Lån 35000 kroner

Lån 35.000 kr. uden krav om sikkerhed. Udbetaling sker indenfor 1-3 dage.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  6 punkter

 • Læsetid

  13 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Lån 35.000 kr. 

35.000 kr. er en rigtig stor sum penge, som kan være med til at give dig en væsentlig hjælp i din dagligdag. Det kan være relevant for dig, der står overfor store og akutte udgifter til eksempelvis reparation eller køb af bil, men et lån på 35.000 kr. kan også være relevant for dig, der bare gerne vil forsøde tilværelsen lidt.

Eller måske trænger du til nogle opgraderinger i hjemmet? 

35.000 kr. rækker rigtig langt, når det kommer til renovationer eller indkøb af nyt inventar til hjemmet. Det kan eksempelvis være, at du går med drømmer om: 

 • At få et nyt køkken eller opgradere det gamle, så husets vigtigste rum igen kan blive rart og behageligt at opholde sig i under både spisning og lektielæsning
 • At renovere store dele af dit hus, så du kan tage dit hjems indretning med ind i det nye årti ved at gøre det mere moderne og indbydende 
 • At købe nye hårde hvidevare til køkken og bryggers, så du skal slippe af med de gamle, som måske både er slidte, ineffektive og miljøbelastende 

35.000 kr. kan også bruges til rigtig mange andre ting, og i sidste ende er det kun dig, der bestemmer, hvad dine lånte penge skal gå til. Du skal heller aldrig forklare det overfor nogen i forbindelse med låneprocessen, og et onlinelån giver dig således ultimativ frihed til at bruge pengene, som du har lyst. 

Lån 35.000 – men tænk dig om først 

Et lån er ikke bare penge, som du kan bruge løs af for derefter at glemme alt om dem igen. Et lån er nemlig også penge, som du skal betale tilbage igen, og det er i den forbindelse vigtigt, at du tænker over nogle forskellige ting. 

Du skal altid have hovedet med i dine beslutninger, når du låner online, for hvis du ikke har det, kan lånets omkostninger komme til at overraske dig, når pengene skal betales tilbage igen. Når du låner, skal du derfor først og fremmest tænke på, at det ikke er dine egne penge du bruger, men penge som skal betales tilbage der, hvor du har lånt dem. 

Det er vigtigt at have for øje, men det er alligevel noget, som mange glemmer at tænker over, når de låner penge. Det er nemt at blive fristet til at købe f.eks. et nyt køkken, men du skal huske, at det nye køkken kommer med en pris, og den pris er, at du skal afdrage på et lån de næste mange måneder eller år. 

For at du kan få en god oplevelse med dit lån og undgå at havne i unødvendige økonomiske problemer bør du følge et par simple råd, som kan fungere som din garanti for, du ikke kommer til at tage en forkert beslutning, når du låner. 

Har du råd til at betale lånet tilbage? 

Der første, du selvfølgelig bør kigge på, er, om du overhovedet har penge nok til at betale for lånet, når lånets tilbagebetalinger begynder. Det lyder simpelt, men det er også her, at mange begår fejl. Det skyldes at mange ikke har et godt nok overblik over deres økonomi til at vurdere, om der er plads i budgettet til at betale for lånets månedlige afdrag eller ej. 

Men det bør altså være det første du tjekker, inden du låner, da du ellers ikke har nogen chance for se, hvad din økonomi egentlig kan rumme – og her dur det ikke at gætte. Men det er heldigvis forholdsvis nemt at tjekke, hvor stort et lån og hvor store afdrag der er plads til i din privatøkonomi. 

Du skal nemlig bare kende to tal, og det er beløbet for dine kommende månedlige indtægter og beløbet for dine kommende månedlige udgifter. Du skal med andre ord kigge på, hvad du kommer til at tjene fra eksempelvis dit arbejde i de måneder, du regner med at afdrage på lånet i, og du skal kigge på, hvor mange penge du regner med at bruge i samme periode. 

Her skal du kigge på ting som: 

 • Udgifter til husleje 
 • Udgifter til vand, varme og el
 • Udgifter til mad og andet husholdning
 • Udgifter til benzin og anden transport

Ved at skabe dig et grundigt overblik over dine udgifter og indtægter kan du tydeligt se, hvad dit månedlige råderum er, og du kan derfor vurdere, om du har råd til at betale lånet tilbage, eller om du bør forsøge at ændre lidt i din privatøkonomi først. 

Betal pengene tilbage så hurtigt som muligt

Når du har skabt dig et overblik over, hvor mange penge du har at gøre godt med hver måned, kan du også vurdere, hvor lang en løbeperiode på lånet, din økonomi kan holde til. Løbeperioden er den tid, dit låns tilbagebetaling strækker sig over, og jo kortere løbeperiode jo mere skal du afdrage hver måned. 

Mange bliver derfor fristet til at vælge en lang løbeperiode, da de månedlige afdrag er mindre. Men hvis du har plads i økonomien, bør du altid vælge en løbeperiode, der er så kort som mulig. Det skyldes, at der ofte vil være flere omkostninger i forbindelse med langvarige lån, hvilket betyder, at du i sidste ende kommer til at betale flere penge for lånet, end hvis du vælger en kortere løbeperiode. 

Med et lån på 35.000 kr. vil det selvfølgelig være nødvendigt med en vis løbeperiode, men du bør alligevel forsøge at gøre den så kort som muligt ved eventuelt at gøre dit månedlige råderum lidt større. Det kan du måske gøre ved at tage nogle ekstra vagter på jobbet eller ved at spare nogle penge et andet sted. 

Hvad er ÅOP? 

Inden du kan vurdere, hvor lang din løbeperiode skal være, skal du dog først kende prisen på lånet. Lånets totale pris kan du se ved at kigge på lånets ÅOP, som er en forkortelse for lånets årlige omkostninger i procent. 

De årlige omkostninger i procent er den procentdel af lånebeløbet, som du skal betale tilbage på årsbasis, og det er et tal, som indeholder alle lånets udgifter lige fra renter til oprettelsesomkostninger og videre til gebyrer. Kun ved at kende lånets ÅOP kan du vide, om du har råd til at tage et lån på 35.000 kr. eller ej, og kun herigennem kan du vurdere, hvor lang tid den eventuelle løbeperiode kan være. 

Har du mulighed for at finde nogle penge et andet sted? 

Et lån på 35.000 kr. er mange penge, og du bør derfor også altid spørge dig selv, om du ikke kan finde beløbet eller dele af beløbet andre steder. Alt du kan finde vil gavne dig i sidste ende, og det er derfor værd at gøre en indsat for at se, om du måske kan spare nogle penge end andet sted, eller om du kan tjene nogle ekstra penge ved arbejde lidt ekstra. 

Du kan også vurdere, om du har mulighed for at udskyde dit indkøb af eksempelvis et nyt køkken, så du selv kan spare pengene sammen og derved undgå et lån. Det er selvfølgelig ikke muligt for alle at skrabe 35.000 kr. sammen sådan lige med det samme, men måske kan du klare bare en lille del af udgiften selv, så du f.eks. kan nøjes med at låne 25.000 kr. i stedet for. 

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.