LEASY EasyLån

Lånetilbud er opdateret d. 27/05-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

LEASY EasyLån

Med et LEASY EasyLån kan du låne mellem 5.000 kr. 25.000 kr. til lige det, som du har brug for.

Du får en valgfri tilbagebetalingsperiode, som kan variere fra 24 måneder og helt op til 72 måneder. Dette betyder, at du selv kan vælge, hvor hurtigt du vil betale din gæld af, og samtidig vælger du dermed i høj grad selv, hvor stor din månedlige ydelse skal være.

Der er flere fordele ved et LEASY EasyLån. Nogle af fordelene er, at du får hurtigt svar på din ansøgning, samt at du kan bruge pengene til lige, hvad du vil, uden at der bliver stillet spørgsmålstegn. En anden stor fordel er, at lånet underskrives med Nem-ID, hvilket gør det både hurtigt og sikkert.

Desuden er ansøgningsprocessen utrolig hurtig, idet du kun skal udfylde ganske få oplysninger for at kunne sende en låneansøgning.

For at kunne søge om et LEASY EasyLån er der nogle enkle krav, som du skal opfylde. Disse krav er, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt.

Sådan ansøger du hos LEASY EasyLån

LEASY EasyLån´s låneprocedure er ganske simpel og lige til at gå til. Du udfylder og indsender nemt ansøgningen online. Denne udfyldes ved at gennemgå få trin, som beskrives nedenfor:

Angiv lånebeløb samt løbetid

Allerførst skal du angive det ønskede lånebeløb mellem 5.000 kr. og 25.000 kr. Du ændrer på lånebeløbet ved at trykke på beløbet til højre på hjemmesiden.

Herefter skal du vælge løbetid, som du ligeledes vælger ved at trykke i boksen. Løbetiden er den tid, som du vil betale dit lån tilbage over. Denne kan som nævnt være mellem 24 og72 måneder, hvilket svarer til mellem 2 og 6 år.

Se din månedlige ydelse

I boksen til højre på hjemmesiden kan du desuden se den månedlige ydelse. Denne ændrer sig hver gang, du ændrer på enten lånebeløbet eller løbetiden. Det er vigtigt at have fokus på ydelsen, når man vælger lånebeløb og ikke mindst løbetid, da ydelsen indikerer, hvor meget du har råd til at låne.

Med dette menes, at du, inden du låner penge, bør se nærmere på din økonomiske situation og afgøre, hvor meget du har råd til at betale af hver måned. Ud fra dette kan du tage valgene om lånebeløb og løbetid. Det er altså vigtigt at være realistisk omkring ydelsen, da det hurtigt kan blive meget dyrt at låne, hvis ikke man kan betale pengene tilbage til tiden.

Når du har fastsat, hvor meget du vil låne samt den ønskede løbetid og dermed har fundet en passende ydelse, er det blot at udfylde felterne i boksen.

Udfyld med dine personlige oplysninger hos LEASY EasyLån

For at kunne indsende en ansøgning skal du indtaste dine personlige oplysninger. Her skal du skrive dit navn, din adresse samt dit telefonnummer og e-mailadresse. Desuden skal du indtaste din fødselsdato, så långiver kan se, at du opfylder alderskravet.

Herefter skal du sætte kryds i feltet, hvor du accepterer lånebetingelserne. Ligeledes skal du sætte kryds i det andet felt, hvor du giver dit samtykke til, at långiver løbende må indhente generelle kreditoroplysninger om dig. Når du har udfyldt ovenstående samt accepteret betingelserne og givet dit samtykke, er du klar til at gå videre.

Dette gør du ved at trykke på knappen ”Ansøg nu”.

Brug Nem-ID til at ansøge hos LEASY EasyLån

For at långiver kan sikre sig, at du ikke er registreret som dårlig betaler i RKI, har de brug for dit CPR-nummer. Da lover kræver, at man er logget ind med Nem-ID, når man indtaster sit personnummer online, skal du gøre dette her. Du skal derfor logge ind med dit bruger-id, din adgangskode samt en nøgle fra dit nøglekort.

Herefter indtaster du dit CPR-nummer. Nem-ID er en sikker metode for dig at anvende, og samtidig er det med til, at långiver kan give dig svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Når du har gjort dette, er du klar til at indsende din ansøgning.

Modtag lånetilbud

Når din ansøgning er sendt, vil du inden for 3 timer modtage et svar på, om du kan låne det ønskede beløb. Hvis du bliver godkendt til at låne, modtager du samtidig et tilbud, hvor de specifikke lånebetingelser fremgår. Her kan du bl.a. se din rente og andre låneomkostninger.

Det er vigtigt at bemærke, at det er uforpligtende at sende en ansøgning, hvorfor det også er helt frivilligt, om du vil benytte dig af lånetilbuddet. Låneaftalen er altså først bindende, når du har underskrevet den. Aftalen underskrives ligeledes med Nem-ID, hvilket gør, at du hurtigt vil kunne få pengene udbetalt.