Sparekassen Kronjylland

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  14 punkter

 • Læsetid

  15 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Sparekassen Kronjylland

I 2016 kunne Sparekassen Kronjylland kalde sig den største sparekasse i Danmark, og dette er ikke en titel, man kommer sovende til. Sparekassen Kronjylland er nemlig en stærk spiller på markedet med dygtige medarbejdere, gode produkter og service der går ud over det sædvanlige. Med andre ord er det et pengeinstitut, der kan lokke kunder til på en respektabel måde, og disse kunder er tilfredse kunder! Kunne du tænke dig at blive en af Sparekassen Kronjyllands mange glade kunder, kan du nemt blive det, men hvis du først vil vide lidt mere om denne sparekasse, kan du læse videre her.

Her gennemgår MONEYBANKER.dk nemlig de vigtigste ting, man bør vide om Sparekassen Kronjylland. Du kan blive klogere på historien om sparekassen, dens værdigrundlag, produkter, fordele og meget mere!

Lidt baggrund

Sparekassen Kronjylland så for første gang dagens lys i 1829 i Randers. Dengang hed sparekassen det mundrette navn Sparekassen for Randers By og Omegn, og dette navn blev først ændret til det nuværende navn i 1988. Da finanskrisen ramte i 2008, stod Sparekassen Kronjylland stærkt og var i de følgende år i stand til at udvide og fusionere med blandt andet Tved Sparekasse (dog senere solgt igen til Sparekassen Djursland), Sparekassen Østjylland og Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse.

Sparekassen Kronjylland gør skam også den i dag i dag opmærksom på sin eksistens ved at have mange filialer i mange midtjyske byer. Faktisk kan der tælles op mod 50 afdelinger, hvoraf de fleste er koncentreret omkring det midtjyske med Mariager i nord og afdelinger i Esbjerg og Kolding i syd. Der er på nuværende tidspunkt også tre afdelinger på Sjælland, som dog alle er kasseløse afdelinger.

Sparekassen Kronjylland er at finde i mange mindre byer, hvor dette pengeinstitut måske er det eneste i byen. På dette punkt udmærker Sparekassen Kronjylland sig og kommer på den måde ud til mange, som ellers ikke har let adgang til bankfilialer. Med de mange afdelinger rundt omkring, hvoraf en stor andel er placeret ude i lokalsamfundene, er Sparekassen Kronjylland et oplagt valg for mange midtjyder.

Sparekassen Kronjyllands værdigrundlag

Det overordnede mål for Sparekassen Kronjylland er at opnå solide finansielle resultater på en måde, som omverdenen respekterer og ser op til. Dette kræver, at alle aspekter af virksomheden glider som smurt, og måden, hvorpå det sikres, er gennem fire punkter, som Sparekassen Kronjylland bestræber sig på at leve efter i det daglige arbejde.

Imødekommende

Først og fremmest skal alle, der samarbejder med denne sparekasse, have det indtryk, at Sparekassen Kronjylland er imødekommende. Dette gælder, uanset om det er samarbejdspartnere, kunder eller kolleger, som interagerer med sparekassens medarbejdere. Det betyder både, at man kan forvente at blive mødt af smil og glade medarbejdere, men det betyder også, at Sparekassen Kronjylland er åben over for forandringer og nye tiltag og ideer.

Troværdig

Dit pengeinstitut skal være til at stole på. Derfor lover Sparekassen Kronjylland ikke mere, end hvad de kan holde. De er ærlige og loyale over for kunderne, så du kan føle dig tryg ved at overlade dine penge i Sparekassen Kronjyllands kyndige hænder.

Aftaler bliver overholdt, og der bliver taget ansvar, når tingene ikke går som planlagt!

Kompetent

Man skal blive mødt af medarbejdere, der ved, hvad de laver, når man går ind i en af Sparekassen Kronjyllands afdelinger. Sparekassen Kronjylland gør derfor meget ud af at uddanne og udvikle sine medarbejdere, og der er specialister, som står klar på diverse områder til at kunne give den bedste vejledning, hvis en anden medarbejder er i tvivl om en problemstilling. Medarbejderne hjælper hinanden, og dette er et godt fundament, når kunderne skal rådgives på den bedst mulige måde.

Markedsorienteret

Dette punkt lægger vægt på, at Sparekassen Kronjylland er en virksomhed i udvikling og vækst. Beslutningerne er tilpasset markedet, og de bliver truffet lokalt, så virksomheden matcher virkeligheden på ethvert tidspunkt. Sparekassen Kronjylland ønsker også at være konkurrencedygtige.

Med andre ord vil denne sparekasse kunne tjene penge, så foretagendet konstant bevæger sig fremad. Denne værdi gjorde blandt andet, at Sparekassen Kronjylland kom helskindet gennem finanskrisen, som ellers tog meget hårdt på mange andre danske pengeinstitutter.

Produkter og ydelser

Det kan være, at du er et sted i dit liv, hvor dit pengeinstitut ikke behøver spille nogen større rolle. Måske skal du bare have et sted at opbevare og samle dine penge. Det kan du i diverse konti, som Sparekassen Kronjylland udbyder.

Der er mange forskellige at vælge imellem. Du finder alt lige fra lønkonti og budgetkonti over børneopsparinger til konti, som er tilpasset særlige aldersgrupper.

Lån

Har du brug for, at banken fylder mere i dit liv, for eksempel hvis du skal købe bolig eller bil, står Sparekassen Kronjylland også til rådighed. Du kan låne til bil, båd og bolig hos Sparekassen Kronjylland. Sidstnævnte fås i flere udgaver.

Der er prioritetslån, som er et alternativ til realkreditlånet, idet du kan låne i din friværdi. Det almindelige boliglån kan bruges til køb af bolig eller renovering af din nuværende bopæl. Endelig kan du også tage et forbrugslån hos Sparekassen Kronjylland. Dette lån kan du bruge til lige præcis det, du har lyst til.

Der er ikke noget bestemt formål knyttet til denne type lån. Det kan være en ferie, en ny fladskærm eller nye hårde hvidevarer. Det bestemmer du helt selv - og så får du udbetalt pengene på rekordtid!

Forsikring af liv og lemmer

Du kan samle dine pensionsordninger hos Sparekassen Kronjylland, så du har overblik. Du kan også blive rådgivet om, hvad du eventuelt kan gøre for at spare penge på dine pensionsordninger. I det hele taget handler det om at være godt dækket.

Dette gælder både på dine gamle dage, men også i løbet af livet. Man ved aldrig, hvad der kan ske, så det er værd at have forsikringerne i orden, og dette kan Sparekassen Kronjylland også hjælpe dig med. Sparekassen Kronjylland samarbejder med NEM Forsikring. Her kan du finde skadesforsikringer, som kan dække materielle skader.

Du kan blandt andet tegne en indboforsikring, en bilforsikring og en rejseforsikring. Også personforsikringer, som kan hjælpe dig og dine nærmeste i tilfælde af sygdom, invaliditet eller død, kan du snakke med Sparekassen Kronjylland om, da de også formidler denne type forsikringer.

Online service

Et pengeinstitut i dagens Danmark er ikke meget uden digitale løsninger, så kunderne kan ordne visse ting hjemmefra. Derfor tilbyder Sparekassen Kronjylland selvfølgelig også sine kunder adgang til Netbank og Mobilbank, så pengeoverførsler, betaling af regninger, bestilling af valuta med mere let kan ordnes fra computeren, mobilen eller tabletten.

Fordele ved at være kunde her

Det er ikke uden grund, at Sparekassen Kronjylland er Danmarks største sparekasse. Her er i den grad noget at komme efter på alle punkter. Du får alt, hvad et moderne pengeinstitut bør indeholde og mere til.

Servicen er i top, og trivslen blandt medarbejderne smitter af på resultaterne, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode. Sparekassen Kronjylland er en stærk spiller på markedet, hvilket viser sig ved den måde, sparekassen kom igennem finanskrisen på. Med det solide fundament, de mange forskellige tilbud og produkter, rådgivning i topklasse og tidssvarende løsninger er der mange fordele ved at vælge Sparekassen Kronjylland som dit pengeinstitut.

Kundeløfter

Sparekassen Kronjyllands kunder skal føle, at banken gider tage sig tid til dem. Dette skal ses som en konkret fordel for de kunder, som vælger Sparekassen Kronjylland. Derfor har de fire kundeløfter, som højner serviceniveauet.

Det er løfter, som bunder i enkle tiltag, men som kan betyde en verden til forskel for kunderne. De fire kundeløfter er kort fortalt følgende:

 • Du hører fra os: Din rådgiver tager kontakt til dig mindst en gang om året, også selv om det måske er uopfordret. Derudover får du tilbud og invitationer til diverse arrangementer.
 • Du får nemt fat i os: Du har en personlig rådgiver, og det er let at komme i kontakt med denne rådgiver - også uden for normal åbningstid.
 • Du får flere muligheder: Der bliver taget udgangspunkt i dine ønsker og behov, og du bliver præsenteret for flere muligheder og alternativer, så du bedst kan få drøm og virkelighed til at mødes.
 • Du får hurtigt svar: Du får svar på dine henvendelser inden for 24 timer, og har du sendt en låneansøgning afsted vil der aldrig gå mere end 48 timer, inden du får endeligt svar på din ansøgning.

Kontakt Sparekassen Kronjylland

Mange har allerede valgt Sparekassen Kronjylland, og har du lyst til at slutte dig til denne skare, kan du nemt blive kunde. Du kan kontakte sparekassen online på Sparekassen Kronjyllands hjemmeside, som også er spækket med en masse andre nyttige informationer. Hovedsædet befinder sig i Randers, og du kan få fat på det ved at sende en mail til [email protected] eller ringe på 89 12 24 00.

Åbningstiderne i de enkelte afdelinger kan variere, men de fleste åbner klokken 10 og lukker klokken 16, bortset fra torsdag hvor de holder åbent til klokken 17.30. Skal du have fat i en bestemt afdeling, kan du skrive eller ringe til den filial, du ønsker at kontakte. Du finder kontaktoplysninger på de enkelte afdelinger på hjemmesiden.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.588
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.