Kviklån 5000 kr.

Kviklån er i bund og grund en form for forbrugslån, der, som navnet antyder, er hurtig at optage. De fleste kviklån starter fra små lån helt ned fra 3000 kr. til 5000 kr. op til relativt store lån på helt op til 100.000 kr. Kviklån optages på nettet, hvor hele låneprocessen foregår, lige fra ansøgningen udfyldes og indsendes, til godkendelse af lånet og udbetaling af pengene. Når du indsender en ansøgning, vil du hurtigt få et svar på, om du kan låne. Nogle låneselskaber giver svar på under én time. Ligeledes kan du forvente, at pengene vil stå på din konto inden for ganske få dage. Derfor er kviklån altså en utrolig hurtig metode at anvende, hvis man akut står og mangler penge.

Fordele ved kviklån

Udover at kviklån som nævnt er utrolig hurtige at optage, så er der flere fordele, som er værd at tage i betragtning, når man skal beslutte, om man vil optage et kviklån. For det første skal der ikke stilles sikkerhed for lånet, ligesom der oftest skal i forbindelse med traditionelle banklån. Dette betyder, at du ikke behøver at have noget af værdi som f.eks. eget hus eller bil for at kunne optage et lån. Ligeledes betyder det, at du ikke risikerer, at få frataget dine ejendele, hvis du pludselig står i en situation, hvor du ikke kan betale dine ydelser.

For det andet bliver der ikke stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges på, så du har altså fuld frihed til at låne til lige det, du har lyst til og brug for. Det vil samtidig sige, at du ikke skal bruge tid på at møde op nogen steder og forklare din bankrådgiver, hvorfor du har brug for penge.

For det tredje er det blevet meget sikkert at låne penge på nettet, selvom folk kan have sine tvivl, når det hele foregår online. Dette skyldes, at låneaftalerne bekræftes med NemID, så man sikrer sig, at systemet ikke kan misbruges af andre. Alt i alt er kviklån altså meget nemme at optage, og samtidig er det en hurtig og sikker metode til at skaffe lidt ekstra penge, hvis det brænder på.

Oversigt over kviklån

Gennem de seneste år er det blevet meget populært at optage lån på nettet, og der er kommet mange låneselskaber frem, som tilbyder kviklån. Er man ny på markedet, kan det være uoverskueligt og svært at finde rundt blandt de mange tilbud. Derfor har JUST MONEY gjort det nemt for dig at skabe et overblik over de mange muligheder. På JUST MONEY kan du ved at trykke på ”kviklån” øverst på hjemmesiden se en oversigt over alle de låneselskaber, der tilbyder kviklån.

Ønsker du et kviklån 5000, kan du nemt sortere mellem låneudbyderne ved at angive beløbet øverst på hjemmesiden. På samme måde kan du angive din alder, da dette kan have en betydning for hvor mange låneselskaber, der vil låne penge til dig. Dette er dog mest relevant, hvis du er under 20 år, da der her kun vil være ganske få låneudbydere, der er villige til at låne penge til dig. Når du har angivet dit ønskede lånebeløb samt din alder, vil du altså kun have de udbydere tilbage, som er relevante for dig. Denne oversigt hjælper der derfor til hurtigt at skabe et overblik over de mange valgmuligheder. Herefter skal du blot vælge hvilke låneselskaber, du vil ansøge hos.

For at gøre det lettere at vælge imellem de resterende låneudbydere, har JUST MONEY fremhævet de vigtigste informationer i forhold til lånebeløb, tilbagebetalingstid, minimum alder og minimum rente. Dette kan bruges til at give det første indtryk af de forskellige udbydere og gøre det lettere for dig at vælge imellem dem. JUST MONEY vil altid anbefale, at man ansøger hos mindst tre låneselskaber for at have flere tilbud at vælge imellem. Det er helt uforpligtende at indsende en ansøgning, og låneaftalen er først bindende, når du har underskrevet den med NemID.

Du bør lægge et buget selv ved små lån

Optager man et mindre forbrugslån som f.eks. kviklån 5000 kr., er det ofte fordi, man har brug for pengene her og nu. Ved lån med små beløb tænker folk sig måske ikke altid lige så meget om, da beløbene er så små, at det ikke føles som en særlig stor beslutning at optage et lån. Dog skal man være opmærksom på, at det stadig kan blive dyrt at låne set i forhold til, hvor stort et beløb man låner. Derfor bør man være opmærksom på de samlede kreditoromkostninger samt det samlede tilbagebetalingsbeløb. Hvis man f.eks. optager et kviklån 5000, kan man godt risikere at skulle betale det dobbelte tilbage. Dette afhænger dog meget af, hvor hurtig man kan betale sit lån ud, og det vil derfor ofte være en fordel, hvis man hurtigt kan betale lånet tilbage.

For at spare penge, bør man derfor overveje, hvor meget man kan betale hver måned, inden man blot sætter tilbagebetalingstiden på det længst mulige. Samtidig skal man dog være realistisk, så man også har råd til at betale ydelserne. Derfor vil det være en god ide at lægge et budget, selvom der er tale om mindre lån. Når du lægger et budget får du nemlig et overblik over dine indtægter og udgifter, hvorudfra du vil kunne se, hvor meget luft du har i din økonomi til at kunne betale af på et kviklån.

Ud fra dit budget, vil du have bedre mulighed for at vurdere, hvor høj en ydelse du vil kunne betale hver måned. Her er det, at det er meget vigtigt at være realistisk, da man ikke må komme til at sætte sig selv så stramt, at man pludselig ikke har råd til at betale ydelserne til tiden. Sker dette, vil der nemlig hurtigt komme ekstra omkostninger på lånet i form af renter og ekstra gebyrer, og pludselig kan det blive meget dyrere at låne, end man havde regnet med.

Sådan ansøger du om et kviklån 5000

Når du har valgt, hvilke låneselskaber du vil ansøge hos, skal du i gang med selve ansøgningsprocessen. Ved de fleste låneudbydere minder denne meget om hinanden. Først skal man angive sit ønskede lånebeløb samt den ønskede løbetid. Herefter vil du kunne se, hvad din månedlige ydelse vil blive ud fra det beløb og den løbetid, som du har indtastet. Dette trin er derfor vigtigt, da det kan være nødvendigt at justere på både beløb og løbetid for at få en månedlige ydelse, der passer ind i din økonomi.

Når beløbet og løbetiden er valgt, kommer du videre til selve ansøgningen, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger. De fleste låneselskaber har kun brug for ganske få oplysninger for at kunne vurdere, om de vil låne penge til dig. Bl.a. har de brug for dit personnummer for at kunne foretage en kreditvurdering og tjekke, at du ikke står registreret som dårlig betaler hverken i RKI eller Debitor Registeret. For at kunne indtaste dit personnummer skal du først logge ind med NemID, hvorfor det er nødvendigt at du har dette, hvis du vil låne penge online.

Ud over dine personlige oplysninger, skal du også angive dine bankoplysninger på den konto, som du ønsker pengene udbetalt til. Herefter er du klar til at indsende din ansøgning. Når din ansøgning er indsendt, er det blot at vente på svar. Låneselskabet vil nu foretage en kreditvurdering af dig ud fra dine oplysninger. I en kreditvurdering vurderer låneudbyderen, hvor kreditværdig du er, det vil sige, om du ud fra deres vurdering vil være i stand til at betale pengene tilbage.

Din kreditvurdering betyder meget for, hvor høj din rente bliver, og dermed hvor store dine omkostninger på lånet bliver. Hvis din kreditvurdering er for dårlig, eller hvis du er skrevet op i et skyldnerregister, vil du med stor sandsynlighed ikke kunne låne. Hvis du til gengæld kan godkendes til at låne, vil du sammen med svaret få et lånetilbud, som du altid bør se godt igennem. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, underskriver du med dit NemID. Herefter er aftalen godkendt, og pengene vil blive overført til din konto inden for ganske kort tid.

Hvorfor optage et kviklån

Der kan være utallige grunde til, at man har brug for ekstra penge. Det kan både være af praktiske årsager, som at vaskemaskinen er gået i stykker, at bilen skal på værksted, eller at man har modtaget en uforudset efterregning på varme. Det kan derimod også være til lidt mere spændende ting som en ferie, en ordentlig fødselsdagsfest, eller hvad man ellers kunne have brug for. Derfor kan kviklån være en stor hjælp i situationer, hvor man ikke har tid eller tålmodighed til at bøvle med at få et banklån i hus. Desuden låner banken som regel ikke ud til fornøjelser, så hvis man er i den boldgade, vil det være klogt at se sig om efter et kviklån. Er du på udkig efter et lån, kan et kviklån altså være værd at overveje, uanset hvad du skal låne til.