Kviklån 5000 kr.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  15 punkter

 • Læsetid

  17 minutter

 • Siden er opdateret

  27/05-2022

Kviklån 5000 kr.

- realiserer både små og store drømme

Kviklån er karakteriseret ved at skabe muligheder samt ved at give anledning til et pusterum i en ellers trist og ensformig hverdag. For eksempel hvis du ønsker at rejse til andre himmelstrøg, hvis du ønsker at invitere din partner på et romantisk hotelophold, langt væk fra hverdagens stress og jag, eller hvis du har en drøm om at flyve en tur i helikopter.

Hvis du tænker, at kviklån kunne være en god mulighed for dig, så anbefaler vi, at du læser med her.

Fordelene ved kviklån

Der er mange gode grunde til at tage et kviklån. Og hvis du på et tidspunkt har prøvet at låne penge i banken, tænker du måske, at låneprocessen i forbindelse med kviklån er lige så langsom og krævende. Men på det punkt kan vi hurtigt gøre dig fri for disse bekymringer, for kviklån er nemlig karakteriseret ved, at du på kort tid kan få penge på lommen.

Og så bliver din ansøgning behandlet på kort tid.

Intet krav om sikkerhed

En af grundene til, at kviklån er en god løsning for de, der oplever, at pengene er lidt små i en periode, er, at der ikke stilles krav om sikkerhed, når du låner hos en kviklånsudbyder, i modsætning til når du låner i et traditionelt pengeinstitut. Derfor skal du eksempelvis ikke bekymre dig om at skulle stille kaution, når du tager et kviklån.

Du kan låne til lige, hvad du ønsker

Når man vil låne penge af sin bank eller sit realkreditinstitut, bliver man ofte indkaldt til et møde, hvor man skal sidde ansigt til ansigt med en bankansat, og forklare ham eller hende hvorfor man har brug for penge. Derfor kan det være ret grænseoverskridende at skulle involvere en forholdsvis fremmed person i sådan en privat sag, fordi man skal overbevise den bankansatte om, at man har en god grund til at skulle låne penge.

Når du til gengæld ansøger om et lån ved en kviklånsudbyder, bliver der ikke stillet generende spørgsmål til årsagen til dit ønske om at låne penge. Udbyderne har respekt for, at du ikke nødvendigvis vil blande andre i, hvorfor du ønsker at låne penge. Hurtigt og nemt får du med et kviklån 5000 kroner eller flere hundrede tusinde kroner på lommen.

Så ikke nok med, at du selv bestemmer, hvad du vil bruge de lånte penge på, har du mere eller mindre også mulighed for selv at bestemme lånets størrelse. Det hele afhænger af, om dine egne drømme er store eller små.

Pengene er dine på kort tid

Det siger næsten sig selv, men en af de største fordele ved kviklån er, at du får overført pengene til din konto i løbet af få dage. Da du kan ansøge online, kan du sende din ansøgning afsted, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig, og ligegyldigt hvad tid på døgnet det er.

Men vær opmærksom på…

Der er ingen tvivl om, at kviklånets mange fordele kan give dig økonomisk handlefrihed i din hverdag. Men hvis du ikke er opmærksom på kviklånets ene ulempe, kan det til gengæld gøre dig økonomisk handlingslammet i stedet for.

Det er nok ingen overraskelse, at størstedelen af alle kviklån har en forholdsvis høj rente, så derfor skal du undersøge lånemarkedet grundigt og vælge dit kviklån med omhu. Og det gælder også, selvom du muligvis kun tager et kviklån 5000. Derfor vil vi anbefale, at du sætter dig godt ind i følgende råd, så du kan finde det billigst mulige lån.

Sådan sænker du dine omkostninger på kviklån

For at sikre at du finder et lån, der passer ind i din økonomi, skal du først og fremmest danne dig et overblik over dine udgiftsposter og din privatøkonomi i det hele taget. Derfor er det rigtig vigtigt, at du lægger et budget, så du er i stand til at vurdere, hvor mange penge du er i stand til at låne. Hvis du ikke fastlægger et budget, risikerer du at låne flere penge, end hvad du egentlig har råd til.

Derfor risikerer du også at ende i en spiral af gæld, fordi gælden kun vokser sig større og større.

Med et fastlagt budget kan du nemmere bruge vores søgefunktion

En anden fordel ved at fastlægge et budget er, at du hurtigt og enkelt kan udfylde søgefunktionen på vores hjemmeside. Ved at bruge MONEYBANKER.dk’s søgefunktion kan du med et enkelt klik sortere i de mange låneudbydere, de findes på det danske marked. Med hjælp fra vores søgefunktion behøver du kun at fokusere på de udbydere, der kan give dig et lånetilbud, som er relevant for dig.

I søgefunktionen skal du angive tre oplysninger: Dit lånebeløb, din alder og lånets løbetid. Din beløbsstørrelse og din afbetalingsperiode er forholdsvis nemme for dig at angive, fordi du netop har lagt et budget. Et budget fortæller dig ikke kun, hvor mange penge du kan låne, men også hvor hurtigt du kan betale din gæld.

Det er ligeledes vigtigt, at du er realistisk i forhold til lånets løbetid, for selvom det kan være fristende at angive en så kort afbetalingsperiode som muligt for at sikre en lav ÅOP, kan lånet godt gå hen og blive en dyr affære, hvis sætter løbetiden for kort. Jo kortere tid du har til at betale dit lån tilbage, desto højere er dine månedlige omkostninger, fordi hele lånet skal betales tilbage på kortere tid. Det er altså vigtigt, at du angiver en løbetid, som din privatøkonomi kan rumme.

Det er også en god idé at angive din alder, da det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilken aldersgruppe de henvender sig til. Du skal være myndig, altså 18 år, for at kunne bruge vores søgefunktion. Derudover skal du være opmærksom på, at mange låneselskaber kræver, at du er fyldt 21 år, før du kan ansøge om et lån.

Hvis du er fyldt 25 år, kan du søge hos samtlige udbydere, som du finder på vores resultatliste.

Sammenlign lånetilbuddene

En anden måde at sænke dine låneomkostninger på er ved at sammenligne de låneudbydere samt deres lånetilbud, som dukker op på resultatlisten. Vi anbefaler nemlig, at du udvælger de tre låneselskaber, som lever bedst op til dine forventninger og krav. Når du sammenligner de forskellige lån, bør du kigge på, hvilke lån der har den laveste ÅOP – disse lån er nemlig de billigste for dig.

Efterfølgende bør du sende en låneansøgning til dem alle tre, så du forbedrer dine chancer for at få tilbudt flere lån. Det er helt uforpligtende for dig at udfylde en ansøgningsformular ved låneselskaberne, da du først er bundet til en kontrakt, når du har sat din underskrift samt sendt kontrakten retur til låneudbyderen.

Hvis lånudbyderne imødekommer din ansøgning, har du også tre forskellige lånetilbud, som du frit kan vælge imellem. Igen anbefaler vi, at du kigger på lånenes ÅOP. Denne kan nemlig være ændret en smule, sammenlignet med da du sammenlignede dem på resultatlisten.

Det skyldes, at låneselskaberne har foretaget en hurtig kreditvurdering af dig, og derfor har den enkelte lånudbyder også skræddersyet lånetilbuddet til dine behov og din økonomiske situation.

Hvad betyder ÅOP?

Som allerede antydet er ÅOP meget afgørende for dig, når du ansøger om et lån. ÅOP står nemlig for årlige omkostninger i procent og viser dig, hvad dit lån samlet set kommer til at koste dig om året. ÅOP medregner både renten, gebyrer og administrationsomkostninger, og derfor er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i ÅOP, så du er sikker på, at du ikke har overset nogen omkostninger eller gebyrer.

Det er et lovkrav, at alle låneselskaber skal oplyse om lånenes ÅOP, så lånansøger er sikret komplet gennemskuelighed.

Krav til dig som ansøger

Selvom det er langt nemmere at tage et kviklån end for eksempel et banklån, er der stadig nogle få krav, som du som ansøger skal leve op til for at kunne låne penge. Lånselskaberne vil naturligvis gerne være så sikre som muligt på, at de ikke taber penge ved at låne penge ud, og af den grund har de også nogle forventninger til dig som kunde.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler

Størstedelen af lånudbyderne på vores resultatliste kræver, at du ikke er registreret som dårlig betaler i nogen skyldnerregistre, såsom RKI (Ribers Kredit Information) og Debitor Registret. Hvis det alligevel er tilfældet, kan du stadig høre om dine muligheder for at tage et kviklån ved at tage kontakt til din lånudbyder, som du ønsker at låne penge af.

Du skal have NemID

Internettet giver mange lånansøgere fleksibilitet, fordi man kan ansøge om sit næste kviklån online. Derfor har du mulighed for at ansøge om dit lån, hvor og hvornår du ønsker det. Og det er en klar fordel, hvis du har et akut behov for penge.

For at kunne søge via internettet kræver flere udbydere, at du har NemID, så de kan se, at du har adgang til offentlige sider, for eksempel SKAT.dk. Du skal bruge dit NemID til at underskrive kontrakten med, hvilket også gør det langt nemmere for dig, fordi du ikke behøver at møde fysisk op for at kunne underskrive låneaftalen.

Du skal dokumentere din indkomst

Det forbedrer i høj grad dine chancer for at optage et lån hos en kviklånsudbyder, hvis du har en fast indkomst. Lånudbyder løber nemlig en væsentligt mindre risiko ved at låne dig penge, når du kan dokumentere, at du har en sund økonomi. Hvis du er gift, kan det forbedre dine lånechancer endnu mere, da selskaberne vurderer dig på baggrund af to indkomster.

Det kan i øvrigt give dig bedre lånevilkår generelt.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
660.438
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.