Kliklån

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Kliklån

Ved et Kliklån får du et lån nemt og hurtigt, uden at der stilles spørgsmål omkring, hvad pengene skal bruges til. Du kan låne mellem 5.000 kr. og 40.000 kr. og betale tilbage over en periode på mellem 24 og 72 måneder.

Der skal ingen sikkerhed stilles, og du skal ikke møde op nogen steder. Dette gør det meget nemmere end et traditionelt banklån, hvor du skal bestille tid til et møde og afsætte tid til at tage ned i banken, hvor du bliver udspurgt i foldhold til din økonomi og ikke mindst, hvad pengene skal bruges til. Kort sagt slipper du for al besværet ved at optage et Kliklån.

Ud over fordelene omkring, at man ikke skal stille sikkerhed, og at man kan bruge pengene, som man vil, er der mange andre fordele ved at optage et Kliklån. For det første ansøger du gennem en simpel online ansøgning, hvor du får svar inden for en time. For det andet får du udbetaling allerede samme dag, som lånet godkendes, eller senest dagen efter.

En anden fordel, hvor Kliklån adskiller sig fra mange andre lån er, at de tilbyder en valgfri betalingsfri måned, som man kan benytte sig af én gang om året. Hvis man f.eks. tænker, at julemåneden er lidt hård økonomisk, kan man vælge at benytte sig af sin betalingsfri måned i december. Ligeledes kan man gøre det om sommeren, hvis man har brug for lidt ekstra penge til ferien og derfor gerne vil slippe for at afdrage på sin gæld en måned.

For at kunne optage et Kliklån skal du opfylde nogle simple krav. Disse krav er, at du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI, og du skal kunne dokumentere din indtægt, så du viser, at du er i stand til at betale lånet tilbage. Opfylder du disse krav, kan du ansøge om et Kliklån.

Kliklån - Sådan ansøger du om et lån

Når du skal ansøge om et Kliklån, skal du udfylde en låneansøgning på hjemmesiden. Dette klares nemt, enkelt og ikke mindst sikkert, da du skal underskrive med Nem-ID. Samtidig går det utrolig hurtig med at udfylde ansøgningen, da Kliklån kan behandle din ansøgning ud fra ganske få oplysninger.

Angiv lånebeløb samt løbetid

I højre side af hjemmesiden er der en boks, som man skal udfylde, hvis man ønsker at ansøge om lån. Ved at trække i felterne øverst vælger du først det beløb mellem 5.000 kr. og 40.000 kr., som du gerne vil låne.

Ligeledes vælger du den ønskede løbetid, som kan variere mellem 24 og 72 måneder. Dette svarer til en løbetid på mellem 2 og 6 år. Løbetiden er den tid, som du ønsker at tilbagebetale lånet over.

Kliklån beregner din månedlige ydelse

Når du ændrer på lånebeløbet og den ønskede løbetid, ændres ydelsen ligeledes. Herved kan man se, hvor stor den månedlige ydelse bliver ved et givet beløb, som tilbagebetales over en givet periode. Det er vigtigt, at være opmærksom på ydelsen, da den er afgørende for, hvor meget du kan låne.

Dette skyldes, at du i dit budget skal have råd til at betale ydelsen hver måned for at undgå, at der kommer ekstra gebyrer på, hvis ikke du betaler til tiden.

Når både lånebeløb og løbetid er fastsat, er du klar til at gå videre.

Udfyld med dine personline omkostninger hos Kliklån

I boksen, hvor du netop har angivet lånebeløb og løbetid, skal du nu udfylde med dine personlige oplysninger. Her skal du således skrive dit fulde navn og adresse samt indtaste dit telefonnummer og e-mailadresse. Til sidst skal du indtaste din fødselsdato, så långiveren kan se, at du opfylder kravet om, at du skal være fyldt 20 år.

Neden for knappen ”Ansøg nu” skal du krydse af i to felter. Her accepterer du Kliklåns lånebetingelser samt giver et debitorsamtykke til, at Kliklån må indhente generelle kreditoroplysninger om dig. Herefter trykker du på ”Ansøg nu”.

Log ind med Nem-ID hos Kliklån

Når du har trykket på ansøg, kommer der en boks frem, hvor du skal logge ind med Nem-ID. Dette skyldes, at man ifølge loven skal logge ind med Nem-ID, når man indtaster sit CPR-nummer online. Her skal du derfor indtaste dit bruger-id og adgangskode samt en nøgle fra dit nøglekort.

Efter dette skal du indtaste dit CPR-nummer, som skal bruges til at foretage et RKI tjek. Ud over at Nem-ID er nødvendigt for at kunne indtaste sit personnummer, sikrer det også, at din ansøgning kan blive betjent hurtigt og ikke mindst sikkert.

Indsend ansøgning til Kliklån

Efter du har udfyldt dine personlige oplysninger samt logget ind med Nem-ID og indtastet dit personnummer, er din ansøgning klar til at blive sendt. Denne ansøgningsproces er altså utrolig kort og tager kun få minutter at gå igennem.

Modtag lånetilbud fra Kliklån

Når du har indsendt låneansøgningen er det blot at læne sig tilbage og vente på svar. Ved Kliklån får du svar allerede inden for en time, så du kommer ikke til at vente længe. Hvis du kan godkendes til at kunne optage et Kliklån, modtager du sammen med godkendelsen et lånetilbud.

Tilbuddet vil være på et lån med de oplysninger i forhold til lånebeløb og løbetid, som du har ønsket. Derudover vil de specifikke lånebetingelser omkring rente, gebyrer og stiftelsesomkostninger mm. fremgå af lånetilbuddet. Det er herefter op til dig selv, om du vælger at gøre brug af tilbuddet.

Det er altså helt uforpligtende at ansøge, hvorfor lånet først er bindende, når du har underskrevet lånetilbuddet. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, underskriver du med Nem-ID.