Spargo Finans

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    5 punkter

  • Læsetid

    10 minutter

  • Siden er opdateret

    17/04-2024

Spargo Finans

Er en uventet stor tandlægeregning for nyligt kommet ind af brevsprækken? Har du fået et helt unikt tilbud, du ikke kan sige nej til? Skal du betale indskud til en ny lejlighed, men har ikke lige alle pengene på stående fod? Grundene kan være mange, men behovet er enkelt: man kan en gang imellem have brug for lidt ekstra økonomisk hjælp med kort varsel. Sådan en hjælp kan være et nemt og hurtigt lån uden alt for mange problemer. Hvis du tager et lån med Spargo Finans er du godt stillet, fordi det er overskueligt og fleksibelt, så det passer lige til dine behov.

Med traditionelle lån hos banker og andre slags kreditinstitutter er der typisk en langsom og kompliceret proces, der skal finde sted, før du kan få lov til at få udbetalt dit ønskede lånebeløb. Med Spargo Finans kan du springe størstedelen af de processer over, fordi du blandt andet ikke skal stille sikkerhed, og pengene kan bruges til lige det, du har brug for. Det eneste, Spargo Finans kræver, er, at du ikke er sat i RKI, så de kan se, lånet kan tilbagebetales, og at du vil fortælle lidt om din adresse, job og nuværende bank.

Alt sammen kan udfyldes i en online formular, uden der behøver være nogen telefonisk kontakt eller fysisk mødested før. Du kan låne fra 10.000 til 150.000 kroner, så de fleste økonomiske behov kan imødekommes. Derudover vælger du også selv tilbagebetalingstiden, som kan vare alt fra 12 måneder til 120 måneder. Dine informationer og dit ønskede lånebeløb pakkes så ned i en online kuvert og sendes til Spargo Finans, der prompte giver dig et svar med et lånetilbud, du kan vælge at tage imod.

Fremgangsmåden?

Selv om Spargo Finans ikke behøver at optrevle din økonomi, som visse banker behøver, før de kan overveje at give et lånetilbud, kan man stadigvæk være påpasselig med sine informationer. Det er forståeligt og derfor bliver dine oplysninger også behandlet strengt fortroligt, så du kan ansøge med en god mavefornemmelse. Tilbuddet bliver lavet personligt til dig som ansøger og Spargo Finans sørger for, at du får det bedste mulige lån til dine omstændigheder.

Alle underskrifter foretages med Nem-ID.

Løbetid og beløb

De situationer hvor man behøver et hurtigt lån kan være ret forskelligartede. Derfor kan du også låne alt fra 10.000 kroner op til 150.000 kroner. Desuden vælger du selv lånets løbetid, altså længden på den periode, du vil tilbagebetale lånet over.

Ved du, at du inden længe kan betale lånet helt tilbage kan du lade løbetiden være kortere, men er du omvendt økonomisk presset, kan løbetiden være lang. Derfor kan du vælge en løbetid imellem et år og ti år. I et forhold mellem løbetid og lånebeløb vurderer Spargo Finans en månedlig ydelse, du tilbagebetaler. Det er smart, fordi denne kan man budgettere efter, så du altid er sikker på, der er luft i budgettet til at tilbagebetale dit lån.

Mangler du eksempelvis 30.000 til et indskud i en lejlighed men ved, du inden længe kan tilbagebetale lånet, kan du sætte en kort løbetid på tre år. Der vil Spargo Finans udregne en månedlig ydelse på ca. 1000-1200 kroner alt afhængigt af din personlige kreditvurdering. Det vil sige, at hvis du vil tilbagebetale de 30.000 over tre år, skal du som udgangspunkt betale 1000-1200 om måneden, indtil de tre år er gået, eller gælden er indfriet før.

Gælden kan løbende indfries helt eller delvist, så den månedlige ydelse kan reduceres.

Information og oplysninger

I de traditionelle kreditinstitutter foregår en låneaftale typisk således: man booker et møde med en bankrådgiver, man gerne vil overbevise om, man må få et lån i banken. Bankrådgiveren stiller en masse spørgsmål om arbejde, indtægt, økonomi, husholdning, og så videre for at være sikker på, at lånet kan tilbagebetales på sigt. Dette vurderes så, og efter noget tid får ansøgeren så en afgørelse.

Det er en måde at gøre det på, men det kan ofte tage ret lang tid. Når man skal have et hurtigt og nemt økonomisk tilskud har man ganske simpelt ikke tid til denne proces, hvorfor du hos Spargo Finans ikke behøver at fortælle om andet end bopæl, job og nuværende bank foruden du ikke er i RKI. Derudover er der ingen krav om, at du skal stille sikkerhed i noget som helst. De få oplysninger indtaster du i en online formular, der er simpel at udfylde.

Du får et svar med et tilbud inden for en time, hvis ansøgningen er sendt indenfor deres åbningstid og næste morgen, hvis den er sendt udenfor. Hvis låneaftalen passer dig, underskriver du med Nem-ID, og indenfor to dage står pengene på din konto.

Når du skal tilbagebetale lånet

Et lån skal jo altid tilbagebetales, men Spargo Finans sørger for, at der ikke nogen uventede overraskelser, når du tilbagebetaler. Låneaftalen er personlig og målrettet lige præcis dig og dine behov, og alle vilkårene står udførligt i den tilsendte kontrakt, du både kan få på digital og fysisk format. Et godt råd er at tilmelde tilbagebetalingen betalingsservice, så du altid husker at få sendt den månedlige ydelse.

Man har som låner også muligheden for at tilbagebetale hele eller dele af gælden undervejs – altså udover den månedlige ydelse. Fordi et større stykke af den samlede lånesum tilbagebetales, falder den månedlige ydelse altså tilsvarende. Det kan man jo gøre, hvis man en måned har ekstra meget luft i budgettet.