Modus Finans

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Modus Finans

Hvem er Modus Finans

Modus Finans er et nyt lån på det danske marked. Dette lån blev første gang introduceret den 25. oktober 2016 og er derfor det nyeste skud på stammen på det danske marked for forbrugslån.

Modus Finans er en del af L’EASYs låneportefølje og er et interessant alternativ til andre lignende udbydere på det danske marked. Modus Finans er et lån uden sikkerhed, som man kender det fra andre online lån. Herudover er der en række specifikke og unikke fordele, som gør, at denne låneform klart at værd at overveje, hvis du står og mangler penge, disse kan du læse mere om nedenfor.

Hvad kan Modus Finans tilbyde?

Modus Finans er en meget interessant låneform, da den er relevant i mange forskellige sammenhænge. Først og fremmest fordi du kan benytte dig af et lån fra Modus Finans, uanset om du ønsker dig et lille eller større beløb mellem hænderne.

Lån op til 50.000 kroner med Modus Finans

Modus Finans tilbyder lån op til 50.000 kroner. Det betyder, at Modus Finans er interessant, både hvis du står og vil købe ny telefon, men også, hvis du eksempelvis ønsker at renovere dit køkken eller garage. Som med andre online lån, bestemmer du selv hvor stort et beløb du ønsker at optage og hvor længe lånet skal strække sig over – dog op til maksimalt 6 år.

Herudover er fordelen ved et loft på 50.000 kroner, at du sandsynligvis ikke får problemer med at tilbagebetale det lånte beløb. 50.000 kroner er et overskueligt beløb, som med den rette tilbagebetalingsperiode kan afbetales stille og roligt. Din risiko for at ende i økonomiske problemer er derfor væsentlig mindre end ved et lignende lån med et større beløb.

Lav rente fra kun 8,73% når du låner gennem Modus Finans

Et af kendetegnene ved forbrugslån er et højt renteniveau. Dette er dog ikke tilfældet hos Modus Finans, hvor du kan få en rente helt ned til 8,73%. Det er en lav rente for et forbrugslån og det må siges at være en stor fordel for dig som forbruger, da det betyder, at du i sidste ende slipper for at betale et kæmpe beløb tilbage udover det beløb, som du i første gang lånte.

Men hvad betyder det, at renten er på 8,73%? Herunder giver vi dig et eksempel på, hvad det vil sige.

Vi forestiller os, at du låner 40.000 kroner og at renten er på 8,73%. Det betyder at du skal betale 8,73% af de 40.000 kroner til Modus Finans for at få lov at låne det ønskede beløb. Rent talmæssigt vil det give følgende omkostninger:

  • 40.000 kroner/100*8,73% = 13.043 kroner
  • 40.000 kroner + 13.043 kroner = 53.043 kroner.

Det betyder derfor at du i sidste ende har betalt 53.043 kroner for at optage et lån på 40.000 kroner. Herudover er det vigtigt at forstå at der er flere ting, som har indflydelse på renteniveauet, som f.eks. løbetiden på lånet.

Men alt dette kan du læse mere om i afsnittet ”Hvad er mine låneomkostninger”.

Nem online ansøgning, når du søger et lån hos Modus Finans

Noget af det vigtigste når du optager et lån online er at det er nemt, hurtigt og ligetil at ansøge. Disse krav gør sig gældende ved Modus Finans, hvor ansøgningen foregår online og ved hjælp af dit NemID. Det eneste du skal, er at udfylde oplysninger om bopæl, bank og beskæftigelse, hvorefter du vil få svar inden for en time.

Hvis du herefter vælger at underskrive låneaftalen, skal dette gøres med dit NemID og hvis det er indenfor låneudbyderens åbningstid, får du svar i løbet af 1 time. Den langsommelige og ineffektive behandlingstid, som du kender fra din bank af, er sparet væk, hvis du vælger at benytte Modus Finans.

Brug dine penge, som du ønsker

En af de helt store fordele ved at vælge et online lån og heriblandt Modus Finans, er at du kan bruge dine penge til lige præcis dét, som du drømmer om. Hvad enten du vælger at bruge dem til rejse, gaver, fornøjelse, møbler eller på mere praktiske ting, såsom at samle ældre lån i et større, så er valget helt dit eget.

Andre steder, for eksempel i din bank, forholder det sig ikke sådan, at du selv kan råde over dine penge, her skal du fortælle hvad pengene skal bruges til inden du får stillet pengene til rådighed. Hvis du ikke kan det, bliver pengene ikke udbetalt og dit lån bliver i de fleste tilfælde afvist. Dette har du muligvis tidligere oplevet, hvis du har optaget et lån i banken.

Det slipper du for hos Modus Finans, og du har altså en stor frihed, som ikke er en selvfølge alle steder.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

Et online lån stiller ikke krav om, at du kan stille sikkerhed for dit lån, hvilket er en kæmpe fordel, da det betyder, at du ikke skal have en stor opsparing eller en høj månedlig lønindtægt. Det er derfor muligt for langt de fleste mennesker i Danmark at optage et lån hos Modus Finans. Det eneste krav som du skal leve op til er, at du ikke må være registreret i RKI, da det er en database over registrerede dårlige betalere.

Hvis du tidligere har været i økonomiske problemer eller haft vanskeligheder med at tilbagebetale et lån, så er du måske registreret i RKI eller DBR (Debitor Registret).

Sådan skiller Modus Finans sig ud fra de øvrige online lån

En lav rente, en let ansøgningsproces og en stor økonomisk frihed er måske ting, som du har hørt før. Det skal da heller ikke være en hemmelighed, at de førnævnte fordele ved Modus Finans i større eller mindre grad er nogle, som kendetegner mange låneselskaber på markedet indenfor forbrugslån. Men hvad er det så, der differentierer Modus Finans fra de andre? Det vil vi kort beskrive herunder:

Betal dit lån af, når du vil

Modus Finans adskiller sig fra andre online lån ved at du har mulighed for at betale dit lån af præcis når du ønsker det. Dette betyder, at hvis du har en tilbagebetalingsperiode på 24 måneder, kan du vælge at betale hele lånet af efter eksempelvis 6 måneder. Det giver dig en langt større fleksibilitet for at betale lånet hurtigt af, hvis du pludselig får penge mellem hænderne.

Du kan eksempelvis have arvet nogle penge, eller fået et job, som medfører en bonus eller din grundløn er væsentlig højere, end du hidtil har været vant til, hvorfor du hurtigere kan betale dit lån af. Men den altoverskyggende fordel er at du kan tilbagebetale dit lån før tid, og slippe for de ekstra omkostninger, som du skulle have betalt i den resterende tid på lånet – uden at det koster dig en krone. Du kan selvfølgelig vælge den helt traditionelle fremgang, og betale dit lån af i henhold til din tilbagebetalingsperiode.

Hvad er mine låneomkostninger, når jeg optager et lån ved Modus Finans

Når du sammenligner de forskellige former for lån på markedet i dag, er det mest nærliggende spørgsmål ofte, hvad det koster at låne penge det enkelte sted. Som du allerede er bekendt med efter at have læst teksten her, så giver Modus Finans dig en rente fra 8.73%. Renteniveauet varierer dog fra låneoptager til anden, da der er mange forskellige faktorer, som har indflydelse på renten.

Det afhænger blandt andet af, hvor lang din tilbagebetalingsperiode er. Hos Modus Finans kan du vælge en løbetid mellem 12 og 72 måneder. I den periode kan du vælge 2 afdragsfrie måneder om året og dermed få mere luft i økonomien. Fælles for samtlige låneudbydere i Danmark gælder det sig, at desto kortere løbetid du vælger, jo billigere bliver dit lån i sidste ende.

Undersøg den årlige omkostning i procent på lånet

Du skal være opmærksom på mere end bare renten, hvis du overvejer at tage et lån hos Modus Finans. Renten giver dig ikke et retvisende indblik i, hvad lånets samlede omkostninger reelt set er. Du skal i stedet fokusere på lånets ÅOP, som er lånets samlede årlige omkostninger i procent.

Årsagen til at du skal fokusere på lånets ÅOP er, at du får et overblik over de samlede omkostninger, som skal betales i forbindelse med dit lån. Dette tal, inkluderer, foruden renten, også andre omkostninger, som eksempelvis stiftelsesgebyr og andre skjulte gebyrer, som kan være knyttet til dit lån.

Modus Finans har eksempelvis et oprettelsesgebyr på 3.200 kroner, som skal tilskrives oveni renteniveauet før du kan få et samlet overblik over dine udgifter. Når du gennemgår din låneaftale med lånefirmaet, skal du derfor altid se efter de årlige omkostninger i procent, for at få det mest retvisende beløb du skal betale til låneudbyderen.

Derfor skal du vælge Modus Finans

Her er en række årsager til at vælge Modus Finans, som dit online lån:

  • Lån op til 50.000 kroner
  • Renteniveau fra blot 8.73%
  • Ansøg med NemID
  • Lån til lige netop det du har lyst til
  • Du slipper for at stille sikkerhed
  • 2 afdragsfrie måneder om året
  • Frihed til at betale dit lån af, når du ønsker det