slå dig op for at se, om du har andre lån, du ikke har betalt til tiden.

Derudover er der en række simple krav, du skal opfylde for at kunne blive godkendt til et SMS lån. Disse krav vil blive beskrevet senere.

SMS-lån sikkerhed

Et andet punkt, hvor SMS lånet adskiller sig markant fra f.eks. et banklån er, at du ikke skal stille sikkerhed for at foretage et SMS lån. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at have en stor opsparing eller en fast ejendom med friværdi for at kunne blive godkendt. 

Det faktum, at du ikke skal stille sikkerhed, når lånet indgås gør, at langt de fleste mennesker har mulighed for at opfylde kravene for indgåelse af SMS lån. Læs mere her SMS lån uden krav om sikkerhed.

En fjerde faktor er, at et SMS lån sikrer dig en langt højere grad af anonymitet og medbestemmelse. Hvis du skal låne penge i banken, vil de med stor sandsynlighed spørge ind til, hvad du skal bruge pengene til. Det kan være intimiderende for mange mennesker, da man ikke ønsker, at ens bank skal være medbestemmende i forhold til, hvad man skal bruge penge på.

Hvis du vælger et SMS lån, er der ikke nogen, der spørger ind til, hvad du har tænkt dig at spendere pengene på. Du kan dermed frit benytte din penge - til lige præcis hvad du har lyst til.

Derudover slipper du ved et SMS lån for at stå ansigt til ansigt med en bebrejdende bankmand. Et SMS lån sikrer dig derfor også en vis grad af anonymitet, da lånet kan oprettes over mobilen.

SMSlån størrelse

En sidste fordel er som tidligere nævnt, at det beløb, du som forbruger har mulighed for at låne, ikke er særlig stort. Det kan helt klart ses som en stor fordel, da du dermed højst sandsynligt ikke vil have noget problem med at betale lånet tilbage. 

Det er langt nemmere at overskue betalebetalingen af et relativt lille beløb sammenlignet med et lån på flere hundredetusinde kroner.

Opsummerende kan det altså siges, at de helt klare og tydelige fordele ved et SMS lån er, at det er hurtigt, nemt, uproblematisk og anonymt. Selvom der klart er flest fordele ved et SMS lån, er der imidlertid også en række ting, du skal være opmærksom på, hvis du vælger at benytte dig af denne låneform.

SMS lån ulemper

Den største ulempe ved et SMS lån er helt åbenlyst, at renten er høj sammenlignet med andre former for lån. Et SMS lån er derfor en af de dyreste måder at låne penge på. Det er imidlertid vigtigt, at den højere rente sættes i forhold til de fordele, der knytter sig til sådan et lån. 

Det er ikke nogen hemmelighed, at renten på et SMS lån er højere end, hvis du går til banken, men det er til gengæld langt sværere og mere kompliceret at låne penge af banken.

Du kan derfor vælge at se på det på den måde, at du betaler lidt ekstra for at få alle fordelene med. Det skal derudover nævnes, at renten som tidligere nævnt varierer rigtig meget, da konkurrencen inden for kviklån er rigtig stor. Det er derfor muligt at finde et lån, hvor de samlede omkostninger, ÅOP, er rigtig fornuftige.

Vær opmærksom på tilbagebetaling

En sidste ting, du skal være opmærksom på er, at det er vigtigt, at du har mulighed for at tilbagebetale dit lån til tiden. Det er kendetegnet for et SMS lån, at det lånte beløb tilbagebetales på en gang. Det er altså som udgangspunkt ikke muligt at betale tilbage i rater over en længere periode. 

Det er derfor meget vigtigt, at du er forholdsvis sikker på, at du kan betale lånet tilbage efter de 30 dage, som et SMS lån oftest løber over. Grunden til dette er, at mange udbydere sætter ekstra renter og gebyrer på dit lån, hvis du ikke formår at tilbagebetale det til aftalt tid. For mere information har vi lavet en artikel udelukkende om fordele og ulemper ved SMS lån.

Billigere at samle gæld i nyt lån

Helt overordnet set kan der være rigtige mange forskellige situationer, hvor et SMS lån kan vise sig yderst nyttigt. Først og fremmest kan et SMS lån være en optimal løsning, hvis du står overfor en række praktiske økonomiske udfordringer. 

Hvis du har flere lån som gør din økonomi uoverskuelig og skaber udfordringer for dig, så kan et samlelån være en oplagt løsning. Her samler du sine lån til ét lån, og du skal derfor kun afdrage på dette, hvilket skaber større overskuelighed. 

Oftest giver det også en lavere rente og skaber dermed et større månedligt rådighedsbeløb for dig.

SMS lån er praktiske

Vi kender alle sammen det, at der pludselig opstår en situation, hvor vi akut står og skal betale en regning, som man har glemt alt om. I sådan en sammenhæng er et SMS lån et rigtig godt alternativ, da pengene straks overføres til din konto, og regningen dermed kan komme ud af verden hurtigst muligt.

En anden ting er, hvis du pludselig står overfor en række uforudsete udgifter, som du ikke har haft mulighed for at indregne i dit budget. Det kan f.eks. være, at din bil går i stykker og skal på værksted, da du ellers ikke kan komme til og fra arbejde. 

Du kan også være uheldig, at få problemer med tænderne, hvilket efterlader dig en stor regning ved tandlægen. SMS lån er ideelle til sådanne uforudsete udgifter.

Det kan helt enkelt også være, at du står sidst på måneden og din løn eller SU ikke rækker, indtil du igen får penge ind på kontoen. Her kan et SMS lån også være et optimalt valg, da du jo snart får penge på kontoen igen og dermed mulighed for at betale lånet tilbage rettidigt.

SMS lån til luksus

SMS lån behøver dog ikke udelukkende foretages udelukkende af praktiske årsager. Det positive ved SMS lån er jo netop, at der ikke er nogen, der stiller spørgsmålstegn eller spørger ind til, hvad de lånte penge skal bruges til. 

Det er op til dig individuelt at bestemme det. Derfor kan du også sagtens vælge af optage et SMS lån, hvis du mangler lidt luksus i hverdagen. Det kan være, at du trænger til at komme på ferie med dine nærmeste, eller du står og skal bruge en ny computer til studiestart. 

Det er dermed vigtigt tydeliggøre, at der ikke er begrænsninger for, hvad du kan bruge de lånte penge til. Så længe du i sidste ende har mulighed for at tilbagebetale lånet, kan du bruge pengene til netop det, du har lyst til.

Slutteligt er det vigtigt at slå fast, at SMS lån er nyttigt for dig som skal bruge et forholdsvis lavt engangsbeløb. Hvis du står i en situation, hvor du har brug for at låne rigtig mange penge, er det ikke et SMS lån, du skal gøre brug af.

Kan jeg få et SMS lån?

Det er forholdsvis nemt at blive godkendt og dermed få muligheden for at optage et SMS lån. Det betyder dog ikke, at der slet ikke er nogen krav til dig som låntager i forbindelse med denne slags lån. 

Der er stadigvæk en række kriterier, du skal opfylde for at kunne få lov at låne penge ved hjælp af denne metode. Det er imidlertid vigtigt at slå fast, at kravene varierer meget fra udbyder til udbyder. 

De krav, der vil blive oplistet neden for, er derfor ikke fuldstændige og præcise, men en række krav som udbyderne i mange tilfælde forventer, at du kan leve op til.

Alder det væsentligste kriterium

Først og fremmest skal du være minimum 18 år gammel for at kunne optage et SMS lån. Det er i øvrigt ikke muligt at foretage nogle former for lån så længe, at du ikke er fyldt 18 år. 

Det er dog forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor deres aldersgrænse går. Nogle udbydere accepterer ikke, at du blot er 18 år gammel. Det kan være, at de har en minimumsalder på f.eks. 21 eller 23 år. 

Det er derfor vigtigt, at du holder øje med de forskellige udbyderes aldersgrænse, når du skal vælge den rigtige løsning for netop dig.

Din årlige indkomst

Derudover kan det være et krav ved nogle udbydere af SMS lån, at du skal have en bestemt årlig indkomst. Det hænger sammen med, at de ønsker at være sikre på, at du i sidste ende har mulighed for at betale lånet tilbage. 

Derfor kan du blive bedt om at fremvise en lønseddel som bevis for din årlige indkomst. Det er dog vigtigt at præcisere, at det ikke er tilfældet hos alle udbydere.

Jobsituation

I forlængelse af kravet om en bestemt årlig indkomst er det væsentligt, at du ved de fleste udbydere skal kunne dokumentere, at du er på arbejdsmarkedet. Det er igen for at sikre, at du tjener penge og dermed har mulighed for at tilbagebetale dit lån. Derfor kan det være besværligt at optage et lån, hvis du f.eks. er på kontanthjælp.

Det er dog en meget vigtig pointe, at kravene varierer fra udbyder til udbyder. Sørg derfor altid for at undersøge, hvilke krav det enkelte firma har, inden du starter din ansøgning.

SMS lån 18 år

Hvis du benytter MONEYBANKER.dks søgemaskine, kan du nemt og hurtigt sortere lånene efter dine ønsker. Ønsker du kun at se de låneselskaber, som udlåner penge til 18-årige kan du altså nemt opstille dette som et kriterium. 

Der er ikke mange selskaber med lånetilbud målrettet de 18-årige, hvorfor MONEYBANKER.dks udvalg også er begrænset. Det begrænserede udvalg skyldes den risiko, der er forbundet med at udlåne penge til denne yngre målgruppe, da de muligvis endnu har noget at skulle lære i forhold til at forvalte en privatøkonomi. 

Udvalget stiger i takt med at vedkommendes alder stiger, hvorfor du typisk kan ansøge alle steder, hvis du er fyldt 23 år.

Ansøg hos 3 SMS lån

Når du har besluttet dig for, at et SMS lån er det rigtige valg for dig og samtidig opfylder de krav, som udbyderne stiller, er du klar til konkret at ansøge om et lån.

Du skal i denne sammenhæng være opmærksom på, at det altid er en god strategi at søge om lån hos mindst tre forskellige udbydere samtidig. Dette er vigtigt, da det i sidste ende sikrer dig den lavest mulige rente og dermed det billigste lån.

Det skyldes, at du ved rigtige mange af udbyderne først har mulighed for at se lånets ÅOP, når du modtager det endelige tilbud. Ved at ansøge hos forskellige udbydere kan du derved sammenligne deres tilbud og vælge det, som har de lavest mulige omkostninger. Hvis din ansøgning om lån bliver godkendt, kan du dermed frit vælge det billigste tilbud og undgå et lån med en skyhøj rente.

Det er vigtigt at pointere, at det er uforpligtende at søge om et lån hos alle låneudbydere. Det vil sige, at du i princippet kan ansøge ved 10 forskellige udbydere uden nødvendigvis at vælge at optage lån ved nogle af dem. En låneaftale er først bindende, når den er underskrevet og sendt tilbage til det valgte firma.

Det er altså en kæmpe fordel at ansøge ved mindst tre forskellige låneudbydere, da det i høj grad sikrer dig mod den store ulempe ved SMS lån - den høje rente. Denne simple metode sikrer dig dermed i sidste ende det mest økonomisk attraktive tilbud.

SMS låneudbydere

Ovenstående introduktion skulle gerne have givet dig et indblik i, hvad SMS lån er, og hvad du skal være opmærksom på, før du ansøger om et SMS lån. 

Selvom du har besluttet dig for at ansøge om et SMS lån, kan det dog være yderst vanskeligt at navigere mellem de mange forskellige udbydere på det danske marked. Det kan virke meget uoverskueligt, da mange af udbyderne på overfladen minder rigtig meget om hinanden. 

Det er i denne sammenhæng, at MONEYBANKER.dk kan hjælpe dig med at skabe overblik på et kaotisk lånemarked.

MONEYBANKER.dk giver dig overblikket

MONEYBANKER.dk er en hjemmeside, der på en let og overskuelig måde giver dig et indblik i de forskellige udbydere, der findes på lånemarkedet, så du i sidste ende kan finde den udbyder, som passer til dig - og vigtigst af alt til den laveste rente! 

Hjemmesiden er bygget op på den måde, at du har mulighed for at vælge mellem forskellige services. Du kan vælge at klikke dig rundt på siden, hvor det bl.a. er muligt at læse om de forskellige udbydere, der findes på lånemarkedet, eller du kan læse forskellige spændende artikler knyttet til låneverdenen generelt.

Hvis du står og skal ansøge om et SMS lån, er det imidlertid den bedste løsning at gøre brug af den søgemaskine, du finder på MONEYBANKER.dk. Søgemaskinen kan nemlig ved hjælp af en række enkle trin hjælpe dig med at finde frem til det mest ideelle lån til dig.

SMS lån tilbagebetaling

Husk at når du skal tilbagebetale et optaget lån om det så er et forbrugslån eller lån via SMS, så er det vigtigt at du betaler dit dyreste lån først. Dette kan du høre mere om i nedenstående artikel eller læse om her på raadtilpenge.dk.

SMS lån på MONEYBANKER.dk

Søgemaskinen på MONEYBANKER.dk er bygget meget simpelt op, hvilket gør den let og overskuelig at gøre brug af. Første skridt i processen hen imod at finde et attraktivt SMS lån er at angive to simple søgekriterier - nemlig det ønskede lånebeløb og din alder.

Lånebeløb

Når du vil ansøge om et SMS lån er det vigtigt, at du som det første lægger dig fast på, hvor mange penge du ønsker at låne. Dette er et centralt søgekriterium, da søgemaskinen på den måde har mulighed for at frasortere de låneudbydere, som ikke har mulighed for at efterleve dine ønsker til et lån.

Det kan i nogle sammenhænge være svært at beslutte, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Hvis du står i denne situation anbefales det, at du altid ansøger om et højere beløb, end du umiddelbart havde tænkt dig. Det skyldes kort og godt, at der er en risiko for, at den enkelte udbyder ikke kan tilbyde dig et lån i den størrelsesorden, du ansøger om.

Det kan derfor i sidste ende betyde, at beløbsstørrelsen reduceres.

Det kan selvfølgelig sagtens være, at du får godkendt din ansøgning og i sidste ende når frem til, at du kun er interesseret i at låne et mindre beløb, end du har ansøgt om. Det er ikke noget problem. I sådan en situation kontakter du blot udbyderen og beder om at få beløbet sat ned.

Derefter vil du inden for kort tid modtage et nyt og reduceret tilbud.

Til sidst skal det nævnes, at du altid kan tage kontakt til en eller flere udbydere, hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med beløbsgrænsen eller din ansøgning generelt. De vil altid være klar til hurtigt at besvare dine spørgsmål.

Alder

Det andet søgekriterium er ganske enkelt, at du skal indtaste din alder. Dette er vigtig, da det er meget forskelligt, hvor gammel du skal være for at kunne låne penge ved de forskellige udbydere. 

Det er nok ikke nogen overraskelse, at det er nemmere at låne penge jo ældre, du er. Det betyder dog ikke, at du ingen muligheder har for at optage et SMS lån som 18-årig. Der vil blot være færre muligheder, hvorfor det er vigtigt, at søgemaskinen kan finde frem til de udbydere, der kan tilbyde et lån til din aldersgruppe. 

Du skal være opmærksom på, at hvis du er 25 år eller derover, har du mulighed for at optage lån hos samtlige udbydere på MONEYBANKER.dk.

Efter du har indtastet det beløb, du ønsker at låne, og din alder vil søgemaskinen finde frem til de udbydere, der kan tilbyde dig et nemt og hurtigt SMS lån eller et hurtig lån. Derefter er næste skridt at sammenligne de forskellige selskaber.

Sammenlign SMS lån

Søgemaskinen har nu ved hjælp af dine søgekriterier fundet frem til de udbydere, der lige umiddelbart passer til dine ønsker. Det er altså nu langt mere overskueligt at gå de forskellige udbydere igennem og se, hvad de kan tilbyde dig som kunde.

Det er nemt at danne sig et overblik, da dine potentielle låneudbydere er oplistet under hinanden og derudover indeholder en række informationer, der er værd at lægge mærke til. Først og fremmest oplyses det, hvor stort et beløb, du har mulighed for at låne ved den enkelte udbyder. 

Derudover er det oplyst over hvor lang en periode, du kan tilbagebetale lånet samt udbyderens svartid på din ansøgning. Disse oplysninger er med til at give dig et hurtigt overblik over, hvilken udbyder som kunne være interessant for dig.

Udover disse overordnede parametre har du mulighed for at klikke på feltet ”Flere oplysninger”. Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele der kendetegner udbyderne samt, hvilke krav de stiller til dig som låntager. Det er bl.a. oplyst, hvad lånets ÅOP typisk vil være, og om det er et krav, at du skal kunne dokumentere din indtægt.

Det er vigtigt, at du er meget grundig, når du sammenligner de forskellige tilbud, så du er sikker på, at du udvælger dig de udbydere, der virker som det bedste match til netop dig.

SMS lån ansøgning

Efter du har sammenlignet de forskellige muligheder, søgemaskinen på MONEYBANKER.dk har oplistet, er sidste trin i processen at ansøge om et SMS lån. Det er i denne sammenhæng vigtigt at huske, at det, som tidligere nævnt i artiklen, er en stor fordel at ansøge hos mindst tre forskellige udbydere. 

Dette er tilfældet, da det i sidste ende giver dig muligheden for uforpligtende at sammenligne de forskellige tilbud og vælge det med den billigste ÅOP.

Når du har udvalgt de udbydere, du vil ansøge ved, kan du ved hjælp af søgemaskinens liste finde et direkte link til de forskellige relevante udbydere. Herefter bliver du viderestillet til udbydernes hjemmeside, hvor du kan påbegynde din ansøgning. 

Det skal nævnes, at det er lidt forskelligt, hvilke oplysninger de forskellige udbydere kræver af dig i forbindelse med ansøgningen. Det vil dog typisk være en række personlige oplysninger omkring dig som person, din indkomst osv. Efter at have udfyldt disse oplysninger vil udbyderen vende tilbage til dig hurtigst muligt med et konkret tilbud på et lån. 

Når du har modtaget et tilbud, står det dig frit for at vælge, om du ønsker at optage et lån hos udbyderen, eller om du vælger at låne pengene andetsteds. Du kan læse mere om at låne hurtigt gennem et SMS lån her.

Slutteligt er det vigtigt at pointere, at du ved nogle udbydere blot skal udfylde ansøgningen på deres hjemmeside, hvorimod det hos andre udbydere foregår ved hjælp af din mobiltelefon. 

Selvom der rent teknisk kan være en lille forskel på, hvordan ansøgningen udfyldes, betegnes begge disse metoder stadigvæk som et ”SMS lån”. Du får altså stadigvæk de mange fordele omtalt i denne artikel, hvad enten ansøgningsprocessen foregår på den ene eller anden måde.