TurboLån

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

TurboLån

I denne artikel om TurboLån vil vi kigge nærmere på en række faktorer, der gør det nemmere for dig at beslutte, om du skal vælge dem som din låneudbyder eller ej. 

 

Vi kigger blandt andet på, hvad TurboLån tilbyder, hvilke krav de har til deres låntagere samt på deres unikke fordele. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal låne penge hos TurboLån eller ej, kan du starte med at læse denne artikel for at lære dem bedre at kende.

Hvem er TurboLån?

TurboLån er en online låneudbyder, der blev etableret i november 2017. TurboLån tilbyder hurtige lån til de danske forbrugere – heraf navnet. Hos TurboLån ønsker de, at være ansvarlige og sikre.

Det vil sige, at de altså ikke ønsker, at forbrugere skal ende i yderligere problemer eller få en mere besværlig hverdag, hvis de låner penge hos dem. Derfor er nøgleordet for TurboLån altså ansvarlighed. Desuden går de op i følgende værdier:

 

 • Hvis de ikke er sikre på, at låneansøgere kan betale lånet tilbage, bliver han/hun ikke godkendt.
 • De forklarer tydeligt flere steder på deres hjemmeside, at deres lån ikke har lange løbetider.
 • Der undersøges altid, om låntageren er i et register for dårlige betalere.
 • Alle, der ønsker at låne penge hos TurboLån, skal minimum være 20 år. TurboLån mener nemlig, at det først i er denne alder, at man ved, hvad det rent faktisk vil sige at låne penge og betale dem tilbage igen inden for en bestemt periode.

Hvad tilbyder TurboLån?

Hos TurboLån er der mulighed for at låne fra 100 kroner og helt op til 10.000 kroner. Lånet er i bund og grund en form for kassekredit, hvor der er en månedlig minimumsbetaling. Det betyder altså, at du hver måned betaler et specifikt afdrag af det beløb, som du har brugt den pågældende måned.

 

Når det kommer til tilbagebetalingen af lånet, så går denne over 120 dage. Tilbagebetalingen er ydermere delt i fire forskellige afdrag. Du kan derfor ikke blive ved med at holde på din kredit, da du skal betale det tilbage.

På den måde vil du hurtigt ende med ikke at skylde nogle penge. TurboLån er derfor ikke blot et lån, du får hurtigt – det er også et lån, som du hurtigt skal betale tilbage igen.

 

Hvis du kan indfri dit lån før tid, er der skam også mulighed for det hos TurboLån. Dette vil ikke koste dig noget ekstra, da du hverken bliver pålagt et gebyr eller ekstra omkostninger, hvis du vælger at indfri dit lån, før du behøver at gøre det.

Udbetalingstid hos TurboLån

Som navnet allerede forklarer, er der mulighed for hurtigt at optage et lån – eller få kredit – hos TurboLån. Hos TurboLån skriver de, at du får svar på din låneansøgning på blot et par minutter. Desuden vil du allerede kunne se pengene på din bankkonto inden for 1 times tid.

Det kræver dog, at du indsender din låneansøgning i åbningstiden. 

 

Selvfølgelig får du kun udbetalt pengene, hvis din låneansøgning bliver godkendt. For at få din låneansøgning godkendt, er der nogle forskellige krav og betingelser, du skal overholde. Disse kan du læse mere om i det næste afsnit. 

Hvilke krav har TurboLån?

Ønsker du at låne penge hos TurboLån, skal du overholde nogle specifikke krav og betingelser. Hvis du ikke overholder de specifikke krav, vil du ikke kunne få din låneansøgning godkendt. Disse krav er følgende:

 

 • Du skal minimum være fyldt 20 år.
 • Du skal have din egen personlige e-mailadresse.
 • Du skal have et dansk telefonnummer.
 • Du skal være i besiddelse af en NemKonto. Her bliver pengene nemlig udbetalt.
 • Du skal have mulighed for at vise en årsopgørelse. Det betyder, at du skal have adgang til SKAT.
 • Du skal vurderes som værende kreditværdig.

 

Det betyder altså, at førend du kan blive godkendt hos TurboLån, skal du igennem en individuel kreditvurdering. Dette er for at finde ud af, om du vil være i stand til at betale af på lånet eller ej. Hvis du ikke bliver vurderet som værende kreditværdig, vil du ikke have mulighed for at optage et lån hos TurboLån. 

TurboLåns kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller ønsker svar på nogle spørgsmål, har du mulighed for at henvende dig til TurboLåns kundeservice. Her sidder de altid klar til at hjælpe dig, så du hurtigere kan komme videre med din låneansøgning. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp til dit nuværende lån.

 

Ønsker du at tage kontakt til TurboLån, kan du gøre det inden for følgende åbningstider:

 

Mandag til fredag fra klokken 09.00 til klokken 19.00.

Lørdag og søndag klokken 09.00 til klokken 16.00.

 

Hvis du ikke ønsker at ringe til TurboLåns medarbejdere, kan du vælge at sende en e-mail. Den skal du sende til [email protected]. Du kan også skrive til dem på deres live chat, hvor de stort set hele dagen sidder klar til at hjælpe dig, hvis du oplever problemer eller har et spørgsmål eller to.

Unikke fordele ved Turbolån

Hos TurboLån tilbyder de, som allerede nævnt, lån fra 100 kroner og op til 10.000 kroner. De har en fast debitorrente samt en fast ÅOP. Desuden afdrager du på lånet i 120 dage, så du hurtigt kommer af med det igen.

Alle disse faktorer kan sagtens betragtes som unikke fordele, da du herved ikke ender med at låne penge i særlig lang tid. Desuden kan du finde følgende unikke fordele hos TurboLån:

 

 1. Tilbagebetalingen foregår i 4 forskellige rater.
 2. Du får svar på din låneansøgning allerede samme dag (hvis du sender den ind i åbningstiden).
 3. Du modtager også lånet samme dag (her gælder det selvfølgelig også kun, hvis du sender din låneansøgning til TurboLån inden for deres åbningstid).
 4. Du har mulighed for at låne penge til dig selv nemt og hurtigt, hvis du står og har brug for det nu og her.