Zaplo

Zaplo lån → Læs mere omkring Zaplo og dine muligheder for at låne penge. MONEYBANKER.dk er danmarks bedste forbrugslån søgemaskine → Start her!

649.471
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

Zaplo

Hvem er Zaplo?

Zaplo er en nystartet virksomhed, som tilbyder en ny type forbrugslån med kortere binding og fokus på fleksibilitet, gennemskuelighed samt en god oplevelse hele låneforløbet igennem. Låneprocessen er nem og overskuelig, og der ansøges ved at gennemgå nogle få trin. Låner du hos Zaplo, har du altid mulighed for at foretage ekstra betalinger på dit lån for at slippe for en del af renterne. Disse ekstra betalinger er helt gratis at foretage.

Da virksomheden kun lige er startet, arbejder de på at tilføje flere innovative features på deres låneydelser for at gøre kundernes låneoplevelse endnu bedre.

Hvordan kan jeg låne hos Zaplo?

Hos Zaplo kan du ansøge om lån fra din computer, tablet eller mobil hele døgnet rundt. Det er nemt at ansøge, og du får svar på ansøgningen inden for få sekunder. Når du vil ansøge, skal du først vælge det ønskede lånebeløb samt løbetid. Ansøger du for første gang skal du oprette en konto med din mailadresse. Herefter skal du underskrive med dit NemID, inden du vælger betalingsformen. Ansøger du på en hverdag inden for åbningstiden, vil pengene være på din konto inden for en time, hvis du er kunde i Nordea og ellers næste hverdag.

Hvor meget kan jeg låne hos Zaplo?

Du kan låne mellem 5.000 kr. og 20.000 kr. hos Zaplo med en valgfri løbetid mellem 3 og 12 måneder. Er du mellem 20 og 24 år eller mellem 71 og 80 år, kan du dog højst låne 15.000 kr.

De årlige omkostninger i procent er de samme, uanset hvilket beløb og hvilken løbetid der vælges. Som en af de features Zaplo har, kan du vælge at tage en afdragsfri måned, hvor det kun er renten, som skal betales. Dette kan du gøre ved hjælp af din profil, hvor du også kan foretage betalinger eller forhøje dit lånebeløb.

Hvilke krav har Zaplo?

For at kunne låne hos Zaplo skal du være mindst 20 år, have et CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Desuden skal du have NemID og kunne vurderes kreditværdig af Zaplo. For at blive vurderet kreditværdig må du ikke stå i RKI eller Debitor Registret. Ydermere er der krav om, at du har en aktiv mailadresse, et dansk telefonnummer og dansk bankkonto.

Hvad siger andre om Zaplo?

På Trustpilot har Zaplo fået anmeldesen ”god” med en karakter på 7,9 ud af 10. Da virksomheden som nævnt er meget ny, er der dog kun tre personer, som har vurderet selskabet indtil videre. Disse tre er til gengæld meget tilfredse. Kender du Zaplo, eller vælger du at låne hos virksomheden, anbefaler vi, at du deler dine erfaringer med andre på Trustpilot.