LendOn

LendOn er lukket - På MONEYBANKER.dk kan du gratis og uforpligtende sammenligne alternativer, så er du sikker på at finde det bedste lån.

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

  • Indholdsfortegnelse

    9 punkter

  • Læsetid

    11 minutter

  • Siden er opdateret

    27/05-2024

LendOn

Er LendOn det rette valg for dig, når du skal finde finansiering? Hvis du leder efter et mindre lån på mellem 500-15.000 kr., hvor du ikke skal stille sikkerhed, så er der gode chancer for at netop LendOn er det helt rigtige valg for dig.

MONEYBANKER.dk har nedenfor lavet en gennemgang af LendOn til dig, så du får dybdegående kendskab til, hvad du har mulighed for hos LendOn, unikke fordele, hvad du skal huske i forbindelse med din ansøgning og meget andet. På denne måde bliver du klar til at beslutte, om LendOn er det låneselskab, som bedst møder din krav og forventninger.

Hvem kan låne hos LendOn?

Der er en række krav, som du skal leve op til for at kunne få godkendt din låneansøgning hos LendOn.

Disse krav er:

- Du skal have et gyldigt Nem-ID

-    Du skal have et dansk CPR-nummer

-    Du skal have en dansk folkeregisteradresse

-    Du må ikke være navne- eller adressebeskyttet

-    Du skal være mindst 21 år

-    Du skal vurderes kreditværdig af LendOn

-    Du må ikke være registeret i hverken RKI (Experian) eller KreditStatus (Experian 2)

Før du kan bevilliges et lån, skal du desuden informere LendOn om følgende:

-    En e-mailadresse som er aktiv og anvendes af dig som låner

-    Et telefonnummer hvor LendOn kan kontakte dig på

-    Dine bankoplysninger, herunder også kontooplysninger

-    Personlige informationer så LendOn kan udarbejde en kreditvurdering af dig som låneansøger

LendOn gør på deres hjemmeside endvidere opmærksom på, at såfremt der sker ændringer i ovenstående informationer, er du forpligtet til at kontakte LendOn med det samme.

Lav et budget

Det er vigtigt, at du laver et budget, før du ansøger om et lån hos LendOn. Dette er udelukkende for din egen skyld, og det er der en række vigtige grunde til, som du kan læse nedenfor.

Lånebeløb

Du kan sagtens have en fin antagelse af, hvad du har behov for at låne. Det kan f.eks. være, at du allerede har fundet den bil, som du netop står og mangler, hvorfor du ikke er i tvivl om dine ønsker til, hvilken størrelse lånet skal have.

Der kan dog være uforudsete omkostninger i forbindelse med dit forestående køb, hvorfor du bør gøre dig overvejelser om, hvorvidt lånet skal være højere end hidtil planlagt. Hvis du f.eks. køber brugt bil, kan der komme nødvendige udgifter såsom reparationer og tilsvarende. Endvidere koster forsikring også, hvilket kan efterlade dig i en uheldig position, hvis du ikke har tænkt denne udgift ind i budgettet.

Du bør lave et pessimistisk, realistisk og optimistisk budget. På den måde forsøges det at skabe en dybdegående indsigt på både kort og lang sigt omkring, hvordan ens privatøkonomiske situation kommer til at kunne være. Det er så din egen opgave at vurdere, hvilket scenarie der er mest sandsynligt.

Og måske plukke i de forskellige scenarier, og derudfra lave en samlet vurdering.

Løbetid

Løbetid er den periode, du skal betale din lån tilbage over. Hvis dit låns løbetid f.eks. er 12 måneder, skal du fordele tilbagebetalingen over disse 12 måneder.

På LendOn´s hjemmeside kan du udregne, hvordan løbetiden påvirker det månedlige afdrag og de samlede omkostninger i forbindelse med lånet.

Du kan ud fra dette udregningssystem se, at du har en interesse i at have en kort løbetid, da det holder dine samlede omkostninger lavest. Jo kortere løbetid, jo færre renter skal du nemlig betale. Problematikken er dog, at hvis du sætter lånets løbetid for kort, så kan du risikere, at du ikke kan betale de månedlige afdrag, fordi de er fastsat for høje i forhold til dit månedlige rådighedsbeløb.

Vælger du at gå med livrem og seler, hvilket får dig til at vælge en lang løbetid, bør du også gøre dette med omtanke. Det kan nemlig synes uøkonomisk at sidde med ekstra penge hver måned, som du med økonomisk fordel kunne bruge til at afvikle på dit lån for at nedbringe renteniveauet.

Vores klare anbefaling er, at du ud fra dit budget danner dig et overblik over, hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned. Herudfra fastsætter du løbetiden. På denne måde træffer du beslutningen på et oplyst grundlag, som du forinden godkendelse af lånet har gjort dig klare overvejelser omkring.

Sådan ansøger du

Når du ønsker at ansøge om et lån gennem LendOn, skal du gennemgå nogle skridt for at komme i mål med din ansøgning. Vi har nedenfor beskrevet disse skridt, sådan at vi følger dig igennem processen fra start til slut.

Opret kundeprofil

Som ny kunde skal du starte med at oprette en kundeprofil hos LendOn. Har du tidligere ansøgt om lån eller kredit, skal du bruge denne profil til at ansøge.

Det er nemt og hurtigt at oprette dig hos LendOn, og du skal huske at det er 100% uforpligtende. Et lån er først bindende, når du har underskrevet låneaftalen og returneret denne til låneselskabet. Så når du ansøger om et lån, kan du altså sagtens fortryde og vælge ikke at låne pengene alligevel, hvis du har fundet f.eks. anden finansiering gennem et andet låneselskab.

Ansøg med Nem-ID

Du opnår mange fordele ved at skulle bruge dit Nem-ID i forbindelse med optagelse af lån hos LendOn. Når man låner penge generelt, men dog særligt online, er mange forbrugere klar til at gå langt for at opnå det højeste niveau af sikkerhed. Ved anvendelse af Nem-ID opnås den højeste sikkerhed for personfølsomme informationer i Danmark.

Når du ansøger hos LendOn, skal du på grund af anvendelsen af Nem-ID ikke indsende personlige dokumenter. Du modtager dit lånetilbud elektronisk, og så snart du har godkendt låneaftalen med dit Nem-ID fra din kundeprofil, starter udbetalingen af dit lån.

Hurtig udbetaling

Én af de allerstørste fordele ved Lednon er deres hurtige behandling af din låneansøgning og slutteligt udbetaling af dit lån. Det kan derfor også med rette kaldes et hurtig lån. Under forudsætning af at din låneansøgning godkendes af LendOn, har du chancen for at få pengene på din konto med det samme.

Så snart du har underskrevet låneaftalen med Nem-ID, udbetales pengene nemlig til den bankkonto, du har angivet i forbindelse med ansøgningen. Udbetalingen starter uanset hvornår på døgnet, du ansøger, hvilket også er en unik fordel ved LendOn.