GoKredit

GoKredit lån → Læs mere omkring GoKredit og dine muligheder for at låne penge. MONEYBANKER.dk er danmarks bedste forbrugslån søgemaskine → Start her!

652.492
brugere hjulpet af MONEYBANKER.dk

GoKredit

Hvem er GoKredit?

GoKredit er en danskejet virksomhed, som drives af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane. De to kvinder er tidligere kollegaer, som har arbejdet sammen for en anden virksomhed, der også tilbyder sms lån og kviklån. I februar 2015 etablerede de GoKredit ApS, hvor deres ambition er at give danskerne mulighed for at låne penge hurtigt, enkelt og sikkert.

Enkeltheden afspejler sig i deres hjemmeside, som er meget overskuelig og med en enkel låneansøgning. Desuden er det muligt at benytte låneansøgningen via mobilen. Ved hjælp af et IT system kreditvurderes alle ansøgninger på få sekunder. Hvis lånet kan godkendes, overføres lånebeløbet straks til kundens Nemkonto.

Hvordan kan jeg låne hos GoKredit?

Det er nemt at låne ved GoKredit, og du skal blot igennem nogle få step, før pengene lander på kontoen. Du kan ansøge både fra din computer, tablet og mobil. Først vælges lånebeløbet, hvorefter du skal udfylde låneansøgningen med dine kontaktoplysninger. Bliver du godkendt af GoKredit, skal du bruge dit NemID til at godkende låneaftalen, hvorefter pengene overføres til din Nemkonto straks på hverdage fra kl. 9-16.

Hvor meget kan jeg låne hos GoKredit?

GoKredit tilbyder lån mellem 3000 kr. og 6000 kr. Første gang du optager et lån hos GoKredit, kan du dog kun låne 3000 kr. Når du efter 30 dage har tilbagebetalt lånet, kan du låne et højere beløb. Hvor meget der kan lånes næste gang fastsættes ud fra en ny kreditvurdering.

Hos GoKredit findes der et overskueligt skema, der viser, hvor meget det koster at låne de forskellige beløb. Alle lån skal tilbagebetales senest efter 30 dage, og lånet kan ikke forlænges. Til gengæld kan du optage et nyt lån, så snart din betaling af det gamle lån er registreret. Der skal kun betales etableringsomkostninger på lånene og altså ingen rente.

Hvilke krav har GoKredit?

For at blive godkendt til at låne penge hos GoKredit skal du være mellem 25 og 69 år og have et dansk CPR-nummer. Du skal have folkeregisteradresse i Danmark og må ikke være registreret som dårlig betaler. Desuden skal du være kreditværdig i overensstemmelse med GoKredits kreditvurdering, og du eller andre på din adresse må ikke have ubetalt gæld hos GoKredit. Du skal have NemID for at kunne identificere dig og godkende låneaftalen, og ydermere skal du have en Nemkonto, som pengene skal overføres til. Sidste krav er, at du skal have et fungerende mobilnummer og en e-mailadresse.

Hvad siger andre om GoKredit?

Da GoKredit stadig er en meget ny virksomhed, har den endnu ingen anmeldelser hos vurderingstjenesten Trustpilot. Vælger du at låne penge hos GoKredit, anbefaler vi derfor, at du giver en vurdering hos Trustpilot efterfølgende for at dele dine oplevelser med andre.