Kviklån uden sikkerhed

Kviklån er blevet meget populære gennem de seneste år, og de findes alle steder på nettet. De er lette at optage, og låneprocessen tager ganske kort tid. Desuden stilles der ikke spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til, hvilket tiltrækker mange kunder. En af fordelene ved kviklån er, at det hele kan foregå hjemmefra, lige når man har tid. Ansøgningerne udfyldes hurtigt, og pengene udbetales direkte til ens konto, ofte allerede dagen efter, at lånet er godkendt. Dette betyder også, at man har mulighed for at låne penge utrolig hurtigt, hvis man står i en akut situation, hvor man skal bruge penge her og nu.

En anden stor fordel ved kviklån er, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, ligesom der typisk skal ved banklån. Dette betyder, at du ikke skal stille sikkerhed i hverken hus, bil eller andre værdigenstande. Hvis du er ung behøver dine forældre ligeledes ikke at kautionere for dig, hvis du har brug for at låne penge. Derfor er det noget nemmere at optage et kviklån frem for et banklån, og samtidig risikerer du ikke at skulle af med dine værdigenstande, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage.

Sådan bruger du søgeindstillingerne

Overvejer du at optage et kviklån, kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i de mange online låneudbydere. Derfor har JUST MONEY lavet en hjemmeside, der samler alle online låneudbydere på markedet og gør det let for dig at overskue de mange valgmuligheder. For at sortere i udbyderne kan du starte med at anvende søgeindstillingerne. Her angiver du først hvilket beløb, du ønsker at låne, og herefter angiver du din alder. På den måde vises kun de låneudbydere, der er relevante for dig i forhold til din alder og dit lånebehov, og herved kan du hurtigt sammenligne de forskellige udbydere og udvælge dem, som du vil ansøge hos.

Vi anbefaler, at man altid ansøger om lån hos mindst tre udbydere. På den måde er der større chance for at få lov at låne hos mindst én af dem, og samtidig er der bedre mulighed for at udvælge de bedste lånebetingelser. Dette skyldes, at de specifikke lånebetingelser først fremgår af lånetilbuddet, som man modtager efter at have indsendt en ansøgning og er blevet godkendt til at låne. De specifikke lånebetingelser, herunder den præcise rente, beregnes nemlig ud fra en individuel kreditvurdering, hvorfor de beregninger, der fremgår på de forskellige låneudbyderes hjemmesider, kun er vejledende.

Er du helt ny på markedet, har JUST MONEY desuden opstillet første, anden og tredje pladsen for de mest populære lån. Ved at trykke på ”mest populære” opstilles låneudbyderne i rækkefølge med den mest populære først. Du kan også vælge at trykke på ”laveste rente”, hvor udbyderne i stedet vil blive sorteret efter deres rente, med de udbydere med lavest rente øverst.

Er du i tvivl om, hvad der er smart at gøre, kan du læse nogle af de mange indlæg, der er på bloggen. Har du spørgsmål, kan du desuden stille dem direkte til JUST MONEY ved at trykke på ”skriv en besked” nede i højre hjørne på hjemmesiden.

Se kviklån uden sikkerhed her

På JUST MONEY er der lavet en oversigt over alle online låneudbydere, som der findes på markedet. Her kan du ved at klikke på ”Kviklån” se en oversigt over alle de låneudbydere, der tilbyder kviklån uden sikkerhed. Ved hver udbyder ses de vigtigste informationer såsom muligt lånebeløb og løbetid samt minimums renten, hvilket er med til, at du hurtigt kan skabe dig et overblik over de forskellige muligheder.

At låne uden sikkerhed betyder som nævnt, at du ikke behøver have noget af værdi for at kunne låne. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage, vil du ligeledes ikke miste nogle af dine ting. Hvis du derimod har optaget et lån med sikkerhed i din bil, og du pludselig ikke har mulighed for at betale lånet tilbage, vil det betyde, at låneselskabet kan forlange, at du sælger din bil. På samme måde fungerer det, hvis man har optaget et lån med sikkerhed i huset, hvor det i værste fald kan ende med en tvangsaktion, hvor man må gå fra hus og hjem.

Ved at optage kviklån uden sikkerhed, er der dog større risiko for långiveren, da der jo netop ikke er nogen sikkerhed for, at han kan få sine penge tilbage. Derfor vil der ofte være højere omkostninger forbundet med at optage et kviklån uden sikkerhed, hvilket typisk vil være i form af højere rente.

Kviklån uden sikkerhed kræver et budget

Når man optager et kviklån, er det vigtigt, at man er sikker på, at man kan betale lånet tilbage. Dette skyldes, at der vil komme mange ekstra omkostninger på i form af ekstra renter og gebyrer, hvis ikke man betaler sine ydelser til tiden. For at finde ud af, hvor meget man har råd til at afbetale på et lån hver måneden, kræver det, at man lægger et budget. Fordelen ved at lægge et budget er især, at man får skabt sig et overblik over, hvad man egentlig går og bruger sine penge på i det daglige. Måske får man øjnene op for et overforbrug, eller måske giver det anledning til at se på områder, hvor der kan spares penge.

Det er rimelig ligetil at lægge et budget, og man behøver hverken være bankmand eller matematiker for at få det lavet rigtigt. Først og fremmest skal man have skrevet alle ens indtægter og udgifter ned. Her er det vigtigt, at man husker alle udgifter, både løbende og faste udgifter, herunder også gaver, tandlæge, frisør og lignende udgifter, som der måske kan være en tendens til at glemme. Ligeledes er det vigtigt at huske, at nogle udgifter er årlige, som f.eks. forsikringer, mens andre udgifter er månedlige såsom huslejen. Derfor skal man have regnet alle udgifter om til årlige udgifter for derefter at dividere de samlede årlige udgifter med tolv for at få det månedlige udgiftsniveau. Når man kender de månedlige udgifter, trækker man dem blot fra sin månedlige indtægt.

Når man har trukket sine udgifter fra sine indtægter, skulle man gerne have et overskud, da det ellers vil betyde, at man bruger flere penge, end man har. Ud fra hvor stort dette overskud er, kan man se, hvor meget man vil kunne betale tilbage på et lån hver måned. Man bør dog sørge for, at der stadig er et lille overskud til uforudsete udgifter, så der er lidt luft i økonomien. Når man på denne måde har fundet frem til, hvor meget man kan tilbagebetale hver måned, kan man vælge sit lånebeløb og ikke mindst sin ønskede løbetid ud fra dette.

Hold styr på budgettet

For at undgå at komme i en situation, hvor du ikke er i stand til at betale lånet tilbage, er det vigtigt, at du formår at holde styr på det budget, som du har lagt. Dette kan f.eks. gøres ved at oprette flere kontoer og sørge for, at alle betalinger kører automatisk. Her vil det altid være en god ide at oprette en budgetkonto, hvor alle de faste udgifter betales fra. Når du har regnet ud, hvor mange penge der skal betales fra denne konto hver måned, skal du blot oprette en betalingsservice, hvor dette beløb overføres fra din lønkonto til din budgetkonto.

Ligeledes kan det laves med en madkonto eller forbrugskonto, så man bedre kan holde styr på, hvor mange penge man bruger til mad og diverse hver måned. Når de forskellige kontoer er oprettet, og betalingerne er sat til at blive overført automatisk, er det blot at få tilmeldt alle sine regninger til PBS på budgetkontoen. Her skal man ligeledes sørge for, at ydelserne på ens lån automatisk bliver betalt fra budgetkontoen.

Hvis det laves på denne måde, vil det beløb, som man har tilbage på sin lønkonto være det beløb, man har tilbage til sig selv. På den måde er det let at holde styr på sin økonomi og sikre, at der er penge til at betale alle regninger, og at de bliver betalt til tiden. Overvejer du at optage et kviklån uden sikkerhed kræver det derfor ikke blot, at man lægger et budget forinden, det kræver også, at man kan holde sit budget, i det mindste indtil lånet er betalt ud.

SAFE forsikring

Nogle låneudbydere tilbyder det, som de kalder SAFE forsikring, der er en forsikring, som man kan tilkøbe i forbindelse med, at man låner penge hos dem. Det er især låneudbydere, der udlåner store beløb, som tilbyder denne form for forsikring. En SAFE forsikring sikrer dig, at dit lån vil blive betalt, hvis du ufrivilligt skulle blive arbejdsløs, eller hvis du grundet sygdom eller ulykke bliver uarbejdsdygtig og derfor ikke har mulighed for at betale dit lån tilbage.

Hvis man har i sinde at låne et højt beløb, som skal betales af over flere år, kan denne forsikring være en god ide at overveje, da man i så fald stadig kan betale sit lån, hvis uheldet er ude. På den måde undgår man, at hele ens budget går i stykker, og at gælden vokser sig større og bliver en håbløs gæld, der er svær at komme ud af.