Zaplo

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Zaplo

Hvem er Zaplo?

Zaplo er en nystartet virksomhed, som tilbyder en ny type forbrugslån med kortere binding og fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed samt en god oplevelse hele låneforløbet igennem. Låneprocessen er nem og overskuelig, og der ansøges ved at gennemgå nogle få trin. Låner du hos Zaplo, har du altid mulighed for at foretage ekstra betalinger på dit lån for at slippe for en del af renterne.

Disse ekstra betalinger er helt gratis at foretage.

Da virksomheden kun lige er startet, arbejder de på at tilføje flere innovative features på deres låneydelser for at gøre kundernes låneoplevelse endnu bedre.

Hvordan kan jeg låne hos Zaplo?

Hos Zaplo kan du ansøge om lån fra din computer, tablet eller mobil hele døgnet rundt. Det er nemt at ansøge, og du får svar på ansøgningen inden for få sekunder. Når du vil ansøge, skal du først vælge det ønskede lånebeløb samt løbetid.

Ansøger du for første gang skal du oprette en konto med din mailadresse. Herefter skal du underskrive med dit NemID, inden du vælger betalingsformen. Ansøger du på en hverdag inden for åbningstiden, vil pengene være på din konto inden for en time, hvis du er kunde i Nordea og ellers næste hverdag.

Hvor meget kan jeg låne hos Zaplo?

Du kan låne mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. hos Zaplo med en valgfri løbetid mellem 3 og 12 måneder.

Er du mellem 20 og 24 år eller mellem 71 og 80 år, kan du dog højst låne 15.000 kr.

De årlige omkostninger i procent er de samme, uanset hvilket beløb og hvilken løbetid der vælges. Som en af de features Zaplo har, kan du vælge at tage en afdragsfri måned, hvor det kun er renten, som skal betales. Dette kan du gøre ved hjælp af din profil, hvor du også kan foretage betalinger eller forhøje dit lånebeløb.

Hvilke krav har Zaplo?

For at kunne låne hos Zaplo skal du være mindst 20 år, have et CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Desuden skal du have NemID og kunne vurderes kreditværdig af Zaplo. For at blive vurderet kreditværdig må du ikke stå i RKI eller Debitor Registret.

Ydermere er der krav om, at du har en aktiv mailadresse, et dansk telefonnummer og dansk bankkonto.

Sådan ansøger du

Hos Zaplo skal du igennem en simpel låneprocedure, hvor du først skal udfylde og sende en ansøgning. Denne udfyldes hurtigt via deres hjemmeside, hvor du hverken skal svare på spørgsmål fra din bankrådgiver eller stille sikkerhed for lånet.

Angiv lånebeløb samt løbetid

Det første du skal gøre er at vælge dit lånebeløb mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. Dette gøres ved at trække i boksen, hvor der står ”Kreditbeløb”.

Her vælger du altså det beløb, som du ønsker at få udbetalt. På samme måde vælger du den ønskede løbetid ved at trække i boksen nedenunder. Denne løbetid kan som nævnt være mellem 3 og 12 måneder og er altså den periode, som du ønsker at tilbagebetale lånet over.

Se din månedlige ydelse

Under kreditbeløb og løbetid kan du se den månedlige ydelse. Denne varierer hver gang, du ændrer i enten beløb eller løbetid. Derfor er det vigtigt at gøre sig klart, hvor stor en ydelse man kan betale hver måned, så man ikke kommer til at sætte sig selv for stramt.

Under den månedlige ydelse kan du desuden se de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb samt ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Her kan man bl.a. se, at jo hurtigere et lån tilbagebetales, jo lavere er kreditomkostningerne. Det er dog stadig vigtigt at være realistisk i forhold til, hvor meget man kan betale hver måned, da der ellers kan komme ekstra renter og gebyrer, hvis man ikke betaler til tiden.

Når du har fastsat både lånebeløb og løbetid trykker du på knappen ”Ansøg nu”. Herefter kommer videre til selve ansøgningen, som omfatter 3 simple trin.

Trin 1: Ansøg

Under det første trin kommer der en række punkter, som du skal igennem.

Første oplysninger

Det første du skal gøre er at oprette en konto hos Zaplo.dk. Dette gør du ved at indtaste din e-mailadresse samt vælge et password på mindst 6 tegn. Herefter skal du bekræfte, at du har læst og accepteret de generelle vilkår samt den gældende privatlivspolitik.

Når du har gjort dette, trykker du på ”Opret din konto”.

Personlige oplysninger

Her kommer du videre til en side, hvor du skal indtaste dit CPR-nummer samt dit telefonnummer. Når dette er gjort trykker du på ”Gem og fortsæt”.

Din økonomi

I forhold til din økonomi skal du udfylde din månedlige indtægt efter skat. Derefter skal du angive dine månedlige udgifter til bolig samt andre regelmæssige udgifter som f.eks. til mad og forsikringer.

For at give det mest realistiske bud på dine månedlige udgifter bør du lægge alle de udgifter, du har i løbet af et år, sammen og dividere dem med 12. På den måde får du et billede af, hvad du gennemsnitligt har udgifter for hver måned. Herefter trykker du igen på ”Gem og fortsæt”.

Hvor ønsker du pengene?

Her skal du blot angive registreringsnummer og kontonummer på den bankkonto, hvor du ønsker, at pengene skal overføres til. Igen trykker du på ”Gem og fortsæt”, hvorefter der kommer en boks frem, hvor du bedes godkende dit telefonnummer samt bankoplysninger.

Når du har godkendt disse, kan du risikere, at der står ”Ansøgning afslået”, hvilket betyder, at du ikke kan låne. I sådan et tilfælde kan du evt. prøve at ansøge om et mindre lån eller vælge en længere løbetid, så din månedlige ydelse bliver mindre.

Trin 2: Beslutning

Hvis du kommer til dette trin, er du allerede kommet igennem den første kreditvurdering. Her skal du underskrive din ansøgning ved at benytte Nem-ID. For at underskrive indtaster du dit bruger-id, din adgangskode samt en nøgle fra dit nøglekort.

Herefter foretages den endelige kreditvurdering.

Trin 3: Godkend

Når du underskriver ansøgningen er den som udgangspunkt bindende, såfremt du kan godkendes til at låne. Du har dog altid 14 dages fortrydelsesret. Når lånet er godkendt, skal du blot vente på, at pengene overføres til din bankkonto.

Hvis du ansøger inden for åbningstiden på en hverdag, vil pengene være på din konto den næste hverdag. Hvis du er kunde hos Nordea, vil du have pengene på under en time allerede samme dag.

Hvad siger andre om Zaplo?

På Trustpilot har Zaplo fået anmeldesen ”god” med en karakter på 7,9 ud af 10. Da virksomheden som nævnt er meget ny, er der dog kun tre personer, som har vurderet selskabet indtil videre. Disse tre er til gengæld meget tilfredse.

Kender du Zaplo, eller vælger du at låne hos virksomheden, anbefaler vi, at du deler dine erfaringer med andre på Trustpilot.