Jutlander Bank

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  10 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Jutlander Bank

Jutlander Bank er en fusion af to tidligere banker, Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro. I 2014 blev disse to banker til en samlet bank, hvor navnet leder tankerne hen på Jylland. Dette er med fuldt overlæg. ”Jutlander” er faktisk latin og betyder ”jyde”.

Det er nemlig i Jylland, banken er født og har vokset sig stor og stærk. Dog har Jutlander Bank siden da lidt en del af vokseværk, så banken nu er at finde i større dele af Jylland end i Himmerland og Hobro, så Jutlander Bank lever i den grad op til sit nye navn!

Hvis du overvejer at skifte bank til Jutlander Bank, kan du her læse lidt mere om banken, hvad banken står for, hvad den kan tilbyde dig som kunde, samt de fordele du finder ved Jutlander Bank.

Historik

Jutlander Bank har fødderne solidt plantet i den jyske muld med mange afdelinger Midt- og Nordjylland. I 2014 slog de dørene op efter fusioneringen af Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro. Derfor er historien om Jutlander Bank ikke en synderligt lang en af slagsen.

Til gengæld er de to oprindelige banker et par banker med mange år på bagen.

Sparekassen Hobro

Sparekassen Hobro åbnede i 1851 af læge Frederik Ferdinand Ulrich samt en flok andre initiativrige folk i Hobro. Disse mennesker så mulighederne i en bank i Hobro, og således blev Sparekassen Hobro stiftet, om end kårene var beskedne til at starte med. Det viste sig, at interessen for banken var støt stigende, så der måtte flyttes til større lokaler.

Siden da er det egentlig kun gået én vej for sparekassen i Hobro, og det er frem. Sparekassen Hobro har udvidet og oplevet vækst af flere omgange. Inden fusioneringen var der afdelinger af Hobro Sparekasse i flere større byer i landet som for eksempel Aalborg og Aarhus, men dog var det stadig en udelukkende jysk forretning.

Sparekassen Himmerland

I 1871 så den første del af Sparekassen Himmerland dagens lys. Der var flere sparekasser i Himmerland, og fem af disse himmerlandske sparekasser fusionerede i 1960 med henblik på bedre at kunne konkurrere med de større banker uden at miste tilhørsforholdet til Himmerland og kunderne i dette område. Det viste sig at være en god idé, da det efterhånden blev nødvendigt at udvide med afdelinger rundt omkring i Jylland.

I løbet af årene har flere himmerlandske pengeinstitutter sluttet sig til Sparekassen Himmerland, hvilket gjorde banken endnu stærkere og endnu mere populær. Også Sparekassen Himmerland havde et kundeområde, som strakte sig helt ned til Aarhus.

Tilblivelsen af Jutlander Bank

I 2013 besluttede Sparekassen Hobro og Sparekassen Himmerland sig så for at fusionere, og i 2014 var dette en realitet. Det skulle være en ligeværdig fusion, så den ene sparekasse ikke dominerede over den anden i det nye foretagende. Den ligeværdige fusion betød blandt andet, at begge sparekasser måtte vinke farvel til deres navne og tage et nyt.

Resultatet blev Jutlander Bank, som i dag er et attraktivt valg på markedet med sine gode værdier og vilkår.

Værdigrundlag

Hos Jutlander Bank er det vigtigt, at følelsen af et lokalt tilhørsforhold bevares, selv om banken har vokset sig større end som så. Du skal som kunde føle dig godt behandlet, og som om du er en vigtig kunde for dem. Banken stræber mod at gøre sin service så personlig og tilgængelig som overhovedet muligt.

Der bliver taget hånd om dig, uanset hvad du kommer med af spørgsmål eller opgaver til banken. Jutlander Bank vil også være tilgængelige på den måde, at de godt ved, at det er svært at nå i banken, når man har fuldtidsjob, familie, studie, børn, eller hvad der nu ellers fylder i hverdagen. Du kan snakke med banken, hvor og hvornår det passer dig bedst. Du kan arrangere et møde med Jutlander Bank hjemme hos dig selv søndag morgen, hvis det passer dig bedst.

Fleksibiliteten er i højsædet, så du føler, at du rent faktisk får noget ud af din bank.

De fire løfter

For at være sikre på at leve op til sine værdier, har Jutlander Bank formuleret fire løfter, som de sørger for at leve op til hver dag, og disse løfter kommer dig til gode som kunde. Med de fire løfter sikrer banken et højt serviceniveau og en fornemmelse af, at kunden bliver taget seriøst og lyttet til. Kunderne hos Jutlander Bank skal føle, at banken har tid og overskud til at tage sig af dem.

De fire løfter er:

 • Vi forstår dig og dine behov
 • Vi tager medansvar for din økonomi
 • Vi har tid til dig - altid
 • Vi giver dig svar, når du har brug for det

Med disse løfter lover Jutlander Bank dig blandt andet, at du får én personlig rådgiver, som kender dig og dine behov. Du får også direkte kontaktoplysninger på lige netop din personlige rådgiver. Denne rådgiver kan du så aftale møder med på dine præmisser.

Du bestemmer tidspunktet og stedet. Derudover sætter Jutlander Bank en dyd i at give dig hurtigt svar på dine forespørgsler, som når du vil tage et lån, eller når du bare har et hurtigt spørgsmål over telefon eller mail. Du er også sikker på, at du altid bliver præsenteret for den bedste løsning for din økonomi. Din personlige rådgiver kender din økonomi ud og ind, så forudsætningerne er gode.

Jutlander Bank har ikke provisionslønnede rådgivere. Dermed er du sikker på at få et ærligt svar, frem for det svar som giver rådgiveren mest i løn.

Med andre ord betyder Jutlander Banks værdier, at du som kunde får en god behandling, uanset hvilke problemer du kommer ind med. Bankens motto er ”vi siger det som det er”. Her er der altså tale om en ærlig bank uden alt for mange dikkedarer!

Hvad tilbyder Jutlander Bank?

Jutlander Bank tilbyder en række ydelser, som en bank skal kunne tilbyde til sine private kunder. Du kan låne penge til for eksempel en bil, hvis du tager et billån, eller hvis du skal købe bolig, kan du også bruge Jutlander Bank, som samarbejder med Totalkredit om at give dig det bedste boliglån. Uanset om du er førstegangskøber, vil renovere, lave et forældrekøb eller vil sælge og købe, står Jutlander Bank klar til at hjælpe.

Du har som sagt din egen personlige rådgiver, som hjælper dig igennem alle de svære valg.

Derudover kan denne bank også hjælpe dig med forsikringer og investeringer, så du er sikker på, at du er godt dækket ind, uanset hvad der skulle ske med dig i fremtiden. Sidst, men ikke mindst, kan du også få rådgivning omkring pension. Når livet ændrer sig, ændrer forudsætningerne for pension sig også, og her kan Jutlander Bank hjælpe dig igennem, uanset om du er blevet gift, skilt, har fået barn eller skiftet job.

Er du erhvervskunde, kan Jutlander Bank hjælpe dig med at starte en ny virksomhed op, hvis du er iværksætter. Som det jyske pengeinstitut, Jutlander Bank nu engang er, er der også hjælp at hente, hvis du er landmand. Jutlander Bank fungerer nemlig som økonomiske rådgivere inden for landbruget og kan assistere dig med at finde hoved og hale i økonomien.

Jutlander Bank hjælper også virksomheder inden for sundhedssektoren og kan stå klar med hjælp til finansiering af diverse udstyr, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvis du er erhvervskunde hos et andet pengeinstitut, men savner noget nærvær og noget mere personlig rådgivning, har du mulighed for at skifte til Jutlander Bank. Du kan nemt booke et uforpligtende møde og høre nærmere om, hvad denne bank kan tilbyde dig af løsninger.

Fordele hos Jutlander Bank

Der følger en række fordele med, når man bliver privat kunde i Jutlander Bank. Her kan blandt andet nævnes, at man får gratis adgang til Netbank og Mobilbank, og at du kan veksle valuta gratis, ligeså mange gange du vil. Du får også et gratis valgfrit kort tilknyttet din bankkonto.

Her kan du vælge mellem et VISA/Dankort eller et MasterCard Debit, uden det koster ekstra. Du kan oprette en konto os Jutlander Bank uden at blive pålagt noget kontogebyr. Det vil sige, at det er ganske gratis for dig at have en konto hos Jutlander Bank. Endelig kan du som kunde i denne bank se frem til nogle rigtig fine rentesatser både ved lån og kredit, og ved oprettelse af kredit sparer du en masse penge på ekspeditionsgebyret samt stiftelsesprovision, som er gratis.

Det skal selvfølgelig også endnu en gang nævnes, at den personlige rådgiver er et kæmpe plus for Jutlander Bank. Dette betyder god og målrettet service, og du kan opbygge et tillidsforhold til din rådgiver, hvilket er en klar fordel, når man har med pengesager at gøre.

Kontakt Jutlander Bank

Der er altså masser af grunde til at kigge nærmere på Jutlander Bank, hvis du leder efter en nærværende bank, som sætter kunden i centrum og hver dag bestræber sig på at yde den bedst mulige service! Jutlander Bank har hovedkontor i Aars og kan kontaktes på [email protected] eller tlf. 96 57 58 00. Du kan ringe i mandag til onsdag samt fredag fra kl. 8.45-16.15, og om torsdagen er telefontiden udvidet til 8.45-18.15.

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.587
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.