SPARXPRES

SPAREXPRES giver dig hurtige penge på kontoen nemt og enkelt. Få det lån du leder efter ved at klikke her.

634.563
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

SPARXPRES

Hvem er SPAREXPRES?

Lånevirksomheden SPARXPRES er en del af den danske bank Spar Nord Bank, og har siden 1991 specialiseret sig i at formidle lån til privatforbrugere i hele Danmark. Spar Nord Bank har 78 filialer fordelt over hele Danmark og skal derfor betegnes blandt de største banker i Danmark.

I dag har SPARXPRES 12 medarbejdere ansat på deres kontor i Skive, samt fire konsulenter der besøger detailforhandlere rundt omkring i landet. En del af SPARXPRES´ strategi er nemlig at levere nemme og hurtige forbrugslån via detailhandlen, hvorfor det er vigtigt med konsulenter til at varetage dialogen og kontakten med deres samarbejdspartnere.

Hvordan kan jeg låne hos SPARXPRES?

Du kan nemt og hurtigt ansøge om et lån hos SPARXPRES igennem deres online ansøgningsskema. Du skal derfor ikke stille op til personlige møder eller fremvise en masse dokumenter for at kunne komme i betragtning til et lån hos SPARXPRES.

Yderligere skal du heller ikke stille nogen form for sikkerhed, hvorfor det ikke kunne blive nemmere for dig at ansøge om et lån hos SPARXPRES.

Så snart du har sendt din låneansøgning, begynder SPARXPRES at behandle denne, hvorfor du kan forvente svar senest 24 timer efter ansøgningen er sendt. SPARXPRES gør meget ud af at behandle din låneansøgning så grundigt som muligt, så du er sikret ordnede forhold, når du ansøger og får godkendt dit lån. Dette giver derfor en lidt længere ventetid på svar vedr. din låneansøgning.

Skulle SPARXPRES mod forventning ikke imødekomme din låneansøgning, får du tilsendt et alternativt lånetilbud, som du kan tage stilling til. Dette gør SPARXPRES for at give dig den bedste service, og fordi lånevirksomheden har forståelse for dit lånebehov. I stedet for blot at afvise din låneansøgning, giver de dig derfor et andet tilbud, så du stadig har mulighed for at benytte dig af SPARXPRES´ attraktive lånemuligheder.

Hvor meget kan jeg låne hos SPARXPRES?

Hos SPARXPRES kan du låne mellem 5.000 kr. - 50.000 kr. til hvad end du har lyst til. SPARXPRES stiller nemlig ingen spørgsmål til dit lånebehov, og hverken din samlever eller bankrådgiver får besked om din låneansøgning.

Husk i denne sammenhæng at en låneaftale først er bindende, når du har skrevet den under og sendt den retur.

Du bestemmer selv længden af din afbetalingsperiode og kan frit vælge mellem 12, 24, 36, 48 eller 60 måneder. SPARXPRES giver dig derfor friheden til at skræddersy dit eget forbrugslån, hvor du kan tilpasse alt indhold efter netop dine behov og forventninger.

Så snart din låneansøgning er godkendt, vil du modtage en låneaftale, som du skal underskrive, såfremt du ønsker at gøre brug af tilbuddet. Accepterer du lånet, modtager du pengene direkte på din Nemkonto samme dag, som SPARXPRES modtager den underskrevne låneaftale.

Hvilke krav har SPARXPRES?

For at kunne ansøge om et lån hos SPARXPRES skal du være fyldt 18 år og dermed være myndig. Endvidere må du ikke være registreret i RKI, Riber Kredit Information, eller Debitor Registret.

Alt efter hvor meget du vil låne hos SPARXPRES, kigger lånevirksomheden på din personlige indkomst. Hvis du f.eks. vil ansøge om at låne 50.000 kr. skal du som minimum have en indkomst på 125.000 kr., mens der ikke er noget krav til din indkomst, såfremt du ønsker at låne 5.000 kr.

Opfylder du ovenstående krav, kan du godt se frem til at modtage et lånetilbud fra SPARXPRES. Alt hvad du skal gøre er at ansøge hos dem med det samme, hvilket du kan gøre direkte via vores låneoversigt eller ved at klikke direkte videre her.

Hvad siger andre om SPARXPRES?

For at give dig et hurtig indblik i, hvordan SPARXPRES vurderes som låneselskab, har vi vurderet denne på baggrund af anmeldelser hos vurderingstjenesten Trustpilot, popularitet blandt vores brugere samt SPARXPRES lånebetingelser. Vi har ud fra disse vurderet SPARXPRES på en skala fra 1-5 stjerner med 5 stjerner som det højeste, og har givet SPARXPRES vurderingen 3 flotte stjerner.