Nordjyske Bank

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  11 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Nordjyske Bank

Nordjyske Bank er, som navnet antyder, at finde i Nordjylland, hvor denne bank er et godt lokalt alternativ til de større landsdækkende banker. Banken er lokal, fri og uafhængig. Som kunde får du her masser af valuta for pengene, da bankens fokusområder kommer kunden til gode.

På denne side kan du læse mere indgående om Nordjyske Bank, hvem de er, og hvad de står for. Er du nordjyde og på jagt efter en ny bank, kan det måske være særligt nyttigt at kigge nærmere på, hvad Nordjyske Bank har at tilbyde sine kunder.

Historien bag

Som sådan er historien om Nordjyske Bank ikke så lang. Navnet Nordjyske Bank blev taget i brug i 2002, da Vendsyssel Bank og Egnsbank Nord fusionerede. Vendsyssel Bank blev grundlagt i 1929, og Egnsbank Nord var en fusion af flere andre pengeinstitutter, heriblandt Sæby Bank fra 1884, så selv om Nordjyske Bank i sig selv er et ungt pengeinstitut, går rødderne noget længere tilbage.

Nordjyske Bank fortsatte fusioneringerne og har siden da fusioneret med Øster Brønderslev Sparekasse og Nørresundby Bank samt opkøbt Løkken Sparekasse. Nordjyske Bank er altså ved at være en større bank med mange tidligere pengeinstitutter under sine vinger. I dag kan du finde over 20 filialer fordelt rundt i Nordjylland samt en enkelt kasseløs filial i København. Banken er med andre ord ganske udbredt i det nordjyske, og den betjener i dag omkring 125.000 kunder.

Banken er altid glade for nye kunder og er også klar til at tage imod dig, hvis du skulle ønske det.

Nordjyske Banks værdiggrundlag

Ordentlig, handlekraftig og kompetent. Disse tre ord karakteriserer Nordjyske Banks kerneværdier. Banken har en vision om at være ”en ordentlig bank - det sikre valg”.

Tryghed er vigtigt i forholdet til din bank. Banken bærer en stor del af ansvaret for din økonomi, så du skal føle dig i sikre hænder. Dette ønsker Nordjyske Bank at efterkomme. Nordjyske Bank skal være et sikkert valg for sine kunder.

En nærværende bank

Nordjyske Bank er en lokalt baseret bank. Det vil sige, at denne bank har stor interesse i lokalsamfundet og støtter op om lokale initiativer. Kunden skal være tæt på banken, så ud over at du som kunde vil bemærke din banks tilstedeværelse i dine omgivelser, vil du også kunne mærke medarbejdernes engagement i din interaktion med banken.

Personlighed og nærvær er alfa og omega. Kunderne skal være tilfredse, og de skal have let adgang til alle bankens muligheder. Derudover har Nordjyske Bank også et klart ønske om at bevare en høj tilfredshed blandt medarbejderne. Dette betyder blandt andet et sundt og givende arbejdsmiljø, og at medarbejderne er veluddannede og kompetente.

Så snart medarbejderbetingelserne er i orden, kan medarbejderne yde den bedste service til kunderne, så derfor er det vigtigt for Nordjyske Bank både at have både kunden og medarbejderen i fokus i værdigrundlaget.

Miljøbevidsthed

Derudover har Nordjyske Bank også sat miljøbevidsthed på agendaen. Dette betyder både, at banken som virksomhed stræber efter at mindske den miljøskade, den forvolder, men også at medarbejderne skal have en øget forståelse for miljøforurening, så kunderne kan blive rådgivet om de mest miljørigtige alternativer inden for bolig og energi. Det er med andre ord en bank, som favner bredt, og som er til at stole på.

Værdierne er i orden, og de kommer alle parter til gode, og den øgede miljøbevidsthed er vel kun et ekstra plus i Nordjyske Banks bog!

Service og produkter

Som privatkunde hos Nordjyske Bank er der masser at komme efter. Der er noget for alle aldre. Således kan du have en børneopsparing eller fordelagtige konti hos Nordjyske Bank, hvis du er under 18.

Er du mellem 18 og 27 år kan du blive FakkelUng kunde. Det vil sige, at du får en række fordele, for eksempel i form af et gratis kort, gratis veksling af valuta, en personlig rådgiver, og du bliver inviteret til en række forskellige events. Som voksen over 27 år kan du blive Fakkelkunde. Fordelene er cirka de samme som ved FakkelUng.

Dog kan du vælge at blive Fakkel+kunde, hvor du får endnu flere fordele. Du kan for eksempel hæve penge gratis i udlandet på MasterCard.

Lån

Nordjyske Bank kan hjælpe dig med finansiering af en ejerbolig eller en andelsbolig. Banken samarbejder med Totalkredit om at tilbyde realkredit. Alternativt er der Nordjyske Prioritet, som minder meget om et realkreditlån.

Her kan du få et lån til en lav rente, høj fleksibilitet og mulighed for at låne i din boligs friværdi. BoliglånPlus kan også bruges til finansiering af bolig, eller hvis du vil renovere din eksisterende bolig. Her kan du låne op til 100% af, hvad banken vurderer, din bolig er værd, og der er en løbetid på 20 år. På de andre boliglån er der en løbetid på op til 30 år.

Det er altid en god idé at snakke med din personlige rådgiver, da han eller hun bedst kan hjælpe dig med at finde frem til det rigtige lån til dig.

Du kan også for eksempel tage et billån med en attraktiv rente, og et forbrugslån kan også lade sig gøre, hvis du mangler penge til et TV, en rejse eller noget helt tredje. Renterne er konkurrencedygtige, og du får hurtigt svar på dine forespørgsler om lån.

Pension og forsikring

Hos Nordjyske Bank er der flere forskellige pensionsordninger, som alle kan være med til at sikre dig økonomisk, når arbejdslivet er slut. Din rådgiver kan guide dig og hjælpe dig med at vælge den rigtige pensionsordning. Ratepensionen bliver udbetalt i månedlige rater i op til 25 år, og er en sikker indkomst, som giver økonomisk tryghed.

Ratepension fås også i en særlig udgave til sportsudøvere, som står over for et karrierestop. Med en aldersopsparing får du hele beløbet udbetalt på én gang, når du når din pensionsudbetalingsalder. Derudover er Nordjyske Bank medejer af Letpension, så du kan få nogle gode handler i hus ved at tegne forsikringer gennem banken. Der er forsikringer, som dækker sygdom og død, og som hjælper både dig og dine nærmeste, hvis uheldet er ude.

Det hele handler om at sikre sin fremtid bedst muligt, og dette kan Nordjyske Bank være behjælpelige med. Andre forsikringer så som ulykkesforsikring, indboforsikring og bådforsikring kan Nordjyske Bank også tilbyde dig, da de her har et samarbejde med Privatsikring. Så er du sikret hele vejen rundt, og du har det hele samlet ét sted hos den samme rådgiver.

Selvbetjening

Ligesom alle andre banker, er Nordjyske Bank gået online med mange af dens ydelser. Du kan derfor nemt ordne basale banksager hjemmefra gennem Netbank og Mobilbank. Her kan du få adgang til dine konti med mere på din computer, telefon og tablet, og du kan overføre penge, betale regninger, se dine pensionsordninger og meget mere.

Du kan også tilmelde dig BeskedService, så du får en tekstbesked sendt til din mobil, når der sker ændringer på dine konti som for eksempel, at der er overtræk, eller der bliver indsat penge. Du kan også få besked, når du har fået elektronisk post fra banken, eller en budgetbesked hvis kontoens saldo er lavere, end hvad budgettet tillader. Det er derfor blevet meget nemt at have styr på pengene!

Fordele ved at vælge Nordjyske Bank

Kort sagt er Nordjyske Bank en moderne bank med benene solidt plantet på jorden. Ønsket om god service og et veluddannet personale går hånd i hånd, og netop derfor er der lagt i ovnen til en høj kundetilfredshed blandt bankens kunder. Du får samtidig en bank, som engagerer sig i lokalsamfundet, men som også kan konkurrere med de store landsdækkende banker på produktudvalg og kompetence.

Du får alt fra kundefordele tildelt efter alder og behov til mulighed for at tegne forsikringer og pensionsordninger gennem banken, og du har fri adgang til digitale platforme, som bringer banken hjem i din stue. Selv om banken er ung i forhold til så mange andre, har den rødder, som går langt tilbage. Nordjyske Bank ved, hvad de laver, og de går op i, at kunderne har tillid til, at deres penge er placeret et forsvarligt sted. Der kan derfor være flere fordele i at vælge denne bank, hvis du er bosat i Nordjylland og søger efter en ny bank, som har værdierne i orden og hjertet på det rette sted.

Kontakt Nordjyske Bank

Nordjyske Bank har masser at tilbyde sine kunder, og hvis du vil være med, kan du nemt blive kunde inde på Nordjyske Banks hjemmeside. Her kan du booke et uforpligtende møde, hvor du kan høre om, hvad banken kan tilbyde dig. På hjemmesiden kan du også læse mere om banken og dens produkter og ydelser.

Du kan også tage kontakt til den afdeling, som du vil snakke med ved at ringe på det telefonnummer eller skrive til den mail, som er tilknyttet filialen. Hvis du hellere vil møde personligt op, kan dette ske i afdelingernes åbningstid, som typisk hedder fra 10 til 16, dog med åbent til klokken 17 om torsdagen. Mulighederne er mange, og er din interesse vagt, vil Nordjyske Bank med garanti blive glade for at høre fra dig!

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.