Trustbuddy

Lånetilbud er opdateret d. 15/07-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Trustbuddy

OBS: Trustbuddy er lukket! Vi anbefaler i stedet et andet lån. Se de 3 mest populære herover eller anvend søgefunktionen til venstre.

Finansieringstjenesten TrustBuddy bygger på et unikt koncept, som selskabet er en af de første i verden til at lancere. Konceptet går ud på at finansiere lån mellem privatpersoner, hvor personer med økonomisk overskud hjælper andre i underskud. Når du låner penge hos TrustBuddy, låner du dermed ikke af en traditionel bank, men derimod af privatpersoner, der gerne vil hjælp personer som netop dig.

TrustBuddy er således hurtiglån som hjælper dig igennem ved uforudsete situationer.

TrustBuddy fungerer præcis ligesom en bank, bare uden at være det. Det handler for finansieringstjenesten om at støtte sine medmennesker som venner, hvoraf navnet TrustBuddy stammer fra.

Selskabet bag TrustBuddy hedder TrustBuddy AB og blev grundlagt i 2009. TrustBuddy fokuserer på at holde de administrative omkostninger nede for at gøre servicen så billig som muligt for dig, hvorfor selskabet kun har 12 personer ansat.

En af de bedste ting ved at låne penge hos TrustBuddy er, at hvis du betaler lånet tilbage inden for 14 dage, låner du pengene helt gratis.

Hvordan kan jeg låne hos Trustbuddy?

Det unikke koncept bag TrustBuddy gør, at selskabet blot er mellemled mellem personer som gerne vil udlåne og personer som har behov for at låne penge. TrustBuddy´s rolle er at tage sig af alt det administrative samt at gøre servicen så god som mulig for lånere såvel som udlånere.

For at kunne låne gennem TrustBuddy skal du registrere dig på selskabets hjemmeside, hvilket sker gennem låneansøgningens første side. Så snart du har registreret dig, modtager du en mail med login informationer. Herefter kan du nemt, hurtigt og enkelt ansøge om at låne gennem din profil.

Når du først har en profil hos TrustBuddy, sker al ansøgning gennem denne.

Når du har indsendt din ansøgning via din TrustBuddy profil, får du svar tilbage allerede inden for 15 min til 1 time. Du slipper derfor for lang behandlingstid og venten på om din ansøgning godkendes.

Hvor meget kan jeg låne hos Trustbuddy?

Du kan hos TrustBuddy låne mellem 500 kr. og 5.000 kr. til hvad end du måtte have lyst til.

Der stilles nemlig ikke udbydende spørgsmål og du skal på ingen måde stille sikkerhed for de penge du låner hos TrustBuddy. Hvis du betaler det lånte beløb tilbage inden for 14 dage, får du desuden lånet helt gratis.

Omkostningerne ved at låne f.eks. 5.000 kr. hos TrustBuddy er 970 kr., hvoraf der går administrative omkostninger til TrustBuddy, 12 % i rente til den private udlåner, nominal rente på 19.4 % og ÅOP på 739.56 %.

Disse udgifter varierer naturligvis efter, hvor meget du låner hos TrustBuddy.

Ønsker du at forlænge låneperioden kan du uden problemer gøre dette hos TrustBuddy. Dette koster 470 kr., hvorefter du har én måned yderligere til at tilbagebetale lånet.

Hvilke krav har Trustbuddy?

TrustBuddy har opstillet følgende krav, før du kan låne penge hos dem. Disse krav er, at du skal være fyldt 18 år, have dansk statsborgerskab og en bankkonto i Danmark og yderligere må du ikke være registreret i kreditvurderingsselskabet RKI, Ribers Kredit Information. Kan du opfylde disse krav, kan du nemt og enkelt ansøge om at låne penge på TrustBuddy´s hjemmeside.

Hvad siger andre om Trustbuddy?

TrustBuddy er blevet anmeldt 18 gange hos vurderingstjenesten Trustpilot, som giver forbrugere mulighed for at bedømme virksomheder ud fra service, leveringstid, priser og andre relevante aspekter. Hos Trustpilot får TrustBuddy karakteren 3.2 på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er det bedste. I denne sammenhæng er det vigtigt at kigge på antallet af anmeldelser, som i dette tilfælde kun er 18.

Det kan derfor ikke konkluderes, hvorvidt denne karakter af TrustBuddy er retvisende, da karakteren er lavet på baggrund af så få anmeldelser.

Med tanke på, at det er helt gratis at låne hos TrustBuddy, hvis du tilbagebetaler inden for 14 dage, vil vi derfor anbefale TrustBuddy. At kunne låne penge uden omkostninger er uden tvivl en flot anbefaling værdig.