Kviklån uden sikkerhed

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  10 punkter

 • Læsetid

  18 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Kviklån uden sikkerhed

Kviklån, forbrugslån, hurtig lån, SMS-lån. Kært barn har mange navne. De er dog alle kendetegnet ved især én ting: De gør det muligt for danskerne at låne penge nemt og hurtigt.

Alle disse låntyper opfylder nemlig et behov ved mange låneansøgere, som lån hos almindelige penge- og realkreditinstitutter ikke kan opfylde. Der er uden tvivl også et behov for at kunne låne penge på en sikker måde. Det indebærer blandt andet, at man som låneansøger føler, at man har tillid til låneudbyderne.

Hos MONEYBANKER.dk er vi opmærksomme på dette behov, og derfor tilbyder vi en søgefunktion, som giver det dig fulde overblik over, hvilke kviklånsudbydere der findes på det danske lånemarked, samt hvad det enkelte selskab kan tilbyde dig. Igennem vores hjemmeside kan du altså trygt og sikkert ansøge om et kviklån uden sikkerhed. Forvirret? Det er der ingen grund til at være!

Kviklån – med eller uden sikkerhed?

I princippet får du begge dele i ét og samme lån, når du ansøger gennem MONEYBANKER.dk. Lad os forklare hvorfor.

En af de største fordele ved at tage et kviklån er, at udbyder ikke stiller krav om sikkerhed for at ville låne dig penge. Derfor er det eksempelvis ikke et krav, at du ejer fast ejendom for at kunne tage et lån.

Derudover ved vi, at du som ansøger ønsker at finde et låneselskab, som har høj troværdighed i dine øjne. Derfor kan du via vores søgefunktion sikkert finde frem til det lån, som passer bedst til dig og din økonomi. Det handler nemlig ikke kun om at kunne låne penge for at udleve sine drømme, men også om at have ro i sindet.

Og derfor er det vigtigt, at man finder et låntilbud, der ikke lige pludselig byder på ubehagelige overraskelser.

Hvis du ønsker at låne penge uden bekymringer, vil du sikkert gerne vide, hvordan du kan tage et kviklån uden sikkerhed, både billigt, nemt og trygt. Derfor har opstillet en række vilkår, som du skal holde øje med. Derudover har vi også listet flere gode råd op, som vi anbefaler, at du følger.

Kontroller lånets ÅOP

Som låneansøger har du højst sandsynligt et ønske om at finde det billigst mulige lån. Når du skal vurdere omkostningsniveauet ved det enkelte lån, er det vigtigt, at du kigger på lånets ÅOP. ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent, og den oplyser, hvor meget dit lån kommer til at koste dig samlet set om året.

ÅOP medregner nemlig både renten, gebyrer og administrationsomkostninger.

Ansøg hos minimum tre selskaber

Endnu en måde at sikre sig det billigst mulige lån på er, hvis du beder om et lånetilbud fra minimum tre forskellige låneudbydere. Du binder dig nemlig først til en lånekontrakt, når du har sat din underskrift og sendt kontrakten retur til udbyderen, hvilket betyder, at du kan anmode om et lånetilbud helt uforpligtende.

Vi anbefaler, at du finder de låneudbydere, som er mest relevant for dig, og derefter udvælger du mindst tre, som kan give dig nogle fordelagtige tilbud på kviklån uden sikkerhed. Igen råder vi dig til, at du sammenligner lånene ud fra deres ÅOP i stedet for kun at kigge på renten, eksempelvis. Selvom renten på et lån er forholdsvis lav, kan du muligvis have overset nogle andre omkostninger, som i sidste ende gør lånet dyrere end de andre, du havde mulighed for at vælge imellem.

Hvis du derimod kigger på lånenes ÅOP, er du sikker på, at du ikke har overset nogen omkostninger.

Hvis låneudbyderne imødekommer dine låneansøgninger, har du på den måde også flere lånetilbud at vælge imellem. Derfor øger du også dine chancer markant for at få tilbudt det lån med de lavest mulige omkostninger. Hvis du kun ansøger hos én udbyder, får du af gode grunde også kun ét tilbud.

Hvis du sender én ansøgning afsted, ved du heller ikke, om du kunne have fået et bedre lånetilbud et andet sted.

Du kan finde samtlige kviklånsudbydere på markedet ved at klikke påLåneformer.

Vores service er objektiv

Når du bruger vores søgefunktion, bliver du ikke forstyrret af generende reklamer undervejs i låneprocessen. Det betyder, at du kan finde frem til et lån, der passer til dine behov, på det bedst mulige grundlag.

Læs andre brugeres anmeldelser

Hvis du har svært ved at vurdere, hvilke låneselskaber der tilbyder de bedste lån, er der stor hjælp at hente, hvis du tager udgangspunkt i andre kunders anmeldelser og kommentarer. På vores hjemmeside kan du se, hvor mange stjerner det enkelte låneselskab har fået i gennemsnit af danske kunder. Disse bedømmelser stammer fra hjemmesiden Trustpilot.dk, hvor brugerne kan anmelde hele købsoplevelsen ved en given virksomhed.

På hjemmesiden kan du ligeledes læse brugernes uddybende anmeldelser af og kommentarer til den enkelte låneudbyder.

Vi har placeret de mest populære selskaber blandt brugerne øverst på resultatlisten. Du skal dog huske på, at disse selskaber ikke nødvendigvis kan give netop dig det bedste og billigste tilbud.

Fastlæg et budget

Selvom dette afsnit er placeret til sidst, må du bestemt ikke undervurdere vigtigheden af det. Det er mere eller mindre altafgørende, at du lægger et budget og får et overblik over din privatøkonomi, hvis du vil have de bedst mulige forudsætninger for at finde frem til et lån, der lever op til dine personlige forventninger og ønsker.

Når du har fastlagt et budget, har du nemlig også langt nemmere ved at bruge vores søgefunktion. Når du ved, hvor mange penge du har til rådighed hver måned over en længere periode, ved du også, hvor mange penge du er i stand til at låne, samt hvor lang tid du skal bruge for at kunne betale de lånte penge tilbage. Det er nemlig vigtigt, at du angiver så realistiske og præcise oplysninger som muligt i søgefunktionen, så du ikke ender i en ubehagelig gældsspiral.

Derfor er et kviklån en god løsning

Som allerede nævnt, er et kviklån en enkel og hurtig vej til penge, i modsætning til andre låntyper hvor låneprocessen ofte er langsommelig og krævende. Hos eksempelvis traditionelle pengeinstitutter kalder de dig typisk ind til et møde med en rådgiver, der spørger om årsagen til dit lån. Derudover foretager de en grundig kreditvurdering dig, og de kan endda stille krav om sikkerhed i lånet.

Når du derimod ansøger om et kviklån, kan hele låneprocessen foregå online. Derfor bliver du heller ikke indkaldt til et intimiderende møde med en bankansat, som rynker på næsten af dig, når du forklarer ham eller hende, hvorfor du ønsker at låne penge. Kviklånsudbydere har nemlig fuld forståelse for, at årsagen til dit lån er en helt privat sag.

De bruger heller ikke lang tid på at kreditvurdere dig og stiller ikke krav om sikkerhed. Hvis du har akut behov for penge, vil du sikkert også sætte stor pris på, at du svar på din ansøgning inden for få timer. Og hvis udbyder imødekommer din ansøgning, bliver pengene overført til din bankkonto i løbet af få dage.

Det er altså svært at forestille sig, at der findes en nemmere vej til penge på lommen end et kviklån uden sikkerhed.

Men hold øje med…

Ligegyldigt hvilken låneudbyder du låner penge af, er det aldrig gratis at tage et lån, hvad enten det er hos en bank, et realkreditinstitut eller hos en kviklånsudbyder. Låneprocessen hos traditionelle pengeinstitutter er som bekendt ofte langsommelig og besværlig, men til gengæld er renten typisk også forholdsvis lav. Det modsatte er mere eller mindre tilfældet, når du låner penge ved en kviklånsudbyder.

Derfor er det vigtigt, at du følger de råd og anbefalinger, som vi tidligere beskrev, så du kan nedsætte omkostningerne på dit lån så vidt muligt og på den måde finde et lån, der giver dig økonomisk frihed i hverdagen.

Step-by-step: Sådan ansøger du via MONEYBANKER.dk

Hvis du har fulgt vores råd og anbefalinger, er det en smal sag for dig at bruge vores søgefunktion. I søgefunktionen skal du angive tre oplysninger: Dit lånebeløb, din alder og afbetalingsperioden, også kendt som lånets løbetid.

Det er vigtigt, at du angiver, hvor mange penge du ønsker at låne, da det er meget forskelligt fra selskab til selskab, hvor stort et lån de tilbyder deres kunder. Hos nogle kviklånsudbydere kan du nemlig låne helt op til 350.000 kroner, hvor du hos andre kun kan låne op til 20.000 kroner.

Du har muligvis bemærket, at den lavest mulige alder, du kan vælge i vores søgefunktion, er 18 år. Grunden til det er, at du skal være myndig for at kunne tage et kviklån. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at du hos nogle udbydere skal være fyldt 21 år.

Derfor er det vigtigt, at du angiver din alder, så søgefunktionen kan frasortere de udbydere, som du ikke har mulighed for at låne penge af.

Jo længere løbetid du har på dit lån, desto længere tid har du naturligvis også til at betale din gæld, og dermed har du også lavere månedlige omkostninger. Det betyder dog også, at ÅOP’en på dit lån bliver højere.

Derfor kan det være fristende at angive en så kort afbetalingsperiode som muligt, men hvis din økonomi ikke kan rumme særlig store månedlige udgifter, kan dit lån gå hen og blive en rigtig dyr affære. Så vær realistisk, når du angiver, hvor lang en periode du ønsker til at betale de lånte penge tilbage.

Derfor skal du anvende MONEYBANKER.dk

Som allerede nævnt ved vi, at mange danskere ønsker at kunne ansøge om et kviklån uden sikkerhed – nemt og sikkert. Du er i trygge hænder, når du bruger vores søgefunktion, da dens formål er at finde frem til det lån, der passer til dine unikke behov.

Derudover er du garanteret, at vi lever op til krav om sikkerhed og kundeservice, da vi både er e-mærket samt valideret som værende et sikkert website af McAfee.

Sidst, men ikke mindst, er vi også stolte over at kunne informere om, at vores hjemmeside er CO2-neutral.

Du kan læse mere om MONEYBANKER.dk underInfo.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.