GoKredit → Læs vores store anmeldelse

Læs alt om GoKredit og dine muligheder for at låne penge. Så er du sikker på, at du vælger det rigtige sted at låne!

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

GoKredit

Hvem er GoKredit?

GoKredit er en danskejet virksomhed, som drives af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane. De to kvinder er tidligere kollegaer, som har arbejdet sammen for en anden virksomhed, der også tilbyder sms lån og kviklån. I februar 2015 etablerede de GoKredit ApS, hvor deres ambition er at give danskerne mulighed for at låne penge hurtigt, enkelt og sikkert.

Enkeltheden afspejler sig i deres hjemmeside, som er meget overskuelig og med en enkel låneansøgning. Desuden er det muligt at benytte låneansøgningen via mobilen. Ved hjælp af et IT system kreditvurderes alle ansøgninger på få sekunder.

Hvis lånet kan godkendes, overføres lånebeløbet straks til kundens Nemkonto.

Hvordan kan jeg låne hos GoKredit?

Det er nemt at låne ved GoKredit, og du skal blot igennem nogle få step, før pengene lander på kontoen. Du kan ansøge både fra din computer, tablet og mobil. Først vælges lånebeløbet, hvorefter du skal udfylde låneansøgningen med dine kontaktoplysninger.

Bliver du godkendt af GoKredit, skal du bruge dit NemID til at godkende låneaftalen, hvorefter pengene overføres til din Nemkonto straks på hverdage fra kl. 9-16.

Hvor meget kan jeg låne hos GoKredit?

GoKredit tilbyder lån mellem 3000 kr. og 6000 kr. Første gang du optager et lån hos GoKredit, kan du dog kun låne 3000 kr.

Når du efter 30 dage har tilbagebetalt lånet, kan du låne et højere beløb. Hvor meget der kan lånes næste gang fastsættes ud fra en ny kreditvurdering.

Hos GoKredit findes der et overskueligt skema, der viser, hvor meget det koster at låne de forskellige beløb. Alle lån skal tilbagebetales senest efter 30 dage, og lånet kan ikke forlænges. Til gengæld kan du optage et nyt lån, så snart din betaling af det gamle lån er registreret.

Der skal kun betales etableringsomkostninger på lånene og altså ingen rente.

Hvilke krav har GoKredit?

For at blive godkendt til at låne penge hos GoKredit er der en række krav, som skal være opfyldt. For det første skal du være i alderen 25 til 69 år. For det andet skal du have et dansk CPR-nummer samt en dansk folkeregisteradresse.

Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos hverken RKI eller Debitor Registret. Hvis du har optaget lån hos GoKredit før, må du ligeledes ikke være registreret som dårlig betaler hos dem, og desuden skal du være kreditværdig i overensstemmelse med deres kreditvurdering. 

Du kan kun have ét lån ad gangen, hvorfor du ikke må have ubetalte lån hos GoKredit, når du ansøger om et nyt kviklån. Der må ligeledes ikke være andre, som bor på samme adresse som dig, der har ubetalte lån hos GoKredit. Et yderligere krav er, at du skal kunne identificere dig og godkende din låneaftale med Nem-ID.

Derudover skal du have en Nemkonto, så långiver kan sikrer sig, at den person, der ansøger om lånet, også er den person, der modtager pengene på sin konto. Det sidste krav er, at du skal have et fungerende mobiltelefonnummer samt en mailadresse.

Sådan ansøger du GoKredit

Hvis du ønsker at optage et GoKredit lån, skal du udfylde en meget kort og simpel ansøgning. Her skal du først vælge det ønskede lånebeløb, der som nævnt kan være enten 3.000, 4.000, 5.000 eller 6.000 kr., hvor dit maksimale lånebeløb vil afhænge af, om du tidligere har lånt penge hos GoKredit. Når du har valgt dit lånebeløb, skal du indtaste nogle få personlige oplysninger. 

Her skal du først indtaste din e-mail samt dit mobiltelefonnummer. Herefter skal du skrive dit fulde navn, hvor det er vigtigt, at du skriver det præcis, som det står på dit sygesikringsbevis. Næstefter angiver du dit CPR-nummer.

Dette bruger långiveren til at lave et kredittjek på dig samt til at kontrollere, at den indtastede folkeregisteradresse er korrekt. Desuden anvender GoKredit dit CPR-nummer, når de overfører pengene til din Nemkonto. 

Efter dette skal du skrive din adresse. Når du gør dette, kommer der en liste frem. Her er det vigtigt, at du klikker på den rigtige adresse fra listen, inden du sender ansøgningen.

Til sidst skal du indtaste dit postnummer, hvorefter din ansøgning er klar til at blive sendt. Du sender ansøgningen ved at trykke på ”Lån her”.

Få svar med det samme hos GoKredit

Når du har udfyldt den korte ansøgning med dine personlige oplysninger og trykket på ”Lån her”, vil du med det samme modtage et svar på, om du kan låne eller ej. Her vil der enten stå, at din ansøgning blev afvist samt en begrundelse herfor, eller ellers vil der stå, at den er godkendt. Hvis dit lån kan godkendes, vil GoKredit overføre pengene til din Nem-konto straks, såfremt du ansøger på hverdage mellem kl. 9 og 16.

Ansøger du uden for denne åbningstid, vil pengene overføres næstkommende hverdag. 

Hvis du har Danske Bank, vil du have pengene på din konto samme dag, som pengene overføres til dig. Bemærk at nogle kunder kan blive udvalgt til et ekstra og personligt kredittjek, hvor de vil blive ringet op, inden låneaftalen kan gennemføres. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at du svarer, når telefonen ringer, da du ellers kan risikere, at dit lån annulleres.

Hvad siger andre om GoKredit?

Da GoKredit stadig er en meget ny virksomhed, har den endnu ingen anmeldelser hos vurderingstjenesten Trustpilot. Vælger du at låne penge hos GoKredit, anbefaler vi derfor, at du giver en vurdering hos Trustpilot efterfølgende for at dele dine oplevelser med andre.