Sparekassen Sjælland

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  7 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland er til dig, som bor på Sjælland eller Fyn og ønsker at skifte dit nuværende pengeinstitut ud med en virksomhed med styr på økonomien og hjertet på det rette sted. Visionen er at være det førende regionale alternativ til de større landsdækkende banker. Dette gør de ved lokalt engagement, konstant udvikling og fremdrift samt sikring af glade og tilfredse kunder.

Sparekassen Sjælland er på mange måder et godt valg, hvis du overvejer at skifte bank. Hvis din nysgerrighed er blevet vagt, kan du her læse lidt mere om Sparekassen Sjællands baggrund, værdier, produkter og mange andre ting.

Historien bag Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjællands historie går langt tilbage. Faktisk kan denne sparekasse bryste sig af at være Danmarks ældste sparekasse. Det hele startede tilbage til 1825, hvor Sparekassen Sjælland blev grundlagt på det, som i dag er kendt som Torbenfeldt Gods tæt på Mørkøv på Sjælland.

Siden da er det gået slag i slag, og sparekassen har udvidet og udviklet sig. Navnet Sparekassen Sjælland blev egentlig først taget i brug i 2001, da tidligere navne så som Sparekassen Vestsjælland og Sparekassen Nordvestsjælland ikke længere rakte. Sparekassen Sjælland er at finde på hele øen. Sparekassen har været igennem flere fusioner med andre banker og sparekasser, og i 2013 opkøbte Sparekassen Sjælland det, som blev til Sparekassen Fyn, som var et datterselskab.

Sparekassen Sjællands område når således langt ud over djævleøens grænser. I 2016 fusionerede Sparekassen Sjælland dog med datterselskabet, og alle afdelinger går nu under navnet Sparekassen Sjælland-Fyn, men med lokale fortegn. Dette betyder, at man stadig på Sjælland støder på Sparekassen Sjælland, og på Fyn ser man navnet Sparekassen Fyn i gadebilledet. I dag står Sparekassen Sjælland-Fyn skarpt med et stærkt fundament både økonomisk og menneskeligt.

I dag har sparekassen kunder over stort set hele Sjælland, og med 27 filialer rundt omkring er der med stor sandsynlighed også en afdeling tæt på dig, hvis du bor på djævleøen. Banken oplever hvert år vækst og er et godt alternativ til sjællændere, som stiller krav til deres bank og den rådgivning og de produkter, de bliver tilbudt.

Værdigrundlag

Missionen for Sparekassen Sjælland er at gøre området til et bedre sted at leve. Dette rækker langt ud over en banks sædvanlige funktion. Hos Sparekassen Sjælland går man op i partnerskaber med andre virksomheder og foretagender, som kan fremme udviklingen.

Særligt talentpleje og uddannelse har Sparekassen Sjælland fokus på i sine partnerskaber. Det er med andre ord en sparekasse, som vil frem i verden! Der er høje ambitioner for fremtiden, og derfor får man med Sparekassen Sjælland en bank, som er i rivende udvikling, og som bestræber sig på konstant at fortsætte denne udvikling.

I Sparekassen Sjælland er alle velkomne. Det gælder også, selv om du måske først er ved at finde fodfæste i voksenverdenen eller kæmper lidt økonomisk, og selv om du måske ikke har så mange år og så meget erfaring på bagen. Mennesket er i fokus i stedet for beregninger, tal og regnskaber.

Der skal dog være en god blanding, og hos Sparekassen Sjælland er kombinationen af menneskelige værdier og høj faglighed blandt personalet i højsædet. Denne kombination skal sikre, at kunden får mest muligt ud af sin bank.

Produkter

Sparekassen Sjælland kan rådgive dig, hver gang din livssituation ændrer sig. Om du så skal giftes, flytte hjemmefra, have børn eller skifte job, så ændrer din økonomiske situation sig, og i sådanne tilfælde er det rart at have en bank, som forstår dig og kan hjælpe dig videre. Hvis du vil flytte, kan du også få hjælp til finansiering af din nye bolig.

Sparekassen Sjælland tilbyder boliglån, andelsboliglån, renovering af din nuværende bolig samt gode råd og vejledning gennem hele processen. Der er altså noget for dig, uanset hvilke planer du har angående bolig og hjem. Sparekassen Sjælland samarbejder med Totalkredit, hvis du ønsker at gå realkreditvejen, og de kan hjælpe dig med at vælge den rigtige type realkreditlån.

Er du på udkig efter en bil, motorcykel eller campingvogn har Sparekassen Sjælland også et fordelagtigt billån med en potentiel meget lav rente, så du finder hele paletten af lån hos Sparekassen Sjælland!

Pension er også en væsentlig del af Sparekassen Sjællands ekspertise. De kan rådgive dig og tilbyde dig produkter, så du er godt forberedt til at gå pensionen i møde. Det handler helt generelt om at være sikret på bedst mulig måde.

Dette gælder både, hvis du når pensionsalderen uden synderlige bump på vejen, men hvis du skulle blive ramt af sygdom eller komme til skade tidligere i livet, når man også langt med de rigtige forsikringer. Derfor synes Sparekassen Sjælland, at man skal være forudseende. Det hjælper de med ved at tilbyde deres kunder forsikringer, så man er sikret, hvis uheldet er ude. Sparekassen Sjælland samarbejder med Købstædernes Forsikring samt nærpension om at give dig gode og dækkende forsikringer samlet med dine andre pengesager i din bank.

Du kan opnå 10% rabat hos Købstædernes Forsikring, hvis du gennem Sparekassen Sjælland tegner en indboforsikring sammen med to af enten ulykkes-, bil- eller fritidshusforsikringerne.

PrivatFRI

PrivatFRI er en pakkeløsning til dig, så alt det vigtige bliver samlet, og du får en masse gode og gratis fordele. Du skal være fyldt 28 for at få PrivatFRI, men så får du også blandt andet gratis hævning af danske kroner og euro i Sparekassen Sjællands hæveautomater, gratis Netbank, gratis BeskedService og et gratis VISA/Dankort eller MasterCard. Er du ikke fyldt 28 endnu, har Sparekassen Sjælland også en god løsning til dig, hvor du får mange af de samme gratis goder med, som du gør med PrivatFRI.

Derudover kan du som ung mellem 18 og 27 også nyde godt af gebyrfri valutaveksling i alle Sparekassen Sjællands afdelinger, og du får din egen personlige rådgiver, som kan hjælpe dig med store såvel som små spørgsmål omkring alt, hvad der har med penge at gøre.

Fordele ved at vælge Sparekassen Sjælland

Sparekassen Sjælland er en meget digital bank. Det betyder ikke, at du ikke har mulighed for rådgivning ansigt til ansigt. Det betyder bare, at de stiller mange services til rådighed på deres hjemmeside.

For eksempel har de en budgetberegner, så du lynhurtigt kan få overblik over dit rådighedsbeløb. Du kan også bestille kontanter direkte fra hjemmesiden, som du så kan hente i den afdeling, du er tilknyttet. Herudover kommer også Netbank og Mobilbank, så du kan overføre penge og betale regninger fra computeren, mobilen eller tabletten.

En anden fordel ved at vælge Sparekassen Sjælland som dit pengeinstitut er også, at bankens ambitioner gør projektet holdbart. Værdierne er helt på plads, og den store fokus på fremdrift er en god indikator på, at Sparekassen Sjælland også vil kunne holde hovedet oppe under krisetider, når det hele bliver lidt sværere end sædvanligt. Går du op i dit lokalsamfund, får du også her en bank, som deler samme interesse som dig.

Sparekassen Sjælland engagerer sig i lokalområdet, så der også på dette punkt foregår en udvikling.

Du får også en bank, som hjælper dig gennem alle faser af livet. Din økonomiske situation vil skifte flere gange i løbet af dit liv, og det kræver en bank, som forstår at hjælpe dig og tilpasse sig disse ændringer, så din økonomi ikke kommer til at lide unødigt. Derudover får du naturligvis også en bank, som kan tilbyde alt, hvad hjertet kan begære.

Du går ikke på kompromis på dette punkt, bare fordi du ikke vælger en større landsdækkende bank. Der er samme muligheder for lån, rådgivning, opsparing og så videre. Du får altså en mere lokal bank med den samme kompetente service og de samme fordelagtige produkter, som hvis du vælger en større bank.

Kontakt Sparekassen Sjælland

Der er med andre ord mange grunde til at overveje Sparekassen Sjælland som din nye bank, hvis du ønsker at skifte og bor i deres område! Sparekassen Sjælland sørger for alt det praktiske og for at flytte alle dine konti med mere fra din gamle bank og over til Sparekassen Sjælland. Det er gratis og nemt for dig at skifte. Hvis du vil høre mere, kan du altid kontakte Sparekassen Sjælland, og de vil hjælpe dig med at skifte bank, hvis du ønsker det.

På hjemmesiden finder du alle de informationer, du har brug for. Du kan blandt andet finde kontaktoplysninger og åbningstider på de enkelte afdelinger og desuden læse meget mere om produkter, baggrund og visioner. Der er en kontaktformular på hjemmesiden, som du kan bruge. Ellers kan du få fat på hovedkontoret i Holbæk ved at ringe på 59 48 11 11 eller skrive en e-mail til [email protected]

Der er 27 filialer med hver deres åbningstid, men de fleste har åbent fra 10 til 16 alle hverdage ud over torsdag, hvor der er åbent helt til kl. 18. Her vil medarbejderne også stå klar til at hjælpe dig på vej og svare på de spørgsmål, du nu måtte have! Er du først kunde hos banken, kan du aftale møder med din rådgiver uden for den normale åbningstid, så du får med Sparekassen Sjælland en god og pålidelig sparekasse med kunden i centrum!

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.594
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.