LånLet

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

LånLet

Hvem er LånLet?

LånLet er et dansk finansieringsselskab, der giver private forbrugere mulighed for at få et forbrugslån. Det er den danske bank Basisbanken, som står bag LånLet og dermed finansierer hvert eneste lån. Basisbanken er etableret af personer med mere end 20 års erfaring på det danske finansieringsmarked, hvilket giver en høj faglighed og viden inden for finansiering til private forbrugere.

LånLet har en social ansvarlig holdning om ikke at låne penge ud blot for at tjene penge. Hvis det bliver vurderet ud fra låneansøgningen, at der er for stor risiko forbundet med optagelsen af lånet, kan du som ansøger risikere at få afslag på lånet. Du kan derfor med fordel overveje at ansøge om et mindre beløb.

LånLet går gerne langt for at tilfredsstille dine behov som ansøger og samtidig give dig så god en rente som muligt i forhold til det beløb, du ønsker at låne.

Hvordan kan jeg låne hos LånLet?

LånLet gør en stor indsats for at levere den bedst mulige service til ansøgere, hvorfor finansieringsselskabet giver svar inden for 15 min på din ansøgning. Samtidig kan du forvente at have pengene på din konto inden for få dage. LånLet har gjort det nemt for dig at ansøge om et lån, da du hurtigt og enkelt kan lave en låneansøgning online.

Samtidig skal du som ansøger ikke stå til regnskab for, hvad du ønsker at anvende pengene til. LånLet leverer en professionel indsats og har dine behov og din situation i centrum.

Hos LånLet er der kun tre trin du som ansøger skal igennem, før du får udbetalingen direkte ind på din konto. Det kunne dermed ikke være lettere.

Hvor meget kan jeg låne hos LånLet?

LånLet giver dig mulighed for at låne mellem 3.000-75.000 kr., og får du ikke godkendt din ansøgning, kan du med fordel sende en ny ansøgning med et mindre beløb. Denne ansøgning vil så blive vurderet separat og uafhængigt af dine tidligere ansøgninger. Dette sikrer dig, at en tidligere historik ikke påvirker dine nuværende ansøgninger, og at du ved hver ansøgning behandles fair og uden løftede øjenbryn.

Hvilke krav har LånLet?

Hos LånLet skal du som ansøger opfylde nogle simple krav, før du har mulighed for at låne penge hos selskabet. De eneste krav er dog, at du skal være fyldt 18 år og ikke være registreret i kreditvurderingsselskabet RKI, Ribers Kredit Information. Kan du opfylde disse krav er du godt på vej mod at kunne låne hos Lånlet.

LånLet har desuden givet dig den fordel, at du ikke skal stille sikkerhed, når du låner hos dem.

LånLet - Sådan ansøger du hurtigt og nemt

LånLet har en simpel ansøgningsproces, hvor du nemt, hurtigt og sikkert udfylder og indsender din låneansøgning, som herefter behandles. Lån penge nemt og hurtigt ved at følgende nedenstående guide:

Angiv lånebeløb samt løbetid hos LånLet

Det første du skal gøre er at vælge det beløb mellem 3.000 og 75.000 kr., som du ønsker at låne. Dette gør du ved at trække i boksen. På samme måde vælger du din ønskede løbetid, alt efter hvor hurtigt du forventer at kunne tilbagebetale lånet.

Dette kan som nævnt være mellem 12 og 72 måneder, som svarer til mellem 1 og 6 år.

Se din månedlige ydelse hos LånLet

Når der ændres på enten lånebeløb eller løbetid, vil ydelsen som sagt ændre sig. På den måde kan man se, hvor stor en ydelse, der skal betales hver måned til LånLet. Samtidig vil man også kunne se, hvor store omkostninger der er forbundet med at låne de forskellige beløb til de forskellige løbetider.

Ydelsen har betydning for, hvor stort et beløb du kan låne, da du skal kunne betale lånet tilbage igen. Derfor er det vigtigt at overveje, hvor stor en ydelse du har mulighed for at betale hver måned. Ligeledes er det vigtigt at være realistisk, så man ikke fristes af de lavere omkostninger, der er ved at vælge en kortere løbetid. Man er nødt til at vælge en løbetid, hvor ydelsen ligger på et niveau, som man kan betale, så der ikke kommer ekstra gebyrer løbende pga. manglende betalinger.

Når du har fastsat både lånebeløb og løbetid trykker du på knappen ”Ansøg her”. Herefter kommer der en side frem med 4 trin, som du skal igennem.

Trin 1: Mit lån på xxx kr.

Til at starte med skal du sætte kryds i ”ja” eller ”nej” i forhold til, om du er registreret i enten Debitor Registret eller hos RKI. Hvis du er registreret, vil du ikke kunne komme videre, da det som nævnt er et krav, at du ikke er registreret i disse registre. Hvis du kan sige nej til dette, skal du herefter krydse af, om du vil have pengene udbetalt på din konto eller på check.

Hvis du ønsker, at de udbetales til din konto, skal du samtidig indtaste dit registreringsnummer og kontonummer. Inden du går videre, skal du desuden indtaste dit telefonnummer samt din mailadresse. Herefter trykker du på ”Næste”.

Trin 2: Mine oplysninger

I dette trin skal du først indtaste dit navn, CPR-nummer og adresse. Herefter skal du vælge boligform samt krydse af i ”ja” eller ”nej” alt efter, om du er flyttet inden for de sidste 12 måneder. Efter dette skal du vælge civilstand ud fra de givne valgmuligheder samt skrive, om du har børn.

Til sidst i dette trin skal du krydse af, om du er dansk statsborger eller ej. Når du har udfyldt disse oplysninger, trykker du på ”Næste”.

Trin 3: Min økonomi

I forhold til økonomien skal du først angive din beskæftigelse ud fra nogle på forhånd givne valgmuligheder, hvorefter du skal svare på, om du har været medlem af en A-kasse i mere end 12 måneder og derved er sikret økonomisk, hvis du skulle blive arbejdsløs. Herefter skal du indtaste sin månedlige indtægt før og efter skat samt det månedlige rådighedsbeløb for sin husstand. Har man brug for en forklaring af disse poster, kan man holde musen hen over spørgsmålstegne.

Herefter skal man krydse af, hvilket betalingskort man har, samt hvordan man ønsker at betale ydelserne. Her kan man igen vælge mellem betalingsservice eller indbetalingskort. Vælges betalingsservice skal man indtaste registreringsnummer og kontonummer. Til sidst kan man vælge, om der skal være en medansøger på lånet.

Vælger man dette, skal alle hans eller hendes oplysninger ligeledes indtastet. Når man har udfyldt alle disse oplysninger, trykker man igen på ”Næste”.

Trin 4: Send

I det sidste trin skal man blot krydse af i nogle felter. Ved det første felt giver man sit samtykke til, at långiveren må indsamle oplysninger om ens kreditværdighed, økonomiske situation samt andre personoplysninger. I det andet felt bekræfter man, at oplysningerne i låneansøgningen er korrekte, og at man accepterer forretningsbetingelserne.

Disse to felter skal således krydses af, for at man kan gå videre. Det sidste felt handler om markedsføring, hvorfor det er frivilligt, om man vælger at krydse denne af. Herefter trykkes igen på ”Næste”, hvorefter man skal logge ind med Nem-ID, inden ansøgningen kan sendes.

Modtag lånetilbud

Når du har indsendt din låneansøgning, vil du inden for 15 minutter få et svar på, om du kan låne det ønskede beløb. I lånetilbuddet vil du kunne se vilkårene samt de præcise omkostninger. Herefter bestemmer du selv, om du tager imod tilbuddet, da en ansøgning er helt uforpligtende.

Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, skal du underskrive med Nem-ID, hvorefter du vil modtage pengene allerede dagen efter.

Hvad siger andre om LånLet?

Hos vurderingstjenesten Trustpilot, hvor forbrugere kan give en vurdering af virksomheder ud fra service, pris, leveringstid og andet, er LånLet blevet anmeldt af 64 forbrugere. Disse forbrugere har vurderet LånLet på en skala fra 1-10, med 10 som det bedste, og LånLet har præsteret at opnå karakteren 9.1. Der er derfor en yderst tilfredshed med LånLet, og vi giver derfor selskabet vores bedste anbefalinger.