Nordiclån

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Nordiclån

Hvem er Nordiclån?

Nordiclån blev introduceret den 2. maj 2016 og er derfor en af de nyeste låneformer på det danske marked for forbrugslån. Nordiclån er en af del af L’EASYs låneportefølje og er et interessant og alternativ til de mange andre udbydere på det danske lånemarked.

Det skyldes helt enkelt, at Nordiclån er kendetegnet ved en række specifikke og unikke fordele, som gør, at denne låneform klart er værd at overveje, hvis du står overfor at skulle optage et lån.

Hvad kan Nordiclån tilbyde?

Nordiclån er en meget interessant låneform, da den er relevant i mange forskellige sammenhænge. Det er først og fremmest tilfældet, fordi du kan benytte dig af et lån fra Nordiclån, hvad enten du ønsker et lille eller større beløb mellem hænderne.

Lån op til 50.000 kroner hos Nordiclån

Nordiclån tilbyder lån op til 50.000 kroner. Det betyder, at Nordiclån både er interessant, hvis du står og mangler penge til en ny Iphone, men samtidig også, hvis du ønsker at renovere det gamle og nedslidte køkken. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor stort et beløb du ønsker at låne.

Derudover er fordelen ved et loft på 50.000 kroner, at du sandsynligvis ikke får problemer med at tilbagebetale det lånte beløb. Det er tilfældet, da 50.000 kroner er et forholdsvist overskueligt beløb, som med den rette tilbagebetalingsperiode stille og roligt kan tilbagebetales. Risikoen for, at du ender i en problematisk økonomisk situation er derfor minimal.

Rente fra kun 8,73 % når du låner hos Nordiclån

Forbrugslån er normalt kendetegnet ved, at renteniveauet er rigtig højt. Det er dog ikke tilfældet hos Nordiclån, hvor du kan få en rente helt ned til 8,73 %. Det er en meget lav rente på forbrugslånsmarkedet og er en stor fordel for dig som forbruger, da det betyder, at du i sidste ende slipper for at betale et kæmpe stort beløb tilbage udover det beløb, som du reelt set har lånt.

Men hvad vil det egentlig sige, at renten f.eks. er på 8,73 %? Lad os illustrere dette med et konkret eksempel.

Vi forestiller os, at du ønsker at låne 10.000 kroner, og at renten er på de føromtalte 8,73 %. Det betyder ganske enkelt, at du skal betale 8,73% af de 10.000 kroner til Nordiclån for at få lov at låne det ønskede beløb. Rent talmæssigt vil det give følgende omkostninger:

  • 10.000 kroner/100*8,73% = 873 kroner
  • 10.000 kroner + 873 kroner = 10.873 kroner.

Det betyder altså, at du i sidste ende skal betale 10.873 kroner i alt for at optage dit lån. Det er dog meget vigtigt at nævne, at der er er flere ting, som har indflydelse på renteniveauet, som f.eks. løbetiden på lånet.

Det kan du læse mere om under afsnittet ”Hvad er mine låneomkostninger?”.

Nem online ansøgning, når du søger et lån hos Nordiclån

Det er vigtigt, at det er nemt, hurtigt og ligetil at ansøge om et lån. Det er imidlertid også tilfældet ved Nordiclån, hvor ansøgningen foregår online. Det eneste du skal gøre er at udfylde en række personlige oplysninger, hvorefter du vil få svar inden for en time.

Vælger du at acceptere lånet og underskrive låneaftalen, vil du få pengene overført til din konto senest dagen efter. Du skal derfor ikke bekymre dig om en langsommelig og ineffektiv behandlingstid, hvis du vælger at gøre brug af Nordiclån.

Brug pengene, som du ønsker

En stor fordel ved at optage et lån hos Nordiclån er, at du kan bruge dine penge til lige præcis dét, som du drømmer om. Du kan vælge at tage ud at rejse, købe nye ting til dine børn eller bruge pengene på mere praktiske ting som afbetaling af gæld eller renovering af dit hus. Det er helt op til dig.

Sådan forholder det sig dog ikke alle steder, når du ønsker at optage et lån. Det har du måske oplevet, hvis du tidligere har forsøgt at optage et lån i banken. I banken skal du nemlig oplyse, hvorfor du ønsker at optage et lån og derfor også præcis, hvad pengene skal bruges til.

Det slipper du for hos Nordiclån, og du har altså en stor frihed, som ikke er en selvfølge alle steder.

Du skal ikke stille sikkerhed

Der er intet krav om, at du kan stille sikkerhed for dit lån. Det er en kæmpe fordel, da det betyder, at du ikke skal have en stor opsparing eller en stor månedlig lønindtægt for at kunne optage et lån. Det er derfor muligt for langt de fleste mennesker at optage et lån hos Nordiclån.

Det eneste krav som du skal opfylde er, at du ikke må være opgivet i RKI, som er en database, der registrerer dårlige betalere. Du vil være registeret i RKI, hvis du tidligere har haft problemer med tilbagebetalingen af et eller flere lån.

Sådan skiller Nordiclån sig ud fra konkurrenterne

En lav rente, en nem ansøgningsproces og en stor grad er frihed er måske ting, som du har hørt før. Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at de ovenstående fordele ved Nordiclån i større eller mindre grad er nogle, som kendetegner mange af selskaberne på markedet for forbrugslån. Men hvad er det så egentligt, der differentier Nordiclån fra alle de andre lånemuligheder?

Betal dit lån ud, når du vil

Nordiclån skiller sig i den grad ud fra mange af konkurrenterne, da du har mulighed for at betale dit lån ud lige præcis, når du ønsker det. Det betyder, at selvom du har aftalt en tilbagebetalingsperiode på 24 måneder, kan du vælge at betale hele lånet ud efter eksempelvis 6 måneder. Det giver dig en langt større fleksibilitet og muligheden for at betale lånet hurtigt ud, hvis du pludselig får flere penge mellem hænderne.

Det kan være, at du f.eks. arver nogle penge eller er så heldig at få et nyt job, hvor din løn er væsentligt højere, end du hidtil har været vant til. Den store fordel er selvfølgelig, at du ved at betale dit lån ud før tid, slipper for de ekstra omkostninger, som du skulle have betalt i den resterende tid af låneperioden – uden at det koster en krone.

Du kan selvfølgelig stadigvæk vælge den helt traditionelle vej og starte afbetalingen af dit lån med det samme.

Hvad er mine låneomkostninger, når jeg optager et lån ved Nordiclån?

Når du står og skal vælge mellem forskellige former for lån på markedet, er et af de mest nærliggende spørgsmål ofte, hvor meget det egentlig koster at låne penge det enkelte sted. Som nævnt kan du ved Nordiclån få en rente fra 8,73 %. Det kan dog være svært at sige noget generelt om, da der er mange forskellige faktorer, som har indflydelse på renteniveauet.

Renten på dit lån afhænger bl.a. af, hvor en lang en tilbagebetalingsperiode du vælger. Hos Nordiclån kan du vælge en løbetid på mellem 12-80 måneder. Reglen er i denne sammenhæng, at jo kortere løbetid du vælger, jo billigere bliver lånet i sidste ende.

Derudover er der en række individuelle og økonomiske ting, som kan have indflydelse på den rente, som Nordiclån kan tilbyde dig. Har du f.eks. en høj månedlig indkomst, vil du ofte kunne få en lavere rente, da det indikerer, at du ikke får problemer med at betale lånet tilbage til tiden.

Renteniveauet på dit lån vil dog tydeligt fremgå af låneaftalen, når du modtager et tilbud fra Nordiclån.

Undersøg lånets ÅOP

Du skal dog ikke blot være opmærksom på renten, hvis du overvejer at optage et lån hos Nordiclån. Renten giver nemlig ikke et retvisende indblik i, hvad lånets samlede omkostninger reelt set er. Det du i stedet for skal gøre er at fokusere på lånets ÅOP, som er et udtryk for et låns samlede årlige omkostninger.

Fordelen ved at fokusere på et låns ÅOP er, at du får et samlet overblik over alle de omkostninger, som skal betales i forbindelse med et lån. Dette tal inkluderer, udover renten, også andre omkostninger, som eksempelvis oprettelsesgebyr og andre gebyrer, som kan være knyttet til lånet.

Nordiclån har f.eks. et oprettelsesgebyr på 4.000 kroner, som skal lægges oveni renteniveauet for at fået samlet overblik over dine udgifter. Når du gennemgår din låneaftale, skal du derfor altid fokusere på ÅOP’en.

Derfor skal du vælge Nordiclån

Syv grunde til at vælge Nordiclån:

  • Lån op til 50.000 kroner - du bestemmer selv beløbet
  • Renteniveau fra blot 8,73 %
  • Ansøg nemt og hurtigt online
  • Lån penge til lige præcis det, som du har lyst til
  • Du slipper for at stille sikkerhed
  • Frihed til at betale dit lån ud, når du ønsker det