Hurtig lån uden sikkerhed

Hvad betyder hurtig lån uden sikkerhed?

Når du skal ud og tage dit næste lån – så har du den fordelagtige mulighed for at optage et hurtigt lån uden sikkerhed. Denne form for lån betyder, at der stilles færre krav til dig som lånetager. Ydermere skal du ikke pantsætte noget af værdi, som for eksempel, hvis du ejer et hus eller en bil. Med denne låntype undgår du nemlig, at pantsætte dine værdifulde ejendele hvis du ikke har lyst til dette. Med et hurtigt lån uden at stille sikkerhed kan du optage lån helt op til 300.000 kr. Det er nemt, hurtigt og bekvemt.

Du bestemmer selv hvad du bruger lånet til

Et hurtigt lån uden sikkerhed via JUST MONEY gør, at du selv er herre over, hvad du skal bruge dit lån til. Du bruger pengene til det som du har lyst til - uden at vi stiller spørgsmålstegn ved det. Hvis du derimod låner penge ved en bank eller et andet pengeinstitut er kravet, at du gør rede for hvad du skal bruge pengene til.

Via JUST MONEY skal du ikke snakke med nogen bank eller oplyse hvad du skal bruge dine penge til. Du skal blot anvende vores søgefunktioner for at finde de mest attraktive låneudbydere for dig, som du kan finde på vores side her.

Skal du ud og tage et hurtigt lån uden ønsket om at stille sikkerhed, så er JUST MONEY et godt sted at starte. Hos JUST MONEY ved vi godt, at det kan være svært at beslutte, hvilken lånudbyder man skal vælge og hvilken er den bedste - især hvis du låner penge for første gang. Derfor har vi samlet de bedste og mest populære låneudbydere på markedet lige nu, hvor du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over de bedste lånetilbud.

Fordele ved hurtig lån uden sikkerhed

Vil du helst undgå at pantsætte dine værdier eller er du ikke i den situation, hvor du kan sætte noget af værdi i pant – så er et hurtigt lån uden sikkerhed lige noget for dig. Som nævnt tidligere, låner du penge ved pengeinstitutter medfører det, at du skal pantsætte dine værdifulde ejendele. At sætte noget i pant betyder helt konkret, at banken er berettiget til at indkræve det, hvis du ikke afbetaler dine månedlige ydelser på lånet. For nogle personer kan det være overvældende, at skulle pantsætte værdifulde sager. Mens det for andre, er det komplet umuligt, idet de ikke ejer noget, som banken betragter som pantsætning. Med et hurtigt lån uden sikkerhed kan du undgå alle de bekymringer og overvejelser, der er forbundet med pantsætning. Via JUST MONEY risikerer du ikke at miste nogle af dine ejendele i tilfælde af du skulle få det svært ved at betale dit lån tilbage til tiden.

Ulemper ved hurtig lån uden sikkerhed

Der er en række krav der stilles, når du skal optage et hurtigt lån uden at stille sikkerhed. Dog er disse krav langt lempeligere end de krav, som banken eller andre pengeinstitutter stiller. Dette skyldes, at der er et stort marked for denne slags lån. Hos JUST MONEY har vi gjort alt forarbejde for dig og samlet de bedste låneudbydere, der specialiserer sig inden for hurtig lån uden sikkerhed til private kunder som dig. Disse udbyder lån med lempeligere krav, så du kan hurtigere og nemmere optage dit lån. De krav der stilles til dig, når du skal optage denne slags lån er for din skyld som lånoptager. Ved at stille minimumskrav til dig som lånoptager sikrer låneudbydere sig, at du har råd til at tilbagebetale dit lån. Står du pludseligt i den uønskelig situation og ikke kan tilbagebetale dit lån - så risikerer du at lånet bliver dyrere og du kan ende med at blive registreret i RKI. Derfor, er det vigtigt, at du har mulighed for at tilbagebetale dit lån. Mange af vores låneudbydere, som vi har samlet lige præcis til dig har alle fælles interesse - nemlig at du skal kunne optage et lån trygt, nemt og hurtigt uden at stille sikkerhed.

Krav du skal opfylde

Som nævnt, er der en række krav du skal opfylde før du kan optage lånet. Derudover – jo større beløbet er, som du gerne vil låne – jo flere krav stilles til dig som lånoptager. Derfor anbefaler vi, at du gennem JUST MONEY’s søgemaskine undersøger nærmere de enkelte låneudbyderes krav, når du skal optage dit lån. Herunder har JUST MONEY samlet en oversigt over de krav, der oftest stilles, når du gerne vil optage et hurtig lån uden krav om sikkerhed.

Alder og bopæl

Et af kravene til dig som lånoptager er, at du har den ønskede alder. Med andre ord spiller alder en rolle, når du gerne vil låne penge. Alderen har indflydelse på, hvor mange penge du kan låne og hvorvidt du overhovedet kan få lov til at låne penge. Der er en række låneudbydere, der kræver, at du er 18 år, mens andre har en aldersgrænse på 20-23 år. Desuden er det vigtigt, at du har bopæl i Danmark, eftersom det generelle krav hos de fleste danske låneudbydere er, at du bor i Danmark.

RKI registreret?

Er du registreret i RKI skal du være opmærksomhed på, at det kan være svært for dig at optage et lån hos de fleste låneudbydere. Derfor må du forhøre dig hos den enkelte låneudbyder, hvis du er i tvivl om dette.

Indkomst

Din indkomst kan også have betydning, når du gerne vil låne penge og du ikke ønsker at pantsætte noget af din friværdi. Enkelte låneudbydere kræver nemlig, at du har fast indkomst. I situationer, hvor du gerne vil låne et højt beløb, kan et krav for eksempel være, at du som minimum har en husstandsindkomst på 240.000 kroner, men dette svinger meget mellem de forskellige låneudbydere. Derfor kan du roligt bruge vores sammenligninsguide og søgefunktioner for at få flere informationer ved de forskellige låneudbydere.

Hurtig lån uden sikkerhed kræver et budget

For ikke at stå i en situation, hvor du ikke kan tilbagebetale dit lån, anbefaler JUST MONEY, at du kortlægger et budget, som er med til at skabe et overblik over din privatøkonomi. Det er vigtigt, at du ikke mister overblikket over din økonomi, når du skal ud og optage et hurtigt lån uden sikkerhed.

Et budget har mange fordele

Budgettet hjælper dig med at holde styr på dit månedlige rådighedsbeløb. Når du ved hvad dit månedlige rådighedsbeløb er, bliver det også nemmere for dig at afbetale dit lån til tiden. Herved vil du også undgå konsekvenserne som f.eks. at blive registreret i RKI eller at lånet i sidste ende bliver dyrere end du havde regnet med. Når du optager et hurtigt lån og ikke ønsker at stille sikkerhed skal du selv fastlægge, hvor højt din månedlige ydelse skal være. Dette gør du på baggrund af dit budget. Fordelen ved at selv fastlægge din månedlige ydelse gør, at du tilpasser tilbagebetaling til din privatøkonomi. Her er det væsentligt, at du ikke fastlægger din månedlige ydelse for højt, hvilket kan resultere i, at du ikke kan møde alle dine betalinger til tiden. Hvis du ikke tilbagebetaler dit lån til tiden vil der komme yderligere gebyrer og renter på dit hurtigt lån uden sikkerhed. Disse unødvendige omkostninger kan du smertefrit undgå ved at kortlægge et budget over din økonomi. Budgettet medfører en sund økonomi, hvor du ikke kommer til at føle dig presset, selvom du skal tilbagebetale dit lån. Med en kortlægning af budgettet kan du roligt indberegne de øvrige omkostninger ved optagelse af et hurtigt lån uden sikkerhed, som for eksempel betalinger for oprettelse, gebyrer med mere.

Hos JUST MONEY anbefaler vi altid, at du anvender vores søgefunktioner og udvælger mindst tre forskellige låneudbyder og sammenligner lånemuligheder, ud fra dit budget, før du ansøger dit lån. Her skal du bemærke ÅOP, årlige omkostninger i procenter, lånets løbetid og sammenligne disse ved forskellige udbydere af hurtige lån uden sikkerhed. På denne måde kan du nemt se, hvilket hurtigt lån, som ikke kræver sikkerhed, er den mest attraktive for dig og din økonomiske situation. Her er det væsentligt, at slå fast at det er gratis og uforpligtende søge lån, og lånet træder først i kraft når du har underskrevet ansøgningen og sendt den tilbage til lånefirmaet. Derfor benyt dig af denne mulighed og ansøg flere steder.

Ønsker du at optage hurtig lån uden sikkerhed?

Skal du låne penge, så kan du roligt sammenligne dine lånemuligheder hos JUST MONEY, hvor vi skaber et overblik over alle lån du kan optage uden at skulle stille sikkerhed. Allerede nu kan du begynde at undersøge lånemuligheder på markedet, fordi vi har gjort det lettilgængeligt for dig at finde den rette låneudbyder, der passer til dine behov og din økonomi. Ligeså snart du har fundet den rette låneudbyder kan du ansøge dit lån – hurtigt, nemt og effektivt. Du skal ikke booke samtaler, eller vente uger på godkendelse af din låneansøgning. Du skal blot klikke på ansøg for at finde ud af, om det er muligt for dig at optage et hurtigt lån uden at stille sikkerhed.