Lån & Spar Bank

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  7 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Lån & Spar Bank

Den tidligere sparekasse, som i dag er en bank og hedder Lån & Spar Bank har fokus på den personlige relation til hver enkelt kunde. Dette gør Lån & Spar Bank til en attraktiv bank for mange. Denne bank er et godt valg til dig, som ønsker et pengeinstitut, som tager hånd om dig og sørger for, at du forstår, hvad du siger ja eller nej til med hensyn til dine penge.

Den gode service og høje faglighed skal gå hånd i hånd, så kunden får mest muligt ud af banken. Så savner du en bank med mere nærvær og tid til dig, kan du med fordel læse lidt videre her, hvor du kan lære mere om, hvad Lån & Spar Bank har at tilbyde sine kunder.

Historien om Lån & Spar Bank

Banken blev oprettet i 1880 af en række funktionærer, akademikere og tjenestemænd, og den dag i dag er mange af bankens kunder at finde inde for samme område. Dengang hed banken Laane- og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd og var ikke en bank, men en sparekasse. Dette ændrede sig i 1990, da Lån & Spar Bank kunne kalde sig en bank i stedet. Oprindeligt var banken kun til privatkunder, men i 2009 åbnede Lån & Spar Bank også op for erhvervskunder, så banken nu både favner privat- og erhvervskunder.

Lån & Spar Bank finder du i dag over hele landet. De fleste afdelinger befinder sig i Københavnsområdet, hvor 10 af de 20 filialer ligger, blandt andet hovedkontoret, som bor på Højbro Plads. De sidste 10 filialer er fordelt på resten af Sjælland, Fyn og i Jylland. Der er en filial i alle de større byer, så hvis du bor i eller tæt på en af disse, har du ingen geografisk grund til at fravælge Lån & Spar Bank! Det er med andre ord blevet en landsdækkende bank med kunder i hele landet.

Bankens værdigrundlag

Kombinationen af høj faglighed og god service er i fokus hos Lån & Spar Bank, som stræber efter at have kunden med hele vejen fra start til slut. Hvis man ikke sidder og arbejder med tal til daglig, kan man hurtigt blive tabt i bankverdenens mange regneark og uforståelige termer. Med Lån & Spar Bank får du en bank, som sørger for, at kunden bliver rådgivet på en let forståelig måde, så de økonomiske beslutninger bliver truffet på et solidt grundlag.

Dette kræver både, at rådgiveren kan sit kram, og han han eller hun samtidig formår at formidle det på en let fordøjelig måde.

Din personlige bank

Alle bankens værdier bunder i ønsket om at være en personlig bank. ”Din personlige bank” er således blevet Lån & Spar Banks slogan, og med dette mener de, at kunden er i centrum. Det personlige møde er en vigtig del af deres rådgivning, for med et personligt møde kan man bedst komme hele vejen rundt om problemstillingen, og det er på den måde lettere at diskutere synspunkter og stille opklarende spørgsmål. Det skal være let at være kunde i Lån & Spar Bank, og det bliver det, hvis servicen er personlig og kompetent. Dette betyder også, at hvis du som kunde foretrækker rådgivning over mail eller telefon, kan det også arrangeres.

Ydelser, service og produktudvalg

Lån & Spar Bank tilbyder mange flere produkter, end hvad der kan remses op her. Blandt de vigtigste kan dog nævnes de mange forskellige konti, som denne bank udbyder. Der er flere forskellige typer lønkonti, og de har derudover også konti beregnet til budget, opsparing og en studiekonto til unge voksne.

Du har adgang til dine konti gennem din Netbank eller Mobilbank, hvor du kan udføre basale handlinger så som at overføre penge og betale regninger. Du får også et kort tilknyttet til din hovedkonto, og hvis du er af kundetypen LSBPrivat®, får du et VISA/Dankort gratis. Der er dog flere forskellige typer kort, og Lån & Spar Bank tilbyder også en række forskellige typer MasterCard samt en sammenligning af disse typer.

Naturligvis kan du også låne penge hos Lån & Spar Bank, og du kan låne til en bred vifte af forskellige ting. Du kan tage et billån eller et lån til motorcykel eller campingvogn. Du kan tage et boliglån, hvis du vil bygge om eller forbedre din bolig, og hvis du vil købe nyt, kan Lån & Spar Bank rådgive dig omkring Totalkredits produkter, da de har et samarbejde med hinanden.

Du kan også tage et andelsboliglån, hvis du foretrækker denne boligform. Derudover kan du også ansøge om et privatlån, som du selv er herre over. Dette lån kan bruges på en bryllupsfest, et nyt fjernsyn, drømmeferien, eller hvad du nu lige synes, du har lyst til. Du kan ansøge om dette lån online, og du vil som regel få svar på din ansøgning inden for 24 timer.

Lån & Spar Bank tilbyder også, at du kan hæve valuta til rejsen hos dem. Du kan nemt bestille valuta fra Netbank, hvorefter du kan hente pengene i din afdeling nogle dage efter. Hvis du skal til et euroland, er det endnu lettere. Du kan nemlig hæve euro i alle Lån & Spar Banks udendørs hæveautomater på nær den på Højbro Plads. Er du studiekunde, eller har du en Xtrakonto er det endda gebyrfrit at hæve euro i automaterne.

Du kan også modtage rådgivning samt produkter inden for pension. Der er forskellige måder at ordne sin pension på hos Lån & Spar Bank, for eksempel gennem aldersopsparing, ratepension eller livsvarig pension, hvor du får udbetalt pension til opsparing gennem hele livet. Også forsikringer er noget, Lån & Spar Bank går op i.

De samarbejder med Runa, som er en del af LB Forsikring, og her kan de tilbyde alskens privatforsikringer som bilforsikring, indboforsikring og rejseforsikring. I samarbejde med Letpension kan Lån & Spar Bank også rådgive dig om livforsikringer, så dine nærmeste også er forsikrede, hvis der skulle ske dig noget. Også forsikringer mod tab af erhvervsevne og kritisk sygdom er muligt at fikse samt en børneforsikring, så dit barn er økonomisk sikret, hvis du skulle blive invalid eller på anden måde ikke være i stand til at forsørge dit barn, som du plejede at kunne gøre det. Samarbejdet med disse forsikringsfirmaer sikrer kunderne gode vilkår til meget favorable priser!

Fordele ved at vælge Lån & Spar Bank

De åbenlyse fordele ved at blive kunde hos Lån & Spar Bank er, at du her får en bank, som ønsker at være nærværende, og som gerne vil rådgive på en måde, så selv den mest talblinde kan være med. Du får en masse relevante og tidssvarende produkter samt rådgivning omkring, hvordan du får mest muligt ud af disse produkter.

Ud over de åbenlyse plusser ved at vælge denne bank, kan du måske også opnå yderligere fordele og rabatter. Lån & Spar Bank samarbejder nemlig med en lang række samarbejdspartnere, og hvis du er medlem af en af disse foreninger, organisationer eller forbund, kan du opnå forskellige fordele eller rabatter. For eksempel kan du som medlem af Danmarks Lærerforening eller FDM få et billigere billån, og er du medlem af Lægeforeningen kan du få et gratis MasterCard. Samarbejdspartnerne giver dig også mulighed for at få en gratis lønkonto med en meget attraktiv rente, personlig rådgivning, og så sparer du gebyrer, når du for eksempel skal betale girokort over Netbank, eller når du hæver med et VISA/Dankort i en af Lån & Spar Banks pengeautomater. Listen over samarbejdspartnere er lang. I skrivende stund er der over 40 foreninger og organisationer, som har indgået en aftale med Lån & Spar Bank, og hvis du er medlem af en af de mange foreninger, kan der godt være en fordel i at vælge Lån & Spar Bank med alle de fordele, der følger med! Disse foreninger favner mange forskellige slags professioner og interesser, lige fra læger over bilejere til præster, arkitekter og bioanalytikere.

Kontakt Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank har meget at byde på for en bred skare. Det er nemt og overskueligt, fordi banken ordner det for dig. Vil du vide mere, kan du få endnu flere informationer om Lån & Spar Bank på deres hjemmeside, som er spækket med relevante tekster og links.

Har du brug for en personlig snak, kan du booke et møde online og møde op på hovedkontoret på Højbro Plads i København eller i en af bankens mange andre filialer rundt om i landet. Her hedder den generelle åbningstid 10-16, bortset fra torsdag hvor der er længe åbent helt til klokken 18. Du kan også ringe til din nærmeste filial mellem klokken 9 og klokken 16 - torsdag til klokken 18. Du finder de enkelte afdelingers telefonnumre og e-mailadresser på hjemmesiden.

Vil du derimod i kontakt med hovedsædet, hedder nummeret 33 78 20 00, og du kan skrive en mail på [email protected] Lån & Spar Bank er altså ganske lette at komme i kontakt med, uanset hvad din henvendelse drejer sig om, og hvis du overvejer at skifte til denne bank, vil du med sikkerhed blive modtaget med åbne arme!

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.602
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.