Lån 85.000 kroner

Lån 85.000 kr. hurtigt, nemt og sikkert. Ansøg og få svar med det samme.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Lån 85.000 kr. 

Når du ønsker at låne penge i størrelsesordenen 85.000 kr. eller mere, er din første tanke måske, at det kun er muligt ved at gå en tur i banken. Derfor går mange også i banken, når der skal lånes 85.000 kr. til eksempelvis en ny bil, men hvis du nogensinde selv har prøvet at låne en lignende sum i banken, ved du, at det er både tidskrævende og besværligt. 

Det skyldes, at banker som regel har stramme krav til dig som låntager. Der er bl.a. stramme krav til din økonomi og dit budget, og ofte vil du også blive bedt om at stille sikkerhed i andre af dine ejendele som eksempelvis dit hus.

Disse og andre krav betyder, at mange mennesker reelt set ikke har mulighed for at få et lån i banken. 

Men banken er ikke din eneste mulighed for at låne, og hvis du ikke kan blive godkendt til et lån i banken, eller hvis du bare ikke gider at bøvle med bankens regler og krav, kan du i stedet vælge at optage et lån

Lån 85.000 kr. online 

Der er mange fordele forbundet med at låne penge online, hvor de største fordele er, at du slipper for bankens stramme krav. Når du låner online, skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du skal ikke tid møde med nogen bankrådgiver, som går din økonomi igennem og forlanger en forklaring på, hvorfor du ønsker at ansøge om et privatlån

Der er heller ikke nogen krav til din økonomi udover, at du skal have en fast indkomst, og der er ikke noget krav om, at du skal lægge et budget for at være i stand til at låne – selvom det i de fleste tilfælde er en god idé at lægge et budget for at sikre, at du kan betale pengene tilbage igen. 

Derudover slipper du også for en masse af de andre besværligheder, som er forbundet med at låne i banken. Når du låner online, kan du nemlig klare det hele fra sofaen, og alt du skal bruge er din computer eller din mobiltelefon. Når du låner online, skal du ikke snakke med låneudbydere – du skal bare udfylde en låneansøgning og sende den afsted.

Det tager to minutter og kan klares af alle, der er i stand til at navigere på internettet. 

Når du har brugt et par minutter på at sende din låneansøgning, skal du vente på, at du modtager et lånetilbud. Der går som regel ikke særlig lang tid, før du står med et lånetilbud på det ønskede lånebeløb, og hvis du vælger at godkende tilbuddet, kan du have pengene på din konto i løbet af 1-3 dage. 

En anden stor fordel ved at låne online er altså, at det hele går super hurtigt. Det er ikke bare nemt at ansøge, det går også hurtigt, og et onlinelån er derfor den perfekte løsning for dig, der står og mangler penge her og nu, og som ikke har tid til at vente på banken.

Hvad er kravene til at låne online?  

Som nævnt ovenfor så er det eneste krav til din økonomi, at du skal have en fast indtægt, hvis du vil låne online. Det kan være i form af arbejde, eller det kan være i form af offentlige ydelse – så længe dine årlige indtægter overstiger 150.000 kr. Dette krav stilles for at sikre, at du faktisk har en mulighed for at betale lånet tilbage igen. 

Derudover er der tre andre krav til dig, der vil låne online. Det første krav er, at du skal være myndig. Du kan altså ikke låne, hvis du er under 18 år.

Derudover er der et krav om, at du skal være bosat i Danmark med fast adresse, men det sidste krav er, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. 

De fleste danskere lever allerede op til disse krav, og det er derfor, at forbrugslån er tilgængelig for langt de fleste. Hvis du opfylder disse fire krav, skal du ikke bekymre dig om, at du på nogen anden måde skal bevise, at du bør få et lån. Du kan bare gå i gang med at ansøge, og så vil pengene snart stå på din konto. 

Huske disse gode råd, når du låner online

Selvom det er nemt at låne penge online, skal du alligevel lige sætte foden på bremsen, inden du underskriver et lån på 85.000 kr. Det er nemlig mange penge, som kan komme til at volde dig store problemer senere hen, hvis du ikke har en plan for, hvordan du kan betale pengene tilbage igen. 

Du skal altid huske at tænke dig om, når du låner penge, og det gælder især, når du låner online, da der ikke er nogen rådgiver til at fortælle dig, om et lån er en god idé eller ej. Det er med andre ord dit helt eget ansvar at vurdere, om din økonomi kan rumme lånets udgifter, mens det også er dit job at vælge en løbeperiode, som passer til dit månedlige rådighedsbeløb. 

Lån aldrig mere, end du kan betale tilbage

Det vigtigste i forbindelse med onlinelån er, at du aldrig låner penge, som du ikke har en reel chance for at betale tilbage igen – inklusiv alle de udgifter der er forbundet med at låne. Det lyder simpelt, men det kræver, at du skaber dig og solidt overblik over din økonomi, inden du låner.

Det betyder, at du skal tjekke op på dine indtægter og sammenligne dem med alle dine udgifter – både faste og variable. Det giver dig mulighed for at se, hvad dit økonomiske råderum er hver måned, og kun på den måde kan du se, om der er plads i dit budget til et lån, samt hvor lang en løbeperiode der passer til din økonomi. 

 

Du skal altid tjekke ÅOP, når du låner

For at du kan se, om lånet kan rummes af din økonomi eller ej, skal du selvfølgelig også kende lånets pris. I den forbindelse er det ikke nok bare at kigge på lånets rente, da der er andre udgifter, som du også skal tage højde for. 

Derfor skal du i stedet kigge på lånets årlige omkostninger i procent – forkortet ÅOP – som er den procentdel af lånebeløbet, som du skal betale tilbage på tværs af året. Det gode ved ÅOP er, at tallet indeholder alle lånets udgifter, og det er således det eneste tal, du behøver at kende, når du låner. 

Er et lån den rigtig løsning?  

Det er også en god idé at spørge dig selv, om et lån nu virkelige er den rigtige udvej. Lån er jo dyre, og hvis du i stedet kan skaffe de manglende penge ved at spare sammen, kan du spare store udgifter til renter, gebyrer og så videre. Det billigste vil for mange være at få et billigt samlelån og på den måde bevæge sig væk fra de dyre mindre lån.

Du skal derfor vurdere, om det er muligt at udskyde din udgift lidt, så du selv kan tjene penge ved eksempelvis at arbejde over, ved at sælge noget at dit gamle ragelse eller ved at spare nogle penge andre steder.