Fokuslån ⇒ Læs om alle detaljerne her | MONEYBANKER.dk

Fokuslån (April 2024) ⇒ Gennemgang af Fokuslån ✔️ Lån fra 10.000 til 150.000 kr. ✔️ Betal ud, når det passer dig 

Lånetilbud er opdateret d. 17/04-2024

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet som vi lige nu anbefaler. Vi samarbejder med ovenstående låneudbydere og modtager provision herfra når du bliver bevilliget et lån. Der er ingen omkostninger for dig som forbruger og du betaler blot de udgifter du aftaler direkte med bankerne.

Fokuslån

Hvem er Fokuslån?

Fokuslån er en online låneudbyder, der tilbyder forbrugslån. Med et fokuslån kan du låne penge til lige det, du har brug for. Der skal ikke stilles sikkerhed, og du skal ikke gøre rede for, hvad pengene skal bruges til.

Fokuslån tilbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Derfor lægges der bl.a. vægt på, at du som låntager ikke ender i en økonomisk ustabil situation, når du optager et lån.

Der er mange fordele forbundet med at optage et fokuslån. Du får svar på din ansøgning allerede inden for én time og underskriver aftalen med Nem-ID, hvilket er både hurtigt og sikkert. Desuden har du mulighed for at vælge en rente- og afdragsfri periode, som det passer dig.

Denne periode kan være helt op til 90 dage. Desuden kan du betale lånet ud, når det passer dig.

De største fordele ved Fokuslån er bl.a., at du kan:

  • Låne op til 150.000, til det der passer dig
  • Låne, når det passer dig
  • Betal ud, når det passer dig
  • Vælge rente- og afdragsfri periode, som det passer dig

Fokuslån er altså drømmelånet for dig, som selv ønsker at tilpasse lånets indhold efter dine egne behov og ønsker.

Hvordan kan jeg låne hos Fokuslån?

Hvis du ønsker at optage et lån hos Fokuslån, skal du udfylde en ansøgning på deres hjemmeside. Først skal du vælge lånebeløb og løbetid, samt om du vil have en afdragsfri periode, og hvor lang denne skal være. Her kan du vælge mellem 30, 60 og 90 dage.

Næstefter skal du udfylde med nogle personlige oplysninger, nogle oplysninger omkring bopæl og civilstand, beskæftigelsesforhold samt dine bankoplysninger. Derefter skal du acceptere lånebetingelserne samt give dit samtykke til, at selskabet må indhente kreditoroplysninger om dig. Herefter kommer du videre til næste trin, hvor du skal logge ind med Nem-ID. På den måde ansøger du nemt og sikkert, og du sikrer samtidig, at Fokuslån kan give dig et hurtigt svar.

Når du har sendt en ansøgning, vil du som nævnt få svar inden for en time, hvis du ansøger inden for åbningstiden. Hvis lånet kan godkendes, vil pengene blive sat ind på din konto senest dagen efter godkendelsen.

Fokuslån - Sådan ansøger du

Fokuslån har forsimplet deres ansøgningsproces for at gøre det nemmest og hurtigst muligt for dig at sende din låneansøgning. På den måde skal du ikke bruge tid på at gennemgå din økonomi overfor Fokuslån, som du normalt ville skulle gøre i en traditionel bank.

I stedet kan du nemt og enkelt sende din låneansøgning og hurtigt fortsætte din dagligdag, mens Fokus lån behandler din ansøgning og gør klar til at udbetale pengene direkte til din konto.

Angiv beløbsstørrelse

Som angivet i det første billede skal du som det første angive, hvor meget du ønsker at låne. Du kan låne mellem 10.000-75.000 kr., og du fastsætter beløbet ved at trække i boksen, hvorefter du kan se beløbet ændre sig automatisk ovenfor.

Angiv ønsket løbetid

Løbetiden angiver længden af afbetalingsperioden, hvor du også kan fastsætte denne ved at trække i boksen. Den valgte løbetid angives automatisk ovenfor den linje, som du kan trække i præcist som med angivelsen af lånebeløbet. Du kan vælge imellem at afbetale lånet fra 12-120 måneder, hvilket altså svarer til mellem 1 og 10 år.

Se din månedlige ydelse

Når du trækker i boksene for lånebeløb og løbetid på Fokuslån hjemmeside, ændres din potentielle månedlige ydelse automatisk. Vi anbefaler dig, at du ud fra dit almindelige privatbudget fastsætter den månedlige ydelse, hvormed du sikrer dig, at du ikke sætter dig selv for hårdt økonomisk.

Er du for optimistisk mht. løbetiden og vurderer, at du hurtigere end reelt kan betale lånet tilbage, kan du risikere ikke at kunne overholde afbetalingsaftalen, hvilket kan medføre ekstra gebyrer. Husk derfor at se udgiften til afbetalingen i forhold til din øvrige privatøkonomi.

Når du har lagt dig fast på lånebeløb og løbetid, skal du klikke på ”Ansøg om lån nu”, hvorefter du dirigeres videre i ansøgningsproceduren hos Fokuslån.

Fokuslån - Udfyld med dine personlige oplysninger

Det næste skridt hos Fokuslån er at udfylde din ansøgning med dine personlige oplysninger, sådan at Fokuslån sikrer sig, at de har alle nødvendige oplysninger om dig og din privatøkonomiske situation. Ud fra disse kan de skræddersy deres lånetilbud til dig, så alting tilpasses til dig og netop dine behov.

Du kan i eksemplet til højre se, hvordan vi har udfyldt felterne med navn, telefonnummer, e-mail, statsborgerskab samt fødselsdato.

Bopæl og civilstand

Efter du har udfyldt de første indledende felter, skal du angive oplysninger om din bopæl og civilstand. Dette hjælper Fokuslån med at danne et klart billede af, hvordan din økonomi muligvis ser ud baseret på generelle samfundsstatistikker om løn, huspriser m.v. i dit pågældende boligområde.

Beskæftigelsesforhold

Efter du har udfyldt oplysningerne om din bopæl og civilstand, skal du oplyse Fokuslån om dine beskæftigelsesforhold. Her skal du bl.a. angive din jobfunktion, hvor du har en række forskellige forudbestemte jobs at vælge mellem.

Samtidig skal du også angive navnet på din arbejdsplads samt hvor længe du har været ansat hos den pågældende arbejdsgiver.

Slutteligt i denne sektion af ansøgningsproceduren skal du oplyse din årsindtægt før skat og derefter hvor meget du får udbetalt om måneden før skat. Ud fra dette får Fokuslån den nødvendige indsigt i din privatøkonomi, hvormed de kan udregne udlånsrisikoen ved at etablere et lån til dig. Denne risikovurdering anvender Fokuslån til at fastsætte alle variable aspekter i dit lånetilbud.

Som det sidste skal du angive, om du er medlem af en A-kasse, og dermed om du som udgangspunkt er økonomisk sikret mod arbejdsløshed. Er du medlem af en A-kasse får du udbetalt dagpenge trods arbejdsløshed, hvilket signalerer overfor Fokuslån, at du som oftest stadig vil være i stand til at overholde dine afbetalinger på lånet.

Bankoplysninger

Under bankoplysninger skal du svare på tre spørgsmål, hvor Fokuslån på forhånd har gjort det nemt for dig at svare med enten ”ja” eller ”nej” på disse.

Først skal du svare på, hvorvidt du har lån hos øvrige finansieringsselskaber. Dernæst skal du redegøre for, om du har VISA/Dankort og kreditkort, hvormed Fokuslån anvender disse oplysninger til at klarlægge deres profil af dig som kunde.

Slutteligt skal du angive oplysningerne om den bankkonto, som du ønsker dit lån udbetalt til.

Det sidste du skal gøre for at sende din låneansøgning afsted til Fokuslån, er at acceptere Fokuslån´s lånebetingelser samt give samtykke til, at virksomheden bag Fokuslån, 3C Retail A/S, bl.a. må indhente oplysninger om dig hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre.

Fokus lån - Modtag et skræddersyet lånetilbud

Ud fra din profil og samtlige personlige oplysninger får du et unikt og skræddersyet lånetilbud fra Fokuslån.

Fokuslån giver dig svar inden for én time, og det er herefter helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af lånetilbuddet fra Fokuslån. Det er uforpligtende at ansøge om lån hos Fokuslån, og en eventuel låneaftale er først bindende, når du har underskrevet denne og sendt den retur til Fokuslån.

Det eneste du skal gøre nu, er at bekræfte din låneansøgning hos Fokuslån med dit Nem-ID, hvorefter du inden for kort tid får pengene udbetalt direkte på din angivne bankkonto.

Hvor meget kan jeg låne hos Fokuslån?

Med et fokuslån kan du låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr. Du kan frit vælge din tilbagebetalingsperiode, som kan være mellem 12 og 80 måneder, svarende til 1 år og op til 6 år og 8 måneder.

Du kan udnytte den maksimale løbetid uanset lånebeløb, hvilket betyder, at du i høj grad selv kan bestemme din månedlige ydelse. Ønsker du at have en lav månedlig ydelse, kan du dermed vælge en længere tilbagebetalingstid, ønsker du derimod at blive hurtigt gældfri, kan du i stedet vælge en kort løbetid. Renten på lånet er individuel og bestemmes ud fra den kreditvurdering, der foretages på baggrund af de oplysninger, du har givet om dig og din økonomiske situation.

Hvilke krav har Fokuslån?

For at kunne optage et lån hos Fokuslån skal du opfylde tre simple krav. Det første krav er, at du skal være fyldt 21 år, det andet krav er, at du ikke må være registreret i RKI, og det tredje krav er, at du skal kunne dokumentere din indtægt. Hvis du opfylder disse krav, kan du altså ansøge om et fokuslån.

Ud fra din ansøgning foretages den endelige kreditvurdering, hvorudfra det afgøres, om du kan godkendes til at låne. Som sagt bestemmes din rente ud fra din individuelle kreditvurdering, og dit lånebeløb fastlægges ligeledes herudfra.

Hvad siger andre om Fokuslån?

På vurderingstjenesten Trustpilot har Fokuslån endnu ingen anmeldelser fået. Derfor er der ikke meget hjælp at hente, hvis man er blandt dem, der gerne vil høre andres meninger om et produkt, før man selv køber det. Hvis du tidligere har optaget et lån hos Fokuslån, eller hvis du påtænker at gøre det, opfordres du derfor til at give din vurdering på Trustpilot.

Ved at give din mening til kende hjælper du andre til at vælge det bedste låneselskab for dem.