LEASY Lavrentelån

Lånetilbud er opdateret d. 16/06-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

L'EASY LavrenteLån

Med et L'EASY LavrenteLån kan du låne mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og der bliver ikke stilles spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal buges på.

Du kan vælge en tilbagebetalingstid på mellem 24 og 72 måneder, og du vælger derfor selv, hvor hurtigt du vil betale din gæld af. Dette betyder også, at du i høj grad selv kan bestemme, hvor høj din månedlige ydelse skal være.

En af fordelene ved dette lån er, at det har en forholdsvis lav rente set i forhold til andre online låneudbydere. Deraf navnet LavrenteLån. Dette er værd at bemærke, da renten i de fleste tilfælde er den største omkostning ved at låne penge.

Samtidig er det en fast årlig rente, så man fra start ved, hvor meget man skal betale tilbage i løbet af lånets løbetid.

Der er flere andre fordele forbundet med Kliklån. Her kan ikke blot nævnes den lave rente, den valgfri tilbagebetalingsperiode samt det, at långiver ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. En anden fordel er nemlig, at din rente bliver afgjort ud fra din endelige kreditvurdering.

Det betyder, at hver enkelt ansøgning bliver behandlet separat, hvor långiver vurderer risikoen ved at udlåne til dig. Jo mindre risiko de vurderer, at der er forbundet med lånet, jo lavere rente får du. En sidste fordel der skal nævnes er, at du får pengene direkte ind på din bankkonto. Derfor kan du altså klare det hele med ansøgningen hjemmefra, hvorefter pengene udbetales til dig.

For at kunne optage et L'EASY LavrenteLån er der nogle enkle krav, som du skal opfylde. Disse krav går ud på, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI, og sidst skal du kunne dokumentere din indtægt.

Sådan ansøger du hos L'EASY LavrenteLån

L'EASY LavrenteLån har en simpel låneprocedure, som er lige til at gå til. Her kan du nemt og hurtigt udfylde en låneansøgning og indsende den online med det samme. Du udfylder ansøgningen ved blot at gennemgå 3 trin.

Trin 1: Beregn dit lån

Det første du skal gøre er at angive lånebeløb og løbetid. Lånebeløbet kan som sagt ligge mellem 5.000 kr. og 50.000 kr.

Du kan ændre på beløbet ved at trække op og ned i boksen. På samme måde kan du ændre i løbetiden, hvor du kan vælge en løbetid på mellem 24 og 72 måneder. Dette svarer til mellem 2 og 6 år. Løbetiden er det antal måneder, som du ønsker at tilbagebetale dit lån over.

I boksen til højre på hjemmesiden kan du se den månedlige ydelse. Denne ændrer sig hver gang, der ændres på enten lånebeløbet eller løbetiden. Dette kan du bruge til at vurdere, hvor mange måneder du vil tilbagebetale dit lån over.

Her skal du vide, hvor meget du har råd til at betale hver måned i dit budget, hvorefter du altså kan tilpasse beløb og løbetid, så ydelsen kommer til at passe.

Når du har fundet en tilfredsstillende ydelse og både har fastsat lånebeløb og løbetid, går du videre ved at tykke på knappen ”Ansøg nu”.

Trin 2: Udfyld med dine personlige oplysninger

Før du kan indsende en ansøgning, skal du indtaste dine personlige oplysninger inden for nedenstående felter.

Låneansøger

I dette felt skal du indtaste dit fulde navn, dit telefonnummer samt din e-mailadresse. Herefter skal du angive dit statsborgerskab med hensyn til, om du er dansk statsborger eller ej. Sidst i dette felt skal du indtaste din fødselsdato.

Beskæftigelsesforhold

Under dette felt skal du angive din beskæftigelse ud fra nogle på forhånd givne muligheder. Under dette skal du skrive, hvem din arbejdsgiver er, samt hvornår du har været ansat fra. Herefter skal du indtaste din årsindtægt før SKAT, samt hvad du månedligt får udbetalt efter SKAT.

Sidst skal du krydse af i ”Ja” eller ”Nej” alt efter, om du er medlem af en A-kasse.

Bopæl og civilstand

Her skal du først angive boligtype ud fra nogle forskellige valgmuligheder, hvorefter du skal indtaste din adresse. Herunder skal du desuden vælge din civilstand samt skrive, om du har børn og bil og eventuelt hvor mange.

Kontoformer

I forhold til kontoformer skal du krydse af i ”Ja” eller ”Nej” i nogle felter i forhold til, om du har lån i et andet finansieringsselskab, om du har VISA/Dankort, og om du har kreditkort.

Bankkonto

Under bankkonto skal du blot indtaste dit registreringsnummer og kontonummer på den konto, hvor du ønsker pengene udbetalt.

Accepter betingelserne

Det sidste du skal gøre er at sætte kryds for neden på siden, hvor du accepterer lånebetingelserne samt giver samtykke til, at långiver må indhente kreditoroplysninger om dig.

Når du har udfyldt alle ovenstående felter, er du klar til at gå videre. Dette gør du ved at trykke ”Bestil nu” i nederste højre hjørne.

Brug Nem-ID

For at L'EASY kan foretage et RKI tjek på dig, har de brug for dit CPR-nummer. Da loven siger, at man skal være logget ind med Nem-ID, når man indtaster sit personnummer, skal man gøre dette her. Derfor skal du logge ind med dit bruger-id og din adgangskode samt indtaste en nøgle fra dit nøglekort.

Herefter kan du indtaste dit personnummer.

Trin 3: Kvittering

Efter du har udfyldt alle oplysninger samt logget ind med Nem-ID og indtastet dit personnummer, er din ansøgning nu klar til at blive sendt. Herefter kommer du til sidste trin, som er kvitteringen. Denne modtager du på mail, hvor du får bekræftet, at L'EASY har modtaget din låneansøgning om et L'EASY LavrenteLån.

Modtag lånetilbud

Når du har indsendt ansøgningen, er det blot at vente. Ved et L'EASY LavrenteLån vil du få svar, på om du kan låne, inden for 3 timer. Hvis du kan godkendes til at låne, modtager du samtidig et lånetilbud med de specifikke lånebetingelser.

Her kan du se din rente, der som sagt vil afhænge af den kreditvurdering, som der er blevet foretaget i forhold til dine personlige oplysninger. Det skal nævnes, at det er frivilligt, om du vil gøre brug af lånetilbuddet, da det er uforpligtende at ansøge. Aftalen er først bindende, når du har underskrevet.