Alm. Brand Bank

Lånetilbud er opdateret d. 18/05-2022

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

 • Søren
  Skrevet af

  Søren Snejstrup Bay

 • Indholdsfortegnelse

  9 punkter

 • Læsetid

  16 minutter

 • Siden er opdateret

  18/05-2022

Alm.

Brand Bank

Alm. Brand varetager mange forskellige ting. Heriblandt kan der nævnes forsikringer og investeringer.

Derudover driver

Alm. Brand også en bank. Denne bank tilbyder en masse forskellige ydelser, som man kan forvente af sin bank. Er du derfor på udkig efter et nyt pengeinstitut, kan det være, at du bør undersøge

Alm.

Brand Bank lidt nærmere.

Alm. Brand er et ganske stort dansk firma, og de mange kunder kan ikke tage fejl. Her finder du troværdighed, nærvær og god service samlet på ét sted.

Du får med andre ord det, du leder efter og mere til, da der er flere fordele at hente som kunde i denne bank.

Historien bag

Alm. Brand

Alm. Brand er en virksomhed, som laver meget andet end at drive en bank. Virksomheden startede i 1792, og her var målet at tegne brandforsikringer uden for hovedstaden og handelsbyerne.

Der er dog sket meget siden, og i dag kan du få alle typer forsikringer gennem

Alm. Brand. Banken opstod i 1988, da SJL-Banken blev opkøbt af

Alm. Brand og omdøbt til

Alm.

Brand Bank. Banken har nu afdelinger i større byer over hele landet, så uanset om du kommer fra København eller Esbjerg, Odense eller Aalborg, kan du finde en afdeling, som vil sætte en ære i at have dig som kunde.

I dag rummer

Alm. Brand over 1600 medarbejdere, hvoraf halvdelen er at finde på hovedkontoret i København Ø. Derudover har de en årlig omsætning på cirka 7,5 milliarder kroner.

Det er altså ikke længere noget helt lille firma, du vælger at placere dine pengesager hos, hvis du vælger

Alm.

Brand Bank.

Værdierne i

Alm.

Brand Bank

Selv om

Alm. Brand i dag er et foretagende, der dækker hele landet, startede virksomheden i det små med at drive en nicheforretning. Den ydmyge start har

Alm.

Brand taget med i sit værdigrundlag, da de lægger meget vægt på, at der er en lokal kontakt til kunderne, og at kunderne føler, at der bliver taget hånd om dem.

Alm. Brand går op i, at kunderne oplever en service af høj kvalitet både ude i afdelingerne og i de digitale løsninger, som virksomheden tilbyder. Der skal altså være en kombination af høj faglighed, god kundekontakt og nærvær og lokalfølelse.

Disse punkter skinner igennem i

Alm. Brands værdigrundlag. Værdigrundlaget har de kogt ned til fire hovedpunkter, som de hver dag bestræber sig på at leve op til. De er som følger:

 • Alm. sund fornuft

 • Gensidig respekt
 • Helhed og nærhed
 • Vilje til succes

Disse fire punkter sikrer en god kontakt mellem kompetente medarbejdere og glade kunder, hvilket er nøjagtig det forhold til kunderne,

Alm. Brand ønsker sig.

Kvalitet til en fornuftig pris

Kvalitet er et nøgleord for

Alm. Brand. De har gode og konkurrencedygtige priser, men de er sandsynligvis ikke de absolut billigste på markedet, og det er der en grund til.

Alm. Brand vil nemlig hellere sikre, at kunden får et godt produkt uden huller, fejl og mangler. De billigste priser på markedet kan ofte være ensbetydende med, at der er nogle smuthuller, som kan være svære at se for kunden, og derfor er det

Alm. Brands filosofi at fokusere mere på et godt produkt end at have de laveste priser. I forhold til det man får hos

Alm. Brand, er det billige priser, og kunden skal føle sig tryg ved at være kunde, uanset om man har forsikringer, bank eller begge dele.

Vi tager hånd om vores kunder

Sloganet hedder ”vi tager hånd om vores kunder”, og det kommer ud af, at

Alm. Brand ønsker at dække alle kundernes finansielle behov. Som kunde i

Alm.

Brand behøver du således kun at have én virksomhed at forholde sig til, uanset om du kigger på forsikringer, bank, pension eller investering. Det kan gøre det hele lidt lettere at overskue i en finansiel verden, som ellers er en lidt stor mundfuld for mange af os at navigere rundt i.

Med denne vision fastslår

Alm. Brand også, at de i deres rådgivning af deres kunder ønsker at give dem overblik og kyndig vejledning, så de bedst kan træffe velovervejede beslutninger, hvad angår deres økonomi og sikkerhedsgrundlag. Kunderne skal kunne føle, at de er værdsatte, og de skal kunne mærke, at

Alm.

Brand står klar med et sikkerhedsnet, hvis der opstår en ny og uforudset situation, som kan vende op og ned på økonomien eller din livssituation generelt.

Dette tilbyder banken

Selv om banken er en del af et større foretagende, skorter de ikke på ydelser. Du finder de samme muligheder, som du vil finde i en hvilken som helst anden bank. Medarbejderne står klar til at rådgive dig om dine økonomiske spørgsmål, og de kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Du kan for eksempel også låne penge til en ny bolig, enten via et almindeligt boliglån, som er ligesom et banklån, eller du kan vælge kreditlån, da

Alm.

Brand Bank samarbejder med Totalkredit.

Alm.

Brand Bank har også en byggefinansiering, hvis du vil renovere dit gamle hus eller måske bygge et helt nyt.

Der findes også flere andre typer boliglån, så du nemt kan vælge det, der passer bedst til din situation. Herudover kan du også låne penge på andre måder så som billån, kassekredit og forbrugslån.

Du har også adgang til flere forskellige typer konti, som er tilpasset den enkelte kundes livssituation. Hvis du er ung, kan du få en konto, der er specialsyet til unges behov. Hvis du arbejder på en opsparing, kan du vælge en af de kontotyper, som er lavet specielt til dette formål.

Vil du lave en børneopsparing til dit barn, er der en særlig type konto til netop dette. Der findes også konti, som passer ind i den daglige økonomi, så tingene kan køre rundt, samtidig med at man får optimal valuta for sine penge.

Endelig har du også adgang til Netbank, Mobilbank og andre digitale løsninger, så du altid kan have din bank lige ved hånden. Du har også mulighed for at vælge imellem flere forskellige kort, alt efter hvilken korttype du bedst kan lide. Også valuta kan du nemt og hurtigt bestille.

Alm.

Brand Bank har med andre ord alle de muligheder, du som kunde kunne ønske dig at have adgang til!

Fordele hos

Alm.

Brand Bank

Du er garanteret en række fordele med

Alm.

Brand Bank så som kyndig rådgivning og gode vilkår for lån og opsparing, men hvis du vælger at samle bank, forsikringer og andre ydelser fra

Alm. Brand, er der endnu mere bonus at hente.

Det kommer an på dit kundeforhold. Som Dobbeltkunde samler du bank og forsikringer hos

Alm. Brand, og du kan på den måde samlet set opnå 35% rabat på dine private forsikringer. Som Pluskunde i banken slipper du for at betale gebyrer på eksempelvis hævning og indsættelse af penge, valutabestilling og gebyrer på dine kort.

Herudover får du også personlig rådgivning af din bank og gode renter på lån.

Gør det selv

Alm.

Brand Bank vil gerne hjælpe, uanset om det handler om små eller store spørgsmål. Dog kan det for nogle være rart ikke at skulle rende i banken hver anden dag for at holde styr på sine penge. Derfor tilbyder

Alm.

Brand Bank en række services, som gør det muligt for deres kunder at styre en stor del hjemme fra sofaen. Blandt andet kan man med Netbank og Mobilbank logge på og overføre penge, betale regninger, tjekke saldo og meget mere. Det kan du gøre fra computeren, din mobil eller din tablet. Det er ganske gratis og kræver som sådan kun, at du er kunde hos

Alm.

Brand Bank, og at du har Nem-ID, så du kan identificere dig. Hvis du skal overføre penge og ikke gider logge på Netbank eller Mobilbank, kan du downloade Swipp, da

Alm.

Brand Bank har et samarbejde med denne mobilbetalingsservice.

BeskedService kan give dig en masse informationer om din gøren og laden i banken. Du får en SMS tilsendt om de oplysninger, du gerne vil have. Det kan for eksempel være, at du gerne vil kende saldoen på en af dine konti.

Du kan også få en besked, hvis du er gået i minus eller har fået en besked fra din bankrådgiver. Der er mange andre muligheder, og du kan selv gå ind og melde dem til og fra i din Netbank.

Kontakt

Alm.

Brand Bank

Det har aldrig været lettere at få adgang til din bank, og med

Alm.

Brand Bank kan du altid have alle oplysninger lige ved hånden. Du kan også med fordel samle bank og forsikringer i dette firma og opnå bonusser på den måde. Lyder det tillokkende? Så kan du undersøge mulighederne for at blive kunde på

Alm. Brands hjemmeside, hvor du også kan læse endnu mere om de mange produkter og fordele, som

Alm.

Brand Bank kan tilbyde deres kunder.

Hvis du vil tage kontakt til

Alm.

Brand Bank, kan du ringe til deres kundeservice på 96 10 17 18. Det kan du mandag-fredag fra kl. 8.30-18, eller du kan sende en mail på [email protected]rand.dk, hvorefter de vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om

Alm. Brand – bank, forsikring, pension og leasing her

Vi finder det bedste lån til dig

Siden 2014 har MONEYBANKER hjulpet mere end 600.000 danskere med at sammenligne og vælge det bedste lån.

Brugere hjulpet
659.602
står vi klar!
24/7
Fødselsår
2014

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på Moneybanker. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.